Ambis University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vi är det största privata college i Tjeckien med över 4000 studenter på 3 platser i städerna Prag och Brno.

Grundades 2001 som den allra första privata högskolan och har sedan dess förberett mer än 13.200 studenter för karriärer inom företag och offentlig sektor.

Vi erbjuder följande grundutbildningsprogram (kandidatexamen) och kandidatprogram (magister - Mgr.) Under ackreditering från Tjeckiens utbildningsministerium.

  • Affärsledning (på tjeckiska språket)
  • Säkerhetshantering (på tjeckiska språket)
  • Regional utveckling (på tjeckiska språket)
  • Business Economy and Management (på engelska)

DSC02634Ambis University","author_url":"","source":""}" />

En del av Cognos AG

Cognos AG är ett av de största privata och oberoende utbildningsföretagen i Tyskland som driver tekniska skolor, högskolor och vidareutbildningsinstitutioner i Tyskland, Tjeckien, Luxemburg och andra länder. För närvarande består AG av 15 företag.

Bli en global affärsledare

Kombinera företagsutbildning anpassad till 2000-talet med att bo i Prag, en av de främsta destinationerna för internationella studenter.

AMBIS BUDOVA-14Ambis University","author_url":"","source":""}" />

Få fördjupad affärskunskap

På Ambis University går vi längre än att lära oss Ambis University . Alla våra föreläsare undervisar av ett överflöd av praktisk erfarenhet och har haft viktiga positioner inom sina respektive områden. Förutom att lära sig i våra små klassrumsmiljöer kommer du att besöka riktiga företag och se hur de praktiserar teori.

Verklig utbildning i Prag

Huvudstaden anses vara en av de främsta destinationerna för internationella studenter på grund av dess överkomliga priser, högkvalitativa universitet och ett rikt socialt liv.

Under de senaste åren har Prag vuxit till ett av Europas främsta affärscentrum. Som en av de snabbast växande ekonomierna i Europa lockar Tjeckien några av världens ledande företag.

campusAmbis University","author_url":"","source":""}" />

Platser

prag

Address
Lindnerova 575/1, 180 00 Praha 8-Libeň
Czech Republic

prag, prag, Tjeckien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium