University of Lincoln – Lincoln International Business School

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Arbets Baserat Distansutbildning Grader i ledningen

Med ökad efterfrågan på flexibla och tillgängliga kvalifikationer, University of Lincoln förstår att alla inte har möjlighet att studera för en examen på traditionellt sätt. Vår distansutbildning program hjälper dig att koordinera dina studier runt dina befintliga åtaganden arbetstillfällen. Genom att använda den senaste tekniska utvecklingen, Work Based Learning Avstånd program på Lincoln hjälpa dig att nå dina karriärmål och få en examen med ett globalt fokus.

Vi erbjuder följande grader genom denna väg: - BA (Hons) Business Management - Work Based Distansutbildning - BSc (Hons) Engineering Management - Work Based Distansutbildning - BSc (Hons) Logistik - Work Based Distansutbildning - BSc (Hons) humanitära Supply Chain Management - Work Based distansutbildning - BSc (Hons) Retail Management - Work Based distansutbildning - BSc (Hons) Human Resource Management med en sedan länge etablerad program distansutbildning är University of Lincoln erfarenhet att stödja eleverna genom sina program globalt .

Fråga gärna om nästa intaget för arbete Based Distansutbildning program 2015.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Humanistiska kandidatexamina » Se BScs - Kandidatexamen » Se BAs » Se BScs - OnlineStudies »

Program

Skolan erbjuder också:

BA

BA (Hons) Företagsledning

Online Deltid 13 - 24 månader March 2019 Storbritannien Lincoln

BA (Hons) Business Management programmet ger studenterna möjlighet att avancera sin karriär genom att engagera sig i personlig och professionell utveckling, potentiellt ökade ledningskompetens och förbättra övergripande anställbarhet. [+]

BA (Hons) Företagsledning

BA (Hons) Business Management programmet ger studenterna möjlighet att avancera sin karriär genom att engagera sig i personlig och professionell utveckling, potentiellt ökade ledningskompetens och förbättra övergripande anställbarhet.

BA (Hons) Business Management grad uppmuntrar utvecklingen av livslånga elever och erbjuder följande huvudfunktioner:

En blandad inlärningsmetod, som bygger på University of Lincoln-kompetens inom att leverera online-program till deltidsstuderande i heltidsanställning. Ett innovativt och kreativt tillvägagångssätt i undervisning, inlärning och bedömning, som bygger på en rad digitala och tekniska inlärningsverktyg. En inlärningserfarenhet som ger studenterna ett bredare kritiskt perspektiv på konsekvenserna av individuella beslut och handlingar och på etiken att vara socialt ansvarig, inklusive företagens sociala ansvar, en del av Lincoln International Business Schools ansvariga framtidsprinciper. Ett tydligt fokus på studentupplevelsen och akademiskt, pastoralt och professionellt stöd och vård. ... [-]

BSc

Bsc (hons) Engineering Management

Online Deltid 13 - 24 månader March 2019 Storbritannien Lincoln

University of Lincoln BSc (Hons) Engineering Management grad är ett arbetsbaserat distansutbildningsprogram som ger dig möjlighet att få en erkänd universitetsexamen medan du är kvar i anställning. [+]

BSc (Hons) Engineering Management - Arbetsbaserad distansutbildning

University of Lincoln BSc (Hons) Engineering Management grad är ett arbetsbaserat distansutbildningsprogram som ger dig möjlighet att få en erkänd universitetsexamen medan du är kvar i anställning.

Programmet för arbetsbaserad distansutbildning (WBDL) är utformad för att ge de som arbetar inom den tekniska miljön, och som oftast redan har tekniska kvalifikationer, förvaltningsförmågan att effektivt och effektivt hantera sina arbetsområden. Engineering Management har paralleller med Industrial and Systems Engineering som är inriktad på design, förbättring och installation av integrerade system för människor, material, information, utrustning och energi. Graden bygger på specialkunskap och färdigheter i matematiska, fysiska och samhällsvetenskapliga ämnen tillsammans med principerna och metoderna för ingenjörsanalys och design, att specificera, förutsäga och utvärdera resultaten som ska erhållas från sådana system (IISE, 2017).... [-]


BSc (Hons) Human Resource Management

Online Deltid 13 - 24 månader March 2019 Storbritannien Lincoln

[+]

Disputation

Bedömningarna är utformade för att ta itu med lärandesultatet för alla enskilda moduler, med hjälp av en rad bedömningsmetoder inklusive uppsatser, portföljer, reflekterande loggar och rapporter. Det finns möjligheter till formativ återkoppling för att stödja lärande och förbereda eleverna för inlämning av utvärderingar på ett löpande under hela programmet.

[-]

BSc (Hons) Logistics Management

Online Deltid 18 - 24 år March 2019 Storbritannien Lincoln

[+]

Bedömning Feedback

Hur du kommer att bedömas på kursen varierar för varje modul. Det kan innehålla kurser, t.ex. en uppsats eller uppsats, skriftliga och praktiska tentor, portföljutveckling, grupparbete eller presentationer för att nämna några exempel.

[-]