Läs den officiella beskrivningen

Studera i kunskapsnav Norra Schwarzwald

Framåtblickande studie Kandidat och magisterexamen program inom områdena näringsliv och media i små grupper med individuell vård i Calw.

Den SRH University of Economics och media Calw är en ideell privat, statligt erkänt universitet. För närvarande är cirka 330 studerande i etablerade kandidat- och masterprogram examen. Genom att välja fördjupning profiler Studenter har möjlighet att anpassa sina studier specifikt på den aktuella utvecklingen på arbetsmarknaden. Förutom att förmedla kunskaper och interkulturella färdigheter och språk och det viktigaste på arbetsplatsen mjuka färdigheter är en del av undervisningen. Eleverna räknar små grupper och intensivövervakning av professorer och lektorer från praktiken.

Kandidatexamen och magisterexamen studieprogram SRH University of Economics och media Calw

Företagsekonomi (hel- och deltid) Media och Communications Management Media Management och offentlig kommunikation Styra Marketing Management (ackreditering 2015) Kulturella och Event Management (ackreditering 2015)

Förstklassig utbildning

Den SRH University of Economics och media Calw ser sig själv som ett kompetenscentrum för utbildning inom områdena näringsliv och media. Vid universitetet i framtida yrkesverksamma, entreprenörer och chefer utbildas.

Prof. Dr. Habil. Peter J. Weber - rektor och VD för SRH University of Economics och media Calw - understryker: "Vi utbildar hela människan - trygg i vetskapen snabbt i praktiken och stark som ett team. Överlevnads utbildning, företagsspel och beteende i internationella affärstransaktioner är exempel på innovativa och varierande undervisning-lärande metoder genom vilka högskolan utöver teknisk kompetens förmedlar också den viktigaste på arbetsplatsen mjuka färdigheter. Således personlighet och sociala färdigheter hos elever får målinriktad utbildning och utvecklas. "Eleverna räknar små grupper, individuell uppmärksamhet och personlig coachning av professorer och lektorer från praktiken. "Detta kommer att möjliggöra en noggrann studie, låga avhopp och öka anställningsbar - för de bästa möjligheterna på arbetsmarknaden", säger Weber.

Hur företagen skapas från affärsidé till affärsplan och framgångsrikt etablerat på marknaden? Hur kan sociala nätverk används professionellt i företagens kommunikation? Hur är företagets personal, marknadsföring och styra optimalt anordnar? Dessa är bara några av de frågor som behandlas av studenter vid SRH University of Economics och media Calw.

Internationella kontakter

Inter aktiveras vid SRH University of Economics och media Calw. Universitetet har nära kontakter med internationella partneruniversitet och forskningsinstitut - inklusive Österrike, Spanien, Indien och Turkiet. Samarbetet med gemensamma forskningsprojekt omfattar utbytesprogram. Dessutom samarbetar SRH University of Economics och media Calw med ekonomiska och industriella företag, branschorganisationer och kammare. Eleverna är aktivt involverade i forskningen, arbetet med projekt, delta i praktik eller skriva examensarbeten på välkända företag och dolda mästare. Förutom främmande språk som engelska, spanska, italienska och franska interkulturell kompetens såsom är "rätt" beteende i den internationella affärsmiljön i läroplanen.

Studieinformationsdagar 2015

Den SRH University of Economics och media Calw regelbundet värdar Studieinformationsdagar. Blivande studenter har möjlighet att lära sig om gymnasier och högskolor för att interagera med elever och lärare samt delta i provföreläsningar. De studieinformationsdagar kommer att hållas på följande datum:

Onsdag 18 mars, 2015 von 14.00 bis 16.00 klocka klocka Onsdag 29 juli, 2015 von 14.00 bis 16.00 klocka klocka Onsdag 18 november, 2015 von 14.00 bis 16.00 klocka klocka

Dessutom blivande studenter kan även enskilda rådgivning utnämningar.

Kunskap Region Norra Schwarzwald

Den medeltida staden Calw - födelseplats poeten Hermann Hesse - har något för trevlig och lyckad inlärningsmiljö ger en stämningsfull gammal stad i typisk Schwarzwald miljö, året runt sport, en livlig konstscen och shoppingmöjligheter. Calw med utmärkta förbindelser, prisvärd levnadskostnader och en avslappnad miljö för akademisk framgång. Delstatens huvudstad Stuttgart, den gyllene staden Pforzheim och konst och media Karlsruhe kan nås snabbt och enkelt. Kunskapen norra Schwarzwald Regionen kännetecknas av många (världen) marknadsledare och dolda mästare. Den SRH University of Economics och media Calw är fast etablerad sedan 2000 en del av den kunskap norra Schwarzwald regionen och i denna.

Programmen undervisas på:
  • Tysk

Skolan erbjuder också:

BA

SRH Hochschule für Wirtschaft und Medien Calw

Du trivs siffror? Du tänker som en entreprenör? Du vill flytta och uppnå något i ditt liv? Din karriär med en framtid som väntar på dig: Som en examen från utbildningen k ... [+]

Dina karriärmöjligheter inom den privata sektorn

Du trivs siffror? Du tänker som en entreprenör? Du vill flytta och uppnå något i ditt liv? Din karriär med en framtid som väntar på dig: Som en examen från utbildningen kontrollerar att du får de bästa karriärmöjligheter i industrin, handeln och tjänsteföretagen. På grund av den praktiska utbildningen med internationellt erkända kvalifikationer du är väl förberedd för sina framtida karriärer.

Vetenskap, praktik och personlig omvårdnad: Våra tre nycklar till framgång

Vetenskap-to-date, deltagande i praktisk forskning - vilket ger SRH University of Economics och media Calw i små grupper. För personlig service, att våra utmärkta faciliteter ger professorer och lektorer. ... [-]

Tyskland Calw
Kontakt Skolan
Heltid
40 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
SRH Hochschule für Wirtschaft und Medien Calw

Intresserad av en karriär med fokus på kommunikation inom marknadsföring och event management och PR? ... [+]

Kompetens för effektiv kommunikation

Intresserad av en karriär med fokus på kommunikation inom marknadsföring och event management och PR?

Med det här programmet kvalificerar vi snabbt och praktiskt för en karriär inom mediebranschen eller i företag med intensiv kommunikation både internt och externt.

Tjäna med oss ​​kommunikation orienterade expertis: Förutom affärsinnehåll fokus i kursen presentationen, språk, PR, journalistik eller retorik. Medieteknik och design höjer din profil i tillägg.

Små grupper, individuell uppmärksamhet och dedikerade professorer och lektorer med praktisk kunskap garanterar optimala studievillkor.

Fördel för utmärkt service ... [-]
Tyskland Calw
Kontakt Skolan
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
SRH Hochschule für Wirtschaft und Medien Calw

En Bachelor of Business Administration låter dig full flexibilitet. Du studerar på deltid vid sidan av ditt yrke eller dina andra aktiviteter och kan representeras av val ... [+]

BWL studie - deltid vid sidan av sin anställning

En Bachelor of Business Administration låter dig full flexibilitet. Du studerar på deltid vid sidan av ditt yrke eller dina andra aktiviteter och kan representeras av valet av två av åtta huvudämnen individuellt specialisera sig. Utom i de affärskärnämnena men också skaffa viktiga färdigheter inom området mjuka färdigheter, såsom arbetsmetodik, kommunikation och språk och interkulturell kompetens. Som en del av "internationella Calw profil" du kommer att gynna både från främmande språk samt från internationella kontakter vid universitetet.

Individuell specialisering

Efter en sund ekonomisk bas utbildning du väljer - fokuserad på dina individuella styrkor och intressen - två från nuvarande åtta möjliga valfria. Så du öppnar samtida specialiseringsalternativ med fokus på den aktuella utvecklingen på arbetsmarknaden.... [-]

Tyskland Calw
Oktober 2019
Deltid
24 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

BBA

SRH Hochschule für Wirtschaft und Medien Calw

Förvärva snabbt praktisk kunskap om, och design riktad till din professionella karriär. ... [+]

BWL studie - en lyckad start på ekonomin!

Dedicated, full av energi?

Förvärva snabbt praktisk kunskap om, och design riktad till din professionella karriär.

Intresserad av praktiskt?

Hitta även under företagsekonomi praktiska och utmanande uppgifter för att komma framåt i din karriär och personliga utveckling.

Intensivt utbyte med professorer ville?

Utnyttja det nära samarbetet med dina professorer under affärsstudier. Utnyttja inte bara av de utestående akademiska karriärövergångar, men även om den praktiska relevansen av dina professorer som hjälper dig att ta ditt företag kunskaps målinriktad.

Framgångsrik framtid i åtanke?... [-]

Tyskland Calw
Kontakt Skolan
Heltid
36 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Herzlich willkommen | SRH Hochschule für Wirtschaft und Medien Calw

Trailer SRH Brainwaves | SRH Hochschule für Wirtschaft und Medien Calw

Wissen verdauen »Studentenprojekte«

"Wirtschaft im Gespräch" mit Rektor Prof. Dr. habil. Peter J. Weber