Läs den officiella beskrivningen

Med sitt banbrytande tillvägagångssätt till ledningen av ledningen är Newton College ett steg före andra universitet och ger sina elever en fördel över sina entreprenörskamrater.

Under de senaste fem åren har Newton College varit fyra gånger det högst rankade utbildningsinstitutet för privat högskola i Tjeckien . Den är belägen i Prags vackra historiska huvudstad, den är ackrediterad av Tjeckiens ministerium för utbildning, ungdom och idrott och de grader som utmärkelserna erkänns automatiskt i alla EU-länder.

10 1 Skäl att studera på Newton College

 1. Newton College är en mycket inspirerande miljö. Skolan inspirerar och motiverar eleverna att nå sina mål, söka nya perspektiv och nya sätt att lösa problem. Det lär också hur man utvecklar kreativitet och kritiskt tänkande.
 2. Skolan erbjuder moderna och attraktiva studier av tillämpad verksamhet. Alla program har samma basstudie av ekonomi, ledning och psykologi. Enligt vår uppfattning är detta den bästa mixen för alla moderna chefer.
 3. Högskolestudenterna får inte bara sina examensbevis, de får också värdefulla certifikat. Studenter som slutar sin studie får också ett intyg som bekräftar slutförandet av praktikplatser och ledarskapsutbildning. Dessa intyg ger en stor fördel på arbetsmarknaden över våra studenter från andra högskolor.
 4. Personligt förhållningssätt. Newton College är inte en storskola. Här är ingen bara ett nummer på en lista. Varje elev är en individ och personal på högskolan respekterar det och reflekterar det i sitt förhållningssätt till studenterna.
 5. Lärare är högklassiga föreläsare med praktisk affärserfarenhet. Fakulteten för Newton College innehåller till exempel vice guvernör i Tjeckiens nationalbank prof. Vladimír Tomšík, en av de bästa tjeckiska tränarena Ing. Milan Bobek, MSc. och många andra. Skolan inbjuder också ofta kända medlemmar i tjeckisk affärs- och förvaltningsmiljö.
 6. Möjlighet att delta i Newton College aktiviteter. Newton College samarbetar nära sina elever med möjlighet att vara inblandade i att styra skolan och vara en del av skolans förändringar.
 7. Studien är nära kopplad till praktiken. Newton College handlar inte om att memorera fakta och definitioner utan att behöva förstå roden på sakerna. Alla presenterade kunskaper och förvärvade färdigheter är omedelbart tillämpliga i vardagen.
 8. Kontakter. Under studierna kan du få mycket värdefulla kontakter, t ex klasskamrater, lärare och framstående personer i tjeckisk affärsmiljö.
 9. Newton College är den enda skolan som erbjuder en utbildning på flera nivåer. Studenterna kan välja mellan ackrediterade studieprogram, ledarskap och individuell mentorskap som tillhandahålls av fakultetsmedlemmar.
 10. Merit stipendier. Kvaliteten på en skola reflekterar bäst på kvaliteten på sina studenter. Newton College strävar därför efter att motivera sina studenter med värdefulla meritstipendier.
Programmen undervisas på:
 • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Newton College

International Business and Management-programmet som erbjuds av det bästa privata privata universitetet för ekonomi och förvaltning i Tjeckien (röstade 4x under de senast ... [+]

Vi är den enda högskolan i Tjeckien som erbjuder utbildning på flera nivåer. Förutom de ackrediterade universitetsprogrammen erbjuder vi våra studenter och allmänheten chansen att delta i chefer, utbildning och ytterligare utbildningsprogram under varumärket NEWTON Academy och individuella lektioner som leder av kända personligheter inom både näringslivet och högskolan som vice tingsmannen för den tjeckiska nationalbanken, prof. Vladimír Tomšík och många andra.

Alla våra program har samma kärna av ämnen - Ekonomi, Management och Psykologi. Enligt vår uppfattning är detta den bästa mixen för alla moderna chefer .

Kunskap och färdigheter du kommer att vinnaMakro- och mikroekonomisk utbildningKompetens inom globala affärer, och privat och offentlig förvaltningKunskap om företagsekonomisk förvaltningPrinciper för projektplanering och förvaltningMöjligheten att analysera och utnyttja den internationella affärsmiljönGradering... [-]
Tjeckien Prague
September 2019
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska