University for the Creative Arts

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Introduktion av University for the Creative Arts

 • Vi har erbjudit kreativ utbildning i 160 år
 • Vi är den 2: a största leverantören av kreativ utbildning i Europa
 • Baserat i natursköna Surrey och Kent har vi campus i Canterbury, Epsom, Farnham och Rochester
 • Vi tillhandahåller förutbildningen, grundutbildningen och forskarutbildningen till nästa generation kreativa
 • Vår Business School for Creative Industries är den första i sitt slag i Storbritannien.

Kärnan i de kreativa branscherna

Som specialistkonstinstitution är vi 100% kreativa. Våra studenter utvecklar sina färdigheter och tänkande i miljöer som replikerar studiorna inom de kreativa branscherna, tillsammans med kamrater på kurser som spänner över konst, företag och teknik.

Oscar-vinnande filmskapare och animatörer, världsberömda modedesigner, TV-presentatörer och nominerade Turner-pris är bara några av UCA: s högprofilerade akademiker som har berikat världen med sina kreativa talanger. Lärda och vägledda av vår erfarna, branschanslutna akademiska personal, skördar våra studenter fördelarna med att studera vid den högst rankade kreativa specialisten i Storbritannien.

Vårt rykte

Under det senaste året har vi befäst vår position som den högst rankade kreativa specialisten i Storbritannien:

 • Vi har utsetts till Modern University of the Year av The Times och Sunday Times Good University Guide 2019.
 • Placerade 25: e plats i THE 'Table of Tables' som identifierar de trettio brittiska institutionerna baserat på en genomsnittlig ranking över flera ligatabeller.
 • The Guardian League Table 2020 placerar oss som 13: e av alla brittiska universitet.
 • Vi är det högst placerade specialkreativa universitetet i alla tre brittiska ligatabeller (The Times och Sunday Times Good University Guide, Guardian League Table och Complete University Guide).
 • Vi är Storbritanniens största kreativa universitet för specialistanställning i de senaste Destinations of Leavers in Higher Education (DLHE) 2018. 96,9% av våra akademiker är antingen i arbete eller vidare studier inom sex månader efter examen.
 • Byrån för student har erkänt kvaliteten på vår undervisning och tilldelat oss "guld" inom ramverket för lärande utmärkande
 • Våra elever vinner regelbundet priser över kreativa ämnen. Under det senaste året har våra studenter vunnit prestigefyllda priser inom kreativa sektorer inklusive arkitektur, grafisk design, konst, fotografi, film, animering och hantverk.
 • Den senaste forskningsövningsramen (REF 2014) bekräftar vår position som en av de tio främsta forskningssamhällena inom konst och design , med 93% av vår forskning utsåg till internationellt erkänd för kvalitet, och 64% av våra forskningsuppgifter klassas som världsledande och internationellt utmärkt när det gäller originalitet, betydelse och grundlighet.

The Handheld Shooter

Kansler - Professor Dame Magdalene Odundo DBE

Professor Dame Magdalene Odundo är en internationellt känd keramiker vars arbete finns i offentliga och privata samlingar över hela världen. Hon blev UCA: s andra kansler i juni 2018 och efterträdde Dame Zandra Rhodes som blir kansler Emerita.

Efter examen från UCA: s Farnham-campus, då känd som West Surrey College of Art & Design, utvecklade Dame Magdalene tekniken med vilken hon bygger sina bitar och bygger på traditionell ugandisk praxis och andra källor, inklusive mexikansk keramik och grekisk cykladisk skulptur.

Dame Magdalene var professor i keramik vid UCA Farnham från 2001 till 2016 innan han invigdes som professor Emerita och har fått utmärkelser från kultur- och utbildningsinstitutioner i Storbritannien, Afrika och USA.

Kansler Emerita - Dame Zandra Rhodes DBE RDI

Dame Zandra Rhodes är UCA: s kansler Emerita, som tidigare varit vår första kansler från 2010 till 2018.

Dame Zandra är en av världens mest igenkännliga, utmärkta och spännande modedesigner. Hon har byggt sin karriär på grunden för hårt arbete och beslutsamhet som vi tror hjälper till att inspirera och motivera våra elever att lyckas med sina valda karriärer.

Dame Zandra har en speciell relation med UCA, efter att ha gått på en av våra grundareinstitutioner, Medway College of Design. Hennes mor var också föreläsare vid högskolan.

Strategisk vision

Att erkännas som en global myndighet för kreativ konst, kreativ teknik och affärer för de kreativa industrierna.

Behind the scenes shot from Martas Martinsones films last shooting day, I got on the production only for the last day to shoot some BTS and help out as 2nd AC

Varför studera på UCA?

Oscar-vinnande filmskapare, världsberömda modedesigner, TV-presentatörer, kändisjuvelerare och Turnerpris-nominerade är bara några av de högprofilerade kandidaterna från University for the Creative Arts .

Som specialiserat universitet för kreativ konst har vi skapat ett unikt samhälle för våra studenter, där likasinnade människor kan dela i den kreativa processen och inspirera varandra. Samarbete mellan kurser uppmuntras, med fina konstnärer som studerar med spirande filmskapare och modedesigner som arbetar tillsammans med arkitekter. På detta sätt har våra studenter fördel av exponering för en rad olika discipliner.

Att välja att studera med oss ger dig friheten att upptäcka din egen personliga stil genom en vinnande kombination av branschfokuserade kurser, toppmoderna anläggningar och inspirerande expertpersonal.

Livet som student vid UCA

Kreativitet är den energi som driver alla här att uppfinna, utforska och samarbeta. När du studerar på UCA får du möjlighet att fördjupa dig i en oöverträffad kreativ atmosfär, hitta din egen stil och skapa det extraordinära.

På UCA kommer du att omges av människor med samma passion som du. Våra campus erbjuder avancerade kreativa miljöer packade med den senaste utrustningen och resurserna. Var och en återspeglar de ämnesområden som studeras där och skapar unika samhällen av konstnärer, designers, tillverkare, författare och forskare.

Platser

Canterbury

Address
UCA Canterbury,
New Dover Road

CT1 3AN Canterbury, england, Storbritannien

Epsom

Address
UCA Epsom,
Ashley Road

KT18 5BE Epsom, england, Storbritannien

Farnham

Address
UCA Farnham,
Falkner Road

GU9 7DS Farnham, england, Storbritannien

Rochester

Address
UCA Rochester,
Fort Pitt

ME1 1DZ Rochester, england, Storbritannien

Maidstone

Address
The Maidstone Studios,
Vinters Park

ME14 5NZ Maidstone, england, Storbritannien

Molesey

Address
Royal School of Needlework,
Apartment 12a,
Hampton Court Palace

KT8 9AU Molesey, england, Storbritannien

Program

BA