The University of Warwick, School of Engineering

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Warwick School of Engineering är en av de ledande enhetliga tekniska skolorna i Storbritannien. Vår integrerad strategi för ingenjörsutbildning sammanför de viktigaste grenar inom tekniken och bygger på forskning styrkor i kärntekniska discipliner.

Varför Warwick?

Tekniska Högskolan är genomgående i de tio bästa av alla brittiska ligatabeller, inklusive The Guardian University Guide 2016 och fjärde i The Times och The Sunday Times Good University Guide 2015 under "General Engineering".

STUDIE

Warwick erbjuder en rad spännande ingenjörsutbildningar som kommer att öppna upp en värld av möjligheter för dig. Vår internationellt rykte för kvalitet i undervisning och forskning innebär att din Warwick grad kommer att vara känd och respekterad i hela världen. Våra kurser är ackrediterade av de viktigaste tekniska institutioner i Storbritannien, inklusive IET, InstMC, IMechE, IStructE och ICE.

Forskning

Institutionen för teknik drar nytta av sin tvärvetenskapliga angreppssätt, med forskningen täcker ett brett spektrum av ämnen. Centrala teman energikällor, medicinsk teknik och städer utgör en ram till forskningen, som stöds av fyra disciplin strömmar och fjorton forskargrupper. Skolan sysselsätter några av de ledande ingenjörer inom sitt område, som regelbundet publicerar uppsatser i topplacering tidskrifter. Det finns för närvarande över 150 studenter genomför forskarutbildning grader och 55 forskning efter doktorsexamen personal.

Partnerships

Tekniska Högskolan har en stark historia av att samarbeta med industriella partners genom både forskning och utbildning, och med internationellt erkända akademiker vid universitet både i Storbritannien och internationellt. Vårt strategiska partnerskap med WMG på campus gör att våra kurser som ska levereras på ett enhetligt sätt, som bygger på kompetens och anläggningar för två av universitetets institutioner. De båda avdelningarna samarbetar också på ett antal internationellt betydelsefulla gemensamma forskningsprogram.

Fakta och siffror

Engineering vid Warwick rankades 4: ai de allmänna konstruktionsligatabeller 2012. Av enhetliga konstruktionsavdelningar, var vi den 3: e högst rankade i 2008 Research Assessment Exercise för General Engineering. Skolan har 90 akademisk undervisning och forskning personal, plus 55 supportpersonal. Våra 1100 studenter utgör 8% av universitetets befolkning. 150 doktorander är registrerade för högre grad av forskning - MSc, PhD, EngD. Vår totala intäkter forskning sedan 2007 är ca 40 miljoner £. Av våra studenter i sysselsättning 6 månader efter examen, var 89% i forskarnivå jobb med färdigheter som erhållits under sin utbildning. Den genomsnittliga ingångslön under 2011 för Warwick civilingenjörer var £ 25.800, vilket är betydligt högre än sektorn normen.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Kandidatprogram » Se MSc » Se Magisterexamen » Se MSc:er » Se Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

BEng Automotive Engineering

Campusstudier Heltid 3 år October 2018 Storbritannien Coventry

[+]

Under år 3 kommer du att genomföra ett individuellt projekt och studera sex kärnmoduler som för närvarande är:

[-]

BEng Biomedical Systems Engineering

Campusstudier Heltid 3 år August 2018 Storbritannien Coventry

[+]

Behörighet

En nivå AAA, för att inkludera matematik och fysik. Du måste också uppnå ett examensbevis i vetenskapen om din vetenskap En nivå innehåller en separat praktisk bedömning.

En nivå i tillämpade ämnen och blandade portföljer. Kandidaterna behandlas individuellt. Graderingar kommer att likna dem för kandidater som tar akademiska A- och AS-kvalifikationer.

Sökande med en stark profil men utan antingen en nivå fysik eller en nivå matematik kan övervägas.

International Baccalaureate: 38 poäng till 6 i högre nivå matematik och 6 i högre nivå fysik.

BTEC: Sökande som erbjuder BTECs rekommenderas att kontakta grundutbildningsgruppen.... [-]


Beng Civil Engineering

Campusstudier Heltid 3 år October 2018 Storbritannien Coventry

Civilingenjörer planerar, konstruerar, bygger och underhåller infrastrukturen eller "byggd" miljön, inklusive byggnader, flygplatser, järnvägar, vägar, tunnlar, broar och dammar. [+]

Vad kommer jag lära mig?

Civilingenjörer planerar, konstruerar, bygger och underhåller infrastrukturen eller "byggd" miljön, inklusive byggnader, flygplatser, järnvägar, vägar, tunnlar, broar och dammar.

Dra nytta av undervisning grundad på avancerad forskning, och lär dig omfattande teori och praktiska färdigheter. Regelbundna individuella och gruppprojekt hanterar industriella utmaningar som konstruktion, byggnad och provning av takkonstruktioner, utveckling av ett robotkonstruktionsschema eller att hjälpa Severn Trent att förbättra reservoardesignen. Du kommer också att njuta av fältarbete som tidigare har inkluderat geoteknik i Wales eller Isle of Wight.

Besök på byggarbetsplatser och föreläsningar från experter i branschen ger insikter om de senaste byggtekniska metoderna. Du kommer att ta en tvärvetenskaplig strategi för att lösa tekniska problem och stärka din projektledning, kommunikation och ledarskapsförmåga. Allt detta kommer att ge dig självförtroendet att implementera ny teknik och optimera befintliga och utrusta dig för arbete inom många industrisektorer.... [-]


Beng Elektronikteknik

Campusstudier Heltid 3 år October 2018 Storbritannien Coventry

Denna kurs är för dig om du letar efter en ackrediterad elektronisk ingenjörsexamen som utvecklar din specialistkunskap på området medan du arbetar i tvärvetenskapliga team. [+]

Vad kommer jag lära mig?

Denna kurs är för dig om du letar efter en ackrediterad elektronisk ingenjörsexamen som utvecklar din specialistkunskap på området medan du arbetar i tvärvetenskapliga team. Vårt samlade, forskningsorienterade tillvägagångssätt för lärande stöder personlig utveckling och ger viktiga färdigheter som är anpassade till bästa affärspraxis - och mycket eftertraktade av ledande arbetsgivare. Detta gör det möjligt för våra studenter att bidra inom en rad olika sektorer, såsom mikroelektronik, design och produktion, energi, transport, den inbyggda miljön, information och kommunikation.

Du lär dig genom föreläsningar, handledning, exempelklasser, ansikte mot ansikte kontakt med akademiker för att lösa modulfrågor, laboratorier, kursuppgifter och projekt. Praktiskt arbete inom elektronik börjar från det första året med det tredje årets individuella projekt som utgör en stor del av din examen. Nyrenoverade, state-of-the-art laboratorier är utrustade med programvara och instrument för att stödja de varierande pedagogiska aktiviteterna inom elektronisk teknik. Kursen drar nytta av nära kontakter med industrin.... [-]


Beng Engineering

Campusstudier Heltid 3 år October 2018 Storbritannien Coventry

Våra ackrediterade Engineering grader utvecklar en djup förståelse för principerna för teknik, med undervisning från ett brett utbud av fordons-, civil-, elektronik-, system- och maskinteknik experter [+]

Vad kommer jag lära mig?

Våra ackrediterade Engineering grader utvecklar en djupgående förståelse för principerna för teknik, med undervisning från ett brett utbud av fordons-, civil-, elektronik-, system- och maskinteknik experter och möjligheter att specialisera sig på områden som intresserar dig under ditt andra år.

Dessa kurser är ledda gemensamt av akademiker i School of Engineering och WMG (Warwick Manufacturing Group). Tvärvetenskapliga projekt gör att du kan ta itu med utmaningar som kan sträcka sig från att bygga en robot för att rädda offer i en kollapsad byggnad, att designa och bygga en nanostatellit. Du kommer att utveckla eftertraktade färdigheter, inklusive ett tvärvetenskapligt förhållningssätt till problemlösning, förmågan att hantera projekt och kommunicera idéer och förmåga att leda, forskning, design, innovera och utveckla produkter och system.... [-]


Beng Engineering Företagsledning

Campusstudier Heltid 3 år October 2018 Storbritannien Coventry

Kursen speglar verkligheten i en modern affärsmiljö, som kombinerar en fast grundning i principerna för teknik med förståelse för det väsentliga industriella oroet att innovation ska ge vinst. [+]

Vad kommer jag lära mig?

Kursen speglar verkligheten i en modern affärsmiljö, som kombinerar en fast grundning i principerna för teknik med förståelse för det väsentliga industriella oroet att innovation ska ge vinst. Undervisningen bygger på den tekniska kompetensen, som levererar högsta tekniska kompetensnivåer. WMG (Warwick Manufacturing Group), som erbjuder innovativa länkar mellan akademin och industrin; och Warwick Business School (WBS), som internationellt erkänns för excellens inom företagsledning.

Vår läroplan integrerar affärs-och teknisk innehåll, utvecklar din tekniska expertis tillsammans med kunskap om hela utbudet av affärsfunktioner, utrusta dig för att hitta din plats på en alltmer konkurrensutsatt global marknad. Under ditt första år studerar du de kärnmoduler som är gemensamma för alla våra tekniska grader. Under det andra året kan du börja anpassa din kurs. Du bestämmer inte din sista examen till det andra året, så att du kan göra ett välgrundat val. Huvudskillnaden mellan EBM- och Engineering Studies (EBS) -graderna är den andel affärsmaterial som uppstått under det tredje studieåret, EBS har mer.... [-]


BEng in Electrical and Electronic Engineering

Campusstudier Heltid 3 år August 2018 Storbritannien Coventry

[+]

Vad kommer jag lära mig? Hur kommer jag lära mig?

Skolan uppmuntrar studenterna att göra någon form av industriell erfarenhet. Många elever bedriver praktik och annan arbetserfarenhet över sommaren. Vissa studenter kan ta en årlig placering i branschen eller i en forskningsmiljö.

[-]

BEng Maskinteknik

Campusstudier Heltid 3 år October 2018 Storbritannien Coventry

Mekaniska system, mekanismer och maskiner ligger i hjärtat av våra traditionella verkstadsindustrier. [+]

Vad kommer jag lära mig?

Mekaniska system, mekanismer och maskiner ligger i hjärtat av våra traditionella verkstadsindustrier. De färdigheter och tekniker som är förknippade med dem fortsätter att vara avgörande. Under de senaste åren har dessa utvidgats till områdena precisionsteknik, nanoteknik och mekatronik, eftersom mekaniska ingenjörer har utökat sina färdigheter och tagit om teknik från andra discipliner för att lösa svåra problem.

Våra kurser tar ett tvärvetenskapligt förhållningssätt till tekniska utmaningar. Leds av experter på Engineering School och WMG (Warwick Manufacturing Group) ger vi möjligheter att lära oss av ledande forskning inom områden som precisionsmekanik, fluiddynamik och hållbar termisk energiteknik samt komplementära områden inom andra tekniska områden. Vi arbetar också med många av landets ledande företag. Samarbetet går tillbaka till vår forskning, informerar vår undervisning och hjälper oss att hålla våra kurser i spetsen för industriell bästa praxis.... [-]


Beng Systemteknik

Campusstudier Heltid 3 år September 2018 Storbritannien Coventry

[+]

Vad kommer jag lära mig?

Förutom att kunna kommunicera effektivt och uppskatta åsikterna från andra discipliner kan systemingenjörer se och utnyttja synergier inom dessa discipliner. Detta ger dem möjlighet att arbeta med problem på hög nivå som står inför världen, som utmaningar för miljö, hälsa, mat och säkerhet.

Våra kandidater har gått på jobbet för organisationer som Jaguar Land Rover, Barclays Bank, NHS Institute for Innovation, Aston Martin, Deutsche Bank.... [-]


Beng Tillverkning Och Maskinteknik

Campusstudier Heltid 3 år October 2018 Storbritannien Coventry

Globalt är tillverkning en viktig leverantör av rikedom och sysselsättning. Tillverkare och maskiningenjörer tillämpar sin kreativitet, kompetens och vision för att arbeta med en rad andra ingenjörer i utvecklingen av innovativa och kostnadseffektiva produkter. [+]

Vad kommer jag lära mig?

Globalt är tillverkning en viktig leverantör av rikedom och sysselsättning. Tillverkare och maskiningenjörer tillämpar sin kreativitet, kompetens och vision för att arbeta med en rad andra ingenjörer i utvecklingen av innovativa och kostnadseffektiva produkter.

Som tillverkare och maskintekniker kommer du att behärska modern teknik och färdigheter som robotik, datorstödd design och simulering. Vi erbjuder dig en rik läroplan och resurser för att uppnå detta, ackrediterat av Institutionen för teknik och teknik, och Institutionen för maskintekniker. Vi kommer att ge dig en signifikant förståelse för tekniker och färdigheter inom ledning tillsammans med dessa tekniska ämnen.... [-]


MEng in Electrical and Electronic Engineering

Campusstudier Heltid 3 år August 2018 Storbritannien Coventry

[+]

Du kommer att delta i föreläsningar, seminarier, tutorials och praktiska laborationer. Din handledare är där för att stödja dig genom hela ditt universitetsliv och hjälper dig speciellt att reflektera över din fortsatta utveckling. Ingenjörer är alltid inblandade i tvärvetenskapligt grupparbete och detta ingår i våra kurser från år ett.

Bedömning sker genom prov och kurs. Kursbedömning kan omfatta laborationsrapporter, projekt, uppsatser och muntliga presentationer.

Du kan få industriell erfarenhet under din kurs via besök och projektarbete. Skolan uppmuntrar studenterna att göra någon form av industriell erfarenhet.

[-]

Kontakt
Besöksadress
School of Engineering
University of Warwick

Coventry, England, CV4 7AL GB