SRH Hochschule für Wirtschaft und Medien Calw

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Studera i kunskapsnav Norra Schwarzwald

Framåtblickande studie Kandidat och magisterexamen program inom områdena näringsliv och media i små grupper med individuell vård i Calw.

Den SRH University of Economics och media Calw är en ideell privat, statligt erkänt universitet. För närvarande är cirka 330 studerande i etablerade kandidat- och masterprogram examen. Genom att välja fördjupning profiler Studenter har möjlighet att anpassa sina studier specifikt på den aktuella utvecklingen på arbetsmarknaden. Förutom att förmedla kunskaper och interkulturella färdigheter och språk och det viktigaste på arbetsplatsen mjuka färdigheter är en del av undervisningen. Eleverna räknar små grupper och intensivövervakning av professorer och lektorer från praktiken.

Kandidatexamen och magisterexamen studieprogram SRH University of Economics och media Calw

Företagsekonomi (hel- och deltid) Media och Communications Management Media Management och offentlig kommunikation Styra Marketing Management (ackreditering 2015) Kulturella och Event Management (ackreditering 2015)

Förstklassig utbildning

Den SRH University of Economics och media Calw ser sig själv som ett kompetenscentrum för utbildning inom områdena näringsliv och media. Vid universitetet i framtida yrkesverksamma, entreprenörer och chefer utbildas.

Prof. Dr. Habil. Peter J. Weber - rektor och VD för SRH University of Economics och media Calw - understryker: "Vi utbildar hela människan - trygg i vetskapen snabbt i praktiken och stark som ett team. Överlevnads utbildning, företagsspel och beteende i internationella affärstransaktioner är exempel på innovativa och varierande undervisning-lärande metoder genom vilka högskolan utöver teknisk kompetens förmedlar också den viktigaste på arbetsplatsen mjuka färdigheter. Således personlighet och sociala färdigheter hos elever får målinriktad utbildning och utvecklas. "Eleverna räknar små grupper, individuell uppmärksamhet och personlig coachning av professorer och lektorer från praktiken. "Detta kommer att möjliggöra en noggrann studie, låga avhopp och öka anställningsbar - för de bästa möjligheterna på arbetsmarknaden", säger Weber.

Hur företagen skapas från affärsidé till affärsplan och framgångsrikt etablerat på marknaden? Hur kan sociala nätverk används professionellt i företagens kommunikation? Hur är företagets personal, marknadsföring och styra optimalt anordnar? Dessa är bara några av de frågor som behandlas av studenter vid SRH University of Economics och media Calw.

Internationella kontakter

Inter aktiveras vid SRH University of Economics och media Calw. Universitetet har nära kontakter med internationella partneruniversitet och forskningsinstitut - inklusive Österrike, Spanien, Indien och Turkiet. Samarbetet med gemensamma forskningsprojekt omfattar utbytesprogram. Dessutom samarbetar SRH University of Economics och media Calw med ekonomiska och industriella företag, branschorganisationer och kammare. Eleverna är aktivt involverade i forskningen, arbetet med projekt, delta i praktik eller skriva examensarbeten på välkända företag och dolda mästare. Förutom främmande språk som engelska, spanska, italienska och franska interkulturell kompetens såsom är "rätt" beteende i den internationella affärsmiljön i läroplanen.

Studieinformationsdagar 2015

Den SRH University of Economics och media Calw regelbundet värdar Studieinformationsdagar. Blivande studenter har möjlighet att lära sig om gymnasier och högskolor för att interagera med elever och lärare samt delta i provföreläsningar. De studieinformationsdagar kommer att hållas på följande datum:

Onsdag 18 mars, 2015 von 14.00 bis 16.00 klocka klocka Onsdag 29 juli, 2015 von 14.00 bis 16.00 klocka klocka Onsdag 18 november, 2015 von 14.00 bis 16.00 klocka klocka

Dessutom blivande studenter kan även enskilda rådgivning utnämningar.

Kunskap Region Norra Schwarzwald

Den medeltida staden Calw - födelseplats poeten Hermann Hesse - har något för trevlig och lyckad inlärningsmiljö ger en stämningsfull gammal stad i typisk Schwarzwald miljö, året runt sport, en livlig konstscen och shoppingmöjligheter. Calw med utmärkta förbindelser, prisvärd levnadskostnader och en avslappnad miljö för akademisk framgång. Delstatens huvudstad Stuttgart, den gyllene staden Pforzheim och konst och media Karlsruhe kan nås snabbt och enkelt. Kunskapen norra Schwarzwald Regionen kännetecknas av många (världen) marknadsledare och dolda mästare. Den SRH University of Economics och media Calw är fast etablerad sedan 2000 en del av den kunskap norra Schwarzwald regionen och i denna.

Platser

Calw

SRH Hochschule für Wirtschaft und Medien Calw

Address
SRH Hochschule für Wirtschaft und Medien Calw
Staatlich anerkannte Fachhochschule
Lederstraße 1
75365 Calw

75365 Calw, Baden-Württemberg, Tyskland
Telefon
+49 (0) 7051 9203-0

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium