Läs den officiella beskrivningen

Kombinera historien och traditionen i Förenade kungariket med USAs styrka och framtiden som är Asien

Kombinera historien och traditionen i Storbritannien med USAs styrka och framtiden som är Asien Storbritannien och USA har varit ekonomiska världsbefogenheter i hundratals år. Tidigare och nuvarande internationellt företag har varit, och kommer fortsättningsvis att påverkas av båda länderna. Asien är dock framtiden, med snabbt växande ekonomier och över hälften av världens befolkning.

Så kanske tog det ett partnerskap mellan amerikanska och asiatiska universitet för att skapa ett verkligt visionärt program som kombinerar styrkan i dessa tre regioner i ett fyraårigt studieprogram.

Lamar University i Texas, USA och Siam Technology College i Thailand har nu gjort det med Tri-Continent Degree Program.

Många drömmer om att studera utomlands, särskilt i USA eller Storbritannien. Amerika och England erbjuder några av de bästa högre utbildningskvalifikationerna i världen. Men det är inte lätt. När du betraktar frågorna om visum, språkkunskaper och särskilt pengar, blir drömmen om att bli examen från USA eller Storbritannien ofta en mardröm.

Skulle det inte vara bra att få den bästa utbildningen möjligt, på ett ställe där få visumet är snabbt och enkelt och levnadskostnaderna är låga? Det kräver inte initialt TOEFL eller IELTS poäng för att börja studera? Om studieavgifter är överkomliga för dig: att få ett amerikanskt universitet och thailändska högskoleexamen, plus ett brittiskt nationellt accepterat högskoleexamen, till ca 10% av kostnaden för vad bara ett år på andra amerikanska universitet skulle vara?

Svaret är naturligtvis att på något sätt få höga högskolekvalifikationer från alla tre: USA, Storbritannien och Asien. Och bara fyra års studier. Tri-Continent Bachelor Degree Programmet gör att du kan få dina högskolekvalifikationer från alla tre kontinenter, med de mest prisvärda kostnaderna för undervisning och boende. Gör din dröm ... En verklighet!

Världens enda Tri Continent-program

Världen krymper och alla går internationellt. Få tre företagskvalifikationer i samma program, från USA, Storbritannien och Thailand.

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

BBA

Tri-Continent Degree Programmes @ Siam Technology College

International Business Management Examen: Världens första och enda Tri kontinenten civilekonomexamen. Genom att kombinera historia och tradition av Storbritannien med sty ... [+]

Kombinerar historia och tradition i Storbritannien med styrkan i USA och framtiden som är Asien

Få alla tre kvalifikationerna nedan, inom bara fyra års studier: En fyraårig kandidatexamen med huvudämne i interkulturell ledarskap och minorisering i företagsekonomi från Lamar University i Texas, USA. Lamar University har funnits i över 90 år, och en del av Texas State University System, med över 15 000 studenter. Det är ett nivå 2 universitet, lika med ett amerikanskt statligt universitet.

En fyraårig kandidatexamen i interkulturell företagsledning från Siam Technology College. Renown i Asien, med centralt läge i Bangkok, har STC över 10 000 studenter och växer, och en av de första privata utbildningsinstitutionerna under högskolestyrelsen.... [-]

Thailand Bangkok
juni 2020
Engelska
Heltid
Deltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska