IMM Graduate School of Marketing

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om IMM Graduate School of Marketing

Marknadsföring är grundläggande för framgång för alla företag, stora som små, och IMM GSM spelar en viktig roll för att främja vikten av marknadsföring inte bara som en karriär, men också som ett sätt att orientera ett företag.

Mission

Uppdraget för IMM Graduate School of Marketing (IMM GSM) är att ständigt skänka relevanta och kvalitets marknadsföring färdigheter, kunskaper och kompetenser till sina elever, vilket skapar professionellt kvalificerade och välutrustade marknadsförare, som är fullt kompetent och kunna öva effektivt i företagsklimatet. På detta sätt kommer IMM GSM akademiker bidrar till den övergripande utvecklingen av en sund och globalt erkänt ekonomi.

Vision

Den IMM GSM strävar efter att vara den distansutbildning leverantör av val och Centre of Excellence för marknadsföring och marknadsföringsrelaterade discipliner i södra Afrika. I vår strävan att bli beröringspunkten för marknadsföring kunskap och information, kommer IMM GSM fortsätta att förse alla intressenter med överlägsen och professionell kundservice och föremålet för den högsta akademiska integriteten.

Platser

Johannesburg

Address
Atlas Studios
33 Frost Avenue Cnr Owl St
Braamfontein Werf
(Bordering Milpark)

Johannesburg, Gauteng, Sydafrika

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium