Läs den officiella beskrivningen

Smart Invest for din stor framtid Didyasarin International College (DRIC) är den första privata internationella college i södra Thailand. Högskolan ligger i Hat Yai City, urbaniserad och kommersiellt viktigt område, där gränsen till Malaysia är 45 kilometer bort, och den internationella flygplatsen ligger 15 kilometer från staden. Levnadskostnaderna här är rimligt och lockande (cirka USD 225 per månad), vilket är betydligt mindre än vilken av Bangkok och Chiang Mai, naturligtvis. Välvilliga och vänliga lokalbefolkningen är välkomnande främmande människor att ansluta sig till denna mångkulturellt samhälle!

Didyasarin International College (DRIC) är fast besluten att bidra och svara på behov i samhället genom att producera högkvalitativa akademiker och forskning. Vårt uppdrag är också att utöka akademiska tjänster till samhällen, bevara thailändska konst och kultur inom ramen för en effektiv förvaltning och deltagande förvaltning, tillsammans med tillämpningar av moderna innovationer och teknik. DRIC har syftat till att vara inte bara en institution som ger högre utbildning till samhället, men betonar också eleverna att noggrant utnyttja tankar, kunskap och förmåga i ett rättfärdigt ljus. DRIC strävar efter att producera professionella studerande för det goda i samhället med den högsta utbildning och forskning, samt tjänster till samhällen med tillämpningar av moderna innovationer och teknik. För närvarande är DRIC beviljar 200 stipendier för berättigade studenter att fira sitt 20-årsjubileum. DRIC är ett kollegium av elevernas val att anmäla dig och få ordentlig utbildning för att bli en kunnig och erfaren person. DRIC akademiker skulle bidra till att skapa och utveckla samhället. Du är välkommen att komma och gå med oss!

Spännande lärande upplevelse! DRIC ger alla elever med "Student Mobility program" där eleverna har möjlighet att studera i ett annat land i upp till ett år! Detta är det dags för studenterna att utforska en annan kultur och lärande upplevelser! Även "Cooperative Education Program" för alla studerande att uppleva praktiska arbetslivet före examen. Programmet, allmänt känd som en "co-op", ger akademisk kredit för strukturerad arbetslivserfarenhet. Programmet bidrar till att öka studenternas yrkeserfarenhet och kompetens på rätt anpassa teorierna i praktiken. Det tar på ny betydelse för att hjälpa unga människor att göra upplevelse initiativ lärande!

"DRIC syftar till att producera akademiker med internationella standarder som världsmedborgare, som är utrustade med stark moralisk och etisk karaktär, och exceptionella kapacitet och som kan svara på de snabba förändringar och behov i den regionala socioekonomiska. DRIC akademiker är de människor som vet hur man tänker, upprätthålla moraliska värderingar, och bli framgångsrika. "

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

BBA

Didyasarin International College

Om du verkligen är intresserad av internationell studie och du är redo att möta utmaningarna på den globala marknaden, är International Business Management-programmet för ... [+]

Om du verkligen är intresserad av internationell studie och du är redo att möta utmaningarna på den globala marknaden, är International Business Management-programmet för Didyasarin International College (DRIC) rätt val för dig. Detta program ger dig information om hur man framgångsrikt kombinera kunskaper, färdigheter och förhållningssätt i en internationell och interkulturell miljö med att utföra affärsrelaterade uppgifter på ett professionellt sätt.

Den alltmer världsomspännande karaktär utbyte och industrin uppmanas mer anmärkningsvärt global rivalitet för stora, medelstora och små organisationer. En proaktiv organisation ska därefter ha kapacitet att samla in och bryta ner utanför näringslivet särskilt inlärning i åtanke slutmålet att ta rätt val om expansion. Det bör också vara uppmärksam på globala fond möjligheter och politiska framsteg nationellt och internationellt. I globalt orienterade organisationer, beslutsfattandet beror på företagsorganisation och kontrollerande, dessutom på hänsyn till kulturella skillnader och sociala kontraster, liksom ett företags förmåga att anpassa sig. ... [-]

Thailand Hat Yai
juni 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Kandidatexamen

Didyasarin International College

Programmet är inriktat på att producera kvalitet engelska lärare. Programmet är utformat för att överensstämma med Office of Higher Education Commission (OHEC) och Rådet ... [+]

Programmet är inriktat på att producera kvalitet engelska lärare. Programmet är utformat för att överensstämma med Office of Higher Education Commission (OHEC) och Rådet lärare i Thailand. Studenter tar kurser för fyra år med kvalificerade och erfarna instruktörer och övningsundervisning i gymnasiet under ett år för att tjäna praktisk erfarenhet. Engelska är ett undervisningsspråk i läroplanen. Studenterna kommer att studera i en ledande atmosfär för att lära sig och förbereda sig för att vara kvalitet engelska lärare och världsmedborgare.

Det engelska språket är ett mycket viktigt ämne i Thailand och varje nation i världen. De studenter som registrerar i detta program kommer att ha möjlighet att utveckla sin kunskap i engelska och flera metoder för undervisning i engelska språket som andraspråk. Programmet är mycket praktiskt eftersom det kräver studenterna hela deras fem års studier, för att använda det engelska språket för en rad olika akademiska och yrkesmässiga mål. Detta program är avsett att förbereda kvalificerad högstadiet, gymnasiet, eller gymnasielärare i engelska med fördjupade kunskaper i det engelska språket. De utexaminerade kommer att ha en hög nivå på kunskaper i engelska genom att uppfylla avfarten språkkrav som föreskrivs av institutet, samt färdigheter för livslångt lärande och kan uppskatta moraliska och sociala och kulturella värderingar. De kommer också att ha stor förmåga att hjälpa eleverna i högstadiet, gymnasiet eller högstadiet för att lära sig engelska som andraspråk på ett effektivt sätt.... [-]

Thailand Hat Yai
juni 2020
Engelska
Heltid
5 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Didyasarin International College