The University of Law Business School Undergraduate

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Översikt:

Juridiska Högskolan (ULaw) är en av Storbritanniens längsta etablerade specialistleverantörer av juridisk utbildning. Vi har faktiskt utbildat mer praktiserande jurister i Storbritannien än någon annan.

Och med så nära kopplingar mellan lag och företag, är det meningsfullt att en specialist i juridisk utbildning är väl rustad att utveckla en utmärkt handelsskola, University of Law Business School.

Med ett starkt fokus på praktisk lärande syftar vår Business School till att göra eleverna anställbara och redo att lyckas på arbetsplatsen. Vi är stolta över att skapa rätt läromiljö för att du ska kunna uppnå dina affärsförhoppningar. Därför har vi anpassat tekniker som används på våra juridiska kurser med sikte på att utveckla en engagerande specialistlärarupplevelse som förbereder dig för en karriär i näringslivet.

University of Law tilldelades en silverbedömning i ramverket för utbildningsutmärkelse och studentresultat (TEF) i juni 2019. Vi visade oss leverera högkvalitativ undervisning, lärande och resultat för våra grundutbildningar och överträffar konsekvent stränga nationella kvalitetskrav för Storbritannien högre utbildning.

platser:

Vår affärsskola arbetar på University of Law campus i London Bloomsbury, Birmingham, Leeds, Manchester och Nottingham för grundutbildningar. Forskarkurser undervisas på vårt London Moorgate campus eller i Berlin genom vårt samarbete med GISMA Business School. Var och en är ett blomstrande kommersiellt nav, idealiskt beläget för att ge dig god tillgång till musikplatser, teatrar, biografer, barer och restauranger. Vissa av våra forskarutbildningar är också tillgängliga 100% online.

76783_ScreenShot2018-05-21at10.50.04PM.png

Kursdesign:

Med ett starkt fokus på praktiskt lärande syftar vår Business School att göra studenter anställda och redo att lyckas på arbetsplatsen. Vi är stolta över att skapa rätt inlärningsmiljö för dig för att uppnå dina affärssträngar. Det är därför vi har anpassat tekniker som används på våra juridiska kurser i syfte att utveckla en engagerande specialistinlärningsupplevelse som kommer att förbereda dig för en karriär i näringslivet. Alla våra Handelshögskolans handledare har verklig affärserfarenhet.

Gratis Masters erbjudande (endast för grundutbildning)

University of Law Business School har åtagit sig att stödja dig varje steg på vägen till din karriärdestination. Vi strävar efter att se till att du är fullt utrustad när det gäller kvalifikationer, färdigheter och branschkontakter för att gå direkt in i din valda karriär. Vi är därför glada över att kunna erbjuda alla studenter som startar en grundutbildning på Business School med oss i september 2019 eller 2020 möjlighet att gå vidare till en Business Masters-kurs om framgångsrik avslutning av grundutbildningen utan extra kostnad. För mer information om tillgängliga kurser och behörighetskriterier besök www.law.ac.uk/business/freemasters

Karriär och anställbarhet:

Anställbarhet är kärnan i allt vi gör på Business School. Vårt anställningsgrupp ger dig en-till-ett-råd om hur du framgångsrikt kan engagera dig i affärskontakter från stora brittiska rekryterare som IBM, Lloyds of London och Price Waterhouse Coopers (PwC), som du kommer att mötas genom evenemang, workshops och besök till organisationer, så att du kan se förstahands hur verksamheten fungerar i den verkliga världen. Vi driver också entreprenörshändelser som involverar gästtalare och innovationsexperter för att stödja våra studenter för att starta egna företag och utveckla en entreprenörsinriktning. Stödet du får, ledt och informerat av arbetsgivarens övning, kommer att maximera din förmåga att skicka in framgångsrika arbetsansökningar, säkra praktikplatser och stärka dina intervjufärdigheter i vårt mocka testcenter.

International Leadership Summer School (för studenter):

Som ett led i vårt fortsatta engagemang för att stödja dina ambitioner, erbjuder vi våra 2019 grundutbildade studenter möjlighet att delta i vår internationella ledarskaps sommarskola i Berlin, där du kan utveckla viktiga mjuka färdigheter och utforska denna spännande stad med dina ULaw-studenter. Ytterligare information om juridiska högskolans webbplats på: law.ac.uk/undergraduate/llb/summer-school/

Chartered Management Institute (CMI):

Eftersom vissa kurser på Business School är ackrediterade av Chartered Management Institute (CMI), kan elever på dessa kurser få automatiskt gratis medlemskap under hela kursen och under ett år efter avslutad.

Fördelarna inkluderar tillgång till ManagementDirect; Storbritanniens största förvaltningsbibliotek, tillsammans med tillgång till online resursportalen, inklusive e-tidskrifter, företags- och branschrapporter samt råd från över 300 anställningschefer genom Career Development Center.

Du får tillgång till aktuella jobbförteckningar via JobSearch-databasen och en mängd videor, handledning och artiklar för att utveckla din karriär och affärsförmåga. CMI-mentorsamhället online består av över 120 000 medlemmar där du kan matchas beroende på kompetens, erfarenhet och bransch av intresse samt ta reda på om CMI-nätverksevenemang som du kan delta i.

När du lyckats genomföra en av våra CMI-ackrediterade kurser får du också en examen från CMI utöver din examen.

Stödmiljö:

Vi strävar efter att stödja fler studenter från olika bakgrunder än någonsin för att uppnå sina karriärambitioner, varför vi erbjuder en rad stipendier och stipendier.

Alla studenter får möjlighet att dra full nytta av våra faciliteter och tjänster. Handikappstödstjänsten är avsedd för att hantera eventuella krav som du kan ha under studierna, inklusive tillfälligt stöd på grund av skada eller sjukdom.

Idrottsanläggningar:

Det finns gott om möjligheter att gå upp och passa på alla våra campus, om du vill utöva din kropp såväl som ditt sinne. Populära aktiviteter inkluderar Zumba, fotboll, netboll, rugby och tennis.

Klubbar och samhällen:

Med ett antal samhällen, sportlag och sociala evenemang som finns tillgängliga på vart och ett av våra campus, är du tvungen att hitta mycket för att hålla dig upptagen och ha kul mellan föreläsningar. Och i början av din kurs kan du gå med i ett samhälle, en klubb eller ett evenemang efter eget val, eller skapa en egen genom Studentförbundet.

Kurser:

University of Law Business School erbjuder en rad grund- och forskarutbildningar över hela Storbritannien. Vissa av våra forskarutbildningar är också tillgängliga 100% online.

Eftersom Business School är ackrediterad av Chartered Management Institute (CMI), får studenter automatiskt automatiskt medlemskap under hela kursen och i ett år efter avslutad kurs.

Många av våra kurser har ackrediterats av Chartered Management Institute (CMI), Storbritanniens enda charterade yrkesorganisation som erbjuder den högt eftertraktade Chartered Manager-statusen (CMgr). Vid lyckad slutförande av en av våra kurser får du också en examen från CMI utöver din examen.

Online Business Kurser:

Vi tillhandahåller onlineinlärning i världsklass för våra forskarutbildningar:

• Studiemetoder för alla inlärningstyper: Det finns en studiemetod som passar din stil, med e-böcker, i-självstudier, webbseminarier, fallstudier, flash-kort, ljudfiler, rörelsegrafik, realtidsstudentchattrum, onlinebedömningar, och mer.

• Dedicated Tutor Support: Du får kontinuerligt stöd och feedback på ditt arbete från en särskild programhandledare genom hela din kurs.

Anmälningskrav och avgifter:

Anmälningskrav och avgifter varierar beroende på kurs - för mer information om inträdeskrav, avgifter, finansieringsalternativ och stipendier och stipendier, besök webbplatsen University of Law.

Internationella studenter:

Du skulle gå med studenter från över 120 olika nationaliteter, som bidrar till ett blomstrande internationellt samhälle i alla ULaw-campus.

Vi har ett Student Support Services team som är här för att ge välfärdsrelaterad rådgivning och vägledning.

Information om Visa krav finns på Högskolan för juridik webbplats.

Boende:

För våra studenter har vi ordnat boende med specialiserade brittiska studentboendeföretag, för att du ska ha en bekväm plats att leva medan du studerar hos oss. Boende är vanligtvis i delade lägenheter, eller i vissa fall fristående studior.

För studenter ger vi dig ett erbjudande om boende i ditt första år, om du har accepterat oss som ditt fasta val och ansökte om boende senast den 30 mars i anmälningsåret * (* T

För forskarstuderande, om du väljer en campus hemifrån, kan vår boende databas hjälpa dig att hitta en plats att bo, med möjlighet att hitta privat hyra eller delat boende med andra ULaw studenter.

76782_ScreenShot2018-05-21at10.49.54PM.png

Öppna dagar och evenemang:

Våra öppna dagar är ett bra sätt att ta reda på våra Business-kurser, kolla in våra faciliteter och träffa våra handledare och nuvarande studenter. Det kommer att finnas samtal, smakprovningar och turer, och du får chansen att ställa dina frågor. Vi gör din dag så intressant och interaktiv som möjligt.

Om du inte kan komma till en av våra öppna dagar på campus, då och då erbjuder vi också öppna dagar online för våra kurser - så du har fortfarande möjlighet att ta reda på hur det är att studera på University of Law Business School, och ställa dina frågor online.

För internationella studenter kanske du vill veta mer om att studera hos oss, genom att besöka oss på ett utomeuropeiskt evenemang.

University of Law Business School platser:

Tillgängliga kurser varierar beroende på plats. Ytterligare information om våra platser finns på Juridiska Högskolans webbplats, Locations page.

Platser

london

Address
The University of Law
14 Store Street

WC1E 7DE london, england, Storbritannien

Leeds

Address
The University of Law
15-16 Park Row

LS1 5HD Leeds, england, Storbritannien

manchester

Address
The University of Law
2 New York Street

M1 4HJ manchester, england, Storbritannien

birmingham

Address
The University of Law
133 Great Hampton Street

birmingham, england, Storbritannien