Läs den officiella beskrivningen

Biberach University - en levande universitet inom områdena bygg, energi, bioteknik och företagsekonomi

Traditionellt är en School of Construction Biberach University för klassiska discipliner arkitektur och byggnadsteknik. Special skilja mellan dessa utbildningar: projektledning (konstruktion) och Business Administration (Bygg & Fastigheter). Styrs av visionen av energi HBC utökat sin akademiska utbudet i energieffektivitet: Kurserna Energi Engineering and Power bildar unga yrkesverksamma - ingenjörer som handlare - för framtida uppgift. Fokus i undervisning och forskning är inom området förnybar energi.

Samtidigt utgör HBC med bioteknik en helt ny inriktning. Kurserna Pharmaceutical Biotechnology och industriell bioteknik erbjuder en vetenskaplig utbildning, kompletterad med aktuella forskningsprojekt.

Academy of Biberach University erbjuder deltid forskarutbildningskurser och en omfattande utbildning och konferensprogrammet för yrkesutbildning.

Landsomfattande universitets ranking intyga att kvaliteten på HBC i undervisning och forskning: Upprepade gånger fick HBC toppbetyg!

Vad Biberach University enheter

Genom sina utbildningar inom områdena arkitektur och byggnadsteknik, byggnadsklimat och energisystem samt företagsledning och bioteknik, har Biberach University en vetenskaplig och samtidigt praktisk konfrontation människans miljö och energi. Förekomsten av människan är baserad på innehållet av energi i olika former och deras användning. I synnerhet grundläggande och säkerhetsbehov för personer inom bostäder, sysselsättning, klimat och hälsa blir allt holistiskt och domineras av en rationell och rimlig användning av energi.

Den Biberach University förstår den vetenskapliga analysen av människan och energi som en ständig process i den regionala och globala samhällsförändringar och ge dem adekvat baserad undervisning erbjuder eleverna i grund- och på varandra följande kurser. Studie erbjuder utvärderas regelbundet, anpassas och utökas med exempelvis dubbla studiemodeller. Regionala och internationella nätverk för universitet och näringslivet stärker vår internationella profil.

Visionen Biberach University kan beskrivas med följande principer:

. 1 Den Biberach University står för innovativa, yrkesexamen och praktisk utbildning av ingenjörer med högsta effektivitet, effektivitet och kvalitet.

. 2 Den Biberach University stöds med sina utbildning erbjuder bidrag till att lösa de nuvarande energi- och klimatfrågor.

. 3 Den Biberach universitet har tillräcklig storlek för att säkerställa oberoende, effektivitet och attraktionskraft lika.

. 4 Den Biberach University fungerar regionalt och internationellt hävdat strategiska allianser i delar med andra universitet.

. 5 Den Biberach universitet är en attraktiv partner inom forskning, utveckling och serviceuppgifter för regionala och nationella företag.

. 6 Universitetet ligger deras relativa betydelse medvetna respekte läroanstalt i staden och distriktet Biberach och bidrar till deras bygga upp sin image och profilering på.

Programmen undervisas på:
  • Tysk

Skolan erbjuder också:

BA

Hochschule Biberach University Of Applied Science

Som en del av de grund Bachelor-program studieresultat inom konstnärliga och yrkesmässiga förmåga, är förmågan att medborgerligt engagemang och personlig utveckling avset ... [+]

Kandidat Arkitektur Programmets mål

Som en del av grundkandidatprogrammet studieresultat är avsedda inom vetenskaplig, konstnärlig och teknisk förmåga, förmågan att metodiskt tänkande att erkänna den kulturella och sociala dimensionen av yrket, liksom en allmän utbildning och personlig utveckling.

Struktur och innehållet i programmet arkitektur bygger på de allmänna krav som är förknippade med arkitektyrket och skapa förutsättningar för slutförandet av kandidatprogrammet godkännande i arkitekt till behörighetskraven för var och en av arkitekter i landet som en självständig arkitekt.

Undervisningen inom arkitekturområdet i syfte att Bachelor studie är praktisk och utformad för att planering och strukturella problem självständigt kunna analysera och inom angivna arbetsstrukturer och integreras för att lösa. Utbildningen bör göra det möjligt för dem att lösa grund uppgifter arkitekten att designa, tekniska, ekonomiska, miljömässiga, kulturella och sociala nivåer.... [-]

Tyskland Biberach Ulm Storbritannien London Schweiz Zürich  + 3 Mer
Oktober 2019
Tysk
Heltid
8 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska