SAE Institute UK

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

SAE Institute grundades 1976 av Dr Tom Misner i Sydney, Australien erbjuder eftergymnasiala utbildningar i ljudteknik. SAE Institute har sedan dess vuxit till att bli världens största praktiska kreativa mediepedagog med 54 campus i 26 länder och en utökad kurs portfölj i kreativa medieteknik med en stark tradition av praktisk tillämpning och erkännande inom branschen.

I Storbritannien SAE Institute har 4 campus i London, Liverpool, Glasgow och världen huvudkontor i Oxford.

SAE Institute är ackrediterat av Middlesex University, London UK. Studenter inskrivna på en validerad programmet kommer att få en Middlesex utmärkelsen på ett framgångsrikt slutförande av sina studier. SAE Institute Storbritannien är delägare i Middlesex University Skillset Academy, en medlem av Studie Storbritannien och ett börsnoterat kropp i registret för avdelningen för Business Innovation & kompetens.

Programmen och Pathways

BA eller BSc (Hons)

Spelen programmering examensresulterar i en BSc (Hons), medan alla andra utbildningsprogram resultera i antingen en BA (Hons) eller BSc (Hons). Priset bestäms av vilken typ av slutprojekt som är den sista modulen på programmet. Detta säkerställer att våra studenter alla får samma nivå av kreativ praktik samtidigt tjäna 360 poäng (180 European Credit Transfer Points) och deras unika metod och väg reflekteras av projekt som de producerar.

Diploma of Higher Education

SAE Institute erbjuder utbildningsprogram 2 år som har en utgång efter 16 månader. Efter ett framgångsrikt slutförande av detta 16 månaders program, är studenter tilldelas ett diplom för högre utbildning som tjänar 240 poäng. Diploma of Higher Education är också en godkänd inkörsport, så att eleverna kan välja att registrera på bara 16 månader långa programmet.

Efter genomgången DipHE programstudenter kan studera mot en BA / BSc (Hons) inom det valda området genom att fylla de sista 8 månaderna av två årigt program. Diploma of Higher Education är särskilt lämpad för media akademiker som söker att lära sig de praktiska färdigheter de behöver för att gratulera sina befintliga kvalifikationer.

Certificate of Higher Education

SAE Glasgow campus erbjuder också ett intyg om högre utbildning. Det ger en alternativ väg så att eleverna som genomför programmet för att gå vidare till de sista 8 månaderna av Diploma of Higher Education.

Platser

london

Address
SAE Institute
297 Kingsland Road

E8 4DD london, england, Storbritannien

Glasgow

Address
Kinning Park, 85-87 Portman Street, Glasgow, G41 1EJ
Glasgow, skottland, Storbritannien