Läs den officiella beskrivningen

SAE Institute grundades 1976 av Dr Tom Misner i Sydney, Australien erbjuder eftergymnasiala utbildningar i ljudteknik. SAE Institute har sedan dess vuxit till att bli världens största praktiska kreativa mediepedagog med 54 campus i 26 länder och en utökad kurs portfölj i kreativa medieteknik med en stark tradition av praktisk tillämpning och erkännande inom branschen.

I Storbritannien SAE Institute har 4 campus i London, Liverpool, Glasgow och världen huvudkontor i Oxford.

SAE Institute är ackrediterat av Middlesex University, London UK. Studenter inskrivna på en validerad programmet kommer att få en Middlesex utmärkelsen på ett framgångsrikt slutförande av sina studier. SAE Institute Storbritannien är delägare i Middlesex University Skillset Academy, en medlem av Studie Storbritannien och ett börsnoterat kropp i registret för avdelningen för Business Innovation & kompetens.

Programmen och Pathways

BA eller BSc (Hons)

Spelen programmering examensresulterar i en BSc (Hons), medan alla andra utbildningsprogram resultera i antingen en BA (Hons) eller BSc (Hons). Priset bestäms av vilken typ av slutprojekt som är den sista modulen på programmet. Detta säkerställer att våra studenter alla får samma nivå av kreativ praktik samtidigt tjäna 360 poäng (180 European Credit Transfer Points) och deras unika metod och väg reflekteras av projekt som de producerar.

Diploma of Higher Education

SAE Institute erbjuder utbildningsprogram 2 år som har en utgång efter 16 månader. Efter ett framgångsrikt slutförande av detta 16 månaders program, är studenter tilldelas ett diplom för högre utbildning som tjänar 240 poäng. Diploma of Higher Education är också en godkänd inkörsport, så att eleverna kan välja att registrera på bara 16 månader långa programmet.

Efter genomgången DipHE programstudenter kan studera mot en BA / BSc (Hons) inom det valda området genom att fylla de sista 8 månaderna av två årigt program. Diploma of Higher Education är särskilt lämpad för media akademiker som söker att lära sig de praktiska färdigheter de behöver för att gratulera sina befintliga kvalifikationer.

Certificate of Higher Education

SAE Glasgow campus erbjuder också ett intyg om högre utbildning. Det ger en alternativ väg så att eleverna som genomför programmet för att gå vidare till de sista 8 månaderna av Diploma of Higher Education.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

BA

SAE Institute UK

Utveckla branschkunskap och entreprenörsförmåga som krävs för att bedriva en framgångsrik karriär inom musikbranschen. ... [+]

Entreprenörskap, yrkesutövning och överförbar kompetens är viktiga attribut som behövs för att utveckla och behålla en karriär inom musikbranschen. Musikbranschen styrs och lärs av yrkesverksamma och utövare med många års erfarenhet inom alla viktiga områden inom musikbranschen. Med nära länkar till branschen kan du också dra nytta av gästföreläsningar, seminarier, workshops och möjlighet att delta i masterklasser med branschexperter som chefer och skivbolagsledare.

Översikt

Kursen är utformad för att erbjuda möjligheter och fördelar inte bara till sökande som är intresserade av en karriär inom affärsområdena utan också till kreatörer och utövare som skapar och producerar musik och kan vara intresserade av självhantering och distribution.... [-]

Storbritannien london oxford liverpool Glasgow  + 1 Mer
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

BSc

SAE Institute UK

Du går med i nästa generations filmskapare - få de grundläggande färdigheterna och kunskapen för att tjäna din plats på vilken film som helst runt om i världen. ... [+]

Du går med i nästa generations filmskapare - få de grundläggande färdigheterna och kunskapen för att tjäna din plats på vilken film som helst runt om i världen.

Översikt

Med tonvikt på praktisk träning får du tillgång till högkvalitativa digitalkameror och filmproduktionsutrustning. På flera plattformar lär du dig de processer och tekniker som gör dina projekt till livscykler med starka teoretiska fundament.

Dessutom lär du dig hur du känner dig emotionellt engagera din publik och dra dem in i ditt arbete. Du får också erfarenhet av att arbeta självständigt och samarbeta med faktiska och fiktiva produktioner, så att du kan göra examen med en mycket överförbar färdighetssätt.... [-]

Storbritannien london liverpool oxford Glasgow  + 1 Mer
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
SAE Institute UK

Från traditionella webbplatser till de senaste applikationerna lär du dig de teknologier och färdigheter du behöver för att lyckas i den snabbväxande sektorn. Från avance ... [+]

Från traditionella webbplatser till de senaste applikationerna lär du dig de teknologier och färdigheter du behöver för att lyckas i den snabbväxande sektorn.

Från avancerad interaktiv design till back-end-skelett och databasstrukturer lär du dig de viktigaste aspekterna av webbutveckling och programmering. Samtidigt kommer du att ansöka och utveckla dina färdigheter i HTML, CSS, javascript, PHP och User Experience (UX) genom praktisk träning i små klasser.

Översikt

Genom denna kurs får du kritisk branschrelaterad erfarenhet genom att lära dig att skapa fantastiska mockups och wireframes med hjälp av Adobe Photoshop och Illustrator. Du kommer också att möta nya utmaningar baserade på industrins behov, till exempel avancerat javascript för att utveckla HTML5-spel.... [-]

Storbritannien london oxford liverpool Glasgow  + 1 Mer
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
SAE Institute UK

Med över 2 100 spelbolag i Förenade kungariket finns det en verklig efterfrågan i branschen för begåvade, tekniskt skickliga akademiker som kan göra sina kreativa visione ... [+]

Med över 2 100 spelbolag i Förenade kungariket finns det en verklig efterfrågan i branschen för begåvade, tekniskt skickliga akademiker som kan göra sina kreativa visioner till spelvärlden. Sätt dina kreativa och tekniska talanger till jobbet och bli en spelväxlare i branschen!

Översikt

Du lär dig 2 programmeringsspråk (C och C #) och fortsätter sedan med att utveckla din tekniska expertis inom programmering, problemlösning inom ramen för tillämpning av speldesignteori och mekanik samt att lära dig två av de mest använda spelmotorerna: Enhet och orealistiska.

Dessutom omfattar kursen även hur man utvecklar multiplayer-spel och mobilappspel, grafikprogrammering med OpenGL, shader programmering och hur man skapar VR (Virtual Reality) och AR (Augmented Reality) -spel.... [-]

Storbritannien london liverpool oxford Glasgow  + 1 Mer
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Kandidatexamen

SAE Institute UK

Har du någonsin velat skapa en eldsprutande drake från ditt favoritvideospel? Eller de snygga vapen från många dagens VR-simuleringar? Kombinera dina konstnärliga talange ... [+]

Har du någonsin velat skapa en eldsprutande drake från ditt favoritvideospel? Eller de snygga vapen från många dagens VR-simuleringar? Kombinera dina konstnärliga talanger med din kärlek till videospel och animering, och vrid den kreativa kombinationen i din drömkarriär.

Översikt

Traditionella färdigheter, såsom skiss och livritning, informera karaktärsdesign i 3D, så att du kan utveckla ditt hantverk med hjälp av industristandardteknik och produktionsmetoder.

Du kommer att skapa 3D-konst för spel som spelas över flera plattformar, och du kommer att bygga världar som spelare vill förlora sig i.

Vårt praktiska tillvägagångssätt ser dig experimentera med olika designkoncept för att hitta din egen personliga känsla. Samtidigt lär du dig att tolka kreativa kort och upptäcka hur du framgångsrikt kan ta med spel på marknaden.... [-]

Storbritannien london oxford liverpool Glasgow  + 1 Mer
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
SAE Institute UK

Har du en passion för musik? SAE Audio Production kandidater har den prestigefyllda rekordet för att vinna utmärkelser på Oscars, Grammys och BAFTAs och ta upp några av d ... [+]

Har du en passion för musik? SAE Audio Production kandidater har den prestigefyllda rekordet för att vinna utmärkelser på Oscars, Grammys och BAFTAs och ta upp några av de bästa jobben inom ljudindustrin. Få tillgång till våra imponerande studior och bli en skicklig ljudproffs!

Översikt

Nästan kopplad till industrin kommer denna högt respekterade kurs att förbereda dig för de ständiga framstegen inom kommersiell teknik och skapa efterfrågan på anpassningsbara och skickliga ljudprofessorer.

Du lär dig ljudproduktionstekniker för live och inspelat ljud och få en djup förståelse för ljudteori. Du utvecklar blandnings- och inspelningsförmåga och förbereder ljudutgångar för olika media.... [-]

Storbritannien london liverpool oxford Glasgow  + 1 Mer
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
24 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska