Läs den officiella beskrivningen

Vi lär 40.000 studenter på Middlesex kurser vid våra campus i London, Dubai, Mauritius och Malta och med ansedda akademiska partners över hela världen. Vi har ett rykte om hög kvalitet på undervisningen, forskning som gör en skillnad i människors liv och en praktisk, innovativt sätt att arbeta med företag för att utveckla personalen potential och ge lösningar på affärsproblem. Vår expertis är omfattande, från konst och design, näringsliv och hälsa och utbildning, lag, media och scenkonst och vetenskap och teknik.

Varför vi är här Vårt mål är att växa vår världsomspännande gemenskap av framgångsrika Middlesex akademiker som gör viktiga bidrag till de samhällen där de bor och arbetar, och att vara förstahandsuniversitetspartnern för företag. Vår vision är att vara internationellt utmärkt i allt vi gör, i undervisning, forskning och kunskapsöverföring. Vi kommer att redovisas för framstående forskning, enastående undervisning, förverkligandet av våra studenter och vårt engagemang för en högkvalitativ elev upplevelse.

Vad vi gör Vi sätter våra studenter först Våra studenter framgång är kärnan i vad vi gör. Vi har investerat i våra experter och toppinlärnings konst och forskningsanläggningar. Våra forskare undervisar och våra lärare forskning, som gäller internationellt rankade forskning och verkliga livsfrågor i klassrummet, att säkerställa lärande är praktiskt och relevant. Vi har anpassat vår läroplan att säkerställa att våra studenter är fullt utrustade för att konkurrera på konkurrensutsatta arbetsmarknaderna. Vi har även en särskild Anställbarhet tjänst som hjälper våra studenter att planera sin rutt till framtida anställning. Fantastiska campus och inlärningsmöjligheter Våra lokaler är bland de bästa var som helst, med mer än 200 miljoner £ satsat på att skapa en av Londons största och bästa campus - en del av vårt åtagande att tillhandahålla en utmärkt student erfarenhet. Vi har skapat enastående inlärningsmiljöer för undervisning och forskning, inklusive state-of-the-art laboratorier, verkstäder och moderna föreläsningssalar. Vi har också lagt till helt nya utrymmen där du kan koppla av, dricka och äta med vänner. Vår state-of-the-art campus har nominerats för universitetets faciliteter Award i den årliga Guardian University Awards. Forskning med ett externt fokus Vår forskning gör en verklig skillnad i världen. Vårt arbete stannar inte vid våra campusgränserna. Studenter och personal uppmuntras att samarbeta med industripartners, yrkesorganisationer och andra organisationer. Vi har sakkunniga forskare som arbetar i en rad olika områden från vacciner mot cancer till undersökningar av brott mot mänskliga rättigheter, mänskligt beteende och artificiell intelligens.

Programmen undervisas på:
  • Engelska
För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: