Richmond The American International University in London

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

En utbildning av högsta kaliber

Richmond är ett amerikanskt internationellt universitet, grundat 1972 och baserat i västra London med två campus i Richmond Hill och nära Kensington High Street. Sedan 1981 har universitetet tilldelat USA-examen ackrediterat av Middle States Commission on Higher Education. En av de senaste prestationerna som Richmond är stolt att tillkännage, ges befogenhet att tilldela eleverna sina egna brittiska grader från och med augusti 2018, som en följd av att Privy Council nyligen har beviljat undervisade examensbevis (TDAP).

Universitetet är det första och det enda universitetet i Storbritannien som har fått befogenhet att tilldela dubbla lärda grader, vilket innebär att studenterna kommer att få en brittisk och amerikansk grad som kommer att påverka enormt våra kandidater samtidigt som de letar efter sysselsättningsmöjligheter och får dem att sticka ut från mängden.

Sedan dess öppnades 1978, byggnaderna i Kensington campus på St Albans Grove och Ansdell Street rymmer de tredje och fjärde åriga studenterna samt alla doktorander. I mars 1988 såg Kensington campus ytterligare expansion på Young Street och senast Kensington High Street.

Universitetet är unikt för sin akademiska standard för den privata institutionen, i sin undervisningsmetod som kombinerar det amerikanska liberala konstitutionssystemet med Storbritanniens högre utbildningsstandarder, vilket ger våra akademiker kompetens och skapar fler möjligheter att hitta anställning antingen i Storbritannien eller i USA

De grundutbildningar vi erbjuder för att utforska ett brett spektrum av ämnen och program som möjliggör en bred utbildning, medan forskarutbildningarna inkluderar möjligheten att ta specifika valämnen som kommer att definiera en grad minor / major. De viktigaste fördelarna som detta privata universitet erbjuder bland annat är mer akademisk mentorskap och undervisningstid (i genomsnitt 15 timmar per vecka) än i något annat brittiska universitet, ett starkt fokus på att främja internationella möjligheter genom ett brett spektrum av kreditbaserade och integrerade praktikplatser, och studera utomlandsprogram i våra lärocentra i Italien (Rom och Florens).

Vi erbjuder undervisningsexpertis och erbjuder ekonomiskt stöd till våra amerikanska och brittiska stipendier baserade på merit och akademisk prestation och har nyligen introducerat en ny kanslerens stipendium för hösten 2018 som bidrar till att avsevärt minska elevernas studieavgiftskuld efter avslutad examen. Våra stipendier kan kombineras med andra brittiska och amerikanska finansiering och bevilja tillgängliga alternativ, som vi rekommenderar våra studenter att ansöka om när de uppfyller anmälningskraven.

Brooke Cagle / Unsplash

Topp 5 skäl att välja Richmond

  1. Dual-ackrediterad Storbritannien
  2. Stipendier som kan minska studentens skuld
  3. Flexibelt amerikansk liberal konstsystem, omfattande kontakt timmar och mentorskap (genomsnittlig 15 timmar per vecka)
  4. Integrerade praktikplatser (i Storbritannien och utomlands)
  5. Två London campus erfarenheter (i Richmond

Ett internationellt perspektiv

Bor och studerar tillsammans är våra studenter från över 100 länder redo för en värld där förmågan att kommunicera effektivt över nationella och kulturella gränser är lika värdefull som en traditionell akademisk prestation. En Richmond-utbildning erbjuder ett globalt perspektiv och en interaktiv studiemiljö som främjar mångfald, lagarbete och ledarskap. Att vara ett liberalt amerikanskt internationellt universitet fokuserar på att berika elevernas studieupplevelse inom en internationell miljö med hänsyn till flera interkulturella aspekter. Det uppmuntrar eleverna att formulera sina egna åsikter och vara uppmärksamma med andra samtidigt som de fattar beslut eller arbetar med kursprojekt, samt utvecklar sina individuella styrkor och professionella färdigheter som framtida internationella lagledare.

Becca Tapert / Unsplash

Två campusupplevelser i London

Förutom spänningen att bo i en av världens mest livliga och kosmopolitiska städer, erbjuder London uppenbarligen spektakulära resurser och möjligheter att lära sig utanför klassrummet. Richmond kurser tar dock också livet i staden - dess folk, institutioner, politik, problem och historia till föreläsningar och kursprojekt. Lägg till allt detta en stödjande internationell fakultet, flexibel läroplan, så att du kan utforska ämnen utanför din huvudspecialisering, små klasser och campus i två av Londons vackraste stadsdelar och du hittar Richmond ett bra ställe att tjäna en dubbel grundutbildning eller en magisterexamen erkänd i Storbritannien och USA

Richmond Hill Campus

Första och andraåriga studenter går på vår Richmond Hill campus. Campus ligger på en fantastisk sex hektar stor plats på toppen av Richmond Hill, en av Londons mest eftertraktade områden. En imponerande neo-gotisk byggnad som byggdes 1843 och ett modernt bibliotek med fem nivåer, klassrum, dator- och vetenskapslaboratorier, konst- och fotostudier samt ett auditorium.

På campus finns också studenthem, en matsal, studentrum och fakultet och administrativa kontor. Det finns också en mångsidig sportbana med tennis, volleyboll, basket och mini-fotboll (fotboll). Efter att ha fullgjort två år på vår Richmond Hill campus, flyttar eleverna till vår campus i London-staden Kensington för sina senaste två års studier.

Kensington Campus

Tredjeårs-, fjärdeårs- och doktorandstudenter deltar på vår centrala London-campus i Kensington, ett av Londons vackraste bostadsområden. Dess flera byggnader inom 2 minuters promenad från Atlantic House på St Albans Street har alla nödvändiga faciliteter från klassrum, pc-labb, bibliotek, matsal och universitetskontor.

Kensington campus är också värd för ett antal besökande studenter från USA och andra länder som tillbringar en semester eller ett år i London. Eleverna kan välja att bo i universitetsbyggnader eller i bostäder efter eget val. Inom gångavstånd är Royal Albert Hall, känd för sina konserter, Royal College of Music and Art, Imperial College of Science and Technology, Victoria och Albert Museum, Natural History Museum, Geologiska museet och många biografer, den ikoniska Hyde Park och en buzzling high street med massor av kaféer, restauranger, klubbar och varuhus.

Distrikt och Piccadilly tunnelbana länkar Richmond eller Kensington med resten av staden. Frekvent järnvägsservice till Victoria, Paddington och Waterloo stationer kopplar dig till resten av Storbritannien och till Europa. Både Heathrow och Gatwick Flygplatser är lättillgängliga.

Platser

Kensington

Kensington Campus

Richmond

Richmond Hill Campus

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium