Läs den officiella beskrivningen

Praktisk och teoretiskt sund, internationell och framtidsinriktad studie på Mainz University Of Applied Sciences förbereder studenterna för sin karriär och deras framtid i ordets bästa bemärkelse. Vi är kända för ömsesidigt beroende av undervisning, forskning och praktik. Samarbetet mellan universitetet och industrin är särskilt nära här: Utbildningen på arbetsplatsen utesluter 450 samarbetspartnerskap , främst inom näringslivet i Rhen-Huvudregionen .

Det är en win-win-situation: Näringslivet drar nytta av innovativa idéer från universitetet och vice versa, studenterna drar nytta av företagens konkreta mål. Detta kan ses bland annat i introduktionen av internationella och framtidsinriktade utbildningar som media design, internationell verksamhet och media, IT

Från forskning till tekniköverföring

I tillämpad forskning och utveckling erkänner vi internationellt högklassigt arbete inom många områden. Detta framgår tydligt av många projekt som finansieras av tredje part och patentutvecklingen. Med nya fokuspunkter i vårt arbete fortsätter vi att införa innovativa accent i forskning och utveckling - som vi sedan implementerar med samarbetspartners från företag, vetenskap, kultur och industri.

Sju institut med egna kontaktpunkter har kommit fram från skolorna vid vårt universitet till denna dag; Pionjärerna bland dem har arbetat självständigt och framgångsrikt i mer än tio år.

För att främja utbyte med externa samarbetspartners från offentliga institutioner och näringsliv, stöder universitetets centrala överföringskontor alla samarbetspartners som deltar i forskning och utveckling.

Vårt uppdragsförklaring

Uppdraget för Mainz University Of Applied Sciences är en färdplan för kontinuerlig kvalitetsförbättring som en del av en universitetsrevision och är därför föremål för dynamisk utveckling.

Uppdraget som en universitetsrevision

Den består av tolv vägledande principer om relevanta kärnfrågor inom högre utbildningspolitiken, såsom studier, undervisning och forskning. Universitetsförvaltningen beslutar i en årlig cykel vilken av de listade målen ska vidareutvecklas med vilka önskade resultat. Det innebär att de mål som anges i uppdragsbeskrivningen är föremål för kontinuerlig granskning, måste bevisa sig uttryckligen i "surtestet" för praktisk tillämpning och ha oföränderliga konsekvenser för universitetspolitiken (t.ex. sysselsättningspolitiken). Universiteten kan således genomföra en permanent styrka / svaghetsanalys, successivt sätta nya mål, skapa nya strukturer för genomförandet och dokumentera lösningarna.

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:


Mainz University Of Applied Sciences

Kraven från civilingenjörerna förändras. Projekt förvärvas av företag runt om i världen och hanteras av internationella lag. Hållbar planering och konstruktion har blivit ... [+]

7 terminsprogram(B2 tyska krävs)

Kraven på civilingenjörerna förändras. Projekt förvärvas av företag runt om i världen och hanteras av internationella lag. Hållbar planering och konstruktion har blivit ett huvudmål med ständigt ökande internationell betydelse. Så det är viktigt att specifikt förbereda civilingenjörer för dessa uppgifter under det 21: a århundradet. Civilekonomens civilingenjörsutbildning tar upp denna strukturella förändring inom byggsektorn.

Vi ger dig en kunskapsbas som är så bred som möjligt och förbereder dig att studera utomlands med engelskspråkiga ordförråd inom byggsektorn. Denna kandidatexamen utbildar dig att arbeta i gränsöverskridande ingenjörs- och byggföretag, såväl som i statliga och internationella myndigheter och organisationer.... [-]

Tyskland Mainz
Oktober 2019
Engelska,Tysk
Heltid
1 - 7 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Mainz University Of Applied Sciences

Vårt mål är att ge våra studenter den bredaste möjliga kunskapsbasen och fördjupad kunskap inom byggnads- och ekonomiområdena. Programmet är inte bara avsett att ge stude ... [+]

Vill du studera industriell teknik (konstruktion)?

Välkommen till vårt universitet. Du kommer att arbeta inom ett brett spektrum av områden och kommer att kunna ta på sig intressanta uppgifter i planering och genomförande av byggnader.

Vårt mål är att ge våra studenter den bredaste möjliga kunskapsbasen och fördjupad kunskap inom byggnads- och ekonomiområdena. Programmet är inte bara avsett att ge studenterna de tekniska och tekniska kvalifikationerna de behöver utan också att lära dem att arbeta självständigt och kreativt, samt att hantera ekonomiska indikatorer på ett säkert sätt.

Efter den normala studietiden på sju terminer tilldelas den akademiska graden av kandidatexamen i byggnad.... [-]

Tyskland Mainz
Oktober 2019
Tysk
Heltid
7 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska