The College of Estate Management CEM

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Rika kulturarv, internationellt rykte

Den College of Estate Management är den ledande leverantören av stöds nätet lärande för Fastigheter och byggande proffs. Vi har spelat en nyckelroll i fastigheten världen i mer än 90 år. Vid något tillfälle har vi över 3000 studenter från över 100 länder som omfattas av våra examina - alla undervisas av lärare med lång branscherfarenhet.

Vi erbjuder många fastighetsrelaterade ämnen på grund-och forskarnivå, samt tillhandahåller professionella utveckling kurser och skräddarsydda företagsutbildningslösningar. Vår aktiva forskningsprogram bidrar till kunskap inom yrket, vilket gynnar företag, praktiker och beslutsfattare lika.

Kollegiet ställer det internationella riktmärket för kvalitet inom online fastigheter och byggutbildning.

Varför välja CEM?

Oavsett din bakgrund, studera med CEM ger dig kunskap, förtroende och riktning du behöver för att utveckla din karriär i fastigheter och byggande.

Alla våra program undervisas av stöd online-lärande. I stället för att delta i föreläsningar eller klasser, kommer du att använda en state-of-the-art online-lärande miljö. Detta innebär att du kan studera när, var och hur du vill utan att avbryta din karriär. Vi täcker de flesta aspekter av fastigheter och byggande på grund-och forskarutbildningsnivå. Vi erbjuder även professionell utveckling kurser och skräddarsydda företagsutbildningslösningar.

Anledningar till att studera med oss ​​är:

  • Utveckla akademiska färdigheter och bygga vidare på arbetsplatsen erfarenhet
  • Balansera din studie med arbete och familj
  • Gain banbrytande branschkunskap
  • Undersökning med hjälp av det senaste inom inlärningsteknik
  • Dra nytta av våra unikt nära band till större fastighetsföretagen
  • Skaffa insikter i fastighetsbranschen i ett internationellt sammanhang
  • Studie ackrediterade utbildningsprogram
  • Dra nytta av erfarenheter från andra studenter som yrkesutövare
  • Offset avgifter när du arbetar

Med 90 års erfarenhet av att tillhandahålla de högsta möjligheterna kvalitets lärande för yrket är ett CEM examen ett internationellt erkänt bevis på dina kunskaper och färdigheter för att hjälpa dig på din personliga karriärstegen.

Förbättra din fastighet och utsikterna konstruktion karriär börjar här.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se BScs » Se Kurser » Se Diplom » Se MSc:er » Se MBA:er »

Program

Skolan erbjuder också:

BSc

BSc (Hons) Byggnad Lantmäteri

Campusstudier Heltid 3 - 5 år March 2018 Storbritannien Reading Berkshire + 1 fler

Detta program ger studenterna en rigorös förståelse för de principer och praxis som är involverade i att bygga lantmäteri upp till kandidatexamen standard. [+]

BSc (Hons) Byggnad Lantmäteri

Detta program ger studenterna en rigorös förståelse för de principer och praxis som är involverade i att bygga lantmäteri upp till kandidatexamen standard.

Programmet ger den akademiska underbyggnad som krävs för att förbereda studenterna för en karriär som en Chartered Surveyor och är ackrediterat av RICS och / eller andra internationella yrkesorganisationer.

Detta program är i första hand avsedd för personer med intresse för byggnaden, fastighetsförvaltning eller egendom som vill fortsätta sin karriär med en examen, eller få professionell medlemskap i en av de ackrediteringsorganisationer. Många av våra elever ofta redan arbetar i, eller är associerade med, fastighets och byggsektorn. En sådan anställning är inte obligatoriskt, men är önskvärt. ... [-]


BSc (Hons) Construction Management

Campusstudier Heltid 3 - 5 år March 2018 Storbritannien Reading Berkshire + 1 fler

Detta program ger studenterna en rigorös förståelse av principer, metoder och etik som är involverade i byggledningen i ett världsomspännande sammanhang fram till kandidatexamen standard. [+]

BSc (Hons) Construction Management

Detta program ger studenterna en rigorös förståelse av principer, metoder och etik som är involverade i byggledningen i ett världsomspännande sammanhang fram till kandidatexamen standard.

Programmet ger den akademiska underbyggnad som krävs för att förbereda studenterna för en karriär som auktoriserad byggmästare eller i andra yrken och ger studenterna möjlighet att utveckla sina kunskaper och färdigheter.

Programmet är i första hand avsedd för personer som är anställda i byggbranschen, till exempel de som arbetar i stora upphandlande organisationer och kommersiella utvecklare; och lokala myndigheter eller arméanställda. En sådan anställning är inte obligatoriskt, men är önskvärt. ... [-]


BSc (Hons) Estate Förvaltning

Campusstudier Heltid 3 - 5 år March 2018 Storbritannien Reading Berkshire + 1 fler

Programmet ger den akademiska underbyggnad som krävs för att förbereda studenterna för en karriär som en inspektör med RICS eller andra internationella yrkesorganisationer. [+]

BSc (Hons) Estate Förvaltning

Detta program ger studenterna en rigorös förståelse för de principer och metoder som ingår i kommersiell fastighetsförvaltning, värdering och planering och utveckling lantmäteri upp till kandidatexamen standard.

Programmet ger den akademiska underbyggnad som krävs för att förbereda studenterna för en karriär som en inspektör med RICS eller andra internationella yrkesorganisationer.

Programmet är i första hand avsedd för personer som är anställda i fastigheten yrke, antingen i en enskild firma eller statlig organisation. En sådan anställning är inte obligatoriskt, men är önskvärt.

Nästa intag:

Ansök senast 2 mars för att starta 30 mar 2015... [-]


BSc (Hons) Fastighetsförvaltning

Campusstudier Heltid 3 - 5 år March 3015 Storbritannien Reading Berkshire + 1 fler

Programmet ger studenterna möjlighet att utveckla sina kunskaper och färdigheter. Även om sysselsättningen inom fastigheten eller byggsektorn skulle vara fördelaktigt, är det inte obligatoriskt. [+]

BSc (Hons) Fastighetsförvaltning

Detta program ger studenterna en rigorös förståelse för de principer och metoder som ingår i kommersiell fastighetsförvaltning, värdering och planering och utveckling lantmäteri upp till kandidatexamen standard.

Programmet ger studenterna möjlighet att utveckla sina kunskaper och färdigheter. Även om sysselsättningen inom fastigheten eller byggsektorn skulle vara fördelaktigt, är det inte obligatoriskt.

Nästa intag:

Ansök senast 2 mars för att starta 30 mar 2015

Varför läsa denna kurs? Ytterligare din karriär Få en bred tvärvetenskaplig kunskap om fastighetssektorn Få kunskap om de allmänna praxis aspekterna av lantmäteri Utveckla särskild sakkunskap inom kompetensen hos fastighetsvärdering Sammandrag ... [-]

BSc (Hons) Kvantitet Surveying

Campusstudier Heltid 3 - 5 år March 2018 Storbritannien Reading Berkshire + 1 fler

Detta program ger studenterna en rigorös förståelse för de principer och metoder som ingår i en mängd lantmäteri roll som gäller för ett internationellt sammanhang fram till kandidatexamen standard. [+]

BSc (Hons) Kvantitet Surveying

Detta program ger studenterna en rigorös förståelse för de principer och metoder som ingår i en mängd lantmäteri roll som gäller för ett internationellt sammanhang fram till kandidatexamen standard.

Programmet ger den akademiska underbyggnad som krävs för att förbereda studenterna för en karriär som professionell besiktningsman erkänns av RICS, och / eller andra internationella yrkesorganisationer.

Programmet är i första hand avsedd för personer som är anställda i en mängd lantmäteri roll, till exempel i en privat QS praktik, byggföretag, byggentreprenör eller statlig organisation. En sådan anställning är inte obligatoriskt, men är önskvärt. ... [-]


Videoklipp

CEM Alumni share their experiences of studying with CEM