NCIUL

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

NCIUL är en spännande institution som erbjuder enastående utbildningsprogram online och ansikte mot ansikte , utformade för att hjälpa dig att utveckla viktiga uppsättningar färdigheter samtidigt som de förbättrar anställbarheten i den verkliga världen genom global forskning och problembaserad strategi.

I vår moderna värld, där tiden måste styras och lärandemöjligheter finns överallt, erkänner NCIUL sina elevers behov av att välja tempo, plats och leveranssätt och skräddarsy sina program för att hjälpa dig att bli en oberoende och rättvis global medborgare.

Vårt internationella nätverk utökar din möjlighet att fördjupa din förståelse för andra kulturer och samtidigt lägga till den ovärderliga kunskap du kommer att få under din tid hos oss.

Upptäck här varför vi är olika!

145470_pexels-photo-5676744.jpeg

Varför välja NCIUL

Internationellt nätverk: vår student och personal kan dra nytta av att komma åt vårt internationella nätverk på campus i Italien, Frankrike och Spanien. Oavsett om våra studenter är intresserade av att fördjupa sina kunskaper genom kontakter med vår internationella personal (t.ex. för avhandling eller andra forskningsprojekt), eller att delta i en icke-obligatorisk praktik och praktikmöjligheter under sina studier eller när de har examen, kan de räkna med NCIUL internationella nätverk för att uppnå sina mål.

Kontinental akademisk tradition blandad med UK HE-innovation: våra studenter kan dra nytta av den stränga kontinentala akademiska traditionen, gjord av konsekventa läroplaner och material att studera, blandat med de mer innovativa trender inom undervisning och lärande som vanligtvis används i den brittiska högskolesektorn. Som ett exempel kommer våra distanselever att dra nytta av ett konsekvent antal förinspelade föreläsningar, som fungerar som en vänd klassrumsövning för att delta i live-online-seminarier och fokusgrupper. Denna metod säkerställer studentens engagemang i inlärning, såväl som framstegsnivåer och fördelarna med kollegial bedömning och grupparbete.

Lågt förhållande mellan student och akademisk personal: vår personalrekryteringsstrategi garanterar en 15: 1-förhållande mellan student och akademisk personal för våra grundutbildningsprogram och en 10: 1-student till akademisk personalförhållande för våra forskarutbildningsprogram. Således kan våra studenter dra nytta av små klassstorlekar och personlig uppmärksamhet från sina föreläsare (t.ex. snabb feedback och fler möjligheter att diskutera förbättringar och ytterligare stöd).

Personliga handledare: våra studenter kan få tillgång till personliga handledare på London Campus, plus den flerspråkiga personalen i vårt callcenter är tillgänglig för att hjälpa antingen via telefon eller via e-post.

Internationella praktikmöjligheter: Praktik- och placeringsmöjligheter vid NCIUL är inte obligatoriska och NCIUL underlättar bara de studenter som är intresserade av att gå med i programmet, antingen under sommaren, medan de gör sitt Business Research Project eller en gång examen. Bland andra alternativ kan våra studenter kontakta specialiserade rekryteringsbyråer som arbetar i samarbete med NCIUL eller ingår i praktik- och placeringsprojekt som organiseras av partneruniversitet i många olika europeiska länder.

Ackrediteringar och partnerskap

NCIUL är en partnerinstitution för Open University samt BPS

145521_pexels-photo-3769021.jpeg

Uppdrag

NCIUL strävar efter att främja skapande och delning av kunskap i en globalt medveten miljö som främjar arbetsbaserade livslånga erfarenheter.

Vi erbjuder en unik blandning av undervisnings- och inlärningsmetoder som kombinerar personlig utveckling, starka samhällslänkar, akademisk kunskap i världsklass, avancerad övning, globalt ledarskap och lagarbete.

När det gäller kunskapskapande strävar vi efter att bidra till den senaste forskningen; Genom att överväga traditionella begrepp kan vi främja kritiska analysförmåga och utvärdera och utforska de bästa sätten att anpassa, skapa, dela och sprida ny kunskap. Vi strävar efter att utnyttja våra intellektuella resurser till godo och utnyttja våra akademiska personers talanger inom alla fakulteter samtidigt som vi genomför avancerad avdelningsforskning.

Vi erbjuder ett brett utbud av digitala och traditionella undervisnings- och inlärningsmöjligheter för att erbjuda personliga inlärningsupplevelser som tar hänsyn till individuella inlärningsstilar och preferenser och erbjuder en verkligt engagerande inlärningsupplevelse.

NCIUL är ett samhälle som bygger framgångsrika ledare och globala medborgare, som består av studenter, personal, partners och intressenter. Vi inser att framgången för en av oss är framgången för oss alla. Därför främjar vi individuell excellens som grund för NCIUL utveckling.

Vi är en verkligt global institution, vilket innebär att vi främjar global kunskap i en global miljö för globala medborgare. Vårt globala fokus är inbäddat i allt vi gör och erbjuder, från möjligheten att studera utomlands till design av program och moduler.

NCIUL erkänner den avgörande betydelsen av praktisk tillämpning och främjar nära relationer mellan våra fakulteter, industrier och andra yrken i världsklass. Oavsett studienivå övar vi metoder som syftar till att ge studenter praktisk kunskap, anställbarhet och överförbara färdigheter som gör det möjligt för dem att tillämpa kunskapen direkt i en arbetsmiljö.

Platser

Isle of Dogs

Address
Selsdon Way,4
E14 9GL Isle of Dogs, england, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

Skolan erbjuder också: