Kent Business School, University of Kent

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Kent Business School vid University of Kent Kent Business School är en topp 30 brittiska Business School, åtagit sig att kvalitet genom att tillhandahålla världsklass masterprogram inklusive Kent MBA. Rankat 19 i Storbritannien för Företagsekonomiska institutionen * 1, erbjuder vi en framstående verksamhet utbildning med goda sysselsättningsmöjligheter och studerande erfarenhet.

Utbildning Kent Business School har över 25 års erfarenhet av att leverera affärs utbildning på en topp 20 brittiska universitet. Vår portfölj av forskarutbildningen visar på bredden och djupet i vår kompetens. Akademisk forskning och kontakter med globala företag underrätta vår undervisning, vilket garanterar en läroplan som är relevant och aktuell. Vi rankas 19 i Storbritannien för Företagsekonomiska institutionen * 1, och har en hög för standarden på vår undervisning och student tillfredsställelse. Vi har också ett antal ackrediteringar av yrkesorganisationer.

Stipendier och finansiering Business School erbjuder en Early Bird rabatt 10% för ansökningar inlämnade och godkända före den 31 mars 2015. Vi erbjuder även andra exklusiva stipendier och stipendier för våra doktorander efter ansökan.

University of Kent har vidare finansieringsalternativ tillgängliga. Använd universitetet guide till ekonomiskt stöd som en grund för din forskning i hela skalan av finansieringsmöjligheter.

Plats Storbritannien är en populär plats för att studera, och KBS är särskilt väl beläget i sydöstra England. Vårt campus ligger i den historiska och vackra staden Canterbury; känd som en stad-break destination för alla som tycker om konst, kultur, historia, restauranger och nattliv. Campus sig ligger i skogar, och ligger inom gångavstånd från Canterbury centrum. Dessutom är Canterbury 56 minuter med tåg till London och 2,5 timmar till Paris. Kollektivtrafiken är lättillgänglig och pålitlig.

Forskning & fakulteten 67% av vår verksamhet och förvaltning forskning betyget "internationellt utmärkt" eller "världsledande" * 2. Vi värd många externfinansierad forskningsprojekt med hög profil partners. Nya och aktuella exempel innefattar Ekonomiska och sociala Vetenskapsrådet, Världsbanken och Europeiska kommissionen.

Information för internationella studenter

Studera på Kent Business School är en spännande livserfarenhet. Vi har utformat en utmärkt akademisk erfarenhet, och även en trevlig miljö för social och kulturell engagemang. Det finns stöd för våra internationella studenter så snart en ansökan görs. Från praktisk Information om visum, språkkunskaper och hitta boende. Detta stöd fortsätter när du blir en student att hjälpa dig att få ut det mesta av din tid på universitetet. KBS värderar inmatning av internationella studenter till lärandet. Business är global, och så är vår prognos.

Information för brittiska studenter

Studerar för en affärs Masters är nu ett önskvärt alternativ i Storbritannien. Oavsett om heltid eller deltid, studera affärer på denna nivå är en stor differentiator för funktionella specialister, och låter affärs utövare att ytterligare specialisera och återuppliva sitt strategiska tänkande. Kent Business skolor presterar exceptionellt bra för karriär * 3:

19 i Storbritannien for Business, Management & Marketing examen studenternas karriär

19 i Storbritannien för Ekonomi & Finans examen studenternas karriär

91% av våra doktorander är överens om att de mår bättre förberedda för deras framtida karriärer och att deras kurs intellektuellt stimulerande * 4.

Gå KBS. Vi ser fram emot att höra av dig.

  • 1 Tiderna / Sunday Times University Guide 2015
  • 2 Forskning Excellence Framework, 2014
  • 3 Guardian University Guide 2015
  • 4 Forskarutbildning visade Student Experience Survey (PTE: er) 2014

University of Kent utöver de finansieringsprogram som finns inom denna skola, erbjuder andra forskarutbildning Finance grader genom sin Centrum för finans ett strategiskt initiativ från universitetet för att möta de allt höga krav på arbetsgivare, finansiärer och beslutsfattare angelägna om att säkerställa framgång för sina organisationer.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Humanistiska kandidatexamina » Se BScs » Se Kandidatprogram » Se MSc:er » Se PhD » Se MBA:er »

Program

Skolan erbjuder också:

BA

BA (Hons) Ekonomi & Finans

Campusstudier Heltid 3 år September 2018 Storbritannien Canterbury

BA (Hons) Ekonomi & Finans utbildningsprogrammet på Kent Business School är särskilt utformade för att se till att den svarar mot de förändrade behov och förväntningar ... [+]

Plats: Canterbury

BA (Hons) redovisning och ekonomi examen vid Kent Business School är speciellt utformad för att säkerställa att den svarar mot förändrade behov och förväntningar i dagens redovisning yrke, med ett internationellt perspektiv på affärer. Förbättra dina färdigheter med specialiserad lärarutbildning, av vilka många har professionell redovisningskompetens och har erfarenhet inom ett brett spektrum av ledningsdiscipliner, alla med internationellt fokus. Du kommer att få ett jordat akademisk utbildning med betoning på viktiga färdigheter såsom matematik, muntlig och skriftlig kommunikation, grupparbeten och datoranvändning. Vi erbjuder möjligheten att tillbringa ett år på praktik eller att kombinera redovisning relaterade ämnen. Vårt stödjande och flexibla sätt att undervisa ger dig det förtroende och de färdigheter du behöver för att följa den väg som mest intresserar dig. Du har möjlighet att ta BA (Hons) Accounting & Finance grad med ett år i branschen på en professionell arbetsplats, vilket är ett bra sätt att utveckla och utrusta dig med anställbarhet färdigheter. Vi har ett utomordentligt gott renommé av sysselsättningen med våra studenter flyttar in i en rad yrken, inklusive yrkesutbildning i offentlig praktik (chartrade bokföring) eller i industrin, handeln eller den offentliga sektorn, eller finansiella tjänster eller allmän förvaltning.... [-]


BSc

Bsc (hons) Finansiering Och Investering Med Ett år I Branschen

Campusstudier Heltid 4 år August 2018 Storbritannien Canterbury

Vår finans- och investeringsgrad lär dig hur du tillämpar ekonomiska och finansiella principer på verkliga affärssituationer. Det förbereder dig för en karriär inom ett brett spektrum av sektorer, inklusive ekonomisk förvaltning, investment banking och aktiehandel. [+]

Översikt

Kent Business School levererar hög standard på företagsutbildning och är den största skolan vid University of Kent. Vår akademiska forskning och förbindelser med globala affärer informerar vår undervisning, vilket garanterar en läroplan som är både sträng och aktuell. Vi är en topp 20 brittisk företagsskola för vår akademiska undervisning och studenttillfredsställelse.

Vår utbildningsprogram

Detta fyraåriga program förbereder dig för en karriär inom ett brett spektrum av sektorer, inklusive finansiell förvaltning, investment banking och aktiehandel. I ditt första år studerar du ekonomisk redovisning, dataanalys, statistik, finansiella marknader och instrument, ekonomi för företag och kvantitativa metoder för finans. Detta ger dig en grundlig förståelse av kärnprinciperna för finans och investering.... [-]


BSC (Hons) Förvaltning

Campusstudier Heltid Deltid 3 - 6 år August 2018 Storbritannien Canterbury + 1 fler

Management BSc undervisas i Kent Business School (KBS). Programmet syftar till att utveckla en ny typ av företags professionell för det 21: a århundradet, som levande till deras sociala ansvar för samhället med hänsyn till behoven hos sina investerare, aktieägare och arbetsgivare. [+]

Översikt

Management BSc undervisas i Kent Business School (KBS). Programmet syftar till att utveckla en ny typ av företags professionell för det 21: a århundradet, som levande till deras sociala ansvar för samhället med hänsyn till behoven hos sina investerare, aktieägare och arbetsgivare.

Programmet utvecklar dina ledarskapsförmågor i relation till beslutsfattande, problemlösning, teamworking, förhandlingar och anställdas prestationshantering. Det producerar akademiker som kan bedriva ledningspositioner i en rad olika organisationer, inklusive offentliga, privata och ideella, som en utgångspunkt för ledande befattningar.... [-]


BSC (Hons) Marknadsföring

Campusstudier Heltid Deltid 3 - 4 år September 2018 Storbritannien Canterbury + 1 fler

Programmet ger en insatt i de allmänna affärs ämnen samtidigt utveckla mer ingående kunskaper och färdigheter inom specialisering på marknadsföring. [+]

Plats: Canterbury

Den BSc Marketing program ger dig möjlighet att bedriva en insatt i de allmänna affärs ämnen samtidigt utveckla mer ingående kunskaper och färdigheter inom specialisering i marknadsföring.

Detta program ger dig inte bara en insatt i de centrala teman som är viktiga för alla företag framgång, men kombinerar detta med studier av aktuella frågor inom marknadsföring.

Programmet utrustar dig med de viktigaste färdigheter och kunskaper som är väsentliga för att hantera ett företag och specialiserade marknadsföring färdigheter och kunskaper. Den kommer starkt tilltala studenter som funderar på en framtida karriär inom marknadsföring.

... [-]

Kandidatexamen

BA (Hons) Business & Management Med Ett år I Industrin

Campusstudier Heltid 4 år September 2018 Storbritannien Canterbury

BA (Hons) Business & Management examen omfattar en blandning av akademiska teorier och metoder tillsammans med praktisk praktisk erfarenhet och verkliga branschkännedom. [+]

Ort: Medway

Vår Business & Management examen omfattar en blandning av akademiska teorier och metoder tillsammans med praktisk praktisk erfarenhet och verkliga branschkännedom. Du kommer att utforska ett brett utbud av spännande och utmanande affärs ämnen, inklusive den globala affärsmiljön, ekonomi, bokföring, marknadsföring, strategi, verksamhetsstyrning, personalhantering och kvantitativa kunskaper. Du kommer att undervisas av ledande ämnesexperter med en blandning av både omfattande yrkeserfarenhet och akademisk forskning excellens.

Året i industrin på en professionell praktik utrustar dig med överförbar affärsmannaskap som avsevärt utveckla dina karriärmöjligheter och är mycket uppskattade av globala arbetsgivare, som ni kommer att få en genuin uppskattning av dagens föränderliga näringslivet, vilket ger dig en fast grund och verklig världen erfarenhet av branschen. Medlemskap i studentledda Business Society och kontakter med stora arbetsgivare bidrar till en oöverträffad universitet upplevelse, och även förbättra din anställbarhet.... [-]


BSC (Hons) International Business

Campusstudier Heltid Deltid 3 - 6 år September 2018 Storbritannien Canterbury + 1 fler

Detta program ger en insatt i verksamheten och specialistkunskaper och färdigheter i internationella affärer. [+]

Plats: Canterbury

Detta program ger en insatt i verksamheten och specialistkunskaper och färdigheter i internationella affärer.

Den moderna affärsmiljön blir alltmer internationell. Därför fokuserar programmet på kärnämnen som är viktiga för alla företag framgång, i kombination med studier av aktuella frågor inom den internationella affärsmiljön. Du har möjlighet att studera ett modernt europeiskt språk, och möjlighet att tillbringa ett år i Europa eller Asien vid ett av våra partneruniversitet.

Programmet utrustar dig med de viktiga färdigheter och kunskaper som är väsentliga för att hantera ett företag, både nationellt och i ett internationellt sammanhang. Det kommer starkt tilltala studenter som funderar på en framtida karriär inom internationell förvaltning.... [-]


Videoklipp

Welcome Video

Kontakt
Besöksadress
Kent Business School
University of Kent
Canterbury

Canterbury, England, CT2 7PE GB