Leeds Trinity University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

När du väljer Leeds Trinity UniversityDu väljer ett universitet känt för undervisning excellens, mycket användbara akademiker och hög tillfredsställelse student. Vi strävar efter att erbjuda en personlig elev upplevelse, i en vänlig och stödjande miljö som gör att du kan trivas. Vår storlek gör att vi känner varandra av våra internationella studenter med namn och hjälper dig att känna sig hemma från det ögonblick du anländer.

Har vi inte haft nöjet att träffa ännu? Vi är Leeds Trinity University, Ett av Storbritanniens främsta universitet för student tillfredsställelse och anställningsbarhet. Vi har gett enastående, elevcentrerad högre utbildning för nästan 50 år. Du hittar oss på en vacker campus bara sex miles från Leeds centrum - en av Storbritanniens bästa studentstäder.

Vi var först med införandet av professionella praktikplatser med varje grad, vilket ger studenterna en riktig försprång i konkurrensen om deras första examen jobb. Resultaten talar för sig själva - 95% av våra studenter är anställda eller ytterligare studera sex månader efter examen, vilket placerar oss i topp 25% av alla brittiska universitet för anställbarhet.

Våra lärare har lång yrkeserfarenhet inom sina områden och många är också aktiva forskare, bidrar till Leeds Trinity's ökande rykte för forskning ex Excellence. Vi satsar stort på utvecklingen av nästa generation av forskare med ett brett utbud av fullt finansierade doktorandtjänster varje år. Vi är stolta att kunna erbjuda en personlig och inkluderande Universi ty upplevelse som ger varje elev stöd för att förverkliga deras potential. Det är därför våra studenter är mycket nöjda (enligt National Student Survey) och de alla är överens om - du verkligen är ett namn, inte ett nummer, vid Leeds Trinity University.

Vilken skillnad 50 år gör. Grundades 1966 som två katolska lärarhögskolor, har Leeds Trinity University omvandlas till en hyllad universitet känt för undervisning excellens, tillfredsställelse student och emp loyability. Denna omvandling har vägletts av vår vision och värderingar som är i centrum för allt vi gör.

Vision

Vår vision är att vara känd för att utveckla socialt effektfulla, mycket användbara individer genom banbrytande forskning-ledda lärande och undervisning.

Värden

Våra Val UE av värdighet, respekt, social rättvisa och jämlikhet är levde och framgår av:

sträva efter högsta kvalitet i allt vi gör är en medkännande, respektfull och inkluderande samhälle som omfattar mångfald agerar med integritet och öppenhet uppmuntra dialog och samarbete

Mission

Vårt uppdrag styrs av vår katolska identitet och tro stiftelse ger vi en exceptionell lärorik erfarenhet i en blandad grupp. Vi är fast beslutna att främja värdighet, respekt, social rättvisa och jämlikhet för att leverera positiva sociala och ekonomiska effekter.

Platser

Leeds

Leeds Trinity University

Address
Leeds Trinity University
Horsforth

LS18 5HD Leeds, england, Storbritannien
Telefon
+44 113 283 7100

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium