UPSAT

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

UPSAT , en privat fakultet för hälsovetenskap, grundades 2001. Det är en pionjär inom paramedicinsk universitetsutbildning i Tunisien.

UPSAT är den första privata paramedicinska institutionen för högre utbildning som erkänns av ministeriet för högre utbildning och vetenskaplig forskning samt av hälsoministeriet.

UPSAT är erkänd för sin akademiska utbildning och den höga kvalifikationen för sina kandidater.

Med sin beryktadhet garanterar kvalitetsutbildningen den tillhandahåller av sina kandidater i Tunisien och utomlands.Naassom Azevedo / Unsplash


Genom att integrera "Honoris", det första panafrikanska nätverket av privata universitet, tar UPSAT en internationell skala som ger den möjlighet att fortsätta att vara kursen för excellens.

Honoris-nätverkets bidrag återspeglas i moderniseringen av undervisningsverktyg och tekniker, diversifiering av utbildningsinnehåll och integration av nya entreprenörsföretag, digitala och kommunikationsförmågor.

Allt detta för att vara i harmoni med internationella standarder och för att förbereda våra kandidater för kraven på den nationella och internationella arbetsmarknaden.

UPSAT lyckas med sitt uppdrag genom grupper av utvalda och reducerade studenter, en rik undervisning som kombinerar sjukhuspraxis och praktiskt arbete med föreläsningar, en högskolefakultur, ett medicinskt simuleringscenter unikt i Afrika.

Centret har högtroppiga skyltdockor och ett team av högt kvalificerade utbildare.

Genom detta centrum erbjuder UPSAT dessa studenter möjlighet att konsolidera sin utbildning på procedurnivå och kunskap och kunskapsplan.

UPSAT tillhandahåller utbildning i tre universitetsinstitutioner belägna i mitten av de tre största kuststäderna i Tunisien: Tunis, Sousse och Sfax.

De tre fakulteterna är alla ackrediterade av tillsynsministerierna och alla specialiserade inom vetenskapsområdet och paramedicinsk teknik.

Badade vid Medelhavet representerar vart och ett av dessa städer genom sin historia och dess förflutna en smältkanna av civilisationer och blandningen av kulturer och religioner, i ett ungt, tolerant och öppet Tunisien där synagogor, katedraler och moskéer existerar.

mission

UPSAT efter kvalitet och UPSAT ständigt UPSAT att utbilda de bästa standarderna, vårdpersonal med starka färdigheter och lätt kan integrera förändringar i praktiken och utvecklingen av deras yrken.

syn

UPSAT strävar efter att vara och förbli en afrikansk flaggskepp ackrediterad paramedicinsk högskoleutbildning, öppen för den internationella, anpassa sig till förändringarna och uppfylla sektorns krav.

Våra värderingar

UPSAT fördelen

1. Examensbevis godkända och antagna i likvärdighet

UPSAT är erkänt av ministeriet för högre utbildning och vetenskaplig forskning såväl som av hälsoministeriet, det har antagit LMD- systemet sedan början av 2010. UPSAT väljer sina studenter från kandidatexamen och de examensbevis som det utfärdar antas i likvärdighet .
2. Internationell öppning
Genom att integrera " Honoris ", det första panafrikanska nätverket av privata universitet, tar UPSAT en internationell skala som ger den möjlighet att fortsätta att vara kursen för excellens .
3. Träning efter färdigheter
Vårt mål är att göra det möjligt för unga kandidater att snabbt flytta in i arbetskraften och enkelt integrera vårdkretsen.
4. Kvalificerat och uppmärksamt administrativt team
Akademiker och experter med beprövad prestanda inom högre utbildning och hälsa. Deras uppdrag är att välkomna , ge råd och stödja eleven under hela sin karriär.
5. Kompetent utbildningsorgan
Våra institutioner använder en lärarpersonal med en majoritet av universitetsprofessorer , inklusive chefer för försäkrade specialiteter. Kryddade paramedikare ger sina erfarenheter och praktiska kunskaper för att förbereda kandidater för den socio-professionella miljön.
6. Moderna och anpassade utrymmen
UPSAT erbjuder sina studenter en modern infrastruktur, utrustad med tekniska medel och speciallaboratorier som främjar kollektiv och samarbetsintelligens.
7. Ett unikt medicinskt simuleringscenter i Afrika
Honoris-nätverkets medicinska simuleringscenter är utrustad med tekniker som möjliggör verkliga situationer.
8. Nära tillsyn under praktikplatserna
Våra studenter gynnas mycket tidigt av en professionell situation i universitetssjukhusen och kliniker relaterade till våra institutioner genom konventioner.
9. Lönande erfarenhet
Ett rikt program med intra- och extra murosaktiviteter kompletterar de officiella programmen. Detta program inkluderar besök, workshops, träningsdagar , informationssessioner, seminarier och studieresor.
10. Framgångsgrader som överstiger 95%
Årlig examen och examen överstiger 95% av inskrivningarna.
Start Stock Photos / Pexels

institutioner

UPSAT Tunis

 • Skapades 2005 i Tunis, politiskt, administrativt och ekonomiskt kapital,
 • Implementerad i centrum nära Medical Simulation Center,
 • Överens med de största universitetssjukhusen och klinikerna i närheten,
 • Har laboratorier utrustade med specialitet,
 • Vädjar till pedagogiska samordnare, armaturer inom sjukhus-universitetsområdet och en kvalificerad paramedicinsk fakultet,
 • Mer än 1158 examen sedan skapandet.
 • Examensbevis:
  • Licensiering: Anestesi Återupplivning, fysioterapi, optik och glasögon, Ortoptik, omvårdnad och avbildning och strålterapi.
  • Master: Avancerad i ålder, funktionshinder och fysiska aktiviteter.
Lärare UPSAT Tunis
59
Universitetsprofessorer
30
Hospital-University Assistants
13
Professorer i högre utbildning och lärare
11
Assistenter och assistentmästare
20
Läkare och farmaceuter
45
Sjukvårdspersonal

UPSAT Sousse

Skapades 2002 i universitetsstaden Sousse i lokalerna är belägna i centrum nära Universitetssjukhuset och kliniker som den är bunden av konventioner, den UPSAT är en privat högskola som specialiserar sig på para kurser. 2002 var det det första som erkändes som sådant av de två linjedepartementen, nämligen hälsoministeriet och ministeriet för högre utbildning. Sedan dess har flera kandidater gått in på arbetsmarknaden i Tunisien eller utomlands .
Vårt mål är att göra det möjligt för unga kandidater att snabbt flytta in i arbetskraften och enkelt integreras i vårdkretsen.

UPSAT erbjuder sina studenter en modern infrastruktur anpassad till kraven på en kvalitetsutbildning: rymliga, luftiga och luftkonditionerade klassrum, specialiserade laboratorier rikt och tillräckligt utrustade för att tillgodose behoven för de praktiska aktiviteterna och ett bibliotek som tillhandahålls i referensarbeten i specialiserade tidskrifter. Det erbjuder dem också en internetmiljö för att forska och förbereda det personliga arbete som lärarna anförtrot dem .

UPSAT Sousse undervisningsteam
37
Universitetsprofessorer
24
Hospital-University Assistants
6
Professorer i högre utbildning och lärare
6
Assistenter och assistentmästare
13
Läkare och farmaceuter
32
Sjukvårdspersonal

UPSAT Sfax

Skapad 2007 i Sfax, huvudstaden i södra Tunisien, ligger fakulteten för hälsovetenskap sfax nära stadens två universitetssjukhus, nämligen chu hedi chaker och chu habib bourguiba. Fakulteten har ingått partnerskapsavtal med:

 • Vissa privata kliniker
 • Det medicinska simuleringscentret för tunis
 • Det regionala sjukhuset i Mahres
 • Sfaxs medico-sportscenter
 • Centret för sfax motorhandikapp
 • Den grundläggande vårdcentralen för sfax
UPSAT Sfax undervisningsteam
34
Universitetsprofessorer
24
Hospital-University Assistants
2
Professorer i högre utbildning och lärare
3
Assistenter och assistentmästare
6
Läkare och farmaceuter
28
Sjukvårdspersonal

Platser

Tunis

Address
38, rue de Cologne,
Lafayette

1002 Tunis, Tunis, Tunisien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium