Antalya Bilim University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Varför ABU?

Det finns många skäl att välja ABU som det första steget för att forma din framtid och ett nytt liv:

 • Kurser undervisas av högt kvalificerade föreläsare med doktorsexamen från världens främsta universitet
 • ABU erbjuder en verkligt internationell upplevelse. Studenter från 75 olika länder är inskrivna på universitetet, medan fakultetsmedlemmarna representerar 19 olika länder.
 • ABU campus är hem för ungdomar från hela världen; ABU är ett mångsidigt, multikulturellt universitet.
 • ABU campus erbjuder ett stort utbud av sociala och akademiska möjligheter, tillgängliga för alla studenter under hela deras utbildning.
 • Via ett brett utbud av stipendier erbjuder ABU lika utbildningsmöjligheter för alla.
 • Studenter examen från ABU som världsmedborgare med en tydlig internationell vision.

Ett universitet med fantastiska mål

ABU är ett forskningsuniversitet som erbjuder tvärvetenskaplig master och doktorsexamen. program över ett brett spektrum av ämnen.

Vår akademiska personal inkluderar fakultetsmedlemmar som har uppnått sina doktorander från ledande universitet utomlands och som har bedrivit enastående akademisk forskning. Således kan ABU erbjuda kvalitetsutbildning för studenter, vilket gör att de lätt kan hitta anställningsmöjligheter i hela världen.

ABU har antagit ett livslångt utbildningsprogram. ABU, det ledande innovations- och utbildningscentret i Medelhavsområdet svarar på utbildningsbehov för individer och näringsliv i regionen genom vårt kontinuerliga utbildningscenter.

Framtiden är i dina händer

ABU erbjuder en värld av möjligheter som öppnar dörrar till en stor framtid.

 • Lär dig aktuell information om färdigheter i en vacker naturlig miljö
 • Lär dig sida vid sida med studenter och föreläsare från hela världen
 • Har kompetensen att vara VD för ledande internationella företag
 • Vara bekant med andra språk och kulturer
 • Få uppfattningen och färdigheterna för att skapa banbrytande innovationer
 • Har ett brett globalt nätverk som hjälper dig att bryta in på internationella marknader

Höga standarder vid ABU

Högkvalificerade fakultetsmedlemmar

Fakultetsmedlemmarna vid ABU har fått doktorsexamen från ledande universitet i hela världen, inklusive MIT, Cornell, Duke, Purdue, University of Maryland, University of Wisconsin, University of Toronto, USC, Birmingham University, Florida Atlantic University, Florida State University, University of Arizona, Johannes Gutenberg University and Michigan University. *

* En komplett lista över fakultetsmedlemmar finns tillgänglig på ABU: s webbplats

ABU ger ett brett utbud av stöd för studenter

Dubbel majoritet

Vid Antalya Bilim University med godkännande av relevant styrelse, kan studenter med en GPA på 2,8 eller högre och som rankas i topp 20% av sin avdelning registrera sig i två olika grundutbildningar samtidigt, examen med examensbevis från båda programmen. Dubbelstuderande måste ta alla obligatoriska kurser i det andra huvudprogrammet. Studenter kan anmäla sig till ett dubbel huvudprogram i sin tredje, fjärde eller femte termin.

Mindre grad

Vid Antalya Bilim University studenter med en GPA på 2,60 anmäla sig till ett mindre program om de uppfyller minimikursen och kreditkriterierna som fastställts av styrelsen för det relevanta högskolan. Studenter som framgångsrikt har avslutat alla kreditkurser kan ansöka om en mindre examen i början av tredje, fjärde, femte eller sjätte terminen på sin huvudämne.

Internationella studiekontoret

När du kommer till Antalya Bilim University kommer du inte att vara ensam eftersom vårt universitet har ett "International Students Office" för att svara på alla möjliga problem som våra internationella studenter har.

Vårt kontor erbjuder sociala och kulturella evenemang som är nya i Antalya. Som internationell student kommer du att ha möjlighet att utforska olika kulturer, upptäcka nya upplevelser och få nya vänner genom evenemangen som organiseras av vårt internationella studiekontor.

Vårt universitet strävar efter att göra övergången till Antalya Bilim University och livet i Antalya så smidigt som möjligt

Platser

Antalya

Address
Çıplaklı, Çıplaklı Mh. Akdeniz Blv. Pk:07190 Döşemealtı/antalya, 07190 Döşemealtı/Antalya,
Antalya, Antalya, Turkiet

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium