Bangkok Thai Cooking Academy
Introduktion
Thai Culinary Training School
Studentvisum och hotellpraktikplatser tillgängliga
Professionell - Autentisk - Intensiv - All Inclusive
Utbildning för yachtkockar, nya restaurangstartar och de som vill lära sig att laga thailändsk som en thailändare.
Vi är i Bangkok, huvudstaden för thailändsk matlagning och hem för världsberömda thailändska rätter. Vem skulle kunna thailändsk matlagning bättre än oss, och vart skulle du annars gå för att lära dig thailändsk mat? Vår thailändska matlagning är inte fusion eller tillagad med ersättande ingredienser. Vi använder äkta ingredienser och vi lär dig hur thailändska rätter ska smaka. Kom med i vårt finjusterade och långvariga kockkursprogram. Du kan studera i 1 vecka eller upp till 4 veckor. Övning gör mester, och det är precis vad du kommer att göra med oss. Du kommer att lära dig 40 professionella thailändska rätter varje vecka.
Under din kulinariska utbildning kan du förvänta dig att lära dig om:
- Thailändska ingredienser - frukt, grönsaker, örter, kryddor, pasta, såser, ...
- Professionell matlagning, matlagningsteknik och presentation
- Thailändskt köksredskap - wokar, ångkokare, fritöser, ...
- Currypasta (gjord på det gammaldags sättet med mortel och mortelstöt)
- Stekning, sallader, soppor, förrätter, ångkokning, fritering, desserter
- Dips, såser och pastor
Ta en titt på vår FACEBOOK -sida: https://www.facebook.com/BangkokThaiCooking/
VÅR KULINÄRT TRÄNINGSINNEHÅLL
Det bästa sättet att lära sig laga mat är att göra det själv. I vårt intensiva, praktiska program, studenter-laga mat, laga mat och laga mat. Med recept i handen förklarar och demonstrerar din kockinstruktör först varje maträtt. Du antecknar och ställer frågor. Då är det din tur att kopiera det som har visats. Genom att självständigt förbereda varje maträtt lär du dig att förbereda den. Ditt "skapande" kritiseras sedan och din instruktör berättar hur du kan förbättra det.
Normalt täcks 8 professionella thailändska rätter på djupet dagligen (40/vecka). Efter tillfredsställande slutförande av tilldelade rätter, avslutas klassen varje dag.