Läs den officiella beskrivningen

Media Design School - Institutionen

Media Design School är en av de ledande universitet för medier och design i Tyskland. Det bildas i alla relevanta delar av media från ungdomar i morgon. Studenter dra nytta av den särskilda närhet Media Design University i ekonomi.

Den MD.H bibehåller nära Kontakter med företagen med tyngdpunkten i media och är en medlem av Association of privata universitet (VHP). I VPH över 40 ledande tyska privata universitet är organiserade.

Den MD.H en av de största privata leverantörer av kurser och utbildningar inom området nya medier, spel, mode, media och kommunikationshantering och IT. Företaget ser sig själv som en drivkraft. I utvecklingen av anbud, universitetet alltid ansett nuvarande och kommande efterfrågan på arbetsmarknaden, Och alla befintliga erbjudanden hela tiden anpassas till nya krav.

stöd

Media Design School of Design och datavetenskap GmbH är Sponsring för Mediedesign School, Media Design School of Design och datavetenskap har tre undersökningsområden: Berlin, München och Düsseldorf och sitt säte i Berlin. Rektorn medie Design School är Hartmut Bode, är Kanslern MD.H Arnim Zubke.

Dotterbolaget Mediedesign Academy för utbildnings GmbH är bäraren, som grundades 2014 Private Media Design Fachoberschule konstruktion (Md.A-FOS)

Officiellt erkänd och ackrediterad

Eftersom 01. April 2004 är den privata Mediedesign School of Design och datavetenskap i enlighet med § 123 punkt. 1 Berlin högskolelagen i samband med § 70 punkt. 1 av högskolelagen och godkänts av staten sedan 10.05.2010 också från certifierad Science institutionellt. Den reaccreditation av Science ägde rum den 2015/10/19.

För att underlätta den internationella jämförbarheten grader utförs regelbunden ny ackreditering av kurser MD.H av den centrala utvärderings och ackrediteringsorgan (Zeva). Alla kurser MD.H är framgångsrikt ackrediterad.

Ledande media Design School

Närmare företaget

München, Düsseldorf och Berlin är bland media och design huvudstäder Tyskland. I gemensamma projekt med ledande förlag, byråer, produktionsbolag och andra företag, eleverna lära sig metoden.

Närmare pulsen på media, design och datavetenskap

Knappast någon bransch förändras så snabbt som media, design och datavetenskap industrin. Därför MD.H sina kursplaner och program till de nya kraven på marknaden justerar kontinuerligt.

Närmare Öva

Professorer och lektorer i MD.H arbetat och arbetar framgångsrikt i praktiken. Detta säkerställer att studenterna får aktuell och relevant kunskap som gör det möjligt för dem till professionell framgång.

Närmare professorerna

Vid MD.H Det finns ingen massföreläsningar. De små seminariegrupper och enkel tillgång till fakulteten komma i direkt kontakt mellan studenter och lärare säkra.

Närmare Jobs

Närhet till verksamheten är också nära till potentiella arbetsgivare. Den MD.H hjälper eleverna individuellt om sin egen karriärservice.

Studera på MD.H

Media Design School har totalt sex Kandidatexamen program till. Kurserna Media Design, Media och kommunikation Management, Fashion Management, mode design och Digital Film design - Animation / VFX examen med en Bachelor of Arts. Programmet avslutas med speldesign Bachelor of Science.

den tre Masterprogram Mediedesign, Speldesign och media och Communications Management stänger vardera med en Master of Arts.

Eventuell förekomst av studiekurser Media Design School är ackrediterade av den centrala utvärderings och ackrediteringsorgan (Zeva).

Utbildning

Den bästa utbildningen - just detta påstående har MD.H. Förutom universitetet Undervisningen sker mycket framgångsrik Media Design University Träning med IHK examen för media designer för digitala och tryckta igenom.

Kvällskurser för arbetande människor och som äger rum under sommarlovet Media Camp för alla unga i sinnet som vill testa sin talang för mediebranschen, komplettera de MD.H.

Din framtid - vårt uppdrag

Du planerar din framtid inom design och medievärlden? Mycket bra! Vi också. I över 25 år har vi studenter med vår kompetens och erfarenhet i en av de mest spännande grenar av nuvarande - och framtid. Och precis där är företag, media och design möts: i de kreativa fästen München, Berlin och Düsseldorf.

Utbildningen kommer att ske i nära sammanhang till lektor. Regelbundna projekt praxis och praktik För att ansluta till företaget redan under sin utbildning här och främja lagarbete av våra deltagare. Sammantaget sysselsätter Media Design University 43 professorer. Övergången till den professionella världen tillsammans på varje plats av Career Service av MD.H.

Studier tillsammans sin anställning

Så om du letar efter en ny yrkesorientering eller en solid utbildning för sin nästa karriär, vi är rätt personer. Vi erbjuder bästa möjliga teoretiska och praktiska pansar. Vår Plus: värdefulla kontakter i arbetslivet som väntar på rekommendationer från oss; , Önskan att ha motiverade studenter ska avancera professionellt och personligt; och studenter som inte är nöjda med den första tillgängliga studiekurser, men med den bästa.

platser

Media Design School är representerat i Berlin, München och Düsseldorf med sina egna utbildningscentra med en total yta på 12.000 kvadratmeter. Platserna är utrustade med ett omfattande, hög kvalitet medieteknik, u. en i Berlin och München via professionellt utrustad video- och inspelningsstudior. Antalet platser är totalt 1400 (WS2014 / 2015). Närvaro faser yrkes kurser genomförs vid respektive platser.

Programmen undervisas på:
  • Tysk

Skolan erbjuder också:

BA

Media Design School

Visualiseringar, animationer och VFX är en integrerad del av film, tv och reklambranschen. I TV och tryckt reklam Praktiskt taget alla produkter som visas på datorn. Spel ... [+]

perspektiv

Visualiseringar, animationer och VFX är en integrerad del av film, tv och reklambranschen. i TV och tryckt reklam Praktiskt taget alla produkter som visas på datorn. Spelindustrin ständigt contracting Digital Film Designer / inuti. De användningsområden för animation och VFX erövra alltid nya branscher. Efterfrågan på yrkeskunniga är stor - och stigande!

Ett annat argument för att välja studien, är mycket goda möjligheter att få erfarenhet utomlands. London, Los Angeles, Vancouver och Shanghai är här de mest populära webbplatser, Rätt platser för dina framtida erbjudanden MD.H utbildningsprogrammet Digital Film Design - Animation / VFX i Berlin och München.... [-]

Tyskland Munich Düsseldorf berlin
Kontakt Skolan
Tysk
Heltid
7 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Media Design School

I sju terminer de stödberättigade lärare spirande modechefer och modechefer ger en omfattande och bred kompetens inom företagsledning, produkt och varumärkeshantering med ... [+]

Vad gör MD.H?

I sju terminer de stödberättigade lärare undervisar blivande Mode chefer och modechefer en omfattande och bred kompetens inom ledning, Produkter och Brand management med nationella och internationella Textil- och modebranschen uppsättning fokus. Också viktiga språkliga och kulturella studier färdigheter lärs ut. De praktiska projekt och Praktikumssemester tjänar till att bredda och fördjupa den kompetens och erfarenhet som är väsentliga för ledarna inom mode förvaltningsområde.

Studenter i MD.H får fri tillgång till den globala trenden informationsnätverk WGSN under studietiden.

De tvärvetenskapliga krav Media Design School kommer i genomförandet av flera kurser och projektarbete tillsammans med företrädare för de kurser "Fashion Design" och "Media och kommunikation Management" uttryckt.... [-]

Tyskland Munich Düsseldorf berlin
Kontakt Skolan
Tysk
Heltid
7 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Media Design School

Media Design School har 25 års erfarenhet av utbildning. I alla medier och design områden, erbjuder state-of-erkända kurser. Val av tre platser i media och mode fästen Be ... [+]

Därför MD.H!

Media Design School har 25 års erfarenhet av utbildning. I alla medier och design områden, erbjuder state-of-erkända kurser. Val av tre platser i media och mode fästen Berlin, Düsseldorf och München. Detta kombinerar en bra stad plats, moderna bekvämligheter och många sätt att göra studiet av flexibilitet.

Fakta Varaktighet: 7 terminer Typ: Heltid Poäng: 210 hp Examen: Bachelor of Arts (BA) Release datum: 1 oktober Platser: München, Düsseldorf, Berlin I några steg till studien

Beslutet entré är en personlig intervju, ett lämplighetsprov och en skriftlig ansökan. Detta är möjligt när som helst. Dessutom är gratis arbetsprover som lämnas in från olika platser. Förutsättning är den allmänna universitet, teknisk högskola eller en erkänd motsvarande.... [-]

Tyskland Munich Düsseldorf berlin
Kontakt Skolan
Tysk
Heltid
7 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Media Design School

Med intensivvård av lärarna i små studiegrupper, men framför allt genom att tillämpa vad de har lärt sig att verkliga utmaningar företag. Våra erfarna professorer / profe ... [+]

Hur lär jag mig på MD.H?

Med intensivvård av lärarna i små studiegrupperMen framför allt genom tillämpning av lärande på specifika utmaningar som företag står inför. Våra erfarna professorer / professorer och föreläsare / föreläsare från praxis kommer att hjälpa dina kunskaper och färdigheter relaterade till praktik och kontinuerligt utveckla:

I seminarier med verkliga fallstudier, rollspel, övningar, diskussioner och presentationer. I praktiska projektmoduler. Dessa sträcker sig från befruktningen genom design och produktion av webbplatser, sociala mediekampanjer, TV-reklam, radioinslag och broschyrer I internationella workshops med experter från alla media. Fakta Varaktighet: 7 terminer Typ: Heltid Poäng: 210 hp Examen: Bachelor of Arts (BA) Release datum: 1 oktober Platser: München, Düsseldorf, Berlin Hur kommer jag MD.H student / in? ... [-]
Tyskland Munich Düsseldorf berlin
Kontakt Skolan
Tysk
Heltid
7 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Media Design School

"Mode inte undgå dig." - Så att det ger Karl Lagerfeld till punkten. Mode är ett uttryck för tidsandan, och kräver av designers och formgivare en hög sociokulturell och e ... [+]

Hur är kursen uppbyggd?

Kursen omfattar 7 terminer. Den 5: e terminen är en termin.

Vad gör MD.H?

"Mode inte undgå dig." - Så att det ger Karl Lagerfeld till punkten. Mode är ett uttryck för tidsandan, och kräver av designers och formgivare en hög sociokulturell och ekologisk medvetenhet.

i Mode Design kurs placeras på den mediala omvandling av mode förutom en praktisk och systematiskt utbyte av prototyputveckling och insamling konstruktion, särskild tonvikt. Eleverna att utveckla metoderna för vetenskaplig och konceptuella arbete, och en omfattande kontextuell kunskap inom mode och design teoretisk räckvidd till marknadsföring och mode hantering. Det kommer att förmedla kunskap till ny teknik i gränssnittsdesign, industriell kläddesign, textil produktion och visuell kommunikation och deras inverkan på produktionen av kläder och kläder själv. Särskilt fokus ligger på att utveckla en medvetenhet om ekologiskt och socialt ansvar konstruktion, produktion och kommunikationsprocess av mode.... [-]

Tyskland Munich Düsseldorf berlin
Kontakt Skolan
Tysk
Heltid
7 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska

BSc

Media Design School

Det tekniska och kreativa pansar och de rätta kontakterna för att göra det i de bästa utvecklingsstudior. Båda erbjuder MD.H. Och mycket mer. Så handlar om programmering ... [+]

Till nästa nivå!

Det tekniska och kreativa pansar och de rätta kontakterna för att göra det i de bästa utvecklingsstudior. Båda erbjuder MD.H. Och mycket mer. Så handlar om Programmering artificiell intelligens på "Schema". Detta kommer att sätta dig på något företaget snabbt till högre (spel) nivåer.

Fakta Varaktighet: 7 terminer Typ: Heltid Poäng: 210 hp Examen: Bachelor of Science (B.Sc.) Publiceringsdatum: April 1, 2016 (Dusseldorf) | 1 oktober Platser: München, Düsseldorf, Berlin Därför Möjligheter!

Kontakter, kontakter, kontakter - särskilt i mediebranschen, de är alfa och omega Bra så om du inte behöver börja om från början som en nybörjare / utan befintliga gränssnitt kan gynna arbetsmarknaden, Som med karriärservice av MD.H, tack vare en mängd aktiviteter och kontakttjänster, professionell utveckling av studentledare och alumner / uppmuntrar akademiker.... [-]

Tyskland Munich Düsseldorf berlin
Kontakt Skolan
Tysk
Heltid
7 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska