Läs den officiella beskrivningen

Central Film School grundades 2008 för att erbjuda mycket personlig och praktisk undervisning av yrkesverksamma.

Central Film School levererar relevant, praktisk utbildning i en stödjande, samarbets och kreativ miljö. Små och vänlig, ger skolan kontinuerlig tillgång till handledare och har en av de högsta student utrustning förhållanden av någon skola i Storbritannien.

Skolan är en partner till Bertha Foundation, en välgörenhetsorganisation som mästare former av aktivism som leder till förändring. I linje med stiftelsens mål, Central Film School syftar till att vårda talang och stödja skapa innehåll som kan förändra saker i vår värld, vilket är anledningen till att vi har infört nya MA kurser i sociala konsekvenser dokumentär och regi fiction.

Alla våra lärare arbetar film branschfolk och inkluderar de i spetsen för nya och framväxande teknik.

En av de viktigaste lärdomarna på filmskola är att medan tekniska kunskaper i film är nödvändigt, kan detta inte engagera och underhålla en publik utan en verklig fokus på historien.

Vi vill utveckla studenter med en grundlig och robust uppskattning av original, visuella berättande - att studera en "idégenerering" process att provocera nya och innovativa tillvägagångssätt för berättande.

Skolan medger maximalt hundra studenter på alla program varje år för att hålla klasser intim och vänlig, för att säkerställa maximal interaktion med handledare och ge stor tillgång till all vår utrustning och anläggningar.

Central Film School har genomgått en utbildning tillsyn kontrollbesök av Quality Assurance Högskoleverket (QAA) och har fått sin slutrapport, som finns i sin helhet på: www.qaa.ac.uk/reviews-and-reports/provider ? UKPRN = 10024024.

Kontrollbesöket resulterade i följande resultat: Det QAA övervakningsgrupp har konstaterat att centrala Film School gör berömvärda framsteg i genomförandet av handlingsplanen från översynen för Educational Oversight.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

BA

Central Film School

Manus BA Honours examen är en unik snabbspår skriva program som ger möjlighet att lära sig konsten och hantverket av manus i en snabbare takt. ... [+]

Manus BA Honours examen är en unik snabbspår skriva program som ger möjlighet att lära sig konsten och hantverket av manus i en snabbare takt.

Under denna tvåårsexamensstuderande får expert undervisning från att arbeta bransch manusförfattare och också se arbete de har skrivit att repet och skott.

Efter att ha utvecklat din manus färdigheter genom att arbeta med övningar, scener och kortfilmer, eleverna går sedan vidare till fokusera på att skriva filmer som de får professionellt stöd manus utveckling innan pitching vid exklusiva möten med brittiska litterära agenter.

Heltid universitetsutbildning 2 år För närvarande tar applikationer för februari 2016 Ackrediterade av University of Gloucestershire BA (Hons) Screen ... [-]
Storbritannien london
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Central Film School

Denna BA Honours examen kurs har utformats för att möta efterfrågan på BA program som förbereder de studerande för sysselsättningen genom att ge dig de olika expertområde ... [+]

Denna BA Honours examen kurs har utformats för att möta efterfrågan på BA program som förbereder de studerande för sysselsättningen genom att ge dig de olika expertområden som krävs av arbetsgivare i skärmen industrin. Vårt primära fokus ligger på yrkespraktik och förberedelse för arbetslivet.

Kursen ger en betydligt större mängd praktisk undervisning än vanliga utbildningar i filmskapande. Eleverna lär sig att samarbeta mot professionell standard genom kursen modell som ser föreläsning, seminarium och workshop utbildning följt av den praktiska tillämpningen av lärande på uppsättningen.

I slutfasen av kursen studenten visa kulmen på sitt lärande genom stora examen filmprojekt som sedan får en gala Screening i centrala London på Curzon, Soho.... [-]

Storbritannien london
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

BA Show Reel

We Play War

Central Film School London - The Birds Fly South For The Winter - 35mm Alexa Workshop

Central Film School London - Iwo Jima (16mm Film Workshop)

Central Film School London - Patch Film

Central Film School London - Noose

Industry Filmmaking Diploma - Graduation Film Promo - 2014

Central Film School London 2014