HCA

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

HCA är en specialiserad högskola för konst - vi fokuserar helt på vad kreativa studenter behöver.

Här kan du hitta din plats i ett inspirerande konstskolagemenskap; medan vår expertpersonal, studior och workshops stöder din individuella resa.

HCA : s intima skala anpassar sig till naturliga samarbeten och distinkta kreativa grupper. Det är den perfekta inställningen för dig att upptäcka alternativa sätt att se på saker - överraska dig själv och varandra. Studenterna upplever också en utmärkt mängd kontakttid med handledare i ett forum som är tillräckligt liten för att din röst ska höras.

Alla studenter drar nytta av introduktioner till relevanta workshops och studior. Om din övning leder dig ner på en ny och uppfinningsrik väg; du är fri att experimentera med HCA : s stora utbud av underlättar. Så om du är en animatör som upptäcker att du vill experimentera med broderi - så kan du! Många av personalen på HCA är också aktiva utövare i sig, vilket innebär att de kan erbjuda dig vägledning som mentorer, specialister och kamrater.

Oavsett om du vill bedriva konst, media, design, populärmusik eller scenkonst, har vi din framtid i åtanke.

Samarbete

Två huvuden (eller fler) är bättre än ett! På HCA hittar du många chanser att samarbeta med en eller flera personer och organisationer. Vi erbjuder möjligheter att arbeta med många externa partners såväl som studenter på andra kurser. Till exempel har en av våra studenter samarbetat med ett innovativt projekt med öppen källkod och handbyggt en skräddarsydd återvunnen plaststrängspruta, från grunden. I detta och många andra projekt är de framtida möjligheterna obegränsade. Våra studenter tillämpar sina kunskaper, sina olika perspektiv och kompletterande färdigheter från olika discipliner för att hjälpa och inspirera HCA kamrater över hela vår konsthögskola.

Nyfiken

Nyfikenhet öppnar många dörrar. Det kan vara en bok som förändrar ditt liv eller en upplevelse du aldrig kommer att glömma. Mata din nyfikna natur genom att utforska HCA : s specialkonstbibliotek, upptäcka nya sätt att tänka på det välbekanta i kritiska studier och gå med oss på våra resor till inspirerande evenemang och platser. Eller helt enkelt ta en titt på olika workshops och se vad som skapas den dagen.

Modig

Var modig: ta kreativa risker. HCA studenter uppmuntras att utveckla sin egen väg och göra arbete som sträcker sig från tabubustering till satir. Vi hjälper dig att räkna ut vad du vill säga och vårda ditt självförtroende att säga det.

Uppfinningsrik

Vi kommer att skapa dig de verktyg du behöver för att utforska och förnya; som en av våra studenter som kombinerade stickning med okonventionella 3D-material för att förverkliga hennes roliga och uppfinningsrika kinetiska stickprojekt. På HCA kan du experimentera över våra många workshops inom keramik, textilier, små metaller, grafik, fotografi och 3D; våra Mac- och PC-IT-sviter; våra helt riggade teater- och musikstudior i svartlåda.

Enskild

Vi tror på kraften i din kreativa röst. Vårt engagemang för individualitet kan ses överallt från våra studenters arbetsytor till mångfalden av vår sommarshow, Synthesis.

På HCA hittar du allt du behöver för att stärka din kreativitet.

Någonstans kan din individualitet blomstra

Från vårt fantastiska läge i den historiska staden Hereford, i det pittoreska länet Herefordshire, levererar HCA hela utbudet av konstutbildning. Vi erbjuder specialiserade kreativa program på många nivåer: från korta kurser till vidareutbildning, grundutbildning och forskarutbildning.

På HCA kommer du snabbt att lära känna de andra studenter som börjar din kurs med dig. Du lär dig av passionerad personal som tar sig tid att lära känna dig, förstå dina talanger och personligen investeras i din framgång.

HCA ger en unik samarbetsatmosfär där du kan uttrycka och utveckla dina idéer. Personal och studenter njuter av en dynamisk konversation där inspiration flyter åt båda hållen.

Utrymme att växa

Vår storlek och fokus gör att HCA en helt annan upplevelse av att gå med i stora icke-specialiserade universitet. På HCA leder hela miljön av kreativitet. Här erkänns alltid talang och potentialen går aldrig förlorad i publiken. Vi förkämpar våra studenter som individer - firar varje persons framgångar.

Vår skala innebär också att vi naturligtvis är utåtvända. Vi välkomnar högprofilerade högtalare för att genomföra masterclasses och hålla inspirerande föreläsningar. Som student kommer du att dra nytta av möjligheter att ta på dig live-kort från riktiga kunder, arbeta på spännande projekt med externa partners och dela ditt arbete med en bredare publik.

Här på vårt college byggt i en mycket mänsklig skala kan du hugga ut din plats i hjärtat av något mycket större.

En gemenskap med karaktär

Vår historiska stad mitt i ett exceptionellt landskap är vänlig och avslappnad med en stor känsla av gemenskap och massor av fantastiska evenemang och aktiviteter att engagera sig i. Här kan du hitta inspiration, utveckla dina talanger, skapa vänskap och skapa utan gränser.

Gör en anslutning

Studenter väljer att gå med på HCA av många olika skäl, men ett överväldigande tema är en känsla av känslan av hur HCA 'passar' de människor som kommer hit. HCA är en plats där du verkligen kan vara dig själv. I stället för att försöka få dig att anpassa dig till en husstil, kommer inspirerande personal att uppmuntra dig att vara djärv och uppfinningsrik på din väg för att upptäcka din individuella kreativa röst. Vi förväntar oss inte att du passar formen - fortsätt och bryt den!

Med en känsla av gemenskap, både på campus och ute i staden, uppmuntras du att engagera dig i bredare sociala frågor och tänka på den potentiella effekten av de saker du gör. Vi ger dig möjlighet att göra det arbete du brinner för och utveckla djup integritet i din egen praxis.

Kreativ frihet

På HCA är din kreativa utveckling vår prioritet. Vår skala tillåter oss att avvisa styva gränser mellan discipliner. Vi är stolta över vår öppna workshoppolicy, där induktion till våra fantastiska och varierade faciliteter erbjuds över olika discipliner.

Våra workshops är spännande platser fulla av innovation och korsbestämning mellan kurserna. Du kommer sannolikt att hitta grafiska formgivare som arbetar tillsammans med smyckestudenter eller fina konstnärer i hälsosam debatt med konstnärssmedar.

Alternativmodul

Vi uppmuntrar och stöder dig att utforska din kreativitet bortom gränserna. Många av våra konst- och designgrader inkluderar ett alternativ för dig att ta en kompletterande modul utanför kärnprogrammet. Detta kan vara ett utmärkt tillfälle att bredda ditt perspektiv eller utveckla ett specialintresse.

Spon

vår filosofi

Vårt uppdrag är att stärka din kreativitet

Hereford College of Arts är en specialkonstskola där elevernas unika kreativa röster kan trivas. Vi uppmuntrar att ta djärva kreativa risker, resursfull problemlösning och kritiskt engagemang i bredare sociala frågor.

På HCA stöder vi studenter att bli samarbetsvilliga, nyfikna, modiga och uppfinningsrika individer.

Vi tror att kreativt samarbete ger oss kraften att förändra världen.

HCA är rotad på plats - Herefordshire är en mycket speciell och vacker plats - men alltid kopplad till världen. Våra studenter är sanna kreativa medborgare och genom det arbete de producerar och deras karriärer i de kreativa branscherna och därutöver är vi stolta över de många sätten de bidrar till vår ekonomi och vårt samhälle och har en positiv inverkan på världen.

Undervisningsexpertis

Baserat på tillgängliga bevis bedömde TEF-panelen att Hereford College of Arts levererar högkvalitativ undervisning, lärande och resultat för sina studenter. Det överstiger konsekvent strikta nationella kvalitetskrav för högre utbildning i Storbritannien.

* The Teaching Excellence Framework (TEF) är ett nytt system som infördes av Institutionen för utbildning för att erkänna utmärkt undervisning och lärande.

Creative Futures

Den kreativa sektorn blomstrar. Sysselsättningen inom de kreativa branscherna växer med fyra gånger så mycket som den totala brittiska arbetskraften och en konstutbildning ger dig en port till denna livliga bransch och en givande karriärväg.

Storbritanniens kulturella sektor är känd över hela världen, och så är vårt rykte för kreativitet, originalitet och entreprenörsstil. Storbritanniens väletablerade kreativa utbildningssystem har varit en nyckelfaktor för att bygga och utveckla dessa färdigheter.

Från den dag du börjar på Hereford College of Arts börjar du förbereda dig för din framtida karriär. Oavsett om du vill få ett jobb i ett prestigefyllt internationellt företag, starta ett eget litet företag eller att arbeta som en oberoende frilansare för en blandning av kunder finns det en mängd möjligheter över de kreativa branscherna. HCA hjälper dig att utveckla de personliga egenskaper, kunskaper och färdigheter som ligger till grund för framgång, oavsett vilken specialitet du valt.

Kreativa karriärer

 • Det finns 2 miljoner jobb i kreativa yrken över hela Storbritannien - med snabb tillväxt inom musik, scen- och bildkonst samt design och designer mode.
 • Robotar stjäl inte ditt jobb! Forskning har visat att kreativa yrken är några av de minst troliga att automatiseras i framtiden.
 • Prognoser visar att kreativa yrken kommer att växa dubbelt så snabbt som den genomsnittliga sysselsättningsgraden och något snabbare än STEM-jobb under de närmaste 6 åren.
 • 34,5% av människorna i alla jobb i de kreativa branscherna, inklusive stödjande jobb, är egenföretagare.
 • De kreativa industrier är kärnan i Storbritanniens ekonomiska framtid - klassificerade som en av de prioriterade sektorerna i regeringens industriella strategi, och de kommer att spela en oerhört viktig roll i hjärtat av Storbritanniens ekonomiska framtid.
 • Kvalifikationer spelar roll - de flesta jobb inom kreativa yrken innehas av personer med minst en examen eller motsvarande.
 • Utforska ännu längre - de kreativa branscherna är en dynamisk och spännande plats att bygga din karriär på, men de färdigheter du kommer att utveckla genom en kreativ examen är mycket eftertraktade i ett brett spektrum av företag och bredare yrken.

Länkar till arbetslivet

Högskolan kämpar för en känsla av företagande, och alla studenter uppmuntras att engagera sig i kommersiella satsningar, utställningar och projekt - både inom lokalsamhället och i mycket större skala.

Vi har ett nära samarbete med en rad arbetsgivare och våra kurser har starka länkar till lokala, regionala och nationella företag som stöder studenter med olika möjligheter, inklusive arbetsgivar- och branschrelaterade projekt.

Vi ger support och råd angående karriär- och progression Pathways , och alla våra kurser har en rad gästföreläsare och yrkesverksamma som delar sina kunskaper och erfarenheter med studenter. Besök vår partnerskapssida för mer information.

HCA Enterprise-programmet

Varje examensstudent vid HCA , oavsett program, kommer att få chansen att utveckla viktiga praktiska färdigheter för kreativt arbetsliv:

 • Hur man skapar en enastående webbplats
 • Sociala medier för marknadsföring
 • Hur man ställer in som en kreativ frilansare

I många fall kommer du att täcka dessa viktiga ämnen som en del av dina examensmoduler, men med HCA Enterprise-programmet har du möjlighet att fylla på och utöka dina färdigheter genom samtal, workshops och andra utbildningsresurser.

Värdefulla överförbara färdigheter

En kreativ examen ger dig en uppsättning överförbara färdigheter, så viktiga för arbetslivet och mycket eftertraktade av arbetsgivare.

Du kommer att kunna demonstrera:

 • anpassnings~~POS=TRUNC
 • Att vara artikulerad när man uttrycker komplexa idéer
 • Samarbete
 • Kreativt och kritiskt tänkande
 • Nyfikenhet
 • Problemlösning

Vi tror att detta är grundläggande färdigheter för ett produktivt och målmedvetet liv och att du kommer att upptäcka att de är inbäddade i undervisnings- och läranderesultaten på HCA .

HCA Graduate Launchpad Program

Ditt förhållande till HCA kommer att fortsätta att stödja dig långt efter att du har kastat din mortarboard i luften vid examen. Att ta de första stegen i din karriär kan kännas både spännande och skrämmande. Vi vet att våra akademiker uppskattar möjligheter att söka uppföljningsråd från erfaren personal, att hålla kontakten med kamrater och delta i evenemang på HCA som fortsätter att bredda sitt kreativa nätverk.

Så från och med 2019 kan alla våra nyutbildade få tillgång till ett 18 månaders HCA Graduate Launchpad-program inklusive:

 • En professionell profilsida på HCA : s kreativa talangwebbplats.
 • Fri tillgång till annonserade Enterprise Program-evenemang.
 • En "kreativ hälsokontroll" ansikte mot ansikte och granskning av din professionella utvecklingsplan (personligen eller via Skype).
 • Rabatter på HCA kortkursprogrammet.
 • Inbjudningar till HCA utställningar och andra nätverks- och sociala möjligheter. Du kommer också att uppmanas att ansöka om:
 • En årlig HCA personal och utställningar med alumner.
 • HCA Graduate Artist in Residence.
 • HCA : s nya företagsinkubationsnav (från 2019).

Efter HCA

Våra begåvade alumner går långt i sin kreativa karriär! James W Griffiths har blivit en BAFTA-prisbelönt filmskapare, Sasha Louise är en kändismodedesigner och Alice Perrin är en tatueringskonstnär på Channel 4-hitprogrammet Tattoo Fixers, för att bara nämna några.

Platser

Hereford

Address
Hereford College of Arts
College Road Campus
College Road

HR1 1EB Hereford, england, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium