Arden courses at GISMA

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Skolan

Här på GISMA är vi 100 procent engagerade i att tillhandahålla högkvalitativ företagsutbildning till dem som vill vidareutveckla sin karriär inom olika branscher.

Genom att kombinera teori med praktiken framgångsrikt fyller GISMA gapet mellan konventionell universitetsstudie och de växande kraven på dagens globala marknadsplats. GISMA: s kandidater har strävat efter sådana sektorer som: bank, finansiella tjänster, teknik, maskinteknik, olja och gas, informationsteknik, konsulttjänster och företagstjänster.

AMBA-ackreditering

Association of MBAs (AMBA) är den internationella opartiska myndigheten för doktorsexamen, nämligen MBA, DBA (Doktorand Business Administration) och MBM (Masters In Business and Management). Grundades 1967, ackrediterar de för närvarande program på över 200 handelshögskolor i mer än 70 olika länder. MBA-programmen levererade vid och av GISMA har varit AMBA-ackrediterade sedan 2011.

Expertis

Våra professorer är mycket hängivna yrkesverksamma, alltid villiga att delta i akademisk diskussion, även utanför klassrummet. Vår fakultet har många års erfarenhet, både akademisk och branschrelaterad, och varje fakultetsmedlem är en expert på sina respektive områden, många med doktorander.

Karriärstöd

Vi ser till att våra studenter engagerar sig i så mycket praktisk erfarenhet som möjligt, och var bättre att göra än de dynamiska städerna Hannover eller Berlin ? Med externa besök på företag, och Careers Center stöd tillgängligt för både GISMA elever och akademiker, förstår vi hur viktigt det är för våra studenter att förstå hur arbetsvärlden fungerar.

Dessutom får internationella kandidatexamen i examen i Tyskland stanna i landet i 18 månader för att söka arbete eller bedriva ovärderliga arbetslivserfarenheter.

Plats

GISMAs campus ligger i hjärtat av Hannover och Berlin, Tyskland. Rich i kultur och historia, med massor av affärsmöjligheter, Hannover och Berlin är bra ställen att studera din magisterexamen eller ett verkställande affärsprogram. Med många företag runt för att ge chansen att arbetslivserfarenhet finns det också en mängd sevärdheter och bekvämligheter för att hålla dig underhöll på helgerna.

Internationella överklaganden

Även om GISMA ligger i Tyskland, lärs kurser på engelska - världens främsta språk när det gäller affärer. Internationella MBA-studenter kan ta tillfället i akt att delta i tyska språkkurser som en del av kursen utan extra kostnad. Att ha de nödvändiga språkkunskaper kommer att göra det möjligt för dem att jobba i Tyskland eller någon annanstans i Europa. Våra alumner kommer från så många som 60 olika länder, och våra studenter lärs av professorer med olika kulturella bakgrunder.

Vår vision

Vår vision visar vad GISMA Business School står för, definierar våra värderingar och hjälpmedel genomskinlighet, så att du kan förstå exakt vad vi gör och varför, liksom vad vi har att erbjuda.

Uppdrag

 • GISMA utbildar individer att vara ansvariga medlemmar i den globala näringslivet.
 • GISMA står för praktikorienterad och inspirerande ledarskapsutbildning på högsta akademisk nivå som gör det möjligt för eleverna att engagera sig i livslångt lärande.
 • GISMA samarbetar med ett nätverk av globalt verksamma organisationer och stöder näringslivet i sin internationaliseringsprocess genom att förbereda internationella studenter för den tyska ekonomin och alla studenter för den internationella ekonomin.

Syn

GISMA Business School:

 • Arbetar för att bli den mest internationella företagsskolan i Tyskland, värdering av hög mångfald bland studenter, fakultet, personal och samarbetspartner
 • Anser sig vara en skola för företag och arbetsgivare, genererar globala insikter, anpassar dem till lokala förhållanden och vice versa;
 • Fokuserar på att utveckla individer till effektiva förändringsmedel för både den tyska och den internationella ekonomin.
 • Bridges gapet mellan utbildning och företagssektorn, med varierande syn på bästa praxis för att maximera elevernas beredskap att ansluta sig till näringslivet.
 • Adresserar utmaningarna för en konkurrenskraftig marknadsmiljö med relevans för kunderna och särskiljande för konkurrenterna.
 • Ger en modern infrastruktur och en inspirerande lärmiljö som speglar den unika karaktären hos en signaturskola.

Utbildning på GISMA Business School:

 • Sammanfogar affärserfarenhet och övning med akademia och teori genom skräddarsytt, experimenterande och interaktivt lärande;
 • Strävar efter att utveckla en ny typ av företagsledare, värdera företagets roll i samhället, företagens hållbarhet, etiska medvetenhet och intressenters intressen
 • Ökar kunskap om vetenskap, teknologi, teknik och matematik (STEM) och överbryggar natur- och samhällsvetenskap i hybridformer.
 • Tillämpar blandat lärande och digital teknik för att komplettera mänskliga förmågor och förstår hur digital störning förändrar det mänskliga tillståndet.
 • Är rotad i en liberal kontext och integrerar en mänsklighetssynt inställning som förblir anpassningsbar och reaktiv i en snabbt föränderlig värld.
 • Placerar språkinlärning och kommunikationsfärdigheter i framkant som gör det möjligt för studenter med retoriska och klientorienterade färdigheter att möta interpersonella och korskulturella utmaningar.

värden

För att uppnå sina mål har GISMA följande värden:

Mångfald

 • Vi värderar starkt mångfald i bakgrunden, idéerna, styrkorna, intressena och erfarenheterna hos våra studenter, lärare och personal

Byta

 • Vi tror starkt på den positiva kraften i förändringen som en motor för kontinuerlig förbättring och innovation.

Etik

 • Vi skapar en miljö av ärlighet, öppenhet och förtroende, och håller oss själva och våra studenter med högsta krav på etiskt beteende.

Förträfflighet

 • Vi är engagerade i att utmana oss i alla våra ansträngningar.
Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska
 • Tysk

Se Humanistiska kandidatexamina » Se BScs » Se Health BAs » Se Kurser » Se MA:er » Se MSc:er »

Program

Skolan erbjuder också:

BA

BA (Hons) Business (HRM)

Campusstudier Heltid 3 år September 2019 Tyskland Berlin

Arden University BA (Hons) i Business (Human Resources Management) är den rätta graden för dem som vill gå in i affärer och specialisera sig på mänskliga resurser. Kursen kommer att lära ut potentiella affärsmän om hur man bäst hanterar sin personal, motiverar dem och belönar dem. [+]

BA (Hons) Business (HRM)

Arden University BA (Hons) i Business (Human Resources Management) är den rätta graden för dem som vill gå in i affärer och specialisera sig på mänskliga resurser. Kursen kommer att lära ut potentiella affärsmän om hur man bäst hanterar sin personal, motiverar dem och belönar dem. Du kommer att förvärva de färdigheter som behövs för att hantera organisationens HR-sida, och utnyttja en läroplan som styr en rad överförbara affärsförmågor. Programmet ger dig kunskaper och praktisk förståelse för viktiga personalresurser, tillämpar dem på olika organisatoriska inställningar och förstår användningen i praktiska situationer. Som ett resultat kommer du att kunna svara på olika affärskrav inom personalområdet i olika sammanhang.... [-]


BA (Hons) Business (Marknadsföring)

Campusstudier Heltid 3 år September 2019 Tyskland Berlin

BA (Hons) i Business (Marketing) grad hjälper dig att utveckla din förståelse för näringslivet medan du specialiserat sig på marknadsföring. Kursen kommer att ge studenterna de kunskaper och färdigheter som är specifika för marknadsplanering, strategi och kommunikation som leder dem till att bli de bästa yrkesverksamma inom marknadsföring samtidigt som de får en stark grund för kunskap inom verksamheten. [+]

BA (Hons) Business (Marknadsföring)

BA (Hons) i Business (Marketing) grad hjälper dig att utveckla din förståelse för näringslivet medan du specialiserat sig på marknadsföring. Kursen kommer att ge studenterna de kunskaper och färdigheter som är specifika för marknadsplanering, strategi och kommunikation som leder dem till att bli de bästa yrkesverksamma inom marknadsföring samtidigt som de får en stark grund för kunskap inom verksamheten. Du kommer att förvärva den kompetens som krävs för att bli en viktig del av din organisation, ge intelligens till ditt ledningsgrupp, stödja ett effektivt beslutsfattande, locka kunder och förstå marknaden i din bransch. Programmet ger dig en praktisk förståelse för viktiga marknadsföringskoncept, och som ett resultat kommer du att kunna svara på olika affärskrav inom marknadsföringsområdet i en mängd olika sammanhang.... [-]


BA (Hons) Business (Turism)

Campusstudier Heltid 3 år September 2019 Tyskland Berlin

Arden Universitets BA (Hons) i Business (Turism) är för dem som vill utveckla yrkeskunskaper och insiderkunskaper inom turistnäringen. Kursen ger dig den grund du behöver för att hantera eller starta ett företag inom fältet, med en läroplan som styr en rad överförbara, relevanta affärsförmågor. [+]

BA (Hons) Business (Turism)

Arden Universitets BA (Hons) i Business (Turism) är för dem som vill utveckla yrkeskunskaper och insiderkunskaper inom turistnäringen. Kursen ger dig den grund du behöver för att hantera eller starta ett företag inom fältet, med en läroplan som styr en rad överförbara, relevanta affärsförmågor. Du kommer att utveckla affärsförmåga och förståelse specifikt för turismhantering som gör det möjligt för dig att svara på specifika branschkrav i nationella och internationella sammanhang.

Kursen kommer att närma sig flera aspekter av turistnäringen och hur man hanterar dem i en affärsinställning, som nationell och internationell resa, förståelse av turismsmiljön, samtida frågor inom turismsledning och hållbar turismhantering. Det kommer också att ta itu med grundläggande affärsdelar, som finans, marknadsföring, affärsprocesser och affärsanalys. Studenter kan förvänta sig att förvärva värdefulla färdigheter som personalledning, entreprenörskap och förmåga att analysera och tolka skriftliga, visuella och grafiska data för att förbättra företagets resultat.... [-]


BA (Hons) HRM

Campusstudier Heltid 3 år September 2019 Tyskland Berlin

Mänskliga resurser och psykologi är en bra kombination av ämnen och hjälper dig att förbereda dig för en rad olika områden, särskilt företagslivet, där affärs psykologi är högt värderad. [+]

BA (Hons) HRM

Mänskliga resurser och psykologi är en bra kombination av ämnen och hjälper dig att förbereda dig för en rad olika områden, särskilt företagslivet, där affärs psykologi är högt värderad.

Om du väljer att gå ner på de angivna rutterna kan du hjälpa de bästa organisationerna att hålla anställda motiverade och glada. Det här är perfekt om du är en person som gillar att få ut det bästa hos människor och gillar att hjälpa alla att utföra högst upp i sitt spel.

Som en del av kursen kommer du att undersöka ett stort antal lärjungar, inklusive lag, olika grenar av psykologi, inklusive sociala och utvecklings-, biologiska, kognitiva och sociala.... [-]


BSc

BSc (Hons) Redovisning och Finans

Campusstudier Heltid 3 år September 2019 Tyskland Berlin

BA (Hons) redovisning och finansiering kursen är idealisk för alla som syftar till en karriär inom detta område. Denna kurs ger dig grundläggande ekonomisk och administrativ redovisning, samt en stark, bred och praktisk kunskap om finansvärlden. [+]

BSc (Hons) Redovisning och Finans

BA (Hons) redovisning och finansiering kursen är idealisk för alla som syftar till en karriär inom detta område. Denna kurs ger dig grundläggande ekonomisk och administrativ redovisning, samt en stark, bred och praktisk kunskap om finansvärlden. Programmets övergripande syfte är att göra det möjligt för eleverna att förvärva färdigheter i samband med viktiga sammankopplade discipliner som är tillämpliga på en rad kommersiella och icke-kommersiella sektorer. Vid slutet av de tre åren borde eleverna ha utvecklat en rad överförbara färdigheter som hjälper dem under de karriärer de väljer.

Programmet är strukturerat över tre nivåer och säkerställer att studenterna får en grundläggande förståelse för näringslivet under de tre åren. Det första året kommer att ta itu med moduler som utveckling av personliga och ledande färdigheter, finansiell redovisning och kostnadsredovisning. Du lär dig också att utveckla viktiga beslutsfattande färdigheter som bäst stöder tillväxten av ett företag. Nivå 5 kommer att undervisa studenter om allt viktigare affärsrätt och viktiga etiska problem som företag står inför idag. Andra områden som omfattas är brittiska skattesystemet, förvaltningsredovisning och beslutsfattande färdigheter. Under det sista året kommer studenterna att lära sig vikten av revision, ekonomisk förvaltning och professionella, lagstadgade och aktuella redovisningsfrågor.... [-]


Kontakt

GISMA HANNOVER

Adress, rad 1 Goethestraße 18
30169 Hanover, Lower Saxony, Tyskland

GISMA BERLIN

Adress, rad 1 Potsdamer Straße 180-182
10783 Berlin, Berlin, Tyskland

Adress, rad 1 30 Holborn
EC1N 2LX London, England, Storbritannien

Adress, rad 1 ARDEN STUDY CENTRE BERLIN University of Applied Sciences, Europe, Dessauer Str. 3-5
10963 Berlin, Berlin, Tyskland