Läs den officiella beskrivningen

AACSB Accredited

Handelshögskolan i Umeå, ekonomi och statistik

Handelshögskolan i Umeå ( USBE ) är en campusskola och har över 170 anställda, varav cirka 90 doktorander och forskare. Verksamheten består av forskning och undervisning inom företagsekonomi, ekonomi och statistik. Skolan erbjuder sju masterprogram, fyra doktorander, två grundutbildningsprogram och kurser. Vi har mer än 2000 studenter genom våra program / år.

Internationell utbyte är en viktig del av studentlivet vid Umeå Business School och ekonomi . Våra 70 partneruniversiteter runt om i världen skickar studenter till Umeå varje år och cirka 45% av våra handelsskolor har tillbringat en eller två terminer utomlands som en del av sina läroplaner.

Internationalisering

En skola med internationella förbindelser Ett huvudmål för Umeå handels- och ekonomihögskola är att erbjuda studenterna en internationell studiemiljö. Detta inkluderar möjligheten att bedriva studier utomlands, att få kursundervisning på engelska och att studera i miljön av ett stort antal internationella studenter och gästprofessorer. Forskningsutbyten är vanliga, och många internationellt aktiva forskare kommer till Umeå under olika tidsperioder.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Umeå School of Business, Economics and Statistics - Umeå University

International Business Program är utformat för studenter intresserade av en karriär i en internationell miljö. Programmet möter behovet av affärsmän och kvinnor som kan a ... [+]

Grundutbildningsprogram: Internationellt affärsprogram

International Business Program är utformat för studenter intresserade av en karriär i en internationell miljö. Programmet möter behovet av affärsmän och kvinnor som kan arbeta i ett internationellt affärsliv och innehåller allmänna och specialiserade kurser, alla ges på engelska. Du kommer att träffa studenter från olika delar av världen under programmet, vilket ger dig en utmärkt bas för att förstå andra kulturer. Om du tar chansen att åka utomlands på ett universitet utbyte och / eller en internationell praktik, kommer du har erfarenhet från att studera och arbeta i en internationell miljö. Detta ger dig värdefull erfarenhet när de ansöker om framtida arbete.... [-]

Sverige Umeå
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Location address
Umeå, Västerbotten County, SE