Läs den officiella beskrivningen

Som statlig högskola, FHWS erbjuder examina erkänns över hela världen. FHWS erbjuder ett brett sortiment av praktiska orienterad och framtidsinriktat utbildningsprogram med mer än 30 graders kurser på tio fakulteter och fem forskningsinstitut. Nästan 9.000 studenter är inskrivna vid fakulteterna vid de två platser i Würzburg och Schweinfurt som är mindre än 40 km från varandra och ligger i södra Tyskland.

Att studera på FHWS kännetecknas av små studiegrupper och låg student / lärare-förhållande. Genom en stor andel av seminariepapper eleverna lär sig att arbeta självständigt. Dessutom främjar projektarbete elevernas grupp arbetande förmågor. Nästan 230 professorer med gedigen yrkeserfarenhet från industri och näringsliv ger vetenskaplig utbildning med särskild relevans för ansökan och praktik. Kurser äger rum i moderna föreläsningslokaler och laboratorier som är utrustade med innovativ teknik och toppmodern utrustning. Universitetet har ett nära samarbete med regionala och transregionala verksamheter. Studenter dra nytta av detta nära samarbete genom att kunna göra praktik och genom möjligheten att skriva sin kandidatavhandling i ett av dessa företag.

Dessutom har de en chans att bygga ett nätverk för sin framtida karriär. FHWS utmärker genom sin internationella inriktning: För mer än 20 år redan universitetet välkomnar studenter från över 40 länder. Worldwide FHWS är associerad med mer än 130 universitet. Inom sin internationaliseringsstrategi FHWS erbjuder engelsktalande kandidatexamen börjar med vinterterminen 2014/15. Alla engelska utbildningar åtföljs av kultur- och språkkurser för att ge och främja bästa möjliga integration av alla internationella studenter.

Varför FHWS? Den FHWS erbjuder sju termin kandidatexamen kurser tvillingprogram. Därför kan du välja mellan engelska eller tyska som undervisningsspråk. Tack vare det breda utbudet av industrin som arbetar i området och samarbeten mellan FHWS och industriella partners, studenter har goda möjligheter till praktiska terminer och avhandlingar. Regionen erbjuder också utmärkta karriärmöjligheter.

State-of-the-art tillämpade vetenskaper anläggningar

Laboratorier (Virtual Reality, Creative Cube, Logistik, Fabrik Planering, Fabrik optimering, Ergonomi, ERP-system) Lär Fab (en verklig företag för att utbilda studenter på jobbet) Unik fallstudier med våra regionala industri Partners

Industri Det finns många multinationella företag i närområdet, såsom Fresenius, SKF, Shaeffler, ZF och Bosch-Rexroth. Dessa ger många möjligheter för våra studenter att göra projekt, praktikplatser och examensarbeten.

Programmen undervisas på:
  • Engelska
  • Tysk

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

University of Applied Sciences Würzburg-Schweinfurt

Den nya internationella kandidatprogrammet förbereder eleverna för en karriär i en internationell affärsmiljö i Tyskland eller i utlandet. Utländska studenter lär känna d ... [+]

Den nya internationella kandidatprogrammet förbereder eleverna för en karriär i en internationell affärsmiljö i Tyskland eller i utlandet. Utländska studenter lär känna den tyska kulturen och språket medan tyska studenter kommer att förberedas professionellt och kulturellt för ett framtida jobb i ett internationellt företag.

Under de tre första terminerna, är grunderna i internationell förvaltning lärde, t.ex. redovisning, HR och finans. Du kan sedan bestämma om du vill spendera den fjärde termin vid ett av våra internationella partneruniversitet eller den femte terminen som praktikant med ett företag i utlandet.

Krediter från våra partneruniversitet kommer att accepteras av FHWS.... [-]

Tyskland Würzburg Schweinfurt
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
7 - 8 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Applied Sciences Würzburg-Schweinfurt

The Bachelor i logistik vid FHWS öppnar dörren till ett stort antal möjliga karriärer. Din framtida uppgift blir att säkerställa konkurrenskraften i företaget du arbetar ... [+]

Den Bachelor i logistik vid FHWS öppnar dörren till ett brett område av möjliga yrken. Din framtida uppgift blir att säkerställa konkurrenskraften i företaget du arbetar för genom att hålla lager låg samtidigt säkerställa kundnöjdhet genom att hålla leveranstiderna korta och med just-in-time-leveranser av beställda lager. Hela processen med planering, ordna, övervaka och kontrollera materialet, finansiell och informationsflödet inom företaget samt i hela leveranskedjan mellan leverantörer och kunder är organiserad av logistikchefer.

För att göra det möjligt för dig att hantera komplexa frågeställningar i ditt framtida dagliga affärsmiljö, kommer du skaffa en insatt i följande områden inom ramen för en tvärvetenskaplig examen kurs:... [-]

Tyskland Würzburg Schweinfurt
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
7 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Applied Sciences Würzburg-Schweinfurt

Ett företag och ingenjörsexamen kombinerar två olika akademiska områden, så att du kan hitta arbete i både den specialiserade, teknisk ingenjörs arena och förvaltningsbra ... [+]

Ett företag och ingenjörsexamen kombinerar två olika akademiska områden, så att du kan hitta arbete i både den specialiserade, teknisk ingenjörs arena och förvaltningsbranschen.

Eleverna kommer att utbildas för en mängd olika yrkesområden, t.ex. tillverkande företag, ingenjörsbyråer, banker, försäkringsbolag, konsultföretag, kommersiella företag och offentlig service. Våra studenter åtnjuter utmärkta möjligheter att starta sin karriär, och kommer att fortsätta att ha goda utsikter i framtiden.

Kombinationen av tekniska och icke-tekniska studiehelheter ligger till grund för både konventionella och nya fält: försäljning och marknadsföring, logistik, materialhantering och inköp, produktion och tillverkning, styrning, redovisning, organisation och databehandling.... [-]

Tyskland Würzburg Schweinfurt
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
7 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska