Global Banking School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Global Banking School ger branschledande tillämpas bank och finans utbildning runt om i världen. Vi är mest känd för investment banking utbildning till företag, banker, private equity och hedgefonder i topp 20 finansiella huvudstäder.

Vår unika proposition i branschen för att hjälpa dig att bygga en framgångsrik karriär inom bank eller finansbranschen. Vi rekryterar ambitiösa människor, utbilda dem med kritiskt tänkande och problemlösning; styra sin karriär för att bli en framgångsrik person i denna globala värld.

Våra föreläsare få stor rikedom erfarenhet av branschen, yrkesutbildning och passionerade pedagogiska skickligheten till klassrummet.

Varje student Global Banking skolan måste gå igenom vår gratis karriärutveckling program där du kommer att interagera med grupp av ledande banker att hitta rätt karriär för dig själv, utveckla ditt CV för specifika roller och nätverk med industrin.

Genom att studera på GBS studenter kommer också automatiskt bli medlemmar i våra 4000 + alumner i bank- och finansbranschen. Eleverna kommer att uppmanas att våra många nätverksträffar där de kommer att kunna möta tidigare studenter och arbetsgivare från industrin.

Våra innovativa undervisningsmetoder levereras av erfarna investeringsbanker. Vi strävar alltid att radera kunskapslucka mellan verkliga världen investment banking och finans metoder och traditionell akademisk utbildning. Vi underlättar gruppdiskussioner, djupgående frågor och svar med en erfaren tränare, visuella presentationer och inlärning av verkliga applikationer med Excel-baserade finansiella modeller.

Platser

london

Address
London Headquarters
Global Banking School
116-120 Meridian Place
Canary Wharf

E14 9FE london, england, Storbritannien

london

Address
Olympic Park Campus
Global Banking School
153-159 Bow Road

E3 2SE london, england, Storbritannien