EMBA Europäische Medien- und Business-Akademie

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

EMBA ger studenterna de mest innovativa studie begreppen tyska utbildning. Privat praktik och studier med ingåendet av State University of Mittweida det står här i Hamburg, Düsseldorf och Berlin. På denna punkt vill vi ge dig en titt bakom kulisserna. Läs mer om Business Academy, vårt team, högskolan i Mittweida och alla EMBA evenemang!

Filosofin i EMBA

Privat praktik och studier med ingåendet av ett statligt universitet. Begreppet EMBA är innovativa och lovande. Som Business Academy är EMBA mer än bara en av de vanliga utbildningsinstitutioner. Bakom henne är äkta mediebranschen, marknadschefer och yrkesverksamma från branschen.

Personlig kontakt med studenter är grundläggande för oss. Endast genom individuellt stöd också mycket bra tjänster kan tillhandahållas. Därför erbjuder vi våra elever optimala förutsättningar för en framgångsrik grundutbildning.

De lär sig i mycket små seminariegrupper på upp till 16-20 studenter och få tack vare en kompakt studiekurs efter sex terminer med en Bachelor of Arts. Ett stort antal speciella tjänster såsom ytterligare kurser, mjuka skicklighet kurser, moderna faciliteter och en ny MacBook Air, de är idealiska inredda till EMBA. Den smala praktisk relevans förmedlas av lärare och föreläsare från praxis och verkliga praktiken projekt från den första terminen. Studenter som redan gjorts under studietiden vid EMBA stor erfarenhet och knyta viktiga kontakter för framtida arbete började.

Studera media beslutsfattare är credo av EMBA. Därför läggs särskild tonvikt på kvaliteten på utbildningen här. Med EMBA är därför "jobb efter" inte bara väl förberedda, men också i ledningen till arbete och liv.

Quality Management på EMBA

Privat praktik och studier med ingåendet av ett statligt universitet: Tack vare vår partner, State University of Mittweida erbjuder EMBA studenterna en av de mest innovativa koncept för den tyska utbildningslandskapet. För genomgående hög kvalitet på utbildningen, EMBA stränga kontroller ämnen.

Programmen är ackrediterade av centrala utvärdering och ackreditering Conference, liksom de enskilda webbplatser. Förutom kursinnehåll och teknisk utrustning, spatial sortiment, bibliotek och undervisningsmaterial spelar en roll.

Undervisning på EMBA är ständigt under granskning. För lärare vid Business Academy måste uppfylla de akademiska normerna i State University of Mittweida. Detta gäller även för alla testtjänster. Varje testprestanda är både en förhandskontroll samt att följa upp och godkänd för att uppfylla kriterierna för universitetet i Mittweida.

Alla kurser i EMBA beror på modul krav State University Mittweida. De materiella begrepp och manus för de enskilda lärarna måste samordnas i förväg med programansvarig. Dessutom är EMBA åtagit sig att regelbundet kvalitetsrapport som ska lämnas till Scientific Advisory Board. Här kommer de viktigaste punkterna, och resultaten av undervisningen i EMBA visas och diskuteras optimeringar i kroppen.

Dessutom akademiska hemsökelser stats Mittweida och ett system multi-level utvärdering för en alltid hög standard studie vid EMBA vård. Vid utvärderingarna eleverna i EMBA betar med sina egna recensioner, vilket säkerställer mycket praktiskt "stålbad" av kvalitetskravet.

Historien om EMBA

EMBA är sedan starten 2007 i Hamburg på ständig tillväxt. Under de följande åren var de platser tillsätts i Berlin (2009) och Düsseldorf (2011). Samtidigt har EMBA mer än 500 studenter och 250 lärare och lärare.

På toppen med VD Thomas Dittrich en lång tid professionella från företag och media, som garanterar den vetenskapliga, men praktiska studier vid EMBA. Bärare av EMBA är den europeiska utbildnings bolag (Euba) och Mittweidaer Academy för Multimedia lärande och kommunikation (Amak AG).

Bakom EMBA är också mer än hundra fyrtio år historia State University Mittweida University of Applied Sciences med framstående alumner som livsmedelsproducenten Hans Bahlsen, Audi grundare August Horch och Friedrich Opel biltillverkaren.

Sedan början av 90-talet Mittweida universitet är ett av de ledande medieinstitutioner i Tyskland - med egen drivs av studenter radiostation, en egen digital-TV-kanal, sin egen TV-produktionsbolag och den mest avancerade mediacenter ett tyskt universitet. Därför Mittweidaer modell som utvecklats: studie Vormitttags - Eftermiddag producerar.

Denna skola erbjuder program i:
  • Tysk

Se Humanistiska kandidatexamina »

Program

Skolan erbjuder också:

BA

Musik- ungkarl studie riktning och konsert management

Campusstudier Heltid 6 terminer April 2019 Tyskland Hamburg Berlin Düsseldorf + 2 fler

Den grundutbildning hantera musik och konsert management ger en inblick i alla förvaltningsområden industrirelevanta: Hur hanterar jag artister? Vilka distributionskanaler finns och hur kan jag framgångsrikt marknadsföra om artister? Vad logistiska krav på festivaler? Hur man gör en professionell tour schema? [+]

Studera hantera musik och konsert management

Musik- och underhållningsbranschen genomgår flera år i en fantastisk förändring. Även i en ålder av Spotify, iTunes och YouTube idag 70 procent av alla artister och band strävar enligt Federal Association of Music Industry i samarbete med en musikföretag. Alltid nya krav på musikchef och konsertansvarig. Du måste bedöma möjligheterna till framgång för musiker och band och marknadsföra den globalt och över flera kanaler. För konserter och festivaler, de är ansvariga för biljettförsäljning och konserthantering och samtidigt ta hand om individens rättigheter artist. Studierna musikhanterings vid EMBA ger en utmärkt grund för en framgångsrik karriär i samförstånd och musikbranschen.... [-]


Ungkarl studie riktad digital marknadsföring

Campusstudier Heltid 6 terminer April 2019 Tyskland Hamburg Berlin Düsseldorf + 2 fler

Kandidat studien Digital Marketing Management ger en inblick i alla industrirelevant: Vilka är grunderna i digital marknadsföring? Hur kan marknadsföringsprocesser optimeras? Vilka är fördelarna mobil marknadsföring innebär? Hur man mäter framgång och analysera? Hur databaserad information som professionellt förberedd? [+]

Online Marketing studie: studera Digital Marketing Management

Framtiden för marknadsföring är digital. Google, Facebook och YouTube intar en mycket viktig roll i marknadsföringen av produkter, tjänster eller företag. Amazon, Zalando och tiotusen andra globala online-plattformar in i försäljningen uteslutande på Internet och digital marknadsföring. Det har länge varit den "gamla ekonomin" här: Oavsett om Otto, Mercedes, Lufthansa, Tui eller snabbköpet intill: de alla använder digitala marknadsföringskanaler för att nå sina kunder. Processer accelereras, kampanjer alltmer nätverk och mobil marknadsföring sätter helt nya standarder. Därför studiet av Digital Marketing Manager på EMBA förbereder de studerande perfekt innan en framgångsrik karriär i denna blomstrande och lovande disciplin.... [-]


Ungkarl studie riktning internationell marknadsföring och management

Campusstudier Heltid 6 terminer April 2019 Tyskland Hamburg Berlin Düsseldorf + 2 fler

Kandidat studie International Marketing and Management ger sex terminer alla insikter förvaltningsområdena industrirelevanta: hur och varför är en produkt till ett varumärke och som en bästsäljare? Hur man positionerar produkter till målgrupper? Vilka regler i internationell marknadsföring och medievärlden? Det som skiljer den framgångsrika marknadsföring? Vad gör Organisationen, och projektledning av marknadsföring? [+]

Studie International Marketing and Management

En bra produkt är bara så framgångsrik som sin marknadsföring. Företagen söker därför proffs som vet marknaden och dess lagar kan placera ett varumärke målgrupp och vet vilka knappar de ska trycka på i kommunikationen och i medievärlden. Väntar på dem ett spännande område av ansvar och även en stor utmaning. De internationella marknadsstudier vid EMBA är grunden för en framgångsrik karriär inom företag, organisationer och institutioner.

International Marketing Study

Kandidat studie International Marketing and Management ger sex terminer alla insikter förvaltningsområdena industrirelevanta: hur och varför är en produkt till ett varumärke och som en bästsäljare? Hur man positionerar produkter till målgrupper? Vilka regler i internationell marknadsföring och medievärlden? Det som skiljer den framgångsrika marknadsföring? Vad gör Organisationen, och projektledning av marknadsföring?... [-]


Ungkarl studie riktning måttlig, trend och varumärkeshantering

Campusstudier Heltid 6 terminer April 2019 Tyskland Hamburg Berlin Düsseldorf + 2 fler

Den grundutbildning mode, trend och varumärkeshantering ger omfattande vetenskapliga och praktiska insikter produktion, skapande och hantering av den globala modeindustrin och trendsättande och varumärket världen designprodukter. [+]

Studera mode, trend och varumärkeshantering

Mode och designprodukter är personligt uttryck. Med deras nuvarande trender och innovationer inom dessa områden utgör en internationell hållbar växande ekonomi. EMBA bildar nu trenden manager i morgon. Märkesvaror nu global bestäms av mångahanda livsstilar och upplevelser. Modemärken är inte längre bara produktnamnet för textilier, men globala "varumärken" som förmedlar runt om i världen tidsandan.

Hands-on modevetenskap

Den grundutbildning mode, trend och varumärkeshantering ger omfattande vetenskapliga och praktiska insikter produktion, skapande och hantering av den globala modeindustrin och trendsättande och varumärket världen designprodukter.... [-]


Ungkarl studie riktning sport-, event- och mediehantering

Campusstudier Heltid 6 terminer April 2019 Tyskland Hamburg Berlin Düsseldorf + 2 fler

Den grundutbildning sport, evenemang och mediehantering ger en inblick i alla delar industrirelevanta: Hur media och kommunikation världen? Vad gör sportbranschen? Hur erdenke jag planera och organisera framgångsrika evenemang? Vad är utvecklingen av mediebranschen inom film, TV och TV-produktion? Vad gör en Media Manager? [+]

Studera sport management, event och mediehantering

Association styrelseledamöter och myndighetschefer veta: Vem vill spela i Premier League behöver inte bara bra tränare, han behöver framför allt bra chefer. Du har en överblick och vet hur man ska lyckas. Med djup kunskap, hög kompetens och starka övertalningsförmåga för att leda en klubb, ett varumärke eller ett företag ofelbart till toppen. Studien sport, evenemang och mediehantering vid EMBA ger en utmärkt grund för en karriär inom denna blomstrande segment.

Hands-on sport managementutbildning

Den grundutbildning sport, evenemang och mediehantering ger en inblick i alla delar industrirelevanta: Hur media och kommunikation världen? Vad gör sportbranschen? Hur erdenke jag planera och organisera framgångsrika evenemang? Vad är utvecklingen av mediebranschen inom film, TV och TV-produktion? Vad gör en Media Manager?... [-]


Ungkarl studie riktning turism-, hotell- och event management

Campusstudier Heltid 6 terminer April 2019 Tyskland Hamburg Berlin Düsseldorf + 2 fler

Den grundutbildning turism, hotell och event management ger en inblick i alla industrirelevanta områden: Vilka aktörer finns inom turistnäringen? Där tillväxtpotential? Hur framgångsrik handling Event Manager? Vilken strategi är rätt för ett lyckat evenemang planering? Hur är händelser och evenemang en framgång? [+]

Tourism Management, hotell och event management studier

Knappast någon industrin för närvarande på högvarv så stark som nöjesindustrin. Nya begrepp som svampar ur marken och brottas Hotels International med Ny händelse koncept för förmån för gästerna. Turism är hotell- och event management samt turistnäringen att bli ett yrke med goda framtidsutsikter och säkra arbetstillfällen. Studenter som vill studera turism och senare arbete i branschen, är precis vid EMBA!

Hands-turism studie

Den grundutbildning turism, hotell och event management ger en inblick i alla industrirelevanta områden: Vilka aktörer finns inom turistnäringen? Där tillväxtpotential? Hur framgångsrik handling Event Manager? Vilken strategi är rätt för ett lyckat evenemang planering? Hur är händelser och evenemang en framgång?... [-]


Kontakt

Adress, rad 1 Osterfeldstrasse 12-14
22529 Hamburg, Hamburg, Tyskland
Hemsida https://www.emba-medienakademie.de/

Adress, rad 1 Pfalzburger Straße 43-44
10117 Berlin, Berlin, Tyskland
Hemsida https://www.emba-medienakademie.de/

Adress, rad 1 Speditionstraße 9
40221 Düsseldorf, North Rhine-Westphalia, Tyskland
Hemsida https://www.emba-medienakademie.de/