Nottingham Business School, Nottingham Trent University

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till Nottingham Business School, "Business School för företag". Om du letar efter en utmanande och givande pedagogisk erfarenhet som kommer att förbättra din karriär och framtidsutsikter, så är detta platsen för dig. Som en av Storbritanniens främsta leverantörer av högre utbildning i företagsekonomi, förvaltning och ekonomi, vi levererar kurser som kombinerar akademisk stringens med erfarenhet från näringslivet och relevans. Oavsett om du vill studera för en kandidatexamen, en magisterexamen, eller MBA vi har rätt kurs för dig och en expert fakultet för att möta dina behov.

Nottingham Business School är baserad i Newton byggnaden, en mångmiljon, helrenoverade, kulturmärkt byggnad i hjärtat av staden platsen. Här finns moderna föreläsningssalar och undervisningslokaler samt våra centraliserade Student Support Services, Careers Service, Boende Office. Newton Building finns en toppmodern handlarrummet, kör ledande branschprogram för studenter som studerar ekonomi, redovisning och finansiering och kurser Trading.

Nottingham Trent University har en av de bästa studentkår byggnader i Storbritannien. Det igen i September 2013 efter att ha genomgått en omfattande ombyggnad och har nu 5.500 kvadratmeter social och fritid utrymme. Den Boots Biblioteket på City Site hus över en halv miljon böcker samt tidskrifter och eJournals genomgår för närvarande en miljon £ 4,2 renovering. I början av 2013/14 läsåret Nottingham Trent University kommer att ha investerat nära till £ 350m i dödsbon, utrustning och personal.

Nottingham är känd för att vara en trendig, billigt ställe att bo med påsar av personlighet och kultur och har mycket att erbjuda från fantastisk shopping utestående sportanläggningar. Staden ger fler idrottsanläggningar per invånare än någon annanstans i Europa.

Grundutbildning på Nottingham Business School 94% av våra studenter är anställda eller engagerade i vidare studier sex månader efter att ha lämnat (Senaste Dlhé Survey Grundutbildning resultat 2013/14).

Vi är stolta över att hjälpa våra elever att bli morgondagens företagsledare, som kombinerar en stimulerande inlärningsmiljö med verkliga världen erfarenhet så att du sticker ut från mängden. Nottingham Business School är en av ett fåtal handelshögskolor att få ett utmärkt betyg för undervisning från högre utbildning Finansiering rådet för England (HEFCE).

Valet av en examen vid Nottingham Business School kommer att förvandla dig till en värdefull tillgång för alla organisationer.

Forskar Masters på Nottingham Business School 91% av Nottingham Business School doktorander är anställda eller engagerade i vidare studier sex månader efter att ha lämnat. (Senaste Dlhé undersökning forskarutbildning resultat 2012-13)

Nottingham Business School masterkurser syftar till att förstärka ledningen med ett globalt perspektiv. De är utmärkande, relevanta och anpassade till en dynamisk värld. Vi bygger en blomstrande forskarutbildning gemenskap, och kör ett antal sociala evenemang under hela året för att möjliggöra personal och studenter att nätverka och göra vänner, börjar med vår "livsförändrande" internatkurs. Alla våra moduler levereras med hjälp av liten grupp interaktiv undervisning, och alla studenter tilldelas en personlig handledare som kommer att granska framsteg och ge stöd. Vi ger dig verktygen för att lyckas - allt heltid MSc studenter dra nytta av en full teckning FT.com. Vi erbjuder även ledande program som Qualtrics, NVivo och SPSS, och hjälpa till med kostnaderna för kärn texter genom Blackwells stipendiekortsystem. Internationella studenter har tillgång till gratis, veckovis engelska språkstöd.

Varför studera en Masters på Nottingham Business School?

Karriär Enhancement - Vi fokuserar på din anställbarhet från början, genom en lärorik erfarenhet som integrerar teori och praktik. Du kommer att ha valet av stora projekt, bland annat ett konsultprojekt, bedriva oberoende forskning eller få värdefull erfarenhet internationellt. Anslutning till Business - Vi har över 900 kontakter med näringslivet runt om i världen, ger dig ett stort internationellt nätverk av specialister. En verkligt internationell erfarenhet - Vi åtar oss att ge var och en av våra studenter med en utbildning och erfarenhet med ett internationellt perspektiv, oavsett vilken kurs du väljer att studera. En stödjande inlärningsmiljö - Studenter gående kommentar att de känner sig delaktiga i en positiv, välkomnande och stödjande gemenskap under sin tid här. Världsklass faciliteter - Vi erbjuder en verkligt inspirerande miljö att studera och umgås - allt inom ett centrum inställning.

Vi har ett stort antal generösa stipendier tillgängliga för studenter på våra heltid masterkurser.

Nottingham Business School MBA

Styrkan i vårt intensiva, relevant, hög kvalitet och innovativa NBS MBA-program ligger i dess:

starka kunskaps fundament integrerande och progressivt tillvägagångssätt fokusera på värdefull kunskap, som är inbyggd i varje del av läroplanen.

Detta ger ett mervärde i varje skede, påskynda och förbättra förvaltning kunskap. Vårt program är utmärkande, liv och karriär öka vilket ger en verkligt globala åtgärder lärandeperspektiv.

Ta reda på mer om våra unika konsultuppdrag och personliga och professionella ledarutveckling workshops. Vi har också en rad stipendier tillgängliga för att hjälpa dig med dina studier.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se BAs »

Program

Skolan erbjuder också:

BA

BA (Hons) Ekonomi

Campusstudier Heltid 3 - 4 år September 2017 Storbritannien Nottingham

Ekonomi är överallt - med Nottingham Business School, kommer du utforska de ekonomiska frågor som påverkar vår vardag. Du kommer att studera de centrala begreppen modern ekonomi, lära sig hur dessa principer tillämpas av individer, företag och regeringar. Du kommer att arbeta med professionella och branschexperter och testa dina kunskaper i en rad verkliga affärsmiljöer. [+]

BA (Hons) Ekonomi Förbättra dina kunskaper om globala marknader och ekonomisk teori, och vässa din beslutsfattande färdigheter - en ekonomexamen vid NTU är din inkörsport till en karriär inom finansiella tjänster, och en rad andra möjligheter. Ekonomi är överallt - med Nottingham Business School, kommer du utforska de ekonomiska frågor som påverkar vår vardag. Du kommer att studera de centrala begreppen modern ekonomi, lära sig hur dessa principer tillämpas av individer, företag och regeringar. Du kommer att arbeta med professionella och branschexperter och testa dina kunskaper i en rad verkliga affärsmiljöer. Under din andra året har du en mängd unika möjligheter att engagera sig på ett sådant studera utomlands, företagets projekt, samhällsprojekt, praktik eller helt enkelt fortsätta med dina studier. Kursen kan studeras under tre år på heltid eller fyra år med en placering. Nottingham Business School är en ledande Storbritannien finansiella och affärsmässiga utbildning - en ekonomexamen från NTU ger dig grunderna och möjligheterna att bedriva ett brett utbud av spännande karriärer. Hur du lärt I genomsnitt kommer du att få minst 12 - 15 timmars undervisning per vecka från en kombination av föreläsningar och seminarier. Du kommer då förväntas öka din förståelse för ämnesområdet genom självstudier för varje modul. Vi använder en blandning av undervisningsmetoder inklusive traditionella föreläsningar och seminarier, IT workshops, gästföreläsningar, problembaserat lärande och gruppdiskussioner. Utöver detta kommer du också att delta i en mängd olika praktiska arbete som individuellt och i grupp, student-ledda seminarier, rollspel, industri-stödda tävlingar och projektarbete. Dessa ingår att hjälpa dig att... [-]

BA (Hons) Ekonomi Med Handel Och Utveckling

Campusstudier Heltid 3 - 4 år September 2017 Storbritannien Nottingham

Våra ekonomi med internationell handel och utveckling kursen använder distinkta perspektiv för att analysera arten och omfattningen av den internationella handeln samt dess betydelse för tillväxt och utveckling. Det gör det möjligt för dig att göra känsla av en rad globala politiska frågor och utveckla din förståelse för de globala dimensioner många ekonomiska beslut och deras inverkan på vår ekonomiska och sociala välbefinnande. [+]

BA (Hons) Ekonomi med handel och utveckling Under det senaste årtiondet har frågor om internationell handel och ekonomisk tillväxt har fått väsentlig betydelse på grund av den snabba utvecklingen av globaliseringen. Våra ekonomi med internationell handel och utveckling kursen använder distinkta perspektiv för att analysera arten och omfattningen av den internationella handeln samt dess betydelse för tillväxt och utveckling. Det gör det möjligt för dig att göra känsla av en rad globala politiska frågor och utveckla din förståelse för de globala dimensioner många ekonomiska beslut och deras inverkan på vår ekonomiska och sociala välbefinnande. Som ekonomistudent har du tillgång till vår unika Trading Room anläggning. Med 12 dubbel-skärm arbetsstationer, ger rummet en simulerad erfarenhet av att arbeta i den snabbt föränderliga värld av aktier och handel. Du kan komma åt avancerade analysverktyg och uppgifter om världens finansmarknader. Under din andra året har du en mängd unika möjligheter att engagera sig på ett sådant studera utomlands, företagets projekt, samhällsprojekt, praktik eller helt enkelt fortsätta med dina studier. Kursen kan studeras under tre år på heltid eller fyra år med en placering. Hur du lärt I genomsnitt kommer du att få minst 12 - 15 timmars undervisning per vecka från en kombination av föreläsningar och seminarier. Du kommer då förväntas öka din förståelse för ämnesområdet genom självstudier för varje modul. Vi använder en blandning av undervisningsmetoder inklusive traditionella föreläsningar och seminarier, IT workshops, gästföreläsningar, problembaserat lärande och gruppdiskussioner. Utöver detta kommer du också att delta i en mängd olika praktiska arbete som... [-]

BA (Hons) Ekonomi Med Internationell Finans-och Bankverksamhet

Campusstudier Heltid 3 - 4 år September 2017 Storbritannien Nottingham

Våra ekonomi med International Finance och Banking kurs använder tröskel begreppen ekonomi, att kritiskt analysera beslut som innebär deltagarna, institutioner och instrument för finansiering och bank. [+]

BA (Hons) Ekonomi med International Finance och Banking Economist betraktas som stora problemlösare, mycket analytiska, räkneförmåga och som kan göra känsla av stora mängder komplex information. Våra kurser fokuserar på tillämpad ekonomi, utbildning du så fort du börjar. Våra ekonomi med International Finance och Banking kurs använder tröskel begreppen ekonomi, att kritiskt analysera beslut som innebär deltagarna, institutioner och instrument för finansiering och bank. Du kommer att lära om den viktiga roll som finans- och bank i att påverka investeringar och tillväxt samt att utveckla viktiga sysselsättnings färdigheter i de verktyg och metoder för finansiell analys. Som ekonomistudent har du tillgång till vår unika Trading Room anläggning. Med 12 dubbel-skärm arbetsstationer, ger rummet en simulerad erfarenhet av att arbeta i den snabbt föränderliga värld av aktier och handel. Du kan komma åt avancerade analysverktyg och uppgifter om världens finansmarknader. Under din andra året har du en mängd unika möjligheter att engagera sig på ett sådant studera utomlands, företagets projekt, samhällsprojekt, praktik eller helt enkelt fortsätta med dina studier. Kursen kan studeras under tre år på heltid eller fyra år med en placering. Utforska ett brett spektrum av ämnen såsom de globala finansmarknaderna, pengar och risk, investeringar, ekonometri och internationella bank ge dig teori och praktisk analys av betydelse för ett stort utbud av internationella ekonomiska karriärer. Hur du lärt I genomsnitt kommer du att få minst 12 - 15 timmars undervisning per vecka från en kombination av föreläsningar och seminarier. Du kommer då förväntas öka din förståelse för ämnesområdet genom... [-]

BA (Hons) Företag

Campusstudier Heltid 3 - 4 år September 2017 Storbritannien Nottingham

Utvecklad med företag och återspeglar den föränderliga näringslivet, är Nottingham Business School Business kurs mycket engagerande, täcker ett brett spektrum av ledningsfunktioner, processer och tekniker. Det är det perfekta valet om du vill hålla alla dörrar öppna och forma dina karriärmål under dina studier. [+]

BA (Hons) Business Utvecklad med företag och återspeglar den föränderliga näringslivet, är Nottingham Business School Business kurs mycket engagerande, täcker ett brett spektrum av ledningsfunktioner, processer och tekniker. Det är det perfekta valet om du vill hålla alla dörrar öppna och forma dina karriärmål under dina studier. Denna kurs kommer att förse dig med en förståelse för affärsverksamhet i teori och praktik i dagens inhemska och internationella affärsmiljön. Alla elever kommer att delta i en affärssimulering uppgift, imiterar erfarenhet av att driva ett företag med en grupp andra studenter. Under dina studier kommer du att lära om de viktigaste anläggningar inom företag såsom drift, marknadsföring, redovisning och finansiering för att ge dig en överblick av hur var och en av dessa funktioner påverkar verkliga företag över hela världen. Den flexibla naturen hos denna grad innebär att om du väljer att du vill specialisera sig inom ett visst område du kommer att ha möjlighet att överföra till en av vår affärsverksamhet gemensamma Heder grader i slutet av ditt första år. Under din andra året har du en mängd unika möjligheter att engagera sig på ett sådant studera utomlands, företagets projekt, samhällsprojekt, praktik eller helt enkelt fortsätta med dina studier. Kursen kan studeras under tre år på heltid eller fyra år med en placering. Hur du lärt I genomsnitt kommer du att få minst 12 - 15 timmars undervisning per vecka från en kombination av föreläsningar och seminarier. Du kommer då förväntas öka din förståelse för ämnesområdet genom självstudier för varje modul.... [-]

BA (Hons) Företagsledning Och Ekonomi

Campusstudier Heltid 3 - 4 år September 2017 Storbritannien Nottingham

Världens senaste turbulenta ekonomiska tider har visat att det behövs en ny, djupare förståelse för detta ämne. Vår Business Management and Economics Kursen ger dig en introduktion till ekonomisk teori inom ett företag och förvaltning sammanhang. [+]

BA (Hons) Business Management and Economics Världens senaste turbulenta ekonomiska tider har visat att det behövs en ny, djupare förståelse för detta ämne. Vår Business Management and Economics Kursen ger dig en introduktion till ekonomisk teori inom ett företag och förvaltning sammanhang. Denna kurs kommer att träna dig att bli en ekonom redan från dag ett. Du kommer att utveckla dina kunskaper om de idéer och metoder som används av ekonomer för att stödja framgångsrika företag och förvaltning. Metoden för att samarbeta med näringslivet ger dig en distinkt perspektiv på beslutsfattandet, en färdighet som efterfrågas av många arbetsgivare. Alla elever kommer att delta i en affärssimulering uppgift, imiterar erfarenhet av att driva ett företag med en grupp andra studenter. Som ekonomistudent har du tillgång till vår unika Trading Room anläggning. Med 12 dubbel-skärm arbetsstationer, ger rummet en simulerad erfarenhet av att arbeta i den snabbt föränderliga värld av aktier handel. Du kan komma åt avancerade analysverktyg och uppgifter om världens finansmarknader. Under din andra året har du en mängd unika möjligheter att engagera sig på ett sådant studera utomlands, företagets projekt, samhällsprojekt, praktik eller helt enkelt fortsätta med dina studier. Kursen kan studeras under tre år på heltid eller fyra år med en placering. Dagens företag är mer konkurrenskraftiga än någonsin och letar ständigt efter nya idéer för att hålla dem före sina konkurrenter. Våra Business Management Joint heder grader är perfekt att finslipa ditt affärsmannaskap och ha möjlighet att specialisera sig på områden av intresse. Hur du lärt I... [-]

BA (Hons) Företagsledning Och Entreprenörskap

Campusstudier Heltid 3 - 4 år September 2017 Storbritannien Nottingham

Är du en blivande entreprenör angelägen om att utveckla dina driftiga färdigheter? Kursen utrustar dig med de kunskaper och färdigheter för att göra det, samt en del spännande möjligheter till företagande på vägen. Oavsett om du vill sluta arbeta för ett framgångsrikt företag eller driva ditt eget, kommer denna examen ger dig de kunskaper och färdigheter du behöver. [+]

BA (Hons) Business Management och entreprenörskap Är du en blivande entreprenör angelägen om att utveckla dina driftiga färdigheter? Kursen utrustar dig med de kunskaper och färdigheter för att göra det, samt en del spännande möjligheter till företagande på vägen. Oavsett om du vill sluta arbeta för ett framgångsrikt företag eller driva ditt eget, kommer denna examen ger dig de kunskaper och färdigheter du behöver. Denna kurs ger dig en förståelse för de teorier och metoder för entreprenörskap och innovation i olika organisatoriska sammanhang. Dessa sträcker sig från nya företag och små företag att icke-vinstdrivande organisationer och stora etablerade företag. Du kommer att ha möjlighet att utforska naturen av företagande beteende och utveckla dina kunskaper om företagande. Alla elever kommer att delta i en affärssimulering uppgift, imiterar erfarenhet av att driva ett företag med en grupp andra studenter. Alla Entreprenör studenter kommer att ha tillgång till "The Hive" ett specialbyggt center tillägnad hjälpa tur affärsidéer till verklighet. Så om du har en affärsidé, komma i kontakt och se hur de kan hjälpa dig. Under din andra året har du en mängd unika möjligheter att engagera sig på ett sådant studera utomlands, företagets projekt, samhällsprojekt, praktik eller helt enkelt fortsätta med dina studier. Kursen kan studeras under tre år på heltid eller fyra år med en placering. Dagens företag är mer konkurrenskraftiga än någonsin och letar ständigt efter nya idéer för att hålla dem före sina konkurrenter. Våra Business Management Joint heder grader är perfekt att finslipa ditt affärsmannaskap och ha möjlighet... [-]

BA (Hons) Företagsledning Och Marknadsföring

Campusstudier Heltid 3 - 4 år September 2017 Storbritannien Nottingham

På vår Business Management och marknadsföring kurs du uppmanas att förstå och tillämpa teorier och marknadsföringsmetoder i en mängd olika roller och sammanhang. Fokus för studierna kommer att ligga på att förstå marknadsföringsfilosofi som sätter kunden i centrum för affärsverksamhet. [+]

BA (Hons) Business Management och marknadsföring Dagens företag är mer konkurrenskraftiga än någonsin och letar ständigt efter nya idéer för att hålla dem före sina konkurrenter. Marknadsföring spelar en viktig roll i alla organisationer aktivitet och den mest avgörande faktorn för framgång för alla företag. På vår Business Management och marknadsföring kurs du uppmanas att förstå och tillämpa teorier och marknadsföringsmetoder i en mängd olika roller och sammanhang. Fokus för studierna kommer att ligga på att förstå marknadsföringsfilosofi som sätter kunden i centrum för affärsverksamhet. Du kommer att uppmuntras att förstå och tillämpa teorier och marknadsföringsmetoder till en mängd olika roller och sammanhang representerar den verkliga världen. Alla elever kommer att delta i en affärssimulering uppgift, imiterar erfarenhet av att driva ett företag med en grupp andra studenter. Denna kurs är ackrediterat av Chartered Institute of Marketing (CIM), och ger studenterna modul undantag mot CIM Certificate i Professional marknadsföring och CIM Diploma in Professional Marketing. Under din andra året har du en mängd unika möjligheter att engagera sig på ett sådant studera utomlands, företagets projekt, samhällsprojekt, praktik eller helt enkelt fortsätta med dina studier. Kursen kan studeras under tre år på heltid eller fyra år med en placering. Våra Business Management Joint heder grader är perfekt att finslipa ditt affärsmannaskap och ha möjlighet att specialisera sig på områden av intresse. Hur du lärt I genomsnitt kommer du att få minst 12 - 15 timmars undervisning per vecka från en kombination av föreläsningar och seminarier. Du kommer då förväntas öka din... [-]

BA (Hons) Företagsledning Och Personalresurser

Campusstudier Heltid 3 - 4 år September 2017 Storbritannien Nottingham

Kursen är utformad för att förbättra din förståelse av processerna för hantering genom att studera begrepp som forskar människor och organisationer, marknadsföring, internationell affärskommunikation och nya perspektiv inom management och mänskliga resurser. [+]

BA (Hons) Business Management och Human Resources Det är ofta sagt att en organisations viktigaste tillgångar är dess folk, så en medvetenhet om hur människor reagerar på varandra, och till organisationen, är grundläggande för hur en organisation fungerar. Vår verksamhet Förvaltning och HR kurs ger dig möjlighet att fokusera på ledningsprocesser, med en stark betoning på frågor som rör människor dimensioner organisationer, företag och sysselsättning. Kursen är utformad för att förbättra din förståelse av processerna för hantering genom att studera begrepp som forskar människor och organisationer, marknadsföring, internationell affärskommunikation och nya perspektiv inom management och mänskliga resurser. Alla elever kommer att delta i en affärssimulering uppgift, imiterar erfarenhet av att driva ett företag med en grupp andra studenter. Under din andra året har du en mängd unika möjligheter att engagera sig på ett sådant studera utomlands, företagets projekt, samhällsprojekt, praktik eller helt enkelt fortsätta med dina studier. Kursen kan studeras under tre år på heltid eller fyra år med en placering. Dagens företag är mer konkurrenskraftiga än någonsin och letar ständigt efter nya idéer för att hålla dem före sina konkurrenter. Våra Business Management Joint heder grader är perfekt att finslipa ditt affärsmannaskap och ha möjlighet att specialisera sig på områden av intresse. BA (Hons) Business Management och Human Resources kurs på NTU är godkänd av Chartered Institute of Personal och utveckling (CIPD). Som en del av vårt engagemang för din professionella utveckling kommer vi att registrera dig som student medlem i CIPD och betala medlemsavgiften från början av året... [-]

BA (Hons) Företagsledning Och Redovisning Och Finansiering

Campusstudier Heltid 3 - 4 år September 2017 Storbritannien Nottingham

Vår verksamhet Förvaltning och redovisning och finansiering kurs är utformad för att tillgodose behoven hos en ständigt föränderlig affärsvärlden. Det kommer att ge dig en bred förståelse för verksamheten, samtidigt lära dig vikten av ekonomi- och finansfunktionen inom en organisation. [+]

BA (Hons) Business Management och redovisning och finansiering Vår verksamhet Förvaltning och redovisning och finansiering kurs är utformad för att tillgodose behoven hos en ständigt föränderlig affärsvärlden. Det kommer att ge dig en bred förståelse för verksamheten, samtidigt lära dig vikten av ekonomi- och finansfunktionen inom en organisation. Du kommer att utveckla din analytiska förmåga och förmåga att kommunicera idéer och finansiell information. Genom att studera betydelsen av information och praxis redovisning i företagsskandaler som sker genom tid och fortsätter att utmana det moderna samhället, kommer du att utveckla kärn discipliner som värderas högt av arbetsgivare. Alla elever kommer att delta i en affärssimulering uppgift, imiterar erfarenhet av att driva ett företag med en grupp andra studenter. Denna grad ger dig också ackrediterings mot redovisnings undersökningar från yrkesorganisationer ACCA, CIPFA, CIMA och ICAEW. Under din andra året har du en mängd unika möjligheter att engagera sig på ett sådant studera utomlands, företagets projekt, samhällsprojekt, praktik eller helt enkelt fortsätta med dina studier. Kursen kan studeras under tre år på heltid eller fyra år med en placering. Dagens företag är mer konkurrenskraftiga än någonsin och letar ständigt efter nya idéer för att hålla dem före sina konkurrenter. Våra Business Management Joint heder grader är perfekt att finslipa ditt affärsmannaskap och ha möjlighet att specialisera sig på områden av intresse. Hur du lärt I genomsnitt kommer du att få minst 12 - 15 timmars undervisning per vecka från en kombination av föreläsningar och seminarier. Du kommer då förväntas öka din förståelse för... [-]

BA (Hons) International Business

Campusstudier Heltid 3 - 4 år September 2017 Storbritannien Nottingham

Vid Nottingham Business School har vi insett att efterfrågan tidigt med vår International Business kurs, som utvecklar framstående akademiker välutrustade att påverka och göra betydande bidrag till internationella företag och förvaltning. Kursen kommer att förse dig med förståelse för redovisning, finans, kultur, marknadsföring, logistik och verksamheten inom en internationell verksamhet och hur dessa effekter den verkliga världen. [+]

BA (Hons) International Business Under årens lopp har det funnits en ökad efterfrågan på internationella lednings akademiker med en bred internationell verksamhet utbildning. Detta är på grund av den ökande ekonomiska oberoende mellan nationer och insatser av många företag för att bygga en global närvaro. Vid Nottingham Business School har vi insett att efterfrågan tidigt med vår International Business kurs, som utvecklar framstående akademiker välutrustade att påverka och göra betydande bidrag till internationella företag och förvaltning. Kursen kommer att förse dig med förståelse för redovisning, finans, kultur, marknadsföring, logistik och verksamheten inom en internationell verksamhet och hur dessa effekter den verkliga världen. Dessutom finns språkutbildning på denna kurs som förbättrar din anställbarhet efter examen som sysselsättningsutsikterna ökar för akademiker med en hög nivå av flyt i affärsfokuserade främmande språk. Vi är en av de få brittiska universitet att erbjuda språkutbildning på vår kurs. Kursen kan studeras över tre år eller fyra år med en placering. Om du väljer att studera fyra år placering vägen då du kommer att tillbringa ett år utomlands efter din andra året. Året kan spendera på en partnerinstitution som studerar, eller fylla en placering, antingen utomlands eller i en internationellt inriktad organisation i Storbritannien. Hur du lärt I genomsnitt kommer du att få minst 12 - 15 timmars undervisning per vecka från en kombination av föreläsningar och seminarier. Du kommer då förväntas öka din förståelse för ämnesområdet genom självstudier för varje modul. Vi använder en blandning av undervisningsmetoder inklusive traditionella föreläsningar och seminarier, IT workshops, gästföreläsningar,... [-]

BA (Hons) International Business (med Franska)

Campusstudier Heltid 4 - 4 år September 2017 Storbritannien Nottingham

Ackrediterade av både Nottingham Business School och Kedge Business School (Marseille Campus), ger denna dubbla priset kursen dig en spännande fyra års studier hjälpa dig att förstå europeiska och globala affärsmiljöer och möjlighet att utveckla dina franska språkkunskaper genom att studera utomlands och spendera tid på en praktikplats. [+]

BA (Hons) International Business (med franska) Med dagens utmanande marknad du behöver något annat att stå ut från de andra akademiker. Vid Nottingham Business School erbjuder vi International Business (med franska) som specialist dubbla priset förstås. Ackrediterade av både Nottingham Business School och Kedge Business School (Marseille Campus), ger denna dubbla priset kursen dig en spännande fyra års studier hjälpa dig att förstå europeiska och globala affärsmiljöer och möjlighet att utveckla dina franska språkkunskaper genom att studera utomlands och spendera tid på en praktikplats. Efterfrågan är hög för internationell förvaltning know-how och för akademiker med en bred internationell verksamhet utbildning. Detta är på grund av den ökande ekonomiska oberoende mellan nationer och insatser av många företag för att bygga en global närvaro. Denna kurs kommer att utveckla dig till en attraktiv kandidat med goda framtidsutsikter genom att ge dig starka akademiska stiftelser, verkliga erfarenheter och enastående språkkunskaper. Eftersom kursen är dubbla priset du kommer att ta examen med en BA (Hons) International Business (med franska) från NTU, och en CESEMED Bachelor of International Business från vår partnerinstitution Kedge Marseille. Kursen är fyra år på heltid där du kommer att tillbringa två år på Nottingham Business School och två år på Kedge Marseille, med ett halvt år praktik i Frankrike eller i en fransktalande företag. Hur du lärt I genomsnitt kommer du att få minst 12 - 15 timmars undervisning per vecka från en kombination av föreläsningar och seminarier. Du kommer då förväntas öka din förståelse för ämnesområdet genom självstudier för... [-]

BA (Hons) International Business (med Spanska)

Campusstudier Heltid 4 - 4 år September 2017 Storbritannien Nottingham

Ackrediterade av både Nottingham Business School och University of Valencia, ger detta dubbla priset kursen dig en spännande fyra års studier hjälpa dig att förstå europeiska och globala affärsmiljöer och möjlighet att utveckla dina spanska språkkunskaper genom att studera utomlands och spendera tid på en praktikplats. [+]

BA (Hons) International Business (med spanska) Med dagens utmanande marknad du behöver något annat att stå ut från de andra akademiker. Vid Nottingham Business School erbjuder vi en International Business (med spanska) som specialist dubbla priset förstås. Ackrediterade av både Nottingham Business School och University of Valencia, ger detta dubbla priset kursen dig en spännande fyra års studier hjälpa dig att förstå europeiska och globala affärsmiljöer och möjlighet att utveckla dina spanska språkkunskaper genom att studera utomlands och spendera tid på en praktikplats. Efterfrågan är hög för internationell förvaltning know-how och för akademiker med en bred internationell verksamhet utbildning. Detta är på grund av den ökande ekonomiska oberoende mellan nationer och insatser av många företag för att bygga en global närvaro. Det kommer att utveckla dig till en attraktiv kandidat med goda framtidsutsikter genom att ge dig starka akademiska stiftelser, verkliga erfarenheter och enastående språkkunskaper. Eftersom kursen är dubbla priset du kommer att ta examen med en BA (Hons) International Business (med spanska) från NTU, och en Grado en International Business från vår partner institution vid universitetet i Valencia. Kursen är fyra år långa studier på heltid. Du kommer att tillbringa två år på Nottingham Business School och två år vid universitetet i Valencia, som inkluderar ett halvt år praktik i Spanien eller i en spansktalande företag. Hur du lärt I genomsnitt kommer du att få minst 12 - 15 timmars undervisning per vecka från en kombination av föreläsningar och seminarier. Du kommer då förväntas öka din förståelse för ämnesområdet... [-]

BA (Hons) International Business (med Tyska)

Campusstudier Heltid 4 veckor September 2017 Storbritannien Nottingham

Med dagens utmanande marknad du behöver något annat att stå ut från de andra akademiker. Vid Nottingham Business School erbjuder vi en International Business (med tyska) som specialist dubbla priset förstås. Ackrediterade av både Nottingham Business School och EBS Universitat für Wirtschaft und Recht (strax utanför Frankfurt), ger denna dubbla priset kursen dig en spännande tre års studier hjälpa dig att förstå europeiska och globala affärsmiljöer och möjlighet att utveckla dina tyska språkkunskaper genom att studera utomlands och spendera tid på en praktikplats. [+]

BA (Hons) International Business (med tyska) Med dagens utmanande marknad du behöver något annat att stå ut från de andra akademiker. Vid Nottingham Business School erbjuder vi en International Business (med tyska) som specialist dubbla priset förstås. Ackrediterade av både Nottingham Business School och EBS Universitat für Wirtschaft und Recht (strax utanför Frankfurt), ger denna dubbla priset kursen dig en spännande tre års studier hjälpa dig att förstå europeiska och globala affärsmiljöer och möjlighet att utveckla dina tyska språkkunskaper genom att studera utomlands och spendera tid på en praktikplats. Efterfrågan är hög för internationell förvaltning know-how och för akademiker med en bred internationell verksamhet utbildning. Detta är på grund av den ökande ekonomiska oberoende mellan nationer och insatser av många företag för att bygga en global närvaro. Denna kurs kommer att utveckla dig till en attraktiv kandidat med goda framtidsutsikter genom att ge dig starka akademiska stiftelser, verkliga erfarenheter och enastående språkkunskaper. Eftersom kursen är dubbla priset du kommer att ta examen med en BA (Hons) International Business (med tyska) från NTU, och en kandidatexamen i General Management - International Business Studies från vår partnerinstitution EBS Universität für Wirtschaft. Kursen kan studeras över tre år på heltid där du kommer att tillbringa 18 månader vid Nottingham Business School och 18 månader vid EBS Universität für Wirtschaft (inklusive en tre månaders praktik i Tyskland eller med en tysktalande företag). Hur du lärt I genomsnitt kommer du att få minst 12 - 15 timmars undervisning per vecka från en kombination av föreläsningar... [-]

BA (Hons) Marknadsföring

Campusstudier Heltid 3 - 4 år September 2017 Storbritannien Nottingham

Marknadsföring är en rolig, dynamisk, konkurrenskraftig och kreativ miljö att arbeta i. Vår marknadsföring kurs är utformad för att möta behoven hos snabba marknadsförings karriärer i alla organisatoriska sektorer, och se till att dina kunskaper är rätt uppdaterad när du komma in på arbetsmarknaden. [+]

BA (Hons) Marketing Med tusentals företag som konkurrerar på en daglig basis, är marknadsföring snabbt blivit en kritisk ledningsfunktion stående företag för att placera dem framför konsumenter sinnet och få marknadsdominans. Marknadsföring är en rolig, dynamisk, konkurrenskraftig och kreativ miljö att arbeta i. Vår marknadsföring kurs är utformad för att möta behoven hos snabba marknadsförings karriärer i alla organisatoriska sektorer, och se till att dina kunskaper är rätt uppdaterad när du komma in på arbetsmarknaden. Du kommer att ta specialiserade moduler på viktiga områden som köparen beteenden, kommunikation, digital, strategi och innovation, som du kan genomföra under din två veckor obligatorisk industri placering vid slutet av det första året. Kursen ger dig möjlighet att uppgradera med mer än bara en grad, genom sina kopplingar till Chartered Institute of Marketing (CIM) och Marketing Research Society (MRS). Beroende på vilka moduler du tar dig kan uppgradera med en CAM Digital Diploma, MRS Advanced Certificate i marknadsföring och social forskning, en CIM Certificate i Professional marknadsföring och en CIM Diploma in Professional Marketing. Detta ger dig möjlighet att uppgradera med ytterligare yrkeskvalifikationer som är mycket eftertraktade av arbetsgivare, se till att du har de kunskaper och färdigheter för att göra en omedelbar effekt på någon organisation. Under din andra året har du en mängd unika möjligheter att engagera sig på ett sådant studera utomlands, företagets projekt, samhällsprojekt, praktik eller helt enkelt fortsätta med dina studier. Kursen kan studeras under tre år på heltid eller fyra år med en placering. Detta moderna och praktiska... [-]

BA (Hons) Nationalekonomi Med Företag

Campusstudier Heltid 3 - 4 år September 2017 Storbritannien Nottingham

Vår ekonomi och Business Kursen ger en solid grund i tröskelbegrepp som ligger till grund ekonomisk analys, med hjälp av sina distinkta perspektiv för att kritiskt analysera affärsbeslut. Du kommer att lära om branschen och regelverk kring beslut i en internationell miljö samt utveckla viktiga arbets färdigheter. [+]

BA (Hons) Ekonomi med Business Ekonomi bygger på några enkla, men viktiga, idé kallas tröskelbegrepp. Dessa gäller de beslut som fattas varje dag av individer, företag och regeringar. En del av dessa beslut kan få mycket stora effekter för oss alla. Vår ekonomi och Business Kursen ger en solid grund i tröskelbegrepp som ligger till grund ekonomisk analys, med hjälp av sina distinkta perspektiv för att kritiskt analysera affärsbeslut. Du kommer att lära om branschen och regelverk kring beslut i en internationell miljö samt utveckla viktiga arbets färdigheter. Kursen syftar till att producera akademiker som kan sprida dessa begrepp, som påverkar positivt, debatter och beslut som fattas av en myriad av individer och grupper i samhället. Som ekonomistudent har du tillgång till vår unika Trading Room anläggning. Med 12 dubbel-skärm arbetsstationer, ger rummet en simulerad erfarenhet av att arbeta i den snabbt föränderliga värld av aktier och handel. Du kan komma åt avancerade analysverktyg och uppgifter om världens finansmarknader. Under din andra året har du en mängd unika möjligheter att engagera sig på ett sådant studera utomlands, företagets projekt, samhällsprojekt, praktik eller helt enkelt fortsätta med dina studier. Kursen kan studeras under tre år på heltid eller fyra år med en placering. Hur du lärt I genomsnitt kommer du att få minst 12 - 15 timmars undervisning per vecka från en kombination av föreläsningar och seminarier. Du kommer då förväntas öka din förståelse för ämnesområdet genom självstudier för varje modul. Vi använder en blandning av undervisningsmetoder inklusive traditionella föreläsningar och... [-]

BA (Hons) Redovisning Och Finansiering

Campusstudier Heltid 3 - 4 år September 2017 Storbritannien Nottingham

Redovisning och finansiering är en integrerad funktion inom den globala affärsmiljön. Kursen ger dig en fast ekonomisk jord för en karriär inom redovisning, finansiering eller allmän förvaltning. Det ser på teorier och metoder för redovisning och finansiering, samt deras sammanhang i en företagsmiljö och betydelse inom dagens samhälle. [+]

h2>BA (Hons) redovisning och finansiering Under de senaste åren har efterfrågan på kvalificerade redovisnings- och ekonomer har vuxit och vid Nottingham Business School inser vi att efterfrågan, skapar akademiker med inte bara en grad utan även ackrediterings mot tre bokförings organ ACCA, CIMA och ICAEW. Redovisning och finansiering är en integrerad funktion inom den globala affärsmiljön. Kursen ger dig en fast ekonomisk jord för en karriär inom redovisning, finansiering eller allmän förvaltning. Det ser på teorier och metoder för redovisning och finansiering, samt deras sammanhang i en företagsmiljö och betydelse inom dagens samhälle. Som en redovisning och finansiering student får tillgång till vår unika Trading Room anläggning. Med 12 dubbelskärm arbetsstationer rummet ger dig en simulerad erfarenhet av att arbeta i den snabbt föränderliga värld av aktier handel. Du kan komma åt avancerade analysverktyg och uppgifter om världens finansmarknader. Kursen ger dig möjlighet att göra känsla av en rad viktiga verkliga frågor som påverkar vår vardag och förbättra ditt beslutsfattande färdigheter på ett sätt som är utmärkande för disciplinerna ekonomi. Under din andra året har du en mängd unika möjligheter att engagera sig på ett sådant studera utomlands, företagets projekt, samhällsprojekt, praktik eller helt enkelt fortsätta med dina studier. Kursen kan studeras under tre år på heltid eller fyra år med en placering. Hur du lärt I genomsnitt kommer du att få minst 12 - 15 timmars undervisning per vecka från en kombination av föreläsningar och seminarier. Du kommer då förväntas öka din förståelse för ämnesområdet genom självstudier för varje... [-]

Videoklipp

Nottingham Business School - The business school for business

How to apply online for Nottingham Business School

Kontakt

Nottingham Business School

Adress, rad 1 Burton St
Nottingham NG1 4BU, GB
Hemsida http://www.ntu.ac.uk/nbs
Telefonnummer +44 115 8484460