Läs den officiella beskrivningen

SAE INSTITUTE Grundades 1976 och har sedan dess vuxit till att bli världens största, branschfokuserade kreativa mediepedagog med mer än 50 campus i 28 länder. SAEs läroplan har utformats noggrant i samråd med ledande branschpraktiker för att möta kraven i den globala kreativa medieindustrin.

SAE Institute erbjuder en omfattande kursportfölj inom kreativa mediafält (ljud, film, animering, spelutveckling, musikaffärer och webb) med en stark tradition av praktisk tillämpning och erkännande av industrin. En Bachelor of Arts / Bachelor of Science grad kan uppnås på så lite som två år.

Två masterprogram (MA / MSc) är tillgängliga. Kandidat- och masterprogrammen erbjuds i samband med det kända Middlesex University i London. SAE Institute har ett nätverk på fem kontinenter med campus i världscentra för kreativa mediebranscher, inklusive London, Berlin, München, Paris, Barcelona, ​​New York, Los Angeles med mera.

Den SAE Alumni Association Är nätverket för SAE Institutes kandidater och studenter som syftar till att ge dem en alumni-upplevelse efter med sin världsklass utbildning och erbjuda ett varierat program av resurser, evenemang och kommunikation för att erbjuda ett aktivt jobbplaceringsprogram, hålla dem i kontakt med varandra Och involverade med SAE Institute.

Den SAE Alumni Convention Är en fri nätverkshändelse som traditionellt hålls i Berlin för alla med intresse för kreativ medieutveckling och -teknik. Den årliga händelsen samlar som en del som delar den kunskap du behöver veta om den kreativa medie- och underhållningsindustrin. Konventet ger dig stora möjligheter till slutgiltig forskning, stimulerar utbildning och affärsutveckling - det är det perfekta forumet för nätverk och utbyte av idéer.

Den SAE Magazine Är tidningen för SAE Institute och SAE Alumni Association. Publikationen lanserades ursprungligen i tryck men flyttades till att publiceras online 2014.

Två masterprogram (MA / MSc) är tillgängliga. Kandidat- och masterprogrammen erbjuds i samband med det kända Middlesex University i London. (Ett masterprogram med Middlesex och ett med berömda Folkwang Universität der Künste.

OM KAMPUSEN

Berlins campus Erbjuder kreativa, passionerade studenter tillgång till branschstandardfaciliteter och en lärare med enastående ämneskunskaper och en passion för att varje elev ska kunna nå sin potential.

  • Välutrustade inspelningsstudior, filmsviter och många arbetsstationer på ett 2.000 m2 stort utrymme
  • Alla kurser och program på SAE-institutet i Berlin lärs på engelska och tyska
  • Ett starkt nätverk med den dynamiska kreativindustrin i den tyska huvudstaden
  • Ytterligare gästföreläsningar och seminarier med kända branschledare
Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

SAE Institute Berlin

Om du är passionerad om filmer och vill börja karriär i filmindustrin ser du inte längre. I detta program utvecklar du de grundläggande färdigheter och kunskaper som anvä ... [+]

ÖVERSIKT

Om du är passionerad om filmer och vill börja karriär i filmindustrin ser du inte längre. I detta program utvecklar du de grundläggande färdigheter och kunskaper som används i filmproduktion, som arbetar över en rad oberoende och samarbetsprojekt.

Kombinera den tekniska med den konstnärliga du kommer att utbilda med en stark portfölj och förtroendet att skapa en egen väg till ditt drömjobb.

Studiet består av två kurser, det välkända och industrins erkända SAE Digital Film Production Diploma och en progressiv kurs som ger dig ytterligare färdigheter och förståelse för kreativa industrier, projektledning, immateriella rättigheter och specialfilmsteknik, vilket leder till En internationellt erkänd BA / BSc (Hons) Digital Film Production * -grad, validerad av Middlesex University, London.... [-]

Tyskland berlin
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
24 - 42 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
SAE Institute Berlin

Oavsett om du vill arbeta i musikproduktion, efter produktion för film eller TV, levande ljud, radiosändning, ljuddesign, spel ljud eller på ett av de många olika områden ... [+]

ÖVERSIKT

Oavsett om du vill arbeta i musikproduktion, efter produktion för film eller TV, levande ljud, radiosändning, ljuddesign, spel ljud eller på ett av de många olika områdena inom ljudindustrin, BA / BSc (Hons) Audio Production * Kandidatexamen ger dig de kunskaper och praktiska färdigheter som krävs för en framgångsrik karriär.

Studiet består av två kurser, det välkända och industrins erkända SAE Audio Engineering Diploma och Bachelor nivå som ger dig ytterligare kompetensuppsättningar och förståelse för kreativa industrier, projektledning, immateriella rättigheter och specialteknik ljudteknik, vilket leder till internationellt Erkänd BA / BSc (Hons) Audio Production * grad, validerad av Middlesex University, London.... [-]

Tyskland berlin
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
24 - 42 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
SAE Institute Berlin

Med fokus på entreprenörskap har detta program utvecklats för att omfatta innovativa affärsmodeller för en digital ålder och ge dig kunskap och färdigheter i viktiga aspe ... [+]

ÖVERSIKT

Med fokus på entreprenörskap har detta program utvecklats för att omfatta innovativa affärsmodeller för en digital ålder och ge dig kunskap och färdigheter i viktiga aspekter av musikens verksamhet, där mantra "förändring lika möjligheter" stämmer.

Kursen omfattar kärnaspekter av musikbranschen, allt från kulturella och historiska perspektiv, analys och prognoser, rättsliga ramar och inkomstströmmar till planering, budgetering, marknadsföring och honing av digital media kompetens över en mängd olika branschscenarier som artisthantering, publicering, E-musik och levande händelsehantering.

Studiet består av två kurser, det välkända och industrins erkända SAE Music Business Diploma och Bachelor nivå som ger dig ytterligare kompetensuppsättningar och förståelse för kreativa industrier, projektledning, immateriella rättigheter och specialiserad ljudteknik, vilket leder till internationellt Erkänd BA / BSc (Hons) Music Business * grad, validerad av Middlesex University, London.... [-]

Tyskland berlin
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
24 - 42 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
SAE Institute Berlin

Från anatomi studier för exakt karaktär modellering, till invecklade strukturer, miljöer och integration med spelmotorer, utvecklar programmet dina färdigheter med indust ... [+]

ÖVERSIKT

Från anatomi studier för exakt karaktär modellering, till invecklade strukturer, miljöer och integration med spelmotorer, utvecklar programmet dina färdigheter med industristandardteknik och produktionsmetoder för att skapa 3D Art for Games.

Kombinera den tekniska med den konstnärliga du kommer att utbilda med en stark portfölj och förtroendet att skapa en egen väg till ditt drömjob i spelbranschen.

Studiet består av två kurser, SAE Game Art & 3D Animation Diploma och Bachelor Level-kursen som ger dig ytterligare kunskapssätt och förståelse för kreativa industrier, projektledning, immateriella rättigheter och specialiserad spelutvecklingsteknik, vilket leder till internationellt Erkänd BA / BSc (Hons) Game Art Animation * grad, validerad av Middlesex University, London.... [-]

Tyskland berlin
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
24 - 42 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
SAE Institute Berlin

Från grunden till avancerade moduler som täcker spelprogrammering i detalj, uppgraderar akademiker av detta studieprogram med mycket marknadsförbara färdigheter, som driv ... [+]

ÖVERSIKT

Från grunden till avancerade moduler som täcker spelprogrammering i detalj, uppgraderar akademiker av detta studieprogram med mycket marknadsförbara färdigheter, som driver en av de största sektorerna inom den kreativa medieindustrin.

Vår betoning på praktisk utbildning, kan du arbeta med olika projekt i hela dina studier för att lära sig de viktiga verktyg och tekniker för spelutveckling. Du får stöd av handledare för att styra din experimenterande och kreativa utgång för att du utveckla färdigheter som förbereder dig för framgång.

Studiet består av två kurser, SAE Games Programming Diploma och Bachelor-nivå som ger dig ytterligare färdigheter och förståelse för kreativa industrier, projektledning, immateriella rättigheter och specialteknik, vilket leder till en internationellt erkänd BSc (Hons) Spelprogrammering * grad, validerad av Middlesex University, London.... [-]

Tyskland berlin
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
24 - 42 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
SAE Institute Berlin

Som examen av våra professionella utbildningsvägar i avdelningen för Visual FX & 3D Animation förväntas du vara en karriär inom komposition, 3D Animation, rendering e ... [+]

ÖVERSIKT

Som examen av våra professionella utbildningsvägar i avdelningen för Visual FX & 3D Animation förväntas du vara en karriär inom komposition, 3D Animation, rendering eller konceptkonst.

Kombinera den tekniska med den konstnärliga du kommer att utbilda med en stark portfölj och förtroendet att skapa en egen väg till ditt drömjob i spelbranschen.

Studiet består av två kurser, SAE Visual FX & 3D Animation Diploma och Bachelor Level-kursen som ger dig ytterligare kunskapssätt och förståelse för kreativa industrier, projektledning, immateriella rättigheter och specialiserad spelutvecklingsteknik, vilket leder till internationellt Erkänd BA / BSc (Hons) Visual FX & 3D Animation * grad, validerad av Middlesex University, London.... [-]

Tyskland berlin
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
24 - 42 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
SAE Institute Berlin
Address
Cuvrystr. 4
10997 berlin, berlin, Tyskland
Webbplats
Telefon
+49 (0)30 220 662 116