Läs den officiella beskrivningen

Om oss

Wrexham Glyndŵr University startade 2008 så att vi fortfarande är ett av de yngsta universiteten i Storbritannien. Det är en levande och vänlig plats där varje elevs lärande och framtid ges personlig uppmärksamhet.

Vår inspiration

Vårt namn kommer från den walisiska forskaren och hjälten Owain Glyndŵr och vi strävar efter att mästa några av samma filosofier som han.

Vi är stolta över att namnge vårt universitet efter en man som älskade sitt lärande, älskade sitt land, omfamnade en internationell utsikt och ständigt demonstrerade en inspirerande och initiativrik inställning till livet.

Hans ande ligger i hjärtat av Wrexham Glyndŵr University där vi satte oss fram för att vara djärva, initiativrika och öppna för alla i allt vi gör.

Vi har levererat utbildning på vår huvudsakliga Wrexham campus sedan 1887 när vi var kända som Wrexham School of Science and Art. Vi började först erbjuda grader 1924 men vi har kommit långt sedan dess.

Våra förbindelser

Idag är branschledda kurser i centrum för vårt erbjudande. Vi är stolta över våra länkar med ledande lokala och regionala arbetsgivare, som Airbus, Kellogg, JCB och BBC. Deras kunskaper och expertis matas tillbaka till våra kurser, vilket gör att våra elever får bara de mest relevanta färdigheterna för sin framtida karriär.

Vår gemenskap

Vi är oerhört stolta över de möjligheter som vi erbjuder för dem från icke-traditionella bakgrunder för att komma in i högre utbildning. Mer än hälften av våra studenter studerar på deltid och vi är ett av Storbritanniens ledande universitet för att stödja studenter med lägre socioekonomisk bakgrund genom universitetet tack vare vårt omfattande Utvidgningsåtkomstprogram i lokalsamhället. Universitetet är också den första HE-institutionen i norra Wales för att bli en Stonewall Diversity Champion.

Vårt läge

Vi började med bara våra två campus i Wrexham (Plas Coch och Regent Street), men vi har sedan vuxit till att inkludera campus i St Asaph och Northop i norra Wales samt en satellit campus i Kingston-upon-Thames i London. Vi är ett litet universitet jämfört med många andra, men med det kommer en stor känsla av gemenskap med ett fantastiskt supportnätverk för alla våra studenter och personal.

Om du är intresserad av att studera på Wrexham Glyndwr, eller om du är en lokal verksamhet som vill bli involverad, ta en titt på vår hemsida för att se vad vi har att erbjuda.

Vårt uppdragsförklaring

Vårt uppdrag är att arbeta i partnerskap för att inspirera och utbilda våra studenter och möjliggöra social och ekonomisk framgång.

Vår vision

Visionen omfattar sju åtaganden som bärs i huvuddelen av Vision and Strategy 2025-dokumentet och stöds av ett antal åtgärder.

Vår verksamhet ...

grundas av våra värderingar:

 • Tillgänglig i det lärande vi tillhandahåller för våra studenter, personal och samhälle, är proaktiv för att främja värdet av högre utbildning. Detta är grundat i ett engagemang för att vara inkluderande och rättvist i hur vi tillhandahåller våra tjänster
 • Stödja våra elever och personal, såväl som regionen, som hjälper alla att vinna förtroende och uppnå sin potential. Detta innebär ett partnerskapsfokus för att öka värdet och dela förståelsen - vi arbetar bättre och effektivare tillsammans, oavsett om det handlar om studenter, personal, industri eller andra intressenter
 • Innovativt inom vår leverans och hantering av akademisk tillhandahållande och professionella tjänster, och i våra relationer med samarbetspartners och samarbetspartners. Detta gör det möjligt för vår kultur, struktur, politik och människor att driva excellens, svara på behovet och leverera det vi fastställde för att uppnå.
 • Ambitiös i vad vi försöker leverera till våra studenter, personal och samarbetspartners och i hur vi gör det, erkänner att det inte finns några gränser för inlärning och kunskap. Detta innebär ett innovativt, initiativande och flexibelt tillvägagångssätt. en ivriga att utforska nya idéer.

Har en tillämpad fokusering

Körförträfflighet, genom leverans av en arbetsgivare och branschledd kursportfölj, för att ge karriärberättigade proffs för att stödja och möta behoven hos den regionala, nationella och internationella ekonomin.

Placerar eleverna i centrum för vad vi gör

Att tillhandahålla ett pulserande, vänligt och stödjande samhälle, fokuserat på att inspirera varje person genom personliga handledare, för att stödja och möta individuella behov för att nå sin potential genom akademisk excellens.

Hur vi jobbar

 • Vi involverar och lyssnar på eleverna i allt vi gör
 • Vi bygger ömsesidigt fördelaktiga partnerskap
 • Vi levererar det vi lovar
 • Vi håller processerna enkla och effektiva
 • Vi förutser och agerar
 • Vi kommunicerar öppet och regelbundet
Programmen undervisas på:
 • Engelska

Skolan erbjuder också:

BA

Wrexham Glyndwr University

Vår ackrediterade BA Business erkänner arbetsgivarnas krav i den moderna näringslivet, vilket ger våra studenter en utmärkt grund för att skapa en framgångsrik affärskarr ... [+]

Varför välja den här kursen?

Vår ackrediterade BA Business erkänner arbetsgivarnas krav i den moderna näringslivet, vilket ger våra studenter en utmärkt grund för att skapa en framgångsrik affärskarriär.

Under kursen kommer du att få en bred inblick i verksamhets- och förvaltningsvärlden från akademiker och branschfolk med stor erfarenhet inom organisationer och företag. De kommer att inspirera din affärsförmåga och ledarskap som du utvecklar den kunskap och förmåga som krävs för att lyckas i den moderna näringslivet. Förutom att utveckla dina personliga och professionella färdigheter kommer du att förvärva kunskapen och förmågorna att inte bara bli en effektiv affärschef utan också entreprenörskapet för att utveckla ditt eget företag.... [-]

Storbritannien Wrexham
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Wrexham Glyndwr University

Utveckla praktiska färdigheter utöver den viktiga kunskap som krävs för en karriär inom gästfrihet, turism och evenemangshanteringsbranschen på vår dedikerade examen. ... [+]

Varför välja den här kursen?

Utveckla praktiska färdigheter utöver den viktiga kunskap som krävs för en karriär inom gästfrihet, turism och evenemangshanteringsbranschen på vår dedikerade examen.

Moduler är stimulerande och tankeväckande. De täcker viktiga affärsmässiga ämnen innan de går vidare till avancerade moduler som ger en bredd av kunskap och erfarenhet som hantering och genomförande av händelser, hantering av besökarnas attraktion, service och relationsmarknadsföring, företagens sociala ansvar och personalhantering.

Som en del av examen kommer vi att ge alla studenter direkt, praktisk erfarenhet inklusive verklig evenemangshantering. Det kan också innefatta möjligheten att ta en arbetsplats som avsevärt förbättrar ditt CV och sysselsättningsperspektiv.... [-]

Storbritannien Wrexham
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Wrexham Glyndwr University

Vår specialiserade redovisning och ekonomi grad syftar till att förbättra anställbarheten genom att koncentrera sig på praktiska tillämpningar av redovisning och finans t ... [+]

Varför välja den här kursen?

Vår specialiserade redovisning och ekonomi grad syftar till att förbättra anställbarheten genom att koncentrera sig på praktiska tillämpningar av redovisning och finans teorier.

Vår redovisning och ekonomi examen levereras av bokföring specialister och är starkt inriktad på att utveckla dig som en "affär redo" examen. Dessutom är arbetsbaserat inlärning inbäddat i programmet, så att alla akademiker kommer att vara utrustade med kunskap och färdigheter för att möta nuvarande och framtida marknadsbehov och vara "arbetsklare". Detta inkluderar en bred bas av ansökningar från fallstudier, problemlösning till arbetsplatsmöjligheter. Detta program rankas 15: e i Storbritannien för studenttillfredsställelse i 2018 Complete University Guide.... [-]

Storbritannien Wrexham
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

BSc

Wrexham Glyndwr University

Digitalt aktiverade teknologier och tjänster stödjer de flesta aspekterna av det moderna livet. Att säkerställa information är säker och tjänster hålls igång är ansvaret ... [+]

Varför välja den här kursen?

Digitalt aktiverade teknologier och tjänster stödjer de flesta aspekterna av det moderna livet. Att säkerställa information är säker och tjänster hålls igång är ansvaret för cybersecurity-utövare och datasäkerhetsexperter.

Kursen är först i Wales och tredje i Storbritannien för inlärningsmöjligheter och åttonde i Storbritannien för akademiskt stöd (WGU-analys av opublicerade 2019 NSS-data).

Denna kurs:

hanterar framstegen inom cybersäkerhet genom en djupgående förståelse av IT-säkerhet, hacking, rättsmedicin och framtiden och nya tekniker i samband med detta snabbt föränderliga områdeger möjligheter att genomföra verkliga projekt, förbereder dig för arbete inom branschenger möjligheter att bygga och konfigurera ett dator- och nätverkssystem, liksom de nödvändiga supportsystemen, för att de ska kunna fungera effektivt i en rad olika arbetsmiljöerutforskar problemen i samband med hanteringen av dessa typer av system och i synnerhet de nödvändiga aspekterna av nätverkssäkerheterbjuder möjlighet till ett industriellt placeringsår... [-]
Storbritannien Wrexham
September 2020
Engelska
Heltid
3 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Wrexham Glyndwr University

Bedömd först i Wales för övergripande tillfredsställelse och undervisning, är kursen utvecklad för att utveckla starka tekniska spelutvecklings- och projektledningskunska ... [+]

Varför välja den här kursen?

Bedömd först i Wales för övergripande tillfredsställelse och undervisning, är kursen utvecklad för att utveckla starka tekniska spelutvecklings- och projektledningskunskaper för att förbättra din anställbarhet.

Laget jobbar nära med organisationer som UK Games Fund, Games Wales och BAFTA Cymru för att se till att våra studenter alltid har tillgång till branschrelaterad utbildning och kunskap. Kursen är också fullt ackrediterad av British Computing Society.

Vi är hemma för det innovativa Games Talent Wales-programmet och ett brittiskt regionalt Tranzfuser-nav som sponsras och stöds av UK Games Fund och UK Games Talent. Vårt inkubationscenter är hem för flera prisbelönta studentägda spelstudior.... [-]

Storbritannien Wrexham
September 2020
Engelska
Heltid
3 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Wrexham Glyndwr University

Computing är ett spännande, utmanande och dynamiskt fält. Datorer utgör en integrerad del av alla aspekter av samhället och det moderna livet och nya datorteknologier int ... [+]

Varför välja den här kursen?

Computing är ett spännande, utmanande och dynamiskt fält. Datorer utgör en integrerad del av alla aspekter av samhället och det moderna livet och nya datorteknologier introduceras i en enorm takt. Som ett resultat utvecklar och utvecklar datorvetenskapsområdet kontinuerligt och snabbt.

Efterfrågan på kandidater med kunskap, förståelse och färdigheter som krävs för att analysera, designa, utveckla, testa och underhålla moderna datorsystem är hög.

Denna grad kommer att se på datavetenskap i kärnan i den bakomliggande teknologin som infiltrerar allt mer varje element i vårt samhälle.

Denna kurs:

har anställbarhet färdigheter i sitt hjärta, utveckla lagarbete, projektledning, kommunikation och kreativt tänkande.kommer att utrusta dig med de kunskaper och färdigheter som krävs för att arbeta som professionell ingenjör och / eller konsult inom design, konfiguration och hantering av datorsystemger dig möjlighet att arbeta med praktiska designprojekt, laboratorieaktiviteter och gruppprojektarbeteger dig möjlighet att arbeta på ett levande arbetsbaserat projekt / placeringger dig möjlighet till ett industriellt placeringsårär 1: a i Wales och 3: e i Storbritannien för inlärningsmöjligheter och 8: e i Storbritannien för akademiskt stöd (WGU-analys av opublicerade 2019 NSS-data)ger möjlighet att delta i CISCO-akademiprogrammen och kvalificera sig för CISCO-ackreditering... [-]
Storbritannien Wrexham
September 2020
Engelska
Heltid
3 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Kandidatexamen

Wrexham Glyndwr University

Den fortlöpande snabba expansionen av teknik kräver högkvalificerade och skickliga elektroniska och elektriska ingenjörer. Genom att studera elektrisk och elektronisk tek ... [+]

Varför välja den här kursen?

Den fortlöpande snabba expansionen av teknik kräver högkvalificerade och skickliga elektroniska och elektriska ingenjörer. Genom att studera elektrisk och elektronisk teknik kommer du att förbereda dig för ett brett utbud av spännande karriärer och utrusta dig med teknisk ingenjörskunskap samt teknik, kommunikation och designkompetens.

På denna praktiska, praktisk nivå använder du våra avancerade anläggningar på plats för att hjälpa dig att förbereda dig för arbetskraven i denna bransch.

Med hjälp av våra datorstödda design- (CAD), elektronik- och ingenjörslaboratorier kommer du att träna i branschstandardprogram för att utrusta dig med alla tekniska färdigheter du behöver.... [-]

Storbritannien Wrexham
September 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Wrexham Glyndwr University

Nummer ett i Storbritannien för kursnöjdhet (Guardian University League Table 2019), kommer denna kurs att säkerställa att du har de viktigaste färdigheterna och grundkun ... [+]

Varför välja den här kursen?

Nummer ett i Storbritannien för kursnöjdhet (Guardian University League Table 2019), kommer denna kurs att säkerställa att du har de viktigaste färdigheterna och grundkunskapen som krävs för en framgångsrik karriär inom flygplan och modern teknik.

Kursen är utformad för att uppfylla industrins krav och fördelar från starka industriella förbindelser.

Designfokuserad kurs: utveckla en fullständig förståelse för konstruktionsdesignkoncept och konstruktionsprocessen.Få överförbar kunskap och affärsförmåga för att utrusta dig för en bredare arbetsmarknad.Du kommer att bli utbildad för att använda en mängd olika datorstödda designverktyg, inklusive branschkrävande Finite Element Analysis (FEA) och Computational Fluid Dynamics (CFD) verktyg.... [-]
Storbritannien Wrexham
September 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Wrexham Glyndwr University

Vår förnybara och hållbara tekniska examen tar itu med några av de största utmaningarna för mänskligheten idag - överkomlig energi, klimatförändringar, global uppvärmning ... [+]

Varför välja den här kursen?

Vår förnybara och hållbara tekniska examen tar itu med några av de största utmaningarna för mänskligheten idag - överkomlig energi, klimatförändringar, global uppvärmning och föroreningsbekämpning.

För studenter som vill vara i framkant av nya tekniska och kostnadseffektiva lösningar som hjälper till att tillgodose behovet av förnybar energi, kan denna grad vara ditt nästa steg.

Utvecklat av forskningsaktiv personal med stark yrkesmässig och akademisk erfarenhet fokuserar kursen på att ge studenterna den kompetens och erfarenhet som behövs för karriär, arbeta med och utveckla innovativ teknik inom en rad olika sektorer, inklusive förnybar energi, hållbar teknik, elteknik, Maskinteknik, konstruktion och många fler.... [-]

Storbritannien Wrexham
September 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Address
Wrexham Glyndwr University, Mold Road
LL11 2AW Wrexham, wales, Storbritannien