Media Design School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Media Design School - Institutionen

Media Design School är en av de ledande universitet för medier och design i Tyskland. Det bildas i alla relevanta delar av media från ungdomar i morgon. Studenter dra nytta av den särskilda närhet Media Design University i ekonomi.

Den MD.H bibehåller nära Kontakter med företagen med tyngdpunkten i media och är en medlem av Association of privata universitet (VHP). I VPH över 40 ledande tyska privata universitet är organiserade.

Den MD.H en av de största privata leverantörer av kurser och utbildningar inom området nya medier, spel, mode, media och kommunikationshantering och IT. Företaget ser sig själv som en drivkraft. I utvecklingen av anbud, universitetet alltid ansett nuvarande och kommande efterfrågan på arbetsmarknaden, Och alla befintliga erbjudanden hela tiden anpassas till nya krav.

stöd

Media Design School of Design och datavetenskap GmbH är Sponsring för Mediedesign School, Media Design School of Design och datavetenskap har tre undersökningsområden: Berlin, München och Düsseldorf och sitt säte i Berlin. Rektorn medie Design School är Hartmut Bode, är Kanslern MD.H Arnim Zubke.

Dotterbolaget Mediedesign Academy för utbildnings GmbH är bäraren, som grundades 2014 Private Media Design Fachoberschule konstruktion (Md.A-FOS)

Officiellt erkänd och ackrediterad

Eftersom 01. April 2004 är den privata Mediedesign School of Design och datavetenskap i enlighet med § 123 punkt. 1 Berlin högskolelagen i samband med § 70 punkt. 1 av högskolelagen och godkänts av staten sedan 10.05.2010 också från certifierad Science institutionellt. Den reaccreditation av Science ägde rum den 2015/10/19.

För att underlätta den internationella jämförbarheten grader utförs regelbunden ny ackreditering av kurser MD.H av den centrala utvärderings och ackrediteringsorgan (Zeva). Alla kurser MD.H är framgångsrikt ackrediterad.

Ledande media Design School

Närmare företaget

München, Düsseldorf och Berlin är bland media och design huvudstäder Tyskland. I gemensamma projekt med ledande förlag, byråer, produktionsbolag och andra företag, eleverna lära sig metoden.

Närmare pulsen på media, design och datavetenskap

Knappast någon bransch förändras så snabbt som media, design och datavetenskap industrin. Därför MD.H sina kursplaner och program till de nya kraven på marknaden justerar kontinuerligt.

Närmare Öva

Professorer och lektorer i MD.H arbetat och arbetar framgångsrikt i praktiken. Detta säkerställer att studenterna får aktuell och relevant kunskap som gör det möjligt för dem till professionell framgång.

Närmare professorerna

Vid MD.H Det finns ingen massföreläsningar. De små seminariegrupper och enkel tillgång till fakulteten komma i direkt kontakt mellan studenter och lärare säkra.

Närmare Jobs

Närhet till verksamheten är också nära till potentiella arbetsgivare. Den MD.H hjälper eleverna individuellt om sin egen karriärservice.

Studera på MD.H

Media Design School har totalt sex Kandidatexamen program till. Kurserna Media Design, Media och kommunikation Management, Fashion Management, mode design och Digital Film design - Animation / VFX examen med en Bachelor of Arts. Programmet avslutas med speldesign Bachelor of Science.

den tre Masterprogram Mediedesign, Speldesign och media och Communications Management stänger vardera med en Master of Arts.

Eventuell förekomst av studiekurser Media Design School är ackrediterade av den centrala utvärderings och ackrediteringsorgan (Zeva).

Utbildning

Den bästa utbildningen - just detta påstående har MD.H. Förutom universitetet Undervisningen sker mycket framgångsrik Media Design University Träning med IHK examen för media designer för digitala och tryckta igenom.

Kvällskurser för arbetande människor och som äger rum under sommarlovet Media Camp för alla unga i sinnet som vill testa sin talang för mediebranschen, komplettera de MD.H.

Din framtid - vårt uppdrag

Du planerar din framtid inom design och medievärlden? Mycket bra! Vi också. I över 25 år har vi studenter med vår kompetens och erfarenhet i en av de mest spännande grenar av nuvarande - och framtid. Och precis där är företag, media och design möts: i de kreativa fästen München, Berlin och Düsseldorf.

Utbildningen kommer att ske i nära sammanhang till lektor. Regelbundna projekt praxis och praktik För att ansluta till företaget redan under sin utbildning här och främja lagarbete av våra deltagare. Sammantaget sysselsätter Media Design University 43 professorer. Övergången till den professionella världen tillsammans på varje plats av Career Service av MD.H.

Studier tillsammans sin anställning

Så om du letar efter en ny yrkesorientering eller en solid utbildning för sin nästa karriär, vi är rätt personer. Vi erbjuder bästa möjliga teoretiska och praktiska pansar. Vår Plus: värdefulla kontakter i arbetslivet som väntar på rekommendationer från oss; , Önskan att ha motiverade studenter ska avancera professionellt och personligt; och studenter som inte är nöjda med den första tillgängliga studiekurser, men med den bästa.

platser

Media Design School är representerat i Berlin, München och Düsseldorf med sina egna utbildningscentra med en total yta på 12.000 kvadratmeter. Platserna är utrustade med ett omfattande, hög kvalitet medieteknik, u. en i Berlin och München via professionellt utrustad video- och inspelningsstudior. Antalet platser är totalt 1400 (WS2014 / 2015). Närvaro faser yrkes kurser genomförs vid respektive platser.

Platser

Munich

Address
Claudius-Keller-Straße 7
81669 Munich, Bayern, Tyskland

Düsseldorf

Address
Werdener Straße 4

40227 Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen, Tyskland

berlin

Address
Lindenstraße 20-25
10969 berlin, berlin, Tyskland