Läs den officiella beskrivningen

Aros är en privat (reform) Christian institution för högre utbildning, som utbildar studenter med ett kall, så att de kan komma in i utbildningsyrket med nödvändig kompetens. Den pedagogiska landskapet i Sydafrika är dynamisk med många utmaningar och en stor brist på lärare. Aros syftar därför till att ge de studerande att göra en skillnad i utbildningslandskapet.

Aros 'campus ligger i Waverley, Pretoria. De cirka 800 studenter som följer helgen klasser njuta av en unik studentlivet som liknar inget upplevt på någon annan campus i Sydafrika. Det är där du kommer att få vänner, lära känna kollegor och arbeta hårt.

Aros är ackrediterat av Higher Education Quality kommitté (HEQC) rådets förordning om högre utbildning. Detta är den lagstadgade ackrediteringsorgan som ackrediterar program hela högskolor och institutioner i Sydafrika.

Programmen undervisas på:
  • Afrikaans

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Aros, A Higher Education Institution

Aros 'pedagogiska utbildningsprogram syftar till att ge studenterna en omfattande teoretisk grund, samtidigt kombinera värdefulla praktiska erfarenheter med teorin. ... [+]

[Afrikaans: Baccalaureusgraad i Grondslagfase Onderwys] (Gr 0-3) möjliggör för studerande att förstå principerna för utbildning (särskilt upp till denna fas) och att tillämpa dessa principer i praktiken. Aros 'pedagogiska utbildningsprogram syftar till att ge studenterna en omfattande teoretisk grund, samtidigt kombinera värdefulla praktiska erfarenheter med teorin.

De olika inriktningar inom läroplanen fokuserar på läskunnighet, matematiska och livskunskap.

Graderingen nivån för kvalificeringen är NKR nivå 7 (510 hp) och gör det möjligt för studenter att undervisa i privata och offentliga skolor (SAQA kvalifikations nr 86.167).

[-]
Sydafrika Pretoria
Februari 2020
Afrikaans
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska