Läs den officiella beskrivningen

Vi är en av de största organisationerna i vårt slag i Europa. Vi har cirka 5.000 anställda som arbetar i mer än 20 orter som erbjuder lärande och kompetens till över 80.000 elever och 3.000 arbetsgivare över hela Storbritannien.

Kvalitet är vår högsta prioritet och vi är fast beslutna att ett omfattande program för kvalitetsförbättring för att stödja alla våra elever och arbetsgivare och ge grunden för de tillväxtmöjligheter som anges i vår strategiska plan.

Vi tror starkt på att eleven ska vara i centrum för allt vi gör. Vi arbetar för att förbättra livet, anställningsbarhet och ekonomiska situationen för alla individer, genom att ge dem tillgång till de bästa tränings, utbildning och sysselsättningsmöjligheter, oavsett bakgrund. På så strävar vi efter att bidra till lokal och nationell ekonomisk tillväxt.

Vi ökar vår redan betydande lärlings erbjuda och utvecklar lärlings högre nivå som ger en viktig arbetsbaserad progression väg till högre nivåer av studier för anställda elever.

Vi erbjuder program för arbetslösa och de som inte är i utbildning, sysselsättning eller utbildning (NEET), och genom lämnar skolan tilldela vi ger ekonomiskt stöd till vissa ungdomar. Våra prioriterade kompetensprogram se till att eleverna uppnår de kunskaper som krävs för att gå vidare in på arbetsmarknaden.

Vi arbetar med små företag och stora internationella företag att utveckla kompetensen hos sina anställda för att förbättra företagets resultat och produktivitet. Vi arbetar också i nära samarbete med uppdragsgivande och lagstadgade organ, universitet och stadspartner i Manchester och nationellt.

Vår växande utbildning och utbildningsprogram högre stödja ytterligare vår uppfattning att tillgång till utbildning på hög nivå och utbildning bör vara tillgänglig för alla oavsett bakgrund. Dessutom har vi en nationell profil i professionell lärande och kompetens under vårt MOL varumärke.

Nationellt är vi också marknadsledande inom gärningsmannen lärande. Vi undervisar och utbildar brottslingar i fängelserna och unga gärningsmannen institutioner i många regioner i Storbritannien.

Vår storlek ger värdefulla fördelar för våra elever och arbetsgivare när det gäller anläggningar, resurser, bredden i läroplanen som vi erbjuder och progression möjligheter. Vi erbjuder dock mer än storlek och omfattning, erbjuder vi dem en känsla av att tillhöra en organisation som bryr sig passionerat om sitt uppdrag, sina värderingar och dess folk.

Behoven hos den lärande står i fokus för The Manchester College. Vi erbjuder spetskompetens inom lärande och utbildning för invånarna i Manchester och utanför. Vi erbjuder en oöverträffad utbud av kurser, med tydliga val och vägledning för alla våra elever.

The Manchester College bygger på många platser i Manchester. Vi har campus i norr, söder och centrum av staden. Varje plats har sin egen specialist, högteknologiska faciliteter och en vänlig, stödjande atmosfär.

Kollegiet är väl lämpad att erbjuda ett stort utbud av möjligheter att elever i alla åldrar.

Kollegiet har Investors in People (IIP) Silver ackreditering. Investors in People är ett ramverk för verksamhetsförbättring genom människor.

Vårt uppdrag

För att förbättra liv och ekonomisk framgång genom lärande och färdigheter.

Våra visioner

  • Ytterligare Utbildning: "Den ledande college för progression och anställbarhet." - Högre utbildning: "En ledande leverantör av flexibla, prisvärda, karriär-relevant högskoleutbildning." - Offender Lärande: "Den brittiska ledare och innovatör inom gärningsmannen lärande, kompetens och anställningsbarhet." - Lärlingsutbildning och arbetsgivare Utbildning: "En ledande leverantör av regionala och nationella arbetsgivarutbildning." - MOL: "Ledaren Storbritannien i den flexibla tillhandahållandet av yrkeskvalifikationer."

Våra värderingar

Som organisation, vi delar en gemensam värdegrund över allt vi gör. Dessa hjälper till att definiera vilka vi är och hur vi beter oss.

  • Integrity - Vi är ärliga, pålitliga och öppna. - Ett team - Vi samarbetar, respektera varandra och bidra till laget mål. - Alltid förbättras - Vi är framåttänkande, vi förnya och ta ansvar. - Kan göra - Vi är positiva, inkluderande, flexibel och proaktiv. - Hållbar - Vi tar ett långsiktigt, miljömässigt, ekonomiskt och socialt.

Skolan erbjuder också:

BA

The Manchester College

Detta program har utformats för att förbereda studenterna för arbete inom teater och tillhörande medierade industrier av TV, film och radioprestanda. ... [+]

Vad är den tillförordnade för live eller inspelad media kursen om?

Detta program har utformats för att förbereda studenterna för arbete inom teater och tillhörande medierade industrier av TV, film och radioprestanda. Kursen kommer att tillåta elever att uppleva en rad discipliner relevanta för dagens skådespelare och den professionella industrin. Kollegiet har två teatrar, två prestanda arenor och en utomhus, täckt, amfiteater, är alla teatrar som används för studentproduktioner och stöds av professionella tekniska team.

Skådespelaren utbildningsprogram har sina rötter i yrkesutbildningssystem Stanislavskij. Inom detta kommer du att undersöka praktiker såsom Uta Hagen, Sanford Meisner och Max Stafford-Clark för att nämna några. Eleverna kommer att följa ett strikt träningsprogram som utvecklar skådespelarna rörelse, sång, analytisk och skådespelartalanger. Dessa överlåtbara prestationsförmåga utvecklas genom hela utbildningen för att möta behoven av olika texter, medier och professionella industrin. ... [-]

Storbritannien manchester
Kontakt Skolan
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
The Manchester College

Kursen ger individer möjlighet att utforska och utveckla sin professionella och kreativa metoder inom kreativ och digital design och medieproduktion. ... [+]

Vad är Creative Media och visuell kommunikation kursen om?

Allt fler mediebranscherna kräver utövare som kan fungera som tvärvetenskapliga experter, även om de är specialiserade på ett visst område. Kursen ger individer möjlighet att utforska och utveckla sin professionella och kreativa metoder inom kreativ och digital design och medieproduktion. Studenterna kommer att bygga vidare på sitt tidigare arbete och design erfarenhet.

Genom en serie levande trosor studenterna förväntas engagera sig i utvecklingen av praktisk och teoretisk projektarbete och delta i tävlingar som Big Chip och D & AD Awards. Det är ett krav för studenter att ta fram förslag, storyboards, skissbok utveckling och koncept styrelser under planeringsstadiet av en viss projekt och värderande texter i ett eller flera av studieobjekt. ... [-]

Storbritannien manchester
Kontakt Skolan
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
The Manchester College

Programmet är utformat för att erbjuda studenter som framgångsrikt har full stiftelsen examen, eller motsvarande kurs i make-up, en möjlighet att erhålla tilldelning av e ... [+]

Vad är Make-up Artistry & Effects (Specialeffekter vägen och mode och media vägen) kursen om?

Programmet är utformat för att erbjuda studenter som framgångsrikt har full stiftelsen examen, eller motsvarande kurs i make-up, en möjlighet att erhålla tilldelning av en examen.

Kursen består av ett antal centrala moduler som syftar till att ytterligare utvidga viktiga färdigheter, egenskaper och främja tekniska förmåga i konsten att smink omvandlingen. Dessa moduler är dessutom kompletteras med mode och media specialiserade moduler.

Kursen syftar till att producera professionella make-up artister som är utrustade med alla de färdigheter för att anpassa sig och svara på de utmanande krav sminkbranschen. ... [-]

Storbritannien manchester
Augusti 2020
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
The Manchester College

Detta program har utformats för att förbereda studenterna för arbete i modern musikteater och dess industrier. ... [+]

Vad är Musical Theatre kursen om?

Detta program har utformats för att förbereda studenterna för arbete i modern musikteater och dess industrier. Eleverna erbjuds många möjligheter att utforska, utveckla och förfina de kunskaper som krävs för en eventuell karriär i prestanda, inklusive tv, film, session arbete och cabaret.

Eleverna erbjuds ett urval av möjligheter att individuellt utforska mekaniken i var och en av de tre viktigaste musikal discipliner (sång, skådespeleri och dans) och, som en del i en pågående kreativ process, respektive kombinationer.

Allt det kreativa arbetet förstärks av systemen för fysisk handling som anlades av Stanislavskij och utvecklats av Uta Hagen och i denna mening kursen syftar till att producera skådespelare som kan sjunga och dansa. Mångfalden och utmaningar varje år låta eleverna utforska den fulla potentialen av sin förmåga i en kreativ och stimulerande miljö. ... [-]

Storbritannien manchester
Kontakt Skolan
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
The Manchester College

Målet med examen är att ge de studerande med kompetens, kunskap och erfarenhet som krävs för ett brett spektrum av yrken inom offentliga organisationer. ... [+]

Vad är Public Service och social rättvisa kurs om?

Målet med examen är att ge de studerande med kompetens, kunskap och erfarenhet som krävs för ett brett spektrum av yrken inom offentliga organisationer. Kursen fokuserar på praktiska arbetet baserade kunskaper och färdigheter samt akademiska och yrkesmässiga kompetens som var

Den examen fyll år ger en akademisk och teoretisk förståelse för en rad moduler som är grundläggande kunskapskrav för framtida offentliganställda. Det finns en koncentration på utveckling av ledarskap och problemlösning färdigheter i var och en av modulerna. Graden har nära arbetsgivarlänkar och kursinnehåll uppdateras regelbundet för att hålla sig à jour med aktuella trender och förändringar i organisationer och leverans offentliga sektorn. Graden är bemannad av handledare som nyligen relevant branscherfarenhet. ... [-]

Storbritannien manchester
Kontakt Skolan
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
The Manchester College

Designad för att hjälpa posten, samt progression inom en rad yrken, det ger studenter med omfattande kompetens och kunskap inom viktiga områden av sport coaching och skol ... [+]

Vad är Sports Coaching och Skola sport kursen om?

Om du har en verklig passion för sporten och vill vinna och förbättra idrotts coachning, speciellt inom sport coaching och skolidrotten, då denna topp upp till en full examen är programmet för dig. Designad för att hjälpa posten, samt progression inom en rad yrken, det ger studenter med omfattande kompetens och kunskap inom viktiga områden av sport coaching och skolidrotten. Den är perfekt för dem som vill arbeta med samhälls idrottsföreningar, skolor, Nationella styrande organ och driva sport coaching baserade företag.

Den BA (Hons) i Sports Coaching och Skola Sport innehåller praktiska baserat arbete, analys av aktuella frågor inom idrott, sport prestanda analys, idrottspsykologi, fitness, kost och företagande. Kursen innehåller en blandning av akademiska och praktiska baserade uppgifter och är centrerad på uppförandekoder, etik och yrkespraktik inom sport coaching och skolidrott baserade sammanhang. ... [-]

Storbritannien manchester
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

BSc

The Manchester College

f du är intresserad av en chefsroll i en personalmiljö, då detta kan vara kursen för dig. De huvudsakliga syftena med kursen är att ge en betoning på förvaltning i den fu ... [+]

Vad är Business and Human Resources Management med utvecklings BSc (Hons) Godkänd av Salford University kursen om?

Om du är intresserad av en chefsroll i en personalmiljö, då detta kan vara kursen för dig. De huvudsakliga syftena med kursen är att ge en betoning på förvaltning i den funktionen mänskliga resurser, och förbereda eleverna för ett brett utbud av ledande karriärer inom en personalmiljö.

I slutet av kursen kommer ha utvecklat analytiska och utvärderande färdigheter och förmåga att tillämpa dem i olika affärs-och ledningssammanhang. Studenterna kommer också att ha utvecklat kunskap och förståelse för aktuella teorier HR och praxis som kommer att öka deras effektivitet som chefer. Eleverna kommer att få möjlighet att utforska nuvarande tänkande och praxis inom områdena personalutveckling, arbetsrätt, relationer till anställda och HRM. ... [-]

Storbritannien manchester
Augusti 2020
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
The Manchester College

Den BSc (Hons) i Banking Practice and Management studeras genom en serie av kärn, obligatoriska och tillvalsmoduler, för att ge dig grundläggande förståelse för branschen ... [+]

Vad är bank Practice and Management kurs om?

Den BSc (Hons) i Banking Practice and Management är kopplad till de många års erfarenhet som innehas av ifs Högskolan utbilda bankpersonal och vår förståelse av banktjänster och finansiella tjänster. Programmet omfattar väsentliga förståelse som krävs för en framgångsrik karriär inom bank och finans hantering.

Det speglar vad arbetsgivare säger att de söker från potentiella rekryter. Under året som du kommer att utveckla dina kunskaper om arbetet i bank-och finanssektorn som omfattar organisatoriska och finansmarknads synpunkter. Du kommer att få grundkunskaper i viktiga begreppen risk som underbygger ekonomiska beslutsfattandet på alla nivåer och uppskattning av olika kundgrupper och deras finansiella behov. ... [-]

Storbritannien manchester
Kontakt Skolan
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
The Manchester College

De huvudsakliga syftena med kursen är att utveckla kunskap och förståelse för ekonomisk förvaltning och redovisningsrutiner, för att kunna tillämpa dessa kunskaper i olik ... [+]

Vad är det finans och redovisning BSc (Hons) Godkänd av Salford University kursen om?

Om du är intresserad av redovisning och finans, och siktar på att ha en karriär inom detta område, då detta kan vara kursen för dig. De huvudsakliga syftena med kursen är att utveckla kunskap och förståelse för ekonomisk förvaltning och redovisningsrutiner, för att kunna tillämpa dessa kunskaper i olika företag och förvaltning sammanhang och för dessa värderande färdigheter för att stämma överens med arbetsgivarnas behov och yrket. Kursen ger också undantag från ACCA kvalifikationer tidningarna F1-F9 för framgångsrika akademiker.

Eleverna kommer att få möjlighet att utveckla färdigheter som rör en rad redovisning och finans. I slutet av kursen kommer ha utvecklat analytiska och utvärderande färdigheter och förmåga att tillämpa dem i olika affärs-och ledningssammanhang. Studenterna kommer också att ha utvecklat kunskap och förståelse för nuvarande redovisning och finansiering teorier och metoder som kommer att förbättra deras effektivitet när det gäller redovisning och finansiering. ... [-]

Storbritannien manchester
Augusti 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
The Manchester College

De huvudsakliga syftena med kursen är att utveckla kunskap och förståelse för ekonomisk förvaltning och redovisningspraxis, samt att kunna tillämpa dessa kunskaper i olik ... [+]

Vad är det Ekonomistyrnings BSc (Hons) Godkänd av Salford University kursen om?

Om du är intresserad av en chefsroll med tonvikt på ekonomi, då detta kan vara kursen för dig. De huvudsakliga syftena med kursen är att utveckla kunskap och förståelse för ekonomisk förvaltning och redovisningspraxis, samt att kunna tillämpa dessa kunskaper i olika affärs-och ledningssammanhang.

Eleverna kommer att få möjlighet att utföra arbete på en grupp projekt och presentera ett företags affärsplan. I slutet av kursen kommer ha utvecklat analytiska och utvärderande färdigheter och förmåga att tillämpa dem i olika affärs-och ledningssammanhang. Studenterna kommer också att ha utvecklat kunskap och förståelse för aktuella teorier finans och praxis som kommer att öka deras effektivitet som chefer. ... [-]

Storbritannien manchester
Augusti 2020
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
The Manchester College

Denna kurs ger en idealisk väg för alla som vill göra karriär inom Computing, informationsteknik och närliggande områden. ... [+]

Vad är Business Computing med IT (Top Up) Godkänd av University of Salford kursen om?

För att få en examen i Business Computing med IT, kommer studenterna genomföra 120 poäng. Detta kommer att bestå av 60 poäng av centrala moduler inom data och forskning, 20 poäng av specialiserade moduler och en 40 kredit specialist projektet.

Specialisten Projektet gör det möjligt att konsolidera din tidigare lärande och att utveckla dessa idéer och material i ett kritiskt och analytiskt sätt. Specialisten Projektet kommer att visa din förmåga att genomföra ett omfattande arbete. Det kommer också att vara värdefulla som ett skyltfönster för dina förmågor och yrkeskunskaper, och ge en solid förberedelse för forskarutbildning. ... [-]

Storbritannien manchester
Kontakt Skolan
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
The Manchester College

Huvudsyftet med programmet är att utveckla en fördjupad kunskap och förståelse av principerna för mode marknadsföring i ett internationellt sammanhang och för att möjligg ... [+]

Vad är International Fashion Marketing kurs om?

Detta är en verksamhet kurs som fokuserar på modebranschen. Huvudsyftet med programmet är att utveckla en fördjupad kunskap och förståelse av principerna för mode marknadsföring i ett internationellt sammanhang och för att möjliggöra för individer att tillämpa principerna om modeproduktion inom en global marknadsföring. Kursen balanserar både praktiska affärs-och ledningskompetens med akademisk analytisk stringens.

Kursen består av följande delkurser:

Koncernstrategi & modeindustrin: Denna enhet undersöker strategi tekniker och processer i den globala industrimiljöer som är relevanta för modebranschen.

... [-]
Storbritannien manchester
Kontakt Skolan
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
The Manchester College

Denna kurs är en BSc top-up examen syftar till att införa individer att verksamhet i media, digitala och kreativa näringar. ... [+]

Vad är Creative Media Management BSc (Hons) Godkänd av Salford University kursen om?

Denna kurs är en BSc top-up examen syftar till att införa individer att verksamhet i media, digitala och kreativa näringar. Den utvecklar affärs-och entreprenörsförmåga och ger de kunskaper som behövs för att ta steget från kreativ elev kreativa utövare. Det riktar sig till alla som vill starta eget skapande verksamhet eller söka ledande befattningar i organisationer med en kreativ inriktning.

Innehållet i kursen är att förbättra anställbarheten och utveckla affärs-och ledningskompetens. Studenter har möjlighet att studera ett särskilt område av intresse inom media, digital, eller kreativa industrin samtidigt utveckla färdigheter i forskning, problemlösning och kommunikation. ... [-]

Storbritannien manchester
Augusti 2020
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
The Manchester College

De huvudsakliga syftena med kursen är att ge en betoning på management inom marknadsföringsfunktionen och förbereda eleverna för ett brett utbud av ledande karriärer inom ... [+]

Vad är Marketing Management BSc kursen om?

Kursen är lämplig för studenter som är intresserade av att arbeta i en ledande roll i en marknadsföringsmiljö. De huvudsakliga syftena med kursen är att ge en betoning på management inom marknadsföringsfunktionen och förbereda eleverna för ett brett utbud av ledande karriärer inom marknadsföring.

Eleverna kommer att få möjlighet att genomföra marknadsundersökningar, arbeta på ett grupparbete och presentera ett företags affärsplan. I slutet av kursen kommer ha utvecklat analytiska och utvärderande färdigheter och förmåga att tillämpa dem i olika affärs-och ledningssammanhang. Studenterna kommer också att ha utvecklat kunskap och förståelse för aktuella teorier marknadsföring och metoder som kommer att öka deras effektivitet som chefer. ... [-]

Storbritannien manchester
Augusti 2020
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska