Nottingham Business School, Nottingham Trent University

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Varför Nottingham Business School?

Nottingham Business School (NBS) är en blomstrande del av Nottingham Trent University (NTU); Vi är internationellt kända som en av de bästa handelshögskolorna i Storbritannien, vilket ger utmärkt utbildning och forskning som har en stark, positiv inverkan på karriärer, företag och det globala samhället. Våra forskarutbildningskurser är ett exceptionellt tillfälle att upptäcka vem du kan vara, som du lär dig av experter akademiker och företagsledare med enastående internationellt rykte. Vi har en av de största och mest mångsidiga fakulteterna i någon företagsskola, som ger dig innovationsteorier, stor affärserfarenhet och inspirerande, stödjande undervisning.

AACSB ackrediterad

Nottingham Business School förenar de översta 5% av handelshögskolorna över hela världen efter att Nottingham Trent University fick ackreditering för kvaliteten på sina affärs- och förvaltningskurser från Association till Advance Collegiate Schools of Business (AACSB).

Anslutningar till industrin

Nottingham Business School har 600 + kontakter med näringslivet - i Storbritannien och utomlands - och välkomnar regelbundet specialister på campus för att jobba med våra studenter. Vår Business Leader Lecture Series ser studenter lära av ledande ledare av stora organisationer, bland annat IBM, Experian, Unilever, Santander, Ford, Alliance Boots, Toyota och Chartered Institute of Marketing.

Skapa en unik, personlig kurs

Våra kurser är noggrant strukturerade för att ge dig kärnkompetens, kompetens inom mer specialistområden och värdefull praktisk erfarenhet. Varje kurs börjar med ett kärnelement, vilket leder till flera valfria vägar och slutligen ett urval av stora projekt. Du har också möjlighet att få ännu mer erfarenhet genom att införliva en årlig arbetsplats på din kurs *. Kurser som börjar i januari 2018:

 • msc förvaltning
 • MSC Management and International Business
 • MSc Marketing
 • MSc Branding och Reklam
 • MSc Finance
 • msc internationella affärer (enda utmärkelse)

Kurser som börjar i september 2018:

 • msc förvaltning
 • MSc Management och Finance
 • MSc Management och Global Supply Chain Management
 • MSc Management och Innovation och Enterprise
 • MSC Management and International Business
 • MSC Management and International Publishing
 • MSc Management och marknadsföring
 • MSc Marketing
 • MSc Branding och Reklam
 • MSc Digital Marketing
 • MSc Human Resource Management
 • MSc Ekonomi
 • MSc Ekonomi och Investment Banking
 • msc internationella affärer (enda utmärkelse)
 • MSc International Business (Dual Award)
 • MSc Finance
 • MSc Finans och redovisning
 • MSC finansiering och investment banking
 • msc entreprenörskap
 • MSc Project Management

* Begränsningar gäller beroende på din valda kurs. Personer med mer branscherfarenhet kan vara intresserade av våra heltid MBA och Executive MBA-program.

våra studenter

Ta inte bara vårt ord för det - höra vad våra studenter har att säga om att studera och bo i Nottingham samt kurser och faciliteter.

Karriär Enhancement

Vi är fokuserade på din anställbarhet från början, genom en lärande erfarenhet som integrerar teori och praktik. 96% av NBS forskarstuderande har gått på anställning, egenföretagare eller vidareutbildning sex månader efter examen (DHLE 2015/16)

 • Våra heltid MSc studenter kan välja att lägga till ett års arbetsplats. *
 • Vi har fått global ackreditering för kvaliteten på våra affärs- och förvaltningskurser från AACSB - anslutning till de 5% högsta skolorna i världen.
 • Vi arbetar med över 70 företag varje år för att ge råd till våra studenter.
 • Våra studenter har ett val av större projekt. Möjligheterna inkluderar ett live-konsulteringsprojekt, en praktik på tre månader, en internationell sommarskola eller ett företagsforskningsprojekt.
 • Vi driver branschhögtalare, bland annat våra populära Business Leaders Lecture-serier och Masters-specifika evenemang.
 • Du kan bli involverad i Global Respons Week och Global Business Week.

* exklusive MSc Entrepreneurship, MSc International Business, MSc International Business (Dual Award) och MSc Management och International Publishing. Vi har också ett engagerat anställningsarbete, som erbjuder skräddarsydda råd för att inspirera och förbättra varje steg i din karriärplanering.

Kursakkrediteringar

Chartered Institute of Marketing (CIM) Vi arbetar i samarbete med Chartered Institute of Marketing (CIM), vilket ger studenterna på vårt marknadsföringskurs studentmedlemskap till CIM och möjligheten att få högt värderade yrkeskvalifikationer via CIM Graduate Gateway. Chartered Management Institute (CMI) Vår MBA och alla våra MSc Management kurser är Dual Award ackrediterad med Chartered Management Institute (CMI). Det innebär att när du examinerar får du två kvalifikationer:

 • MSc Management (och rutt); och
 • CMI Level 7 Diplom Management and Leadership

Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) Vår MSc Human Resource Management kurs är godkänd av Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD). Den professionella kroppen för HR och folkutveckling, CIPD är erkänd världen över, och en kvalifikation som godkänts av dem kan verkligen öka dina karriärmöjligheter. Chartered Institute of Finance (CFA) Var och en av våra finansieringskurser har skapats i samarbete med Chartered Institute of Finance (CFA), så dina moduler bidrar också till institutets egen kvalifikation, som du kan arbeta för att slutföra efter examen.

Stipendier

Nottingham Business School erbjuder ett antal generösa stipendier och rabatter för vår Full Time Master kurser. Dessa är tillgängliga för studenter som har blivit erbjudna och som har godkänt en plats på en behörig heltid masters kurs på Nottingham Business School. Besök vår hemsida för fullständiga uppgifter och ett ansökningsformulär. Vår International Development Office har också ett antal stipendier tillgängliga för internationella studenter.

Nottingham City Life

Som en doktorand vid Nottingham Business School kommer du att uppleva livet i en livlig, kosmopolitisk stad baserad i hjärtat av England. Nottingham är ett pulserande kulturcentrum som kan skryta med några av de bästa konstgallerierna, teatrarna, museerna, biograferna och leveställena i East Midlands. Nottingham är känt för att vara en trendig, billig plats att bo med väskor med personlighet och kultur och har mycket att erbjuda. Staden ger fler sportanläggningar per capita än någon annanstans i Europa (visitnottingham.com). Ta en titt på den senaste utgåvan av vår skoltidning LINK som innehåller berättelser om våra senaste framgångar och aktiviteter och borde ge dig en smak av det utbud av spännande möjligheter och evenemang som äger rum här.

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska

Se Humanistiska kandidatexamina » Se Globala MBA:er » Se Postgraduate Diplomas » Se DBA » Se MSc:er » Se EMBA:er » Se MBA:er »

Program

Skolan erbjuder också:

BA

BA (Hons) Företagsledning Och Entreprenörskap

Campusstudier Heltid 3 - 4 år September 2018 Storbritannien Nottingham

Är du en blivande entreprenör angelägen om att utveckla dina driftiga färdigheter? Kursen utrustar dig med de kunskaper och färdigheter för att göra det, samt en del spännande möjligheter till företagande på vägen. Oavsett om du vill sluta arbeta för ett framgångsrikt företag eller driva ditt eget, kommer denna examen ger dig de kunskaper och färdigheter du behöver. [+]

BA (Hons) Företagsledning och Entreprenörskap

Är du en blivande entreprenör angelägen om att utveckla dina driftiga färdigheter? Kursen utrustar dig med de kunskaper och färdigheter för att göra det, samt en del spännande möjligheter till företagande på vägen. Oavsett om du vill sluta arbeta för ett framgångsrikt företag eller driva ditt eget, kommer denna examen ger dig de kunskaper och färdigheter du behöver.

Denna kurs ger dig en förståelse för de teorier och metoder för entreprenörskap och innovation i olika organisatoriska sammanhang. Dessa sträcker sig från nya företag och små företag att icke-vinstdrivande organisationer och stora etablerade företag.... [-]


BA (Hons) Företagsledning Och Personalresurser

Campusstudier Heltid 3 - 4 år September 2018 Storbritannien Nottingham

Kursen är utformad för att förbättra din förståelse av processerna för hantering genom att studera begrepp som forskar människor och organisationer, marknadsföring, internationell affärskommunikation och nya perspektiv inom management och mänskliga resurser. [+]

BA (Hons) Företagsledning och personal

Det är ofta sagt att en organisations viktigaste tillgångar är dess folk, så en medvetenhet om hur människor reagerar på varandra, och till organisationen, är grundläggande för hur en organisation fungerar.

Vår verksamhet Förvaltning och HR kurs ger dig möjlighet att fokusera på ledningsprocesser, med en stark betoning på frågor som rör människor dimensioner organisationer, företag och sysselsättning.

Kursen är utformad för att förbättra din förståelse av processerna för hantering genom att studera begrepp som forskar människor och organisationer, marknadsföring, internationell affärskommunikation och nya perspektiv inom management och mänskliga resurser.... [-]


BA (Hons) Ekonomi Med Internationell Finans-och Bankverksamhet

Campusstudier Heltid 3 - 4 år September 2018 Storbritannien Nottingham

Våra ekonomi med International Finance och Banking kurs använder tröskel begreppen ekonomi, att kritiskt analysera beslut som innebär deltagarna, institutioner och instrument för finansiering och bank. [+]

BA (Hons) Ekonomien Med International Finance And Banking

Economist betraktas som stora problemlösare, mycket analytiska, räkneförmåga och som kan göra känsla av stora mängder komplex information. Våra kurser fokuserar på tillämpad ekonomi, utbildning du så fort du börjar.

Våra ekonomi med International Finance och Banking kurs använder tröskel begreppen ekonomi, att kritiskt analysera beslut som innebär deltagarna, institutioner och instrument för finansiering och bank.

Du kommer att lära om den viktiga roll som finans- och bank i att påverka investeringar och tillväxt samt att utveckla viktiga sysselsättnings färdigheter i de verktyg och metoder för finansiell analys.... [-]


BA (Hons) International Business

Campusstudier Heltid 3 - 4 år September 2018 Storbritannien Nottingham

Vid Nottingham Business School har vi insett att efterfrågan tidigt med vår International Business kurs, som utvecklar framstående akademiker välutrustade att påverka och göra betydande bidrag till internationella företag och förvaltning. Kursen kommer att förse dig med förståelse för redovisning, finans, kultur, marknadsföring, logistik och verksamheten inom en internationell verksamhet och hur dessa effekter den verkliga världen. [+]

BA (Hons) International Business

Under årens lopp har det funnits en ökad efterfrågan på internationella lednings akademiker med en bred internationell verksamhet utbildning. Detta är på grund av den ökande ekonomiska oberoende mellan nationer och insatser av många företag för att bygga en global närvaro.

Vid Nottingham Business School har vi insett att efterfrågan tidigt med vår International Business kurs, som utvecklar framstående akademiker välutrustade att påverka och göra betydande bidrag till internationella företag och förvaltning.

Kursen kommer att förse dig med förståelse för redovisning, finans, kultur, marknadsföring, logistik och verksamheten inom en internationell verksamhet och hur dessa effekter den verkliga världen.... [-]


BA (Hons) Marknadsföring

Campusstudier Heltid 3 - 4 år September 2018 Storbritannien Nottingham

Marknadsföring är en rolig, dynamisk, konkurrenskraftig och kreativ miljö att arbeta i. Vår marknadsföring kurs är utformad för att möta behoven hos snabba marknadsförings karriärer i alla organisatoriska sektorer, och se till att dina kunskaper är rätt uppdaterad när du komma in på arbetsmarknaden. [+]

BA (Hons) Marknadsföring

Med tusentals företag som konkurrerar på en daglig basis, är marknadsföring snabbt blivit en kritisk ledningsfunktion stående företag för att placera dem framför konsumenter sinnet och få marknadsdominans.

Marknadsföring är en rolig, dynamisk, konkurrenskraftig och kreativ miljö att arbeta i. Vår marknadsföring kurs är utformad för att möta behoven hos snabba marknadsförings karriärer i alla organisatoriska sektorer, och se till att dina kunskaper är rätt uppdaterad när du komma in på arbetsmarknaden.

Du kommer att ta specialiserade moduler på viktiga områden som köparen beteenden, kommunikation, digital, strategi och innovation, som du kan genomföra under din två veckor obligatorisk industri placering vid slutet av det första året.... [-]


BA (Hons) I Redovisning Och Finansiering

Campusstudier Heltid 3 - 4 år September 2018 Storbritannien Nottingham

Redovisning och finansiering är en integrerad funktion inom den globala affärsmiljön. Kursen ger dig en fast ekonomisk jord för en karriär inom redovisning, finansiering eller allmän förvaltning. Det ser på teorier och metoder för redovisning och finansiering, samt deras sammanhang i en företagsmiljö och betydelse inom dagens samhälle. [+]

h2>BA (Hons) Redovisning och Finans

Under de senaste åren har efterfrågan på kvalificerade redovisnings- och ekonomer har vuxit och vid Nottingham Business School inser vi att efterfrågan, skapar akademiker med inte bara en grad utan även ackrediterings mot tre bokförings organ ACCA, CIMA och ICAEW.

Redovisning och finansiering är en integrerad funktion inom den globala affärsmiljön. Kursen ger dig en fast ekonomisk jord för en karriär inom redovisning, finansiering eller allmän förvaltning. Det ser på teorier och metoder för redovisning och finansiering, samt deras sammanhang i en företagsmiljö och betydelse inom dagens samhälle.

Som en redovisning och finansiering student får tillgång till vår unika Trading Room anläggning. Med 12 dubbelskärm arbetsstationer rummet ger dig en simulerad erfarenhet av att arbeta i den snabbt föränderliga värld av aktier handel. Du kan komma åt avancerade analysverktyg och uppgifter om världens finansmarknader.... [-]


BA (Hons) Economics with Trade and Development

Campusstudier Heltid 3 - 4 år September 2018 Storbritannien Nottingham

[+]

Tjänster de tillhandahåller inkluderar:

Hitta placeringar, praktik och deltidsarbete <li> Bedriver verksamhet som egenföretagare</li> <li> Ta gap år och time out</li> <li> Komma in volontär</li> <li> ge råd om ytterligare studier.</li> Ingångskrav

UK

Du kommer behöva en av följande:

A-nivåer - BBB, med undantag för allmänna studier; eller BTEC Extended Diploma - DMM; eller [-]

BA (Hons) Ekonomi

Campusstudier Heltid 3 - 4 år September 2018 Storbritannien Nottingham

Ekonomi är överallt - med Nottingham Business School, kommer du utforska de ekonomiska frågor som påverkar vår vardag. Du kommer att studera de centrala begreppen modern ekonomi, lära sig hur dessa principer tillämpas av individer, företag och regeringar. Du kommer att arbeta med professionella och branschexperter och testa dina kunskaper i en rad verkliga affärsmiljöer. [+]

BA (Hons) Ekonomi

Förbättra dina kunskaper om globala marknader och ekonomisk teori, och vässa din beslutsfattande färdigheter - en ekonomexamen vid NTU är din inkörsport till en karriär inom finansiella tjänster, och en rad andra möjligheter.

Ekonomi är överallt - med Nottingham Business School, kommer du utforska de ekonomiska frågor som påverkar vår vardag. Du kommer att studera de centrala begreppen modern ekonomi, lära sig hur dessa principer tillämpas av individer, företag och regeringar. Du kommer att arbeta med professionella och branschexperter och testa dina kunskaper i en rad verkliga affärsmiljöer.

Under din andra året har du en mängd unika möjligheter att engagera sig på ett sådant studera utomlands, företagets projekt, samhällsprojekt, praktik eller helt enkelt fortsätta med dina studier. Kursen kan studeras under tre år på heltid eller fyra år med en placering.... [-]


BA (Hons) Företag

Campusstudier Heltid 3 - 4 år September 2018 Storbritannien Nottingham

Utvecklad med företag och återspeglar den föränderliga näringslivet, är Nottingham Business School Business kurs mycket engagerande, täcker ett brett spektrum av ledningsfunktioner, processer och tekniker. Det är det perfekta valet om du vill hålla alla dörrar öppna och forma dina karriärmål under dina studier. [+]

BA (Hons) Business

Utvecklad med företag och återspeglar den föränderliga näringslivet, är Nottingham Business School Business kurs mycket engagerande, täcker ett brett spektrum av ledningsfunktioner, processer och tekniker. Det är det perfekta valet om du vill hålla alla dörrar öppna och forma dina karriärmål under dina studier.

Denna kurs kommer att förse dig med en förståelse för affärsverksamhet i teori och praktik i dagens inhemska och internationella affärsmiljön. Alla elever kommer att delta i en affärssimulering uppgift, imiterar erfarenhet av att driva ett företag med en grupp andra studenter.

Under dina studier kommer du att lära om de viktigaste anläggningar inom företag såsom drift, marknadsföring, redovisning och finansiering för att ge dig en överblick av hur var och en av dessa funktioner påverkar verkliga företag över hela världen.... [-]


BA (Hons) Företagsledning Och Ekonomi

Campusstudier Heltid 3 - 4 år September 2018 Storbritannien Nottingham

Världens senaste turbulenta ekonomiska tider har visat att det behövs en ny, djupare förståelse för detta ämne. Vår Business Management and Economics Kursen ger dig en introduktion till ekonomisk teori inom ett företag och förvaltning sammanhang. [+]

BA (Hons) Företagsekonomi

Världens senaste turbulenta ekonomiska tider har visat att det behövs en ny, djupare förståelse för detta ämne. Vår Business Management and Economics Kursen ger dig en introduktion till ekonomisk teori inom ett företag och förvaltning sammanhang.

Denna kurs kommer att träna dig att bli en ekonom redan från dag ett. Du kommer att utveckla dina kunskaper om de idéer och metoder som används av ekonomer för att stödja framgångsrika företag och förvaltning.

Metoden för att samarbeta med näringslivet ger dig en distinkt perspektiv på beslutsfattandet, en färdighet som efterfrågas av många arbetsgivare. Alla elever kommer att delta i en affärssimulering uppgift, imiterar erfarenhet av att driva ett företag med en grupp andra studenter.... [-]


BA (Hons) Företagsledning Och Marknadsföring

Campusstudier Heltid 3 - 4 år September 2018 Storbritannien Nottingham

På vår Business Management och marknadsföring kurs du uppmanas att förstå och tillämpa teorier och marknadsföringsmetoder i en mängd olika roller och sammanhang. Fokus för studierna kommer att ligga på att förstå marknadsföringsfilosofi som sätter kunden i centrum för affärsverksamhet. [+]

BA (Hons) Företagsledning och marknadsföring

Dagens företag är mer konkurrenskraftiga än någonsin och letar ständigt efter nya idéer för att hålla dem före sina konkurrenter. Marknadsföring spelar en viktig roll i alla organisationer aktivitet och den mest avgörande faktorn för framgång för alla företag.

På vår Business Management och marknadsföring kurs du uppmanas att förstå och tillämpa teorier och marknadsföringsmetoder i en mängd olika roller och sammanhang. Fokus för studierna kommer att ligga på att förstå marknadsföringsfilosofi som sätter kunden i centrum för affärsverksamhet.

Du kommer att uppmuntras att förstå och tillämpa teorier och marknadsföringsmetoder till en mängd olika roller och sammanhang representerar den verkliga världen. Alla elever kommer att delta i en affärssimulering uppgift, imiterar erfarenhet av att driva ett företag med en grupp andra studenter.... [-]


BA (Hons) Företagsledning Och Redovisning Och Finansiering

Campusstudier Heltid 3 - 4 år September 2018 Storbritannien Nottingham

Vår verksamhet Förvaltning och redovisning och finansiering kurs är utformad för att tillgodose behoven hos en ständigt föränderlig affärsvärlden. Det kommer att ge dig en bred förståelse för verksamheten, samtidigt lära dig vikten av ekonomi- och finansfunktionen inom en organisation. [+]

BA (Hons) Business Management och redovisning och finansiering

Vår verksamhet Förvaltning och redovisning och finansiering kurs är utformad för att tillgodose behoven hos en ständigt föränderlig affärsvärlden. Det kommer att ge dig en bred förståelse för verksamheten, samtidigt lära dig vikten av ekonomi- och finansfunktionen inom en organisation.

Du kommer att utveckla din analytiska förmåga och förmåga att kommunicera idéer och finansiell information. Genom att studera betydelsen av information och praxis redovisning i företagsskandaler som sker genom tid och fortsätter att utmana det moderna samhället, kommer du att utveckla kärn discipliner som värderas högt av arbetsgivare.... [-]


BA (Hons) International Business (med Franska)

Campusstudier Heltid 4 år September 2018 Storbritannien Nottingham

Ackrediterade av både Nottingham Business School och Kedge Business School (Marseille Campus), ger denna dubbla priset kursen dig en spännande fyra års studier hjälpa dig att förstå europeiska och globala affärsmiljöer och möjlighet att utveckla dina franska språkkunskaper genom att studera utomlands och spendera tid på en praktikplats. [+]

BA (Hons) International Business (med franska)

Med dagens utmanande marknad du behöver något annat att stå ut från de andra akademiker. Vid Nottingham Business School erbjuder vi International Business (med franska) som specialist dubbla priset förstås.

Ackrediterade av både Nottingham Business School och Kedge Business School (Marseille Campus), ger denna dubbla priset kursen dig en spännande fyra års studier hjälpa dig att förstå europeiska och globala affärsmiljöer och möjlighet att utveckla dina franska språkkunskaper genom att studera utomlands och spendera tid på en praktikplats.

Efterfrågan är hög för internationell förvaltning know-how och för akademiker med en bred internationell verksamhet utbildning. Detta är på grund av den ökande ekonomiska oberoende mellan nationer och insatser av många företag för att bygga en global närvaro.... [-]


BA (Hons) International Business (med Spanska)

Campusstudier Heltid 4 år September 2018 Storbritannien Nottingham

Ackrediterade av både Nottingham Business School och University of Valencia, ger detta dubbla priset kursen dig en spännande fyra års studier hjälpa dig att förstå europeiska och globala affärsmiljöer och möjlighet att utveckla dina spanska språkkunskaper genom att studera utomlands och spendera tid på en praktikplats. [+]

BA (Hons) International Business (med spanska)

Med dagens utmanande marknad du behöver något annat att stå ut från de andra akademiker. Vid Nottingham Business School erbjuder vi en International Business (med spanska) som specialist dubbla priset förstås.

Ackrediterade av både Nottingham Business School och University of Valencia, ger detta dubbla priset kursen dig en spännande fyra års studier hjälpa dig att förstå europeiska och globala affärsmiljöer och möjlighet att utveckla dina spanska språkkunskaper genom att studera utomlands och spendera tid på en praktikplats.

Efterfrågan är hög för internationell förvaltning know-how och för akademiker med en bred internationell verksamhet utbildning. Detta är på grund av den ökande ekonomiska oberoende mellan nationer och insatser av många företag för att bygga en global närvaro.... [-]


BA (Hons) International Business (with German)

Campusstudier Heltid 4 veckor September 2018 Storbritannien Nottingham

[+]

Ingångskrav

UK

Du kommer behöva en av följande:

A-nivåer - BBB, med undantag för allmänna studier [-]

BA (Hons) Nationalekonomi Med Företag

Campusstudier Heltid 3 - 4 år September 2018 Storbritannien Nottingham

Vår ekonomi och Business Kursen ger en solid grund i tröskelbegrepp som ligger till grund ekonomisk analys, med hjälp av sina distinkta perspektiv för att kritiskt analysera affärsbeslut. Du kommer att lära om branschen och regelverk kring beslut i en internationell miljö samt utveckla viktiga arbets färdigheter. [+]

BA (Hons) Ekonomien Med Företag

Ekonomi bygger på några enkla, men viktiga, idé kallas tröskelbegrepp. Dessa gäller de beslut som fattas varje dag av individer, företag och regeringar. En del av dessa beslut kan få mycket stora effekter för oss alla.

Vår ekonomi och Business Kursen ger en solid grund i tröskelbegrepp som ligger till grund ekonomisk analys, med hjälp av sina distinkta perspektiv för att kritiskt analysera affärsbeslut. Du kommer att lära om branschen och regelverk kring beslut i en internationell miljö samt utveckla viktiga arbets färdigheter.

Kursen syftar till att producera akademiker som kan sprida dessa begrepp, som påverkar positivt, debatter och beslut som fattas av en myriad av individer och grupper i samhället.... [-]


Videoklipp

Nottingham Business School - The business school for business

How to apply online for Nottingham Business School

Kontakt

Nottingham Business School

Adress, rad 1 Nottingham Business School Nottingham Trent University Burton Street
NG1 4BU Nottingham, England, Storbritannien
Hemsida http://www.ntu.ac.uk/nbs
Telefonnummer +44 115 8484460