Malmö University

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen


Malmö University strävar efter att vara en del av samhället på alla nivåer. Oavsett om det är regionalt, nationellt eller globalt, fokuserar det på att göra världen till en bättre och rättvisare plats./>

Vi har ett uppdrag att vara ett aktivt knutpunkt för forskning, utbildning och innovation. Vår forskning är ofta tvärvetenskaplig och bedrivs i samarbete med partners utanför universitetet.

Varför välja Malmö University ?

Malmö University är ...

Samarbete

Erbjuder högkvalitativ utbildning där lärare och studenter arbetar nära varandra, och doktorander ses som viktiga bidragsgivare till lärandeprocessen.

Entrepreneurial

Främjar en entreprenörs och innovativ inlärningsmiljö som påverkar och påverkas av utbildningen och forskningen vid Malmö University .

Tvärvetenskaplig

Skryter tvärvetenskapliga program där studenterna lär sig från olika fakulteter, avgörande viktiga på en alltmer komplex arbetsmarknad.

Olika

Verkligen internationella klassrum där ungefär en tredjedel av studenterna har en internationell bakgrund - ovärderlig för studenter som söker en global karriär.

Stor, men inte för stor!

Den nionde största högskolan i Sverige med 24 000 studenter.

Global

Studenter har möjlighet att studera utomlands. Vi har avtal med cirka 250 universitet runt om i världen.

Bekväm

Köpenhamns internationella flygplats Kastrup (Danmark) ligger bara 20 minuter med tåg och Köpenhamns stad 30 minuter bort. Nätverkslänkar härifrån kan ta dig med tåg över hela Europa och med flyg, var som helst i världen!

Malmo University

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Kandidatprogram » Se Magisterexamen » Se Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Bachelor in European Studies

Campusstudier Heltid 3 år September 2018 Sverige Malmö

[+]

Europeiska studier: Historiska och institutionella perspektiv på Europeiska unionen, 15 hp (ES120L) [-]

Bachelor in Human Rights

Campusstudier Heltid 3 år September 2018 Sverige Malmö

[+]

Programmet består av sex terminer av studier och leder till en kandidatexamen i mänskliga rättigheter.

[-]

Bachelor in Interaction Design

Campusstudier Heltid 3 år September 2018 Sverige Malmö

[+]

Interaktionsdesign på Malmö universitet

[-]

Bachelor in International Relations

Campusstudier Heltid 3 år September 2018 Sverige Malmö

[+]

Under sista terminen fokuserar vi på analys av samtida utmaningar inom Global Politics i relation till mer avancerade studier av metodik och vetenskapsfilosofi. Särskild uppmärksamhet ges på forskningsprocessen och utformningen och slutförandet av ett forskningsprojekt.

[-]

Bachelor in Peace and Conflict Studies

Campusstudier Heltid 3 år September 2018 Sverige Malmö

[+]

Därefter kommer du att fokusera på rollen som influenser som media och globalisering i utbrottet och utvecklingen av krig i vår tid.

[-]

Ungkarl I Engelska Studier

Campusstudier Heltid 3 år September 2018 Sverige Malmö

Engelska studierprogrammet kombinerar den akademiska studien av litteratur och lingvistik, vilket leder till specialisering i en av dessa discipliner. Genom forskning och kritiskt tänkande om texter av många epoker och genrer lär du dig att utveckla, formulera och försvara dina idéer tydligt och med självförtroende. [+]

Engelska studierprogrammet kombinerar den akademiska studien av litteratur och lingvistik, vilket leder till specialisering i en av dessa discipliner. Genom forskning och kritiskt tänkande om texter av många epoker och genrer lär du dig att utveckla, formulera och försvara dina idéer tydligt och med självförtroende. Även om alla kurser är genomförda på engelska och kräver en kompetensnivå jämförbar med vad som förväntas vid ett universitet i ett engelsktalande land, anser vi att våra studerandes olika språkliga och kulturella bakgrund är en berikande faktor. Sedan starten 2007 har programmet lockat studenter från hela världen, med så många som 40 olika första språk i en enskild årsklass. Malmö är en vibrerande kosmopolitisk stad med engelska ett av många språk som talas här.... [-]


Ungkarl I Internationell Migration Och Etniska Relationer

Campusstudier Heltid 3 år September 2018 Sverige Malmö

Migration och dess effekter på global nivå har blivit ett av de mest grundläggande frågorna om samhällen över hela världen. Regeringar, företag, politiker och individer över hela världen försöker förstå möjligheterna och problemen med ökad rörlighet på global nivå. Internationell migration och etniska relationer vid Malmö universitet tar upp dessa frågor. [+]

Migration och dess effekter på global nivå har blivit ett av de mest grundläggande frågorna om samhällen över hela världen. Regeringar, företag, politiker och individer över hela världen försöker förstå möjligheterna och problemen med ökad rörlighet på global nivå. Internationell migration och etniska relationer vid Malmö universitet tar upp dessa frågor.

Flyktingar från krigsdrabbade regioner i världen, människor som söker jobb och ett anständigt boende bort från sitt födelseland, chefer i multinationella företag; De är alla en del av migrationsrörelser. Detta program studerar effekterna av migration på global och nationell nivå, om bildandet av etniska samhällen, religiösa grupper, familjer, individer - för att ta reda på hur politiken kan underlätta integrationen och hindra segregering och rasism i samhällen över hela världen. Det behandlar också grundläggande frågor kring begrepp som kultur och etnicitet.... [-]


Videoklipp

Malmö University Campus

Kontakt

Malmö University

Adress, rad 1 Nordenskiöldsgatan 1
211 19 Malmö, Skåne County, Sverige
Hemsida https://www.mah.se/english/Education/