Läs den officiella beskrivningen

London School of Mosaic är en självständig konstskola som undervisar ett Diploma och BA i Mosaic Studies, den första i sitt slag i Storbritannien.

Skolan har över 15 års erfarenhet av att undervisa mosaikkonst och specialiserar sig endast i mosaik.

Våra föreläsare och lärare är oöverträffade och kommer från världsklassa institutioner som Cambridge University, Kings Colleg, London och den världsberömda Spelimbergo mosaikskolan i Italien.

117775_Daughtersofalbion_S.jpg

Socialt deltagande är en integrerad del av programmet och genom hela kursen kommer du inte bara att förändra din miljö utan du kommer också att förbättra livskvaliteten hos utsatta människor.

117778_Keystone3.jpg

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

BA

London School of Mosaic

Vårt treåriga examensarbete syftar till att utrusta studenter med konstnärlig, teknisk och teoretisk kompetens för att arbeta som professionella mosaikartister inom ramen ... [+]

Lärandemål och resultat

Vårt treåriga examensarbete syftar till att utrusta studenter med konstnärlig, teknisk och teoretisk kompetens för att arbeta som professionella mosaikartister inom ramen för mosaikansökningar (offentligt och privat arbete för provision, socialt engagerade konster, konstterapi, restaurering och bevarande). Eleverna kommer att lära sig de stora teknikerna för mosaik, såväl som dess tillämpning i inredningsänden. De kommer att ha en grundad kunskap i mosaikens historia, samtidigt som de får möjlighet att kritiskt engagera sig med koncept och design för mosaik. Vår yrkesutbildning kommer att göra det möjligt för eleverna att uppnå färdigheter att etablera och driva egen verksamhet.... [-]

Storbritannien london
Augusti 2020
Engelska
Heltid
Deltid
3 - 6 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Address
NW5 4SF london, england, Storbritannien