Läs den officiella beskrivningen

Studera vid Cambridge International Business College

För närvarande, Cambridge International Business College erbjuder 4 olika kurser.

Tre av dessa studier genomförs i samarbete med Anglia Ruskin University i Cambridge / England. När studier BA (Honours) International Business Communication, den 5: e och 6: e termin vid University of Central Lancashire i Preston / England har slutförts.

Oavsett vilken kurs du väljer, kommer du förväntar säkerhet i hanteringen av anställda och personalgrupper dig i ditt arbete för företaget.

Genom dina studier i seminariegrupper där du arbetar nära med eleverna att lära sig och öva konstruktiva lagarbete.

Lagarbete är en viktig och mycket eftertraktade sociala färdigheter som du kan skaffa genom föreläsningar och läsa lite, men mest praktiskt i din studiegrupp.

Cambridge International Business College är ett bekymmer, du också förbereda dig för din roll som framtida ledare under studietiden.

Genom att skapa presentationer och presentationer av seminariepapper, som en del av lektionen i termin grupp, kommer vi att ge dig möjlighet att öva utomhus tal och föredrag - naturligtvis också på engelska, så att du känner dig trygg som i internationell kommunikation och presentationer.

Erfarenheten visar att man här vinner suveränitet och lugn. Egenskaper som du behöver i ditt framtida yrkesverksamhet och plats.

Din biljett till internationell förvaltning

De första 4 terminer dina grundutbildning sker i Freiburg på Cambridge International Business College.

För den 5: e och 6: e termin av förändring sker vid Anglia Ruskin University i Cambridge / England eller UCLan University of Central Lancashire i Preston / England (Program "International Business Communication").

The Bachelor of Arts / Bachelor of Science med tillägget "Heder", med vilken du kommer att slutföra dina studier vid Anglia Ruskin University i Cambridge och University of Central Lancashire i Preston / England, erbjuder en internationell studie med de bästa karriärmöjligheter för din framtida.

En forskarmasterprogrammet kan fyllas i Cambridge eller Preston, inom bara ett år efter framgångsrik kandidatexamen.

Studera BA / B.Sc., avslutas med den brittiska examensbevis, som delas ut av State University i England i en ceremoni, den "Graduation". För detta ändamål, även vanligtvis familjemedlemmar och vänner är inbjudna.

Cambridge International Business College förbereder dig under dina studier innan din framtida roll som ledare.

Modern, vänlig atmosfär och tradition rika byggnader

En sak är säkerEn trevlig atmosfär bidrar till framgång för dina studier vid.

Cambridge International Business College ligger i den östra flygeln av Hermann Herder Verlag byggnad.

Freiburg i allmänhet "Herderbau", sa förlag dominerar Freiburg distriktet Neuburg. Den byggdes under åren 1910-1912 med utformning och idéer om arkitekten Max Meckel i nybarock stil och upptar en hel gata torg. Härifrån kan du nå på bara några minuter i mitten av universitetsstaden Freiburg.

De ljusa, moderna utrustade föreläsningssalar, rymliga gemensamma rum med pentry, bekväma sittgrupper och en modern dator område, kommer att ge en framgångsrik studie i en bekväm atmosfär.

Den livliga staden Freiburg med medelhavskänsla har mycket att erbjuda

Många kulturella evenemang, mysiga caféer i den gamla staden, uteserveringar under stora gamla träd, Baden gästfrihet och inte minst den charmiga karaktären av Schwarzwald - Freiburg är i alla årstider en mycket beboelig och älskvärd stad.

Även när det gäller din framtid erbjuder Freiburg, inbäddat i mitten av gränsen triangeln där Tyskland, Frankrike och Schweiz möts, optimala sätt att få internationell erfarenhet.

Staden använder sitt strategiska läge för en gränsöverskridande ekonomiskt samarbete i "Regio", särskilt med städerna Colmar (F) och Basel (CH), där stora globala företag bygger.

Välkommen till Cambridge International Business College!

Programmen undervisas på:
  • Engelska
  • Tysk

Skolan erbjuder också:

BA

Cambridge International Business College

"International Business Communication" är en kurs för personer med kreativitet, organisations talang, glädje och talang för att hantera människor - och särskilt med intre ... [+]

"International Business Communication" är en kurs för personer med kreativitet, organisations talang, glädje och talang för att hantera människor - och särskilt med intresse för andra länder och kulturer.

Läroplanen kombinera flera främmande språk, interkulturell kommunikation, marknadsföring, affärskunnande och grupparbete för att förbereda de studerande / inuti sin internationella verksamhet.

Kursen varar sammanlagt 3 år, och är indelad i 2 studie sektioner, som bygger på varandra: De första 2 åren (nivå 1 och 2) studier finner plats i Freiburg.

Förutom engelska, får du lära dig ytterligare två språk - franska och spanska. Beroende på förkunskaper och klassificeras på franska och spanska i lämplig lärande grupp, nybörjare lektioner är möjliga.... [-]

Tyskland Freiburg
Oktober 2019
Engelska,Tysk
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Cambridge International Business College

I den ökande konkurrensen av företag på en global marknad miljö bestämmer inte bara kvaliteten på produkter och tjänster via företagets framgång, men mer och mer en målgr ... [+]

I den ökande konkurrensen av företag på en global marknad miljö bestämmer inte bara kvaliteten på produkter och tjänster via företagets framgång, men mer och mer en målgruppsorienterad och effektiv marknadsföring.

För detta ändamål, ger vi utbildningsprogrammet marknadsföring alla nödvändiga baskunskaper och aktiviteter för att arbeta framgångsrikt i internationellt orienterade företag inom marknadsföring och försäljning.

Därför erbjuder utexaminerade / inuti efter examen extremt goda chanser på internationell nivå - och denna sektor oberoende.

Kursen är särskilt lämplig för dem som yrkesmässigt inte vill engagera sig i en bransch själv.... [-]

Tyskland Freiburg
Oktober 2019
Engelska,Tysk
Heltid
6 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska

BSc

Cambridge International Business College

Innehållet i kursen "International Management" är företagsekonomi den utan specialisering, med tonvikt på de internationella aspekterna av företagsekonomi och nätverk. ... [+]

Innehållet i kursen "International Management" är företagsekonomi den utan specialisering, med tonvikt på de internationella aspekterna av företagsekonomi och nätverk.

För studenter / i finalen erbjuder stora anställning och karriärmöjligheter, och detta till stor del oberoende av den ekonomiska situationen i enskilda branscher och ekonomier.

Noggranna förberedelser för ledarskap och projektuppgifter inom företaget skapar förutsättningar för yrkesverksamhet i den klassiska företagsekonomiska discipliner eller i uppgifter gränssnitt (strategi och planering, marknadsföring, inköp, ekonomi, controlling, logistik, produkt- och projektledning).

Utbildningsprogrammet för kandidatexamen (Honours) "International Management" utförs vid Cambridge International Business College i samarbete med Anglia Ruskin University i Cambridge / England.... [-]

Tyskland Freiburg Storbritannien cambridge
Oktober 2019
Engelska,Tysk
Heltid
6 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Cambridge International Business College

Resor och turism marknader är för närvarande på viktiga internationella ekonomiska motorer och öppna upp nya karriärmöjligheter. ... [+]

Resor och turism marknader är för närvarande på viktiga internationella ekonomiska motorer och öppna upp nya karriärmöjligheter.

Förutom den klassiska paketresa ständigt nya former av fritid och semester planering. Den oumbärliga grundläggande kunskaper i en internationell anpassning av företagsekonomi förenas i detta program med ett brett utbud av resor och turism relaterade ämnen.

The Bachelor of Science (Honours) "Tourism Management" i Freiburg och Cambridge tar totalt 3 år och är uppdelad i två faser av studien som bygger på varandra: de första 2 års studier sker i Tyskland vid Cambridge International Business College.

Den brittiska Universitetsförvaltningen Enligt formulär nivå 1 och 2 (årskurs 1 och 2) studier. Fokus för nivå 1 och 2 av studien är att turism-orienterade ämnen samt i ekonomiska och främmande språk området.... [-]

Tyskland Freiburg
Oktober 2019
Engelska,Tysk
Heltid
6 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska