Vega School of Brand Leadership

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vega bildades 1999 som ett erkännande av den skiftande globalt fokus mot Brand ledarskap och management och den ökande efterfrågan på kreativa och innovativa varumärken tänkare. Det ackrediterade Independent Institute of Education, grader, Honours och masterprogrammen är välkänd och respekterad av varumärket, marknadsföring och kommunikationsområdet.

Vega School, en utbildnings varumärke Independent Institute of Education, menar att varumärken är världens största tillgångar för meningsfull förändring. Vega syftar därför till att uppgradera en ny typ av tänkare genom att leverera fullt ackrediterade certifikat, studentexamen, utmärkelser och masterprogram i varumärkesbyggande och kreativ kommunikation. Vega mantra - visdommedmagi - kommunicerar sin tro på kreativt strategiskt tänkande. En IIE Vega examen är en utforskare som är smart, färgstark och passionerad, men i allmänhet missnöjda med status quo, eftersom han / hon vet att varumärken, företag, ekonomier och samhällen kan vara friskare och bättre för människor.

De IIE utexaminerade framgångsrikt bidra till samhället i olika företag och sociala arenor.

om Vega

Vega är namnet på den ljusstarkaste stjärnan i den himmelska konstellationen av Lyra. På grund av dess intensiva luminiscens och den avgörande roll den spelar i sjöfart har Vega beskrivits av astrofysiker Austin F. Gulliver som "nästa viktigaste stjärna på himlen efter solen".

Grundades 1998 av en utbrytning av pionjärerna, ensamvargar och innovatörer, var Vega School föddes som svar på det akuta behovet av ett paradigmskifte bort från konventionella marknadskommunikation. De traditionella metoder för varumärkesbyggande, marknadsföring och reklam hade uttömts och var snabbt nå sin bäst före-datum. En ny skola trodde kallades för och Vega svarade att samtal.

Tron att varumärket är född att leda är hörnstenen i Vega filosofi. För att citera Vega grundare Gordon Cook, "ett varumärke ger särskild och unik betydelse för att skapa mervärde och få kontakt med människor." Med andra ord är ett varumärke inte bara namnet på en produkt, utan en manifestation av en identitet och, ännu viktigare, ett syfte: att tänka på varumärken som Apple, Greenpeace och Google och du inser snabbt att varumärken är långt mer än bokstäver och logotyper men kraftfull kulturella krafter som formar världen som vi känner den.

Vår undervisning P hilosophy

Den centrala principen pedagogiska omfamnas av Vega återspeglas i vår mycket namn. Eftersom Vega är navigations stjärna, är begreppet navigering central Vega unika pedagogik. Vega föreläsare är navigatörer: vi drivs av etos proaktiv, sakkunnig vägledning snarare än att bara förmedla information som passivt absorberas.

Centralt för navigerings processen är den dialog som inletts mellan navigator och student. De rigorösa granskning, granskning och kritisk analys av idéer möjliggör kontinuerlig utveckling av koncept till slutlig crafting att producera de mest raffinerade och meningsfulla resultat som möjligt. Den kanske viktigaste hörnstenen i Vega undervisningsfilosofi är att inskriven i vår mantra visdommedmagi. Uttryckt i detta uttalande är i grunden synergistiska naturen av förhållandet mellan kreativitet och strategi; inspiration och innovation; idé och handling.

Vår Val u es

Vi tror på kreativitet med strategiska avsikter
Vi tror på kreativa tillämpning av gränslös kunskap
Vår studio är människans fantasi och vi är här för att ha krita-ljus kul
Vi strävar efter att alltid vara socialt och kulturellt relevant
Vi tror på att alltid vara varmt och omedelbart människa eftersom det ger utrymme för visdom med magi till ytan
Vi strävar efter att ligga i framkant inom innovation
Vi länkar företag vinst genom att höja värdet på människors liv

Platser

Johannesburg

Address
Johannesburg Campus
Physical address: 444 Jan Smuts Avenue, Bordeaux, Randburg
Postal address: PO Box 2369, Randburg, 2125

Johannesburg, Gauteng, Sydafrika

Durban

Address
Durban Campus
Physical address: The Glades Office Park, 70 Armstrong Ave, La Lucia
Postal address: PO Box 1669, Westville, 3630

Durban, KwaZulu-Natal, Sydafrika

Kapstaden

Address
Cape Town Campus
Physical address: 130 Strand Street, De Waterkant, Cape Town
Postal address: PO Box 430, Roggebaai, Cape Town, 8001

Kapstaden, Western Cape, Sydafrika

Pretoria

Address
Pretoria Campus
Physical address: 34 Ingersol Rd, Menlyn, Pretoria
Postal address: PO Box 12361, Hatfield, 0028

Pretoria, Gauteng, Sydafrika

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium