University of Kent, School of European Culture and Languages

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Skolan för europeisk kultur och språk (SECL) är en tvärvetenskaplig skola vid University of Kent, som erbjuder examen i klassisk

Vi har ett starkt rykte för akademisk excellens: i den senaste forskningsverksamhetsforskningsramen - en brittisk bedömning av alla universitet - Moderna språk (inklusive språkvetenskap) rankades 3: a i Storbritannien. Lingvistiken i Kent var också rankad 5: e i Storbritannien i The Complete University Guide 2019. Vår undervisning är av högsta kvalitet som finns i Storbritannien, med Storbritanniens regerings undervisningsskyddsram som bedömer att universitetet ger konsekvent enastående undervisning och lärande för våra studenter.

Kent är ett favoritmål bland internationella studenter för sina globalt erkända grader, kosmopolitiska miljöer och spännande arbetsmöjligheter både under och efter studierna. Universitetet stämmer konsekvent som ett av Storbritanniens högsta universitet i internationella studieundersökningar, och studenter pekar på den välkomnande sociala miljön som en höjdpunkt i deras Kent-upplevelse.

Vår skola är baserad på University of Kents Canterbury campus, som ger en välkomnande miljö och ett nära knutet studentgemenskap. Campuslivet kretsar kring sex högskolor, samt specialfunktioner som Templeman Library, Gulbenkian Arts Center och Mandela Building (hem för Kent Union) - allt bland gröna och lugna öppna ytor.

City of Canterbury har en varm och vänlig atmosfär. Utforska medeltida byggnader, livliga restauranger och ett brett utbud av affärer, bara 25 minuters promenad från campus. London är en timme bort med höghastighetståg och vi är också närmaste brittiska staden till fastlandet, så du kan vara i Paris, Bryssel eller Lille inom två timmar. Canterbury är mindre än en timme från centrala London med höghastighetståg.

Flera av våra MA-program erbjuder möjlighet att studera vid universitetets forskarutbildningscenter i Paris och Rom, och vi erbjuder också en MA i Heritage Management baserat vid Kentes Athens Center, i utkanten av den grekiska huvudstaden.

Som en tvärvetenskaplig skola har SECL en aktiv forskningskultur och utmärkta faciliteter. Vi har ett helt nytt arkeologilaboratorium med toppmodern utrustning för 3D-skanning och analys och ett språkvetenskapligt laboratorium för studiet av tal och ljud. Studenter som lär sig språk har också nytta av språklabb med utrustning och programvara för inspelning och uppspelning.

Skolan erbjuder både grundutbildning och forskarutbildning samt forskningstillsyn för doktorandprogram och har ett aktivt nätverk av alumner över hela världen, bland annat Nobelprisvinnande författare, Sir Kazuo Ishiguro.

Platser

Canterbury

The University of Kent, School of European Culture and Languages, Cornwallis North West

Address
School of European Culture and Languages
Cornwallis North West
University of Kent

CT2 7NF Canterbury, england, Storbritannien
Telefon
+44 1227 764000

paris

University of Kent at Paris

Address
4 rue de Chevreuse
75006 paris, Île-de-France, Frankrike
Telefon
+44 1227 764000

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium