Läs den officiella beskrivningen

När du väljer Leeds Trinity UniversityDu väljer ett universitet känt för undervisning excellens, mycket användbara akademiker och hög tillfredsställelse student. Vi strävar efter att erbjuda en personlig elev upplevelse, i en vänlig och stödjande miljö som gör att du kan trivas. Vår storlek gör att vi känner varandra av våra internationella studenter med namn och hjälper dig att känna sig hemma från det ögonblick du anländer.

Har vi inte haft nöjet att träffa ännu? Vi är Leeds Trinity University, Ett av Storbritanniens främsta universitet för student tillfredsställelse och anställningsbarhet. Vi har gett enastående, elevcentrerad högre utbildning för nästan 50 år. Du hittar oss på en vacker campus bara sex miles från Leeds centrum - en av Storbritanniens bästa studentstäder.

Vi var först med införandet av professionella praktikplatser med varje grad, vilket ger studenterna en riktig försprång i konkurrensen om deras första examen jobb. Resultaten talar för sig själva - 95% av våra studenter är anställda eller ytterligare studera sex månader efter examen, vilket placerar oss i topp 25% av alla brittiska universitet för anställbarhet.

Våra lärare har lång yrkeserfarenhet inom sina områden och många är också aktiva forskare, bidrar till Leeds Trinity's ökande rykte för forskning ex Excellence. Vi satsar stort på utvecklingen av nästa generation av forskare med ett brett utbud av fullt finansierade doktorandtjänster varje år. Vi är stolta att kunna erbjuda en personlig och inkluderande Universi ty upplevelse som ger varje elev stöd för att förverkliga deras potential. Det är därför våra studenter är mycket nöjda (enligt National Student Survey) och de alla är överens om - du verkligen är ett namn, inte ett nummer, vid Leeds Trinity University.

Vilken skillnad 50 år gör. Grundades 1966 som två katolska lärarhögskolor, har Leeds Trinity University omvandlas till en hyllad universitet känt för undervisning excellens, tillfredsställelse student och emp loyability. Denna omvandling har vägletts av vår vision och värderingar som är i centrum för allt vi gör.

Vision

Vår vision är att vara känd för att utveckla socialt effektfulla, mycket användbara individer genom banbrytande forskning-ledda lärande och undervisning.

Värden

Våra Val UE av värdighet, respekt, social rättvisa och jämlikhet är levde och framgår av:

sträva efter högsta kvalitet i allt vi gör är en medkännande, respektfull och inkluderande samhälle som omfattar mångfald agerar med integritet och öppenhet uppmuntra dialog och samarbete

Mission

Vårt uppdrag styrs av vår katolska identitet och tro stiftelse ger vi en exceptionell lärorik erfarenhet i en blandad grupp. Vi är fast beslutna att främja värdighet, respekt, social rättvisa och jämlikhet för att leverera positiva sociala och ekonomiska effekter.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

BA

Leeds Trinity University

Syftet med programmet är att ge grundläggande kunskaper, förståelse och färdigheter som krävs för akademiker att börja fungera kompetent och effektivt inom internationell ... [+]

Syftet med programmet är att ge grundläggande kunskaper, förståelse och färdigheter som krävs för akademiker att börja fungera kompetent och effektivt inom internationella företag och förvaltning miljö på nybörjar chefsbefattningar. Det är en tre års heltidsstudier program (6 år på deltid), men beroende på dina intressen, kan den innehålla arbetsbaserade internationella affärs forskningsprojekt och studier utomlands alternativ. Som en del av kursen, kommer du också genomföra två sex veckor professionella praktikplatser (ett i Storbritannien och ett i en internationell miljö).

Graden är inte bara klassrumsbaserad, kommer du att ha studiebesök och träffa gästföreläsare från olika sektorer i ekonomin från internationella jättar som ASDA / Wal-Mart till Yorkshire craft öl och matproducenter.... [-]

Storbritannien Leeds
Augusti 2020
Engelska
Heltid
Deltid
3 - 6 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Leeds Trinity University

Vår redovisning och affärs grad är utformad för att ge dig möjlighet att forma din egen framgångsrik framtid. Vi ger dig grundläggande kunskaper och färdigheter du behöve ... [+]

Denna grad kommer att ge dig de grundläggande kunskaper och färdigheter du behöver för att gå vidare inom en redovisning och ekonomisk förvaltning miljö. Vår Redovisning och civilekonomexamen är utformad för att ge dig möjlighet att forma din egen framgångsrik framtid. Vi ger dig grundläggande kunskaper och färdigheter du behöver för att gå vidare inom en redovisning och ekonomisk förvaltning miljö. Dessutom får du en stark grund i viktiga affärsprinciper, inklusive en översikt av kärnfunktioner, verksamhet, ekonomi, marknadsföring, juridik och den externa affärsmiljön.

Om du har fått in siktet inställt på att bli en professionell revisor, vi vet att studera slutar inte med din examen. Du måste fylla i en yrkesexamen med organisationer som Association of Chartered Certified Accountants (ACCA)Den globala organ för professionella revisorer. Vi vill hjälpa dig komma till din karriär snabbare, så vi har utformat våra moduler i linje med ACCA så att du kan få krediter mot din ACCA examen medan du studerar, vilket ger dig maximal undantag mot dina professionella tentor. * Studera Redovisning och Business vid Leeds Trinity University kommer att vidga dina karriärmöjligheter. Kvalificerad revisor? Traditionell förvaltning karriär? Valet kommer att bli din.... [-]

Storbritannien Leeds
Augusti 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

BSc

Leeds Trinity University

En Sport och motion Sciences examen ger dig med grundutbildningen kunskaper och färdigheter som krävs för att bli en ackrediterad idrott och motion Scientist. ... [+]

En Idrott och motion Sciences examen ger dig grundutbildningen kunskaper och färdigheter som krävs för att bli en ackrediterad idrott och motion Scientist.

Kursen blandar de tre områdena idrott och motion vetenskap; psykologi, fysiologi och biomekanik, utöver forskning och professionella placeringar. Du kommer också att studera tvärvetenskapliga idrottsvetenskapliga moduler att lägga till ditt program för att sammanställa de tre idrottsvetenskapliga discipliner.

Vid Nivå 4, Du kommer att göra en heltid praktik, som kommer att omfatta färdigheter som erhållits under ditt första läsår. Vid Nivå 5Kan du välja mellan sex veckor på heltid placering eller volontärarbete, vilka båda är 20-kredit moduler för att utveckla erfarenhet och anställbarhet.... [-]

Storbritannien Leeds
Augusti 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska

Leeds Trinity University welcomes international students

Leeds Trinity University: Business, Management and Marketing courses

Leeds Trinity University: Placements

Your guide to Accommodation choices at Leeds Trinity

Leeds Trinity University
Address
Leeds Trinity University Horsforth
LS18 5HD Leeds, england, Storbritannien
Webbplats
Telefon
+44 113 283 7100