Läs den officiella beskrivningen

En utbildning av högsta kaliber

Richmond är ett amerikanskt internationellt universitet, grundat 1972 och baserat i västra London med två campus i Richmond Hill och nära Kensington High Street. Sedan 1981 har universitetet tilldelat USA-examen ackrediterat av Middle States Commission on Higher Education. En av de senaste prestationerna som Richmond är stolt att tillkännage, ges befogenhet att tilldela eleverna sina egna brittiska grader från och med augusti 2018, som en följd av att Privy Council nyligen har beviljat undervisade examensbevis (TDAP).

Universitetet är det första och det enda universitetet i Storbritannien som har fått befogenhet att tilldela dubbla lärda grader, vilket innebär att studenterna kommer att få en brittisk och amerikansk grad som kommer att påverka enormt våra kandidater samtidigt som de letar efter sysselsättningsmöjligheter och får dem att sticka ut från mängden.

Sedan dess öppnades 1978, byggnaderna i Kensington campus på St Albans Grove och Ansdell Street rymmer de tredje och fjärde åriga studenterna samt alla doktorander. I mars 1988 såg Kensington campus ytterligare expansion på Young Street och senast Kensington High Street.

Universitetet är unikt för sin akademiska standard för den privata institutionen, i sin undervisningsmetod som kombinerar det amerikanska liberala konstitutionssystemet med Storbritanniens högre utbildningsstandarder, vilket ger våra akademiker kompetens och skapar fler möjligheter att hitta anställning antingen i Storbritannien eller i USA

De grundutbildningar vi erbjuder för att utforska ett brett spektrum av ämnen och program som möjliggör en bred utbildning, medan forskarutbildningarna inkluderar möjligheten att ta specifika valämnen som kommer att definiera en grad minor / major. De viktigaste fördelarna som detta privata universitet erbjuder bland annat är mer akademisk mentorskap och undervisningstid (i genomsnitt 15 timmar per vecka) än i något annat brittiska universitet, ett starkt fokus på att främja internationella möjligheter genom ett brett spektrum av kreditbaserade och integrerade praktikplatser, och studera utomlandsprogram i våra lärocentra i Italien (Rom och Florens).

Vi erbjuder undervisningsexpertis och erbjuder ekonomiskt stöd till våra amerikanska och brittiska stipendier baserade på merit och akademisk prestation och har nyligen introducerat en ny kanslerens stipendium för hösten 2018 som bidrar till att avsevärt minska elevernas studieavgiftskuld efter avslutad examen. Våra stipendier kan kombineras med andra brittiska och amerikanska finansiering och bevilja tillgängliga alternativ, som vi rekommenderar våra studenter att ansöka om när de uppfyller anmälningskraven.

Brooke Cagle / Unsplash

Topp 5 skäl att välja Richmond

  1. Dual-ackrediterad Storbritannien
  2. Stipendier som kan minska studentens skuld
  3. Flexibelt amerikansk liberal konstsystem, omfattande kontakt timmar och mentorskap (genomsnittlig 15 timmar per vecka)
  4. Integrerade praktikplatser (i Storbritannien och utomlands)
  5. Två London campus erfarenheter (i Richmond

Ett internationellt perspektiv

Bor och studerar tillsammans är våra studenter från över 100 länder redo för en värld där förmågan att kommunicera effektivt över nationella och kulturella gränser är lika värdefull som en traditionell akademisk prestation. En Richmond-utbildning erbjuder ett globalt perspektiv och en interaktiv studiemiljö som främjar mångfald, lagarbete och ledarskap. Att vara ett liberalt amerikanskt internationellt universitet fokuserar på att berika elevernas studieupplevelse inom en internationell miljö med hänsyn till flera interkulturella aspekter. Det uppmuntrar eleverna att formulera sina egna åsikter och vara uppmärksamma med andra samtidigt som de fattar beslut eller arbetar med kursprojekt, samt utvecklar sina individuella styrkor och professionella färdigheter som framtida internationella lagledare.

Becca Tapert / Unsplash

Två campusupplevelser i London

Förutom spänningen att bo i en av världens mest livliga och kosmopolitiska städer, erbjuder London uppenbarligen spektakulära resurser och möjligheter att lära sig utanför klassrummet. Richmond kurser tar dock också livet i staden - dess folk, institutioner, politik, problem och historia till föreläsningar och kursprojekt. Lägg till allt detta en stödjande internationell fakultet, flexibel läroplan, så att du kan utforska ämnen utanför din huvudspecialisering, små klasser och campus i två av Londons vackraste stadsdelar och du hittar Richmond ett bra ställe att tjäna en dubbel grundutbildning eller en magisterexamen erkänd i Storbritannien och USA

Richmond Hill Campus

Första och andraåriga studenter går på vår Richmond Hill campus. Campus ligger på en fantastisk sex hektar stor plats på toppen av Richmond Hill, en av Londons mest eftertraktade områden. En imponerande neo-gotisk byggnad som byggdes 1843 och ett modernt bibliotek med fem nivåer, klassrum, dator- och vetenskapslaboratorier, konst- och fotostudier samt ett auditorium.

På campus finns också studenthem, en matsal, studentrum och fakultet och administrativa kontor. Det finns också en mångsidig sportbana med tennis, volleyboll, basket och mini-fotboll (fotboll). Efter att ha fullgjort två år på vår Richmond Hill campus, flyttar eleverna till vår campus i London-staden Kensington för sina senaste två års studier.

Kensington Campus

Tredjeårs-, fjärdeårs- och doktorandstudenter deltar på vår centrala London-campus i Kensington, ett av Londons vackraste bostadsområden. Dess flera byggnader inom 2 minuters promenad från Atlantic House på St Albans Street har alla nödvändiga faciliteter från klassrum, pc-labb, bibliotek, matsal och universitetskontor.

Kensington campus är också värd för ett antal besökande studenter från USA och andra länder som tillbringar en semester eller ett år i London. Eleverna kan välja att bo i universitetsbyggnader eller i bostäder efter eget val. Inom gångavstånd är Royal Albert Hall, känd för sina konserter, Royal College of Music and Art, Imperial College of Science and Technology, Victoria och Albert Museum, Natural History Museum, Geologiska museet och många biografer, den ikoniska Hyde Park och en buzzling high street med massor av kaféer, restauranger, klubbar och varuhus.

Distrikt och Piccadilly tunnelbana länkar Richmond eller Kensington med resten av staden. Frekvent järnvägsservice till Victoria, Paddington och Waterloo stationer kopplar dig till resten av Storbritannien och till Europa. Både Heathrow och Gatwick Flygplatser är lättillgängliga.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

BA

Richmond The American International University in London

BA i ekonomi skapas för att utveckla i eleverna färdigheten att analysera ekonomiska problem och ta itu med utmaningar som har både nationell och internationell betydelse ... [+]

BA i ekonomi skapas för att utveckla i eleverna färdigheten att analysera ekonomiska problem och ta itu med utmaningar som har både nationell och internationell betydelse. Programmet ger studenterna en tydlig, holistisk förståelse av ekonomiska principer, begrepp och idéer inom ramen för den sociala och politiska miljön.

Programmet gör det möjligt för studenterna att förstå och tillämpa processen för data och bevisuppsamling, inklusive organisation, analys och presentation av material. Det ger också eleverna en tydlig förståelse för ekonomiska system så att de är abstrakta begrepp till verkliga problem, varav några inkluderar frågor om ekonomisk politik.

LäroplanenDen här graden sticker ut på grund av det utbud som naturligtvis erbjuder. Eleverna tar kurser som beteendeekonomi, offentlig ekonomi och grunden för ekonomiska idéer. Kurser som dessa ger eleverna ett mer kritiskt och mer pluralistiskt tillvägagångssätt till ekonomi än många vanliga ekonomiprogram gör. En annan viktig aspekt är graden tvärvetenskaplig. På grund av Richmond Universitys liberala konster identitet utsätts studenter i denna grad för kurser från andra samhällsvetenskap eller andra akademiska områden. Detta förbättrar elevernas förmåga att tänka kritiskt och reflektera över materialet som lärs och studeras.... [-]
Storbritannien Richmond
Januari 2020
Engelska
Heltid
3 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Richmond The American International University in London

Filmstudieexamen är ett pulserande, tvärvetenskapligt program som fokuserar på historiska, kritiska och teoretiska förhållningssätt till filmstudier, inklusive tv och nya ... [+]

Filmstudieexamen är ett pulserande, tvärvetenskapligt program som fokuserar på historiska, kritiska och teoretiska förhållningssätt till filmstudier, inklusive tv och nya medier. Genom en noggrann analys av vissa nationella och internationella exempel och med särskild tonvikt på filmens historia, tredje världs- / postkoloniala biograf och särskilda teman (inklusive genus, skräck, fantasi och science fiction) examinerar graden historiska, politiska, konstnärliga och kulturella aspekter som går in i bioproduktionen. En stark teknisk och praktisk del av examen kompletterar den teoretiska komponenten, med klasser om ämnen som videoproduktion, skådespelare och bildskärm och dokumentärfilmproduktion. Graden ger således ett tvärvetenskapligt och multimediemönster, vilket ger teoretisk kunskap med starka praktiska träningselement. Dess valbara kurser tillåter studenter att utveckla en global medvetenhet om film och relaterade medier inom ramen för liberal arts tradition. En minor i Media Production kan lägga djup till din stora val.... [-]

Storbritannien Richmond
Januari 2020
Engelska
Heltid
3 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Richmond The American International University in London

BA Finance and Investments-programmet ger studenterna färdigheter och kunskaper för att komma in i en rad spännande karriär inom bank, företagsekonomi, fondförvaltning oc ... [+]

BA Finance and Investments-programmet ger studenterna färdigheter och kunskaper för att komma in i en rad spännande karriär inom bank, företagsekonomi, fondförvaltning och internationellt finansiellt. Gradstrukturen omfattar nyckelområdena Finansiell redovisning, Corporate Finance och Investment Management. Detta examensprogram gör det möjligt för våra studenter att svara på efterfrågan på kandidater med kunskaper och färdigheter som krävs för att leda eller finansiellt direkta organisationer, från familjeföretag till globala företag eller för att säkra sysselsättning i finans- och bankvärlden.

Studenter får en solid grund i affärs-, bokförings- och ekonomins grundval med informationsteknik och en god förståelse av finansiella koncept och överväganden inom en global finansiell miljö. Programmet täcker viktiga områden som är avgörande för finansbranschen, såsom fusioner, reglering och derivat. Den djupgående fokuseringen är inriktad på tillämpningar av verktyg inom finans och investeringar som riskmätning och förvaltning, tillgångspriser, kapitalkostnad, valutakursbestämning, finansiell modellering och ekonometrisk testning. Studenter kan skräddarsy sin examen med specialiserade alternativ i Derivat, International Finance och Wealth Management. Tillsammans med möjligheten att få praktikupplevelse, syftar graden till att bilda akademiker med stark kompetens och nyckelverktyg som krävs av globala arbetsgivare i denna konkurrensutsatta bransch.... [-]

Storbritannien Richmond
Januari 2020
Engelska
Heltid
3 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Richmond The American International University in London

International Business fokuserar på att utveckla praktiska affärsfärdigheter för att hantera personalresurser, analysera och övervinna affärsutmaningar och anpassa en aff ... [+]

International Business fokuserar på att utveckla praktiska affärsfärdigheter för att hantera personalresurser, analysera och övervinna affärsutmaningar och anpassa en affärsmodell på en konkurrensutsatt global marknad. Du kommer att vara beredd att utmärka dig i strategiskt tillvägagångssätt och ledarskap för din karriär i internationella organisationer.

Som ekonomi, socioekonomiska faktorer, politik, geografi, språk och kultur har alla former och inflytande på verksamheten, kommer du att förvärva kunskap och färdigheter att överväga alla dessa aspekter och tillämpa rätt affärsstrategi på en internationell marknad.

Topp 5 skäl att studera detta programLär dig om alla aspekter av att göra affärer med internationella partnersFå arbetslivserfarenhet genom praktik på en internationell organisation som kommer att erkännas mot slutförandet av din examenFörvärva kunskap om mänskligt organisationsbeteende på arbetsplatsen, globala finansmarknader, internationell marknadsföring, entreprenörskap, socialt ansvar och multinationell förvaltningsstrategiUtveckla färdigheter i att hantera ett företag och människor med en mångkulturell bakgrund och filosofierna som kärnan i globala företagFå tillgång till ledande forskarskolor i Storbritannien och USANär du har examen... [-]
Storbritannien Richmond
Januari 2020
Engelska
Heltid
3 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Richmond The American International University in London

BA-examen i internationella relationer förbereder studenterna för en karriär i internationella organisationer, företag, finans, statliga institutioner, byråer och media. ... [+]

BA-examen i internationella relationer förbereder studenterna för en karriär i internationella organisationer, företag, finans, statliga institutioner, byråer och media. Kosmopolitiska individer med ett strategiskt tillvägagångssätt och en stark medvetenhet om samtida politiska frågor har möjlighet att utöka sin omfattande kompetensuppsättning.

Denna grad ger specifik kunskap om tre kärnområden: internationella relationersteori och begrepp, globala institutioner och samtida frågor i internationella frågor. Studenter kan välja mellan en rad valämnen som täcker en rad ämnen inom ett nationellt, regionalt och globalt sammanhang. Vårt program är utformat för att erbjuda dig en specialisering som du går vidare med din examen, enligt ditt huvudsakliga intresseområde.... [-]

Storbritannien Richmond
Januari 2020
Engelska
Heltid
3 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Richmond The American International University in London

BA Art History ... [+]

BA Art History Programmet har tre huvudmål:

Introducera eleverna till de viktigaste influenserna, teorierna, metoderna och samtidskonströrelserna samt den omfattande konsthistorienUtveckla en förståelse för hur man utvärderar den roll som bildkonst och kulturer idag, genom relevanta konceptuella ramarUtforska en mängd olika västerländska och icke-västerländska konster och visuella kulturer, från förhistoria till nutid

Dessa tre mål kompletteras med ett starkt element i yrkesutövning, med möjligheter att utforska karriär inom bildkonst institutioner och kreativa kulturindustrier. Programmet lägger särskild vikt vid konst och visuell praxis över kulturer. Studenter som bedriver denna examen kommer att vara beredda att fortsätta i forskarutbildningen eller att delta i praktikprogrammet, kunna bedriva karriär inom bildkonst institutioner och den kreativa kulturindustrin.... [-]

Storbritannien Richmond
Januari 2020
Engelska
Heltid
3 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Richmond The American International University in London

Marknadsföringsprogrammet ger en omfattande kunskap om problem, teorier och arbetssätt som är kopplade till det dynamiska och snabbutvecklade marknadsföringsområdet i glo ... [+]

Marknadsföringsprogrammet ger en omfattande kunskap om problem, teorier och arbetssätt som är kopplade till det dynamiska och snabbutvecklade marknadsföringsområdet i globala företag.

Detta program är idealiskt för studenter som vill förvärva fördjupade kunskaper och nyckelkompetenser för att identifiera viktiga värdepropositioner inom företag och organisationer, drivkrafter för företagets tillväxt, livslängd och lönsamhet inom marknadsplatsen från marknadsföringsperspektiv och de viktigaste faktorerna som påverkar kundernas efterfrågan och lojalitet över tiden. De långsiktiga influencerna studeras och tolkar sedan så att bästa möjliga utnyttjande av företagets erbjudande (dess produkter och tjänster) kan utnyttjas optimalt för maximal vinst. Erforderliga element i marknadsföring majors är kurser inom Reklam, Management, Branding, E-handel, konsumentbeteende, marknadsundersökning och marknadsföring strategi och social media management som täcker en omfattande kunskap och specialistkompetens.... [-]

Storbritannien Richmond
Januari 2020
Engelska
Heltid
3 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Richmond The American International University in London

Studenter som söker specialisering inom marknadsföringskommunikation och PR inom BA-examen kommer att lära sig att engagera publik på olika kanaler, media och utforska re ... [+]

Studenter som söker specialisering inom marknadsföringskommunikation och PR inom BA-examen kommer att lära sig att engagera publik på olika kanaler, media och utforska relationen mellan marknadsföringskommunikation och PR inom affärs- och mediebranschen. Syftet med detta program är att förbereda studenterna att arbeta inom de tekniskt drivna och konsumentfokuserade företagen runt om i världen.

Denna grad ger en tvärvetenskaplig, multimedia-inställning till studien av kommunikation genom studie av teori och efterföljande övning. Under de två första åren av kommunikationsexamen tar studenterna samma kärnkurser över de tre tillgängliga disciplinerna. Under det tredje och fjärde året specialiseras studenterna i marknadsföringskommunikation... [-]

Storbritannien Richmond
Januari 2020
Engelska
Heltid
3 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Richmond The American International University in London

BA-examen i modehantering och marknadsföring skräddarsys för att ge våra studenter den senaste insikten från modebranschen och detaljhandeln. Detta program låter studente ... [+]

BA-examen i modehantering och marknadsföring skräddarsys för att ge våra studenter den senaste insikten från modebranschen och detaljhandeln. Detta program låter studenterna få en stark kunskap och kompetens inom andra områden som redovisning, finans, marknadsföring och verksamhet som tillämpas på modehantering.

Graden ger eleverna medvetenhet och know-how för att genomföra relevant marknads- / konsumentforskning och prognosutveckling. Det ger också eleverna de verktyg som behövs för att kunna sammanställa insikter i konsument- och modeköparebeteende.

Vi erbjuder kurser inom funktionella områden som mode kommunikation, modebutik

Detta program garanterar att studenterna har ett innovativt och visionärt tillvägagångssätt som marknadsförare . Akademikerna och undervisningsmetoderna stöder vårt uppdrag att vidareutveckla elevernas kreativa och analytiska färdigheter, för att sticka ut på en konkurrenskraftig modemarknad. Kandidater kommer att förvärva överförbara färdigheter som teamwork och ledarskap - kvaliteter som kommer att göra dem framsteg i sin karriär och få tillgång till högskolor över hela världen.... [-]

Storbritannien Richmond
Januari 2020
Engelska
Heltid
3 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Richmond The American International University in London

Akkrediterade av British Psychological Society (BPS), vår BA-examen i psykologi främjar förvärv av begreppsmässig kunskap och praktik inom kärnområdena av psykologiska di ... [+]

Akkrediterade av British Psychological Society (BPS), vår BA-examen i psykologi främjar förvärv av begreppsmässig kunskap och praktik inom kärnområdena av psykologiska discipliner som utveckling, språk, fenomenologi, personlighetsteori

Psykologistudenterna kommer att kunna integrera teoretiska perspektiv med empiriska fynd, använda en mängd olika forskningsmetoder och tillämpa psykologiska principer i yrkesinställningar som pedagogisk, klinisk, rådgivande och juridisk.

Topp 5 skäl att studera detta programBPS-ackreditering ger Richmond Psychology examen möjligheten att få utbildat och / eller charterat medlemskap i samhället och tillgång till det bredaste utbudet av utbildnings-, utvecklings- och sysselsättningsmöjligheter.Ger dig möjlighet att tillämpa teorier i praktik inom ett av följande kompetensområden: rådgivning, klinisk, juridisk, rättsmedicinsk vetenskap.Ger vetenskaplig inblick i mänskligt och organisatoriskt beteende överförbar till områden som neurovetenskap, lag, ledning, HR och marknadsföring.Utför experimentella forskningsprojekt på det nya psykolog Laboratoriet, som utför både kvalitativ och kvantitativ forskning.Att utrusta eleverna med de färdigheter som krävs för att genomföra ytterligare studier och / eller tillämpad yrkesutbildning.När du har examen... [-]
Storbritannien Richmond
Januari 2020
Engelska
Heltid
3 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Richmond The American International University in London

Statsvetenskapliga graden ger studenterna kunskaper i tre kärnområden av statsvetenskap: politisk tanke, politiska system och allmän ordning. Statsvetenskap lärs ut med e ... [+]

Statsvetenskapliga graden ger studenterna kunskaper i tre kärnområden av statsvetenskap: politisk tanke, politiska system och allmän ordning. Statsvetenskap lärs ut med en rad olika metoder som speglar den internationella studentkåren, samtidigt som man utnyttjar ny teknik optimalt. Studien av politiska ideologier, teorier och idéer är avvägd mot den praktiska studien av beslutsfattande inom ett brett spektrum av teman och problemområden och politiska processer i ett stort antal stater och regioner. Studenterna har en bred studie av politiska tänkare och teorier, samtidigt som de direkt engagerar sig i en rad praktiska politiska frågor i många olika nationella och regionala inställningar. Den brittiska politiken kurs, till exempel, lärs delvis i parlamenten. Graden erkänner också den internationella dimensionen av politiska, ekonomiska och politiska processer, och säkerställer att studenterna är bekanta med utvecklingsvärldens politik. Eleverna utvecklar de metodiska och tekniska färdigheterna inom samhällsvetenskapen, utnyttjar ny teknik och praxis optimalt. Kurserna säkerställer också att elever i andra majors kan få en tillräcklig förståelse för statsvetenskap för att hjälpa till att konceptualisera de politiska dimensionerna i sina valda områden. Programmet ger en bakgrund både för vidare doktorandstudier och framtida karriärer, inklusive arbete i regeringen, internationella organisationer, företag, ekonomi och media. Studenterna tar också en rad valfria kurser i nationella, regionala och globaliseringsstudier, eller tar itu med tematiska områden av samtida intresse, vilket möjliggör specialisering inom examen enligt studentintresse.... [-]

Storbritannien Richmond
Januari 2020
Engelska
Heltid
3 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

BSc

Richmond The American International University in London

BSc Accounting and Finance programmet är främst utformat för studenter som är intresserade av att följa en karriär inom redovisning eller att få professionella bokföring ... [+]

BSc Accounting and Finance programmet är främst utformat för studenter som är intresserade av att följa en karriär inom redovisning eller att få professionella bokföring kvalifikationer i början av sin karriär. Studenter kommer att få avancerad teoretisk och praktisk kunskap om redovisning och ekonomi och lära sig att förstå ledningskoncept inom en internationell affärssammanhang.

Detta program går utöver de teoretiska och kvantitativa teknikerna som är grundläggande för redovisning och finansiering. Den bygger på olika discipliner, såsom statistik, ekonomi, lag och informationsteknik för att få en riktigt solid förståelse av fältet. Med en generalistisk affärs- och förvaltningskärna kommer den här graden inte bara att tillåta dig att bedriva karriär inom redovisning och ekonomi utan även på relevanta administrativa områden.... [-]

Storbritannien Richmond
Januari 2020
Engelska
Heltid
3 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Kensington Campus
Richmond Hill Campus