Newton College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Med sitt banbrytande tillvägagångssätt till ledningen av ledningen är Newton College ett steg före andra universitet och ger sina elever en fördel över sina entreprenörskamrater.

Under de senaste fem åren har Newton College varit fyra gånger det högst rankade utbildningsinstitutet för privat högskola i Tjeckien . Den är belägen i Prags vackra historiska huvudstad, den är ackrediterad av Tjeckiens ministerium för utbildning, ungdom och idrott och de grader som utmärkelserna erkänns automatiskt i alla EU-länder.

10 1 Skäl att studera på Newton College

  1. Newton College är en mycket inspirerande miljö. Skolan inspirerar och motiverar eleverna att nå sina mål, söka nya perspektiv och nya sätt att lösa problem. Det lär också hur man utvecklar kreativitet och kritiskt tänkande.
  2. Skolan erbjuder moderna och attraktiva studier av tillämpad verksamhet. Alla program har samma basstudie av ekonomi, ledning och psykologi. Enligt vår uppfattning är detta den bästa mixen för alla moderna chefer.
  3. Högskolestudenterna får inte bara sina examensbevis, de får också värdefulla certifikat. Studenter som slutar sin studie får också ett intyg som bekräftar slutförandet av praktikplatser och ledarskapsutbildning. Dessa intyg ger en stor fördel på arbetsmarknaden över våra studenter från andra högskolor.
  4. Personligt förhållningssätt. Newton College är inte en storskola. Här är ingen bara ett nummer på en lista. Varje elev är en individ och personal på högskolan respekterar det och reflekterar det i sitt förhållningssätt till studenterna.
  5. Lärare är högklassiga föreläsare med praktisk affärserfarenhet. Fakulteten för Newton College innehåller till exempel vice guvernör i Tjeckiens nationalbank prof. Vladimír Tomšík, en av de bästa tjeckiska tränarena Ing. Milan Bobek, MSc. och många andra. Skolan inbjuder också ofta kända medlemmar i tjeckisk affärs- och förvaltningsmiljö.
  6. Möjlighet att delta i Newton College aktiviteter. Newton College samarbetar nära sina elever med möjlighet att vara inblandade i att styra skolan och vara en del av skolans förändringar.
  7. Studien är nära kopplad till praktiken. Newton College handlar inte om att memorera fakta och definitioner utan att behöva förstå roden på sakerna. Alla presenterade kunskaper och förvärvade färdigheter är omedelbart tillämpliga i vardagen.
  8. Kontakter. Under studierna kan du få mycket värdefulla kontakter, t ex klasskamrater, lärare och framstående personer i tjeckisk affärsmiljö.
  9. Newton College är den enda skolan som erbjuder en utbildning på flera nivåer. Studenterna kan välja mellan ackrediterade studieprogram, ledarskap och individuell mentorskap som tillhandahålls av fakultetsmedlemmar.
  10. Merit stipendier. Kvaliteten på en skola reflekterar bäst på kvaliteten på sina studenter. Newton College strävar därför efter att motivera sina studenter med värdefulla meritstipendier.

Platser

prag

Address
Václavské náměstí 11
110 00 prag, prag, Tjeckien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium