SAE Institute Berlin

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

SAE INSTITUTE Grundades 1976 och har sedan dess vuxit till att bli världens största, branschfokuserade kreativa mediepedagog med mer än 50 campus i 28 länder. SAEs läroplan har utformats noggrant i samråd med ledande branschpraktiker för att möta kraven i den globala kreativa medieindustrin.

SAE Institute erbjuder en omfattande kursportfölj inom kreativa mediafält (ljud, film, animering, spelutveckling, musikaffärer och webb) med en stark tradition av praktisk tillämpning och erkännande av industrin. En Bachelor of Arts / Bachelor of Science grad kan uppnås på så lite som två år.

Två masterprogram (MA / MSc) är tillgängliga. Kandidat- och masterprogrammen erbjuds i samband med det kända Middlesex University i London. SAE Institute har ett nätverk på fem kontinenter med campus i världscentra för kreativa mediebranscher, inklusive London, Berlin, München, Paris, Barcelona, ​​New York, Los Angeles med mera.

Den SAE Alumni Association Är nätverket för SAE Institutes kandidater och studenter som syftar till att ge dem en alumni-upplevelse efter med sin världsklass utbildning och erbjuda ett varierat program av resurser, evenemang och kommunikation för att erbjuda ett aktivt jobbplaceringsprogram, hålla dem i kontakt med varandra Och involverade med SAE Institute.

Den SAE Alumni Convention Är en fri nätverkshändelse som traditionellt hålls i Berlin för alla med intresse för kreativ medieutveckling och -teknik. Den årliga händelsen samlar som en del som delar den kunskap du behöver veta om den kreativa medie- och underhållningsindustrin. Konventet ger dig stora möjligheter till slutgiltig forskning, stimulerar utbildning och affärsutveckling - det är det perfekta forumet för nätverk och utbyte av idéer.

Den SAE Magazine Är tidningen för SAE Institute och SAE Alumni Association. Publikationen lanserades ursprungligen i tryck men flyttades till att publiceras online 2014.

Två masterprogram (MA / MSc) är tillgängliga. Kandidat- och masterprogrammen erbjuds i samband med det kända Middlesex University i London. (Ett masterprogram med Middlesex och ett med berömda Folkwang Universität der Künste.

OM KAMPUSEN

Berlins campus Erbjuder kreativa, passionerade studenter tillgång till branschstandardfaciliteter och en lärare med enastående ämneskunskaper och en passion för att varje elev ska kunna nå sin potential.

  • Välutrustade inspelningsstudior, filmsviter och många arbetsstationer på ett 2.000 m2 stort utrymme
  • Alla kurser och program på SAE-institutet i Berlin lärs på engelska och tyska
  • Ett starkt nätverk med den dynamiska kreativindustrin i den tyska huvudstaden
  • Ytterligare gästföreläsningar och seminarier med kända branschledare

Platser

berlin

SAE Institute Berlin

Address
Cuvrystr. 4
10997 berlin, berlin, Tyskland
Telefon
+49 (0)30 220 662 116

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium