Läs den officiella beskrivningen

Översikt:

Juridiska Högskolan (ULaw) är en av Storbritanniens längsta etablerade specialistleverantörer av juridisk utbildning. Vi har faktiskt utbildat mer praktiserande jurister i Storbritannien än någon annan.

Och med så nära kopplingar mellan lag och verksamhet är det meningsfullt att en specialist i juridisk utbildning är väl rustad att utveckla en utmärkt handelshögskola, The University of Law Business School .

Med ett starkt fokus på praktisk lärande syftar vår Business School till att göra eleverna anställbara och redo att lyckas på arbetsplatsen. Vi är stolta över att skapa rätt läromiljö för att du ska kunna uppnå dina affärsförhoppningar. Därför har vi anpassat tekniker som används på våra juridiska kurser med sikte på att utveckla en engagerande specialistlärarupplevelse som förbereder dig för en karriär i näringslivet.

University of Law tilldelades en silverbedömning i ramverket för utbildningsutmärkelse och studentresultat (TEF) i juni 2019. Vi visade oss leverera högkvalitativ undervisning, lärande och resultat för våra grundutbildningar och överträffar konsekvent stränga nationella kvalitetskrav för Storbritannien högre utbildning.

platser:

Vår affärsskola arbetar på University of Law campus i London Bloomsbury, Birmingham, Leeds, Manchester och Nottingham för grundutbildningar. Forskarkurser undervisas på vårt London Moorgate campus eller i Berlin genom vårt samarbete med GISMA Business School. Var och en är ett blomstrande kommersiellt nav, idealiskt beläget för att ge dig god tillgång till musikplatser, teatrar, biografer, barer och restauranger. Vissa av våra forskarutbildningar är också tillgängliga 100% online.

76783_ScreenShot2018-05-21at10.50.04PM.png

Kursdesign:

Med ett starkt fokus på praktisk lärande syftar vår Business School till att göra eleverna anställbara och redo att lyckas på arbetsplatsen. Vi är stolta över att skapa rätt läromiljö för att du ska kunna uppnå dina affärsförhoppningar. Därför har vi anpassat tekniker som används på våra juridiska kurser med sikte på att utveckla en engagerande specialistlärarupplevelse som förbereder dig för en karriär i näringslivet. Alla våra Business School handledare har verklig affärsverksamhet i världen.

Gratis Masters erbjudande (endast för grundutbildning)

The University of Law Business School har för avsikt att stödja dig varje steg i vägen till ditt karriärmål. Vi strävar efter att se till att du är fullt utrustad med kvalifikationer, kompetens och branschkontakter för att gå direkt in i din valda karriär. Vi är därför glada att kunna erbjuda alla studenter på grundskolan vid Business School med oss i september 2019 eller 2020 möjligheten att gå vidare till en företags masterkurs om framgångsrik slutförande av sin grundutbildning utan extra kostnad. För mer information om kurser som finns och behörighetskriterier, besök www.law.ac.uk/business/freemasters

Karriär och anställbarhet:

Anställbarhet är kärnan i allt vi gör på Business School. Vårt anställningsgrupp ger dig en-till-ett-råd om hur du framgångsrikt kan engagera dig i affärskontakter från stora brittiska rekryterare som IBM, Lloyds of London och Price Waterhouse Coopers (PwC), som du kommer att mötas genom evenemang, workshops och besök till organisationer, så att du kan se förstahands hur verksamheten fungerar i den verkliga världen. Vi driver också entreprenörshändelser som involverar gästtalare och innovationsexperter för att stödja våra studenter för att starta egna företag och utveckla en entreprenörsinriktning. Stödet du får, ledt och informerat av arbetsgivarens övning, kommer att maximera din förmåga att skicka in framgångsrika arbetsansökningar, säkra praktikplatser och stärka dina intervjufärdigheter i vårt mocka testcenter.

International Leadership Summer School (för studenter):

Som ett led i vårt fortsatta engagemang för att stödja dina ambitioner, erbjuder vi våra 2019 grundutbildade studenter möjlighet att delta i vår internationella ledarskaps sommarskola i Berlin, där du kan utveckla viktiga mjuka färdigheter och utforska denna spännande stad med dina ULaw-studenter. Ytterligare information om juridiska högskolans webbplats på: law.ac.uk/undergraduate/llb/summer-school/

Chartered Management Institute (CMI):

Eftersom vissa kurser på Business School är ackrediterade av Chartered Management Institute (CMI), kan elever på dessa kurser få automatiskt gratis medlemskap under hela kursen och under ett år efter avslutad.

Fördelarna inkluderar tillgång till ManagementDirect; Storbritanniens största förvaltningsbibliotek, tillsammans med tillgång till online resursportalen, inklusive e-tidskrifter, företags- och branschrapporter samt råd från över 300 anställningschefer genom Career Development Center.

Du får tillgång till aktuella jobbförteckningar via JobSearch-databasen och en mängd videor, handledning och artiklar för att utveckla din karriär och affärsförmåga. CMI-mentorsamhället online består av över 120 000 medlemmar där du kan matchas beroende på kompetens, erfarenhet och bransch av intresse samt ta reda på om CMI-nätverksevenemang som du kan delta i.

När du lyckats genomföra en av våra CMI-ackrediterade kurser får du också en examen från CMI utöver din examen.

Stödmiljö:

Vi strävar efter att stödja fler studenter från olika bakgrunder än någonsin för att uppnå sina karriärambitioner. Därför erbjuder vi stipendier och stipendier.

Alla studenter får möjlighet att dra full nytta av våra faciliteter och tjänster. Handikappstödstjänsten är avsedd för att hantera eventuella krav som du kan ha under studierna, inklusive tillfälligt stöd på grund av skada eller sjukdom.

Idrottsanläggningar:

Det finns gott om möjligheter att gå upp och passa på alla våra campus, om du vill utöva din kropp såväl som ditt sinne. Populära aktiviteter inkluderar Zumba, fotboll, netboll, rugby och tennis.

Klubbar och samhällen:

Med ett antal samhällen, sportlag och sociala evenemang som finns tillgängliga på vart och ett av våra campus, är du tvungen att hitta mycket för att hålla dig upptagen och ha kul mellan föreläsningar. Och i början av din kurs kan du gå med i ett samhälle, en klubb eller ett evenemang efter eget val, eller skapa en egen genom Studentförbundet.

Kurser:

The University of Law Business School erbjuder en rad grund- och forskarutbildningar över hela Storbritannien. Vissa av våra forskarutbildningar är också tillgängliga 100% online.

Eftersom Business School är ackrediterad av Chartered Management Institute (CMI), får studenter automatiskt automatiskt medlemskap under hela kursen och i ett år efter avslutad kurs.

Många av våra kurser har ackrediterats av Chartered Management Institute (CMI), Storbritanniens enda charterade yrkesorganisation som erbjuder den högt eftertraktade Chartered Manager-statusen (CMgr). Vid lyckad slutförande av en av våra kurser får du också en examen från CMI utöver din examen.

Online Business Kurser:

Vi tillhandahåller onlineinlärning i världsklass för våra forskarutbildningar:

• Studiemetoder för alla inlärningstyper: Det finns en studiemetod som passar din stil, med e-böcker, i-självstudier, webbseminarier, fallstudier, flash-kort, ljudfiler, rörelsegrafik, realtidsstudentchattrum, onlinebedömningar, och mer.

• Dedicated Tutor Support: Du får kontinuerligt stöd och feedback på ditt arbete från en särskild programhandledare genom hela din kurs.

Anmälningskrav och avgifter:

Anmälningskrav och avgifter varierar beroende på kurs - för mer information om inträdeskrav, avgifter, finansieringsalternativ och stipendier och stipendier, besök webbplatsen University of Law.

Internationella studenter:

Du skulle gå med studenter från över 120 olika nationaliteter, som bidrar till ett blomstrande internationellt samhälle i alla ULaw-campus.

Vi har ett Student Support Services team som är här för att ge välfärdsrelaterad rådgivning och vägledning.

Information om Visa krav finns på Högskolan för juridik webbplats.

Boende:

För våra studenter har vi ordnat boende med specialiserade brittiska studentboendeföretag, för att du ska ha en bekväm plats att leva medan du studerar hos oss. Boende är vanligtvis i delade lägenheter, eller i vissa fall fristående studior.

För studenter ger vi dig ett erbjudande om boende i ditt första år, om du har accepterat oss som ditt fasta val och ansökte om boende senast den 30 mars i anmälningsåret * (* T

För forskarstuderande, om du väljer en campus hemifrån, kan vår boende databas hjälpa dig att hitta en plats att bo, med möjlighet att hitta privat hyra eller delat boende med andra ULaw studenter.

76782_ScreenShot2018-05-21at10.49.54PM.png

Öppna dagar och evenemang:

Våra öppna dagar är ett bra sätt att ta reda på våra Business-kurser, kolla in våra faciliteter och träffa våra handledare och nuvarande studenter. Det kommer att finnas samtal, smakprovningar och turer, och du får chansen att ställa dina frågor. Vi gör din dag så intressant och interaktiv som möjligt.

Om du inte kan göra det till en av våra öppna dagar på campus, då erbjuder vi även Online Open Days för våra kurser - så du har fortfarande möjlighet att ta reda på hur det är att studera på The University of Law Business School , och ställa dina frågor online.

För internationella studenter kanske du vill veta mer om att studera hos oss, genom att besöka oss på ett utomeuropeiskt evenemang.

The University of Law Business School platser:

Tillgängliga kurser varierar beroende på plats. Ytterligare information om våra platser finns på Juridiska Högskolans webbplats, Locations page.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

BA

The University of Law Business School

BA (Hons) Business Management (marknadsföring) med Foundation Year riktar sig till studenter som har intresse av att utveckla kunskap och förståelse för de viktigaste asp ... [+]

BA (Hons) Business Management (marknadsföring) med Foundation Year

BA (Hons) Business Management (marknadsföring) med Foundation Year riktar sig till studenter som har intresse av att utveckla kunskap och förståelse för de viktigaste aspekterna av affärs- och marknadsföringshantering, och i synnerhet vem som vill jobba på en karriär i detta fält.

Stiftelsesåret är en integrerad del av grundutbildningsprogrammet. Det ger dig de nödvändiga studierna och kunskapen för att förbereda dig för grundutbildning och hjälpa dig att förstå de viktigaste aspekterna av affärs- och marknadsföringshantering. Efter framgångsrikt slutförande av grundåret kommer år 1 att omfatta huvudområdena för företagsledningen. År 2 och 3 kommer att utforska dessa teman i större detalj tillsammans med valfria alternativ i marknadsföring.... [-]

Storbritannien london Leeds manchester
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
The University of Law Business School

BA (Hons) Business Management with Law-programmet är utformat för studenter som letar efter att utveckla sin kunskap om företagsledning tillsammans med en förståelse för ... [+]

BA (Hons) Företagsekonomi Med Juridik

BA (Hons) Business Management with Law-programmet är utformat för studenter som letar efter att utveckla sin kunskap om företagsledning tillsammans med en förståelse för den rättsliga ram som organisationer arbetar inom.

Efter att ha täckt de viktigaste områdena för företagsledningen under ditt första år fortsätter du att vidareutveckla dessa områden i år 2 och 3 tillsammans med juridiska ämnesområden.

Efter examen får du en mängd olika karriärmöjligheter, inklusive roller som en managementkonsult, företagsanalytiker, verksamhetschef eller en entreprenör.

Genom att bedriva en affärsexamen med The University of Law Business School på ett av våra brittiska campus kommer du också vara berättigad till vårt gratis mästers erbjudande. För att maximera dina möjligheter till anställbarhet kan du gå vidare på en affärsutbildning utan extra kostnad vid framgångsrik avslutande av examen.... [-]

Storbritannien london Leeds manchester
September 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
The University of Law Business School

BA (Hons) Business Management-programmet har ett starkt fokus på anställbarhet och kommer att utrusta dig med den kunskap och färdigheter som krävs för att utmärka dig i ... [+]

BA (Hons) Företagsledning

BA (Hons) Business Management-programmet har ett starkt fokus på anställbarhet och kommer att utrusta dig med den kunskap och färdigheter som krävs för att utmärka dig i toppen av din valda bransch. När du studerar i Storbritannien är denna examen ackrediterad av Chartered Management Institute (CMI), vilket innebär att du som examen kommer att få en examen såväl som ett nivå 5-diplom i ledning och ledarskap från CMI. Du kan välja att studera kursen online på ett av våra brittiska campus på våra London Bloomsbury, Birmingham, Leeds eller Nottingham. Dessutom kan denna kurs också studeras i Berlin.

Kursen är utformad för studenter som vill bedriva en karriär inom företag eller ledning. Du utvecklar kompetenserna som skapar ett effektivt ledarskapsbeteende inom olika organisationer i dagens förändrade affärsmiljö. Du får både kunskap och färdigheter som arbetsgivare letar efter, inklusive forskning, presentation, kritisk analys, problemlösning, lagarbete och entreprenörskap.... [-]

Storbritannien london Leeds manchester
September 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
The University of Law Business School

BA (Hons) Business Management (Marketing) -programmet har ett starkt fokus på anställbarhet och kommer att utrusta dig med de kunskaper och färdigheter som krävs för att ... [+]

BA (Hons) Företagsledning (Marknadsföring)

BA (Hons) Business Management (Marketing) -programmet har ett starkt fokus på anställbarhet och kommer att utrusta dig med de kunskaper och färdigheter som krävs för att utmärka dig inom affärer och marknadsföring. Marketing Pathway riktar sig till studenter med intresse av att bedriva en karriär inom marknadsföring eller företagsledning och erbjuder en grund inom båda områdena. Du lär dig mer om relationens karaktär av marknadsföring och hur strategisk marknadsplanering och kommunikation bidrar till framgångar för organisationer internationellt. Denna kurs kommer att utveckla dina färdigheter i planering, presentation, kommunikation och teamwork.... [-]

Storbritannien london Leeds manchester
September 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
The University of Law Business School

BA (Hons) Business Management med Foundation Year riktar sig till studenter som har intresse av att utveckla kunskap och förståelse för de viktigaste aspekterna av företa ... [+]

BA (Hons) Företagsledning med grundår

BA (Hons) Business Management med Foundation Year riktar sig till studenter som har intresse av att utveckla kunskap och förståelse för de viktigaste aspekterna av företag och ledning, och särskilt som söker en karriär inom detta område.

Stiftelsesåret är en integrerad del av grundutbildningsprogrammet. Det ger dig de nödvändiga studierätten och kunskapen för att förbereda dig för grundutbildning och hjälpa dig att förstå de viktigaste verksamhetsområdena. Efter framgångsrikt slutförande av grundåret kommer år 1 att täcka de centrala delarna i företagsledningen. År 2 och 3 kommer att utforska dessa teman i större detalj tillsammans med valfria alternativ som gör att du kan fokusera på specifika områden av intresse.... [-]

Storbritannien london Leeds manchester
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
The University of Law Business School

BA (Hons) Business Management (lag) med Foundation Year riktar sig till studenter som har intresse av att utveckla kunskap och förståelse för de viktigaste aspekterna av ... [+]

BA (Hons) Företagsledning med lag med grundår

BA (Hons) Business Management (lag) med Foundation Year riktar sig till studenter som har intresse av att utveckla kunskap och förståelse för de viktigaste aspekterna av företagsledning och lag, och särskilt som söker en karriär i detta fält.

Stiftelsesåret är en integrerad del av grundutbildningsprogrammet. Det ger dig de nödvändiga studierna och kunskapen för att förbereda dig för grundutbildning och hjälpa dig att förstå de viktigaste aspekterna av affärs- och marknadsföringshantering. Efter framgångsrikt slutförande av grundåret kommer år 1 att omfatta huvudområdena för företagsledningen. År 2 och 3 kommer att utforska dessa teman i större detalj tillsammans med valfria alternativ i marknadsföring.... [-]

Storbritannien london Leeds manchester
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
The University of Law Business School

Kursen är utformad som en top-up examen för internationella studenter som har intresse av att utveckla sina kunskaper om företagsledning. Med ett starkt fokus på anställb ... [+]

International Business Management (Top Up)

Denna kurs är utformad som en toppgrad för internationella studenter som har intresse av att utveckla sin kunskap om företagsledning. Med ett starkt fokus på anställbarhet ger detta program den intellektuella grunden som krävs för en karriär i en snabbt föränderlig arbetsmiljö, samt ett strikt tillvägagångssätt för självmedvetenhet och personlig utveckling. Du kommer också att ha exponering för arbetslivet och dess nuvarande krav genom arbetslivserfarenheter som arbetar med professionella organ och arbetsgivare, och gör entreprenörsverksamhet.

När du studerar den här kursen har du möjlighet att bli kunniga, kompetenta och effektiva företagsledare och ledare som kan upprätthålla framgångsrika karriärer inom företagsledningen.... [-]

Storbritannien london Leeds manchester
September 2020
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

BSc

The University of Law Business School

BSc International Business riktar sig till studenter som har intresse av att utveckla kunskap och förståelse för de viktigaste aspekterna av näringsliv och företagslednin ... [+]

BSc (Hons) International Business Management

BSc International Business riktar sig till studenter som har intresse av att utveckla kunskap och förståelse för de viktigaste aspekterna av näringsliv och företagsledning, och i synnerhet vem som vill jobba internationellt i företagsledning.

Det första året täcker grundelementen i företagsledningen. År 2 spenderas internationellt på en av GUSs organisationer i Dublin Singapore, Toronto, Vancouver eller Berlin. År 3 täcker en förvaltningsdisciplin, som du funnit särskilt intressant under din arbetslivserfarenhet på djupet och i synnerhet vidareutvecklar dina anställningsförmåga. Programmet ger den intellektuella grunden som krävs för en karriär i en snabbt föränderlig arbetsmiljö, ett strikt tillvägagångssätt för självmedvetenhet och personlig utveckling och betydande exponering för arbetsvärlden och dess nuvarande krav genom arbetslivserfarenheter.... [-]

Storbritannien london Leeds manchester
September 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
The University of Law Business School

BSc International Business med Foundation Year är inriktat på studenter som har intresse av att utveckla kunskap och förståelse för de viktigaste aspekterna av företagsle ... [+]

BSc (Hons) International Business Management med Foundation Year

BSc International Business med Foundation Year är inriktat på studenter som har intresse av att utveckla kunskap och förståelse för de viktigaste aspekterna av företagsledning och ledning, och i synnerhet vem som söker en karriär internationellt i företagsledning.

Gradprogrammet är utformat så att grundåret ger ett underbyggande år med både akademiskt och yrkesrelaterat lärande, för att sökande behöver förbättra sin kunskap och förståelse för verksamheten och dess relaterade färdigheter. Året ger eleverna kunskap och förståelse för de viktigaste aspekterna av företagsledning tillsammans med nödvändiga färdigheter som krävs för att delta i handelsprogrammen på nivå 4, 5 och 6.... [-]

Storbritannien london Leeds manchester
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
The University of Law Business School

BSc (Hons) redovisning och ekonomi riktar sig till studenter som har ett intresse av att utveckla kunskap och förståelse för de viktigaste aspekterna av redovisning och e ... [+]

BSc (Hons) Redovisning och Finans

BSc (Hons) redovisning och ekonomi riktar sig till studenter som har intresse av att utveckla kunskap och förståelse för de viktigaste aspekterna av redovisning och ekonomi, och i synnerhet vem som vill utöva en professionell karriär inom redovisning och ekonomi. Det syftar till att ge eleverna en inlärningserfarenhet som gör det möjligt för dem att utveckla kompetenser som skapar effektiva bokföringspersonal i dagens skiftande affärsmiljö. Läroplanen och inlärnings- och undervisningsstrategin kompletteras av gästföreläsningar och "levande" verkstäder för att främja självständigt lärande och öka deras anställbarhetskunskaper för framtiden... [-]

Storbritannien london Leeds manchester
September 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
The University of Law Business School

BSc (Hons) Redovisning och ekonomi med Foundation Year riktar sig till studenter som har ett intresse av att utveckla kunskap och förståelse för de viktigaste aspekterna ... [+]

BSc (Hons) Redovisning och Finans med Stiftelsen År

BSc (Hons) Redovisning och Finans med Stiftelsen År riktar sig till studenter som har intresse av att utveckla kunskap och förståelse för de viktigaste aspekterna av redovisning och ekonomi, och i synnerhet vem som söker en yrkeskarriär inom redovisning och ekonomi. Det syftar till att ge eleverna en inlärningserfarenhet som gör det möjligt för dem att utveckla kompetenser som skapar effektiva bokföringspersonal i dagens skiftande affärsmiljö. Läroplanen och inlärnings- och undervisningsstrategin kompletteras med gästföreläsningar och "levande" verkstäder för att främja självständigt lärande och öka deras anställbarhetskunskaper för framtiden. Denna kunskap och kompetens kommer att vidareutvecklas och utökas under åren efter framgångsrikt slutförande av stiftelsens år.... [-]

Storbritannien london Leeds manchester
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
The University of Law Business School

BSc Digital Business Management riktar sig till dem som är intresserade av det ständigt föränderliga området för digitala företagsledningar. Studenter kommer att utveckla ... [+]

BSc Digital Business Management

BSc Digital Business Management riktar sig till dem som är intresserade av det ständigt föränderliga området för digitala företagsledningar. Studenter kommer att utveckla nödvändiga färdigheter för att analysera rollen för digitala affärsmodeller baserade på störande teknik, marknadsföring av digitala och sociala medier, digital transformation, projektledning och informationssystem.

Genom att bedriva en affärsexamen med The University of Law Business School på ett av våra brittiska campus kommer du också vara berättigad till vårt gratis mästers erbjudande. För att maximera dina möjligheter till anställbarhet kan du gå vidare på en affärsutbildning utan extra kostnad vid framgångsrik avslutande av examen.... [-]

Storbritannien london Leeds manchester
September 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
The University of Law Business School

BSc Digital Business Management riktar sig till de som är intresserade av det ständigt föränderliga området för digital företagshantering. Studenter kommer att utveckla n ... [+]

BSc Digital Business Management med Foundation Year

BSc Digital Business Management riktar sig till dem som är intresserade av det ständigt föränderliga området för digitala företagsledningar. Studenter kommer att utveckla nödvändiga färdigheter för att analysera rollen för digitala affärsmodeller baserade på störande teknik, marknadsföring av digitala och sociala medier, digital transformation, projektledning och informationssystem.

Genom att bedriva en affärsexamen med The University of Law Business School på ett av våra brittiska campus kommer du också vara berättigad till vårt gratis mästers erbjudande. För att maximera dina möjligheter till anställbarhet kan du gå vidare på en affärsutbildning utan extra kostnad vid framgångsrik avslutande av examen.... [-]

Storbritannien london Leeds manchester
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
The University of Law Business School

BSc Digital Marketing med grundår riktar sig till dem som är intresserade av digital marknadsföring och ser också ut att utveckla en förståelse för de viktigaste aspekter ... [+]

BSc Digital Marketing med Foundation Year

BSc Digital Marketing med grundår riktar sig till dem som är intresserade av digital marknadsföring och ser också ut att utveckla en förståelse för de viktigaste aspekterna av företag och ledning. Studenter kommer att utveckla en uppskattning av tekniska framsteg och digitalisering i näringslivet. Du lär dig om digitala marknadsföringstekniker och koncept som gör att du kan utveckla effektiva digitala marknadsföringsstrategier med hjälp av digitala och sociala medier.

Förutom den kunskap du kommer att få, kommer du också att utveckla de färdigheter arbetsgivare letar efter inklusive forskning, presentation, kritisk analys, problemlösning, teambuilding och entreprenörskap... [-]

Storbritannien london Leeds manchester
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
The University of Law Business School

BSc Digital Marketing med grundår riktar sig till dem som är intresserade av digital marknadsföring och ser också ut att utveckla en förståelse för de viktigaste aspekter ... [+]

BSc Digital marknadsföring

BSc Digital Marketing med grundår riktar sig till dem som är intresserade av digital marknadsföring och ser också ut att utveckla en förståelse för de viktigaste aspekterna av företag och ledning. Studenter kommer att utveckla en uppskattning av tekniska framsteg och digitalisering i näringslivet. Du lär dig om digitala marknadsföringstekniker och koncept som gör att du kan utveckla effektiva digitala marknadsföringsstrategier med hjälp av digitala och sociala medier.

Utöver den kunskap du får kommer du också att utveckla de färdigheter arbetsgivarna letar efter, inklusive forskning, presentation, kritisk analys, problemlösning, lagbyggnad och entreprenörskap.... [-]

Storbritannien london Leeds manchester
September 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

ULaw Bloomsbury Open Day Centre Visit

The University of Law Business School: We’re in Business

James Walters, student at The University of Law Business School

Connecting you to the real world of Business: Events at The University of Law Business School

Jo Lozinska, Employability Manager at The University of Law Business School

Location address
The University of Law
14 Store Street

London, england, WC1E 7DE GB
Location address
The University of Law
15-16 Park Row

Leeds, england, LS1 5HD GB
Location address
The University of Law
2 New York Street

Manchester, england, M1 4HJ GB
Location address
The University of Law
133 Great Hampton Street

Birmingham, england, GB