Bucks New University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Med en rik 125-årig historia erbjuder Bucks New University högkvalitativa, sysselsättningsinriktade utbildningsprogram inom ett brett spektrum av ämnesområden, inklusive:

Vi har fått ett topp 25-universitet för undervisningskvalitet av 2021 Good University Guide och tillsammans med en 98% anställningsgrad (HESA 2020), toppmoderna anläggningar och en topp 3 studentförening (NSS) 2020) , vi har allt du behöver för att sätta dig på väg till framgång.

* Snabba in din examen med detta accelererade förstaårsprogram. Du kan börja i januari och avsluta i juli - redo att gå vidare direkt till ditt andra år i september. Du kommer:

  • baseras på vårt High Wycombe Campus
  • dra nytta av hela programmet
  • påskynda din resa till högre utbildning
  • njut av alla fantastiska faciliteter som erbjuds

144091_BF0958images-Top25teaching1Bucks New University","author_url":"","source":""}" />

Topp 20 brittiska universitet för anställningsbarhet (HESA 2020)

Från dag ett uppmuntrar vi dig att fokusera på din framtida karriär och att utnyttja de många möjligheterna medan du studerar.

Branschanslutningar, ackrediteringar, placeringar, främjande av företagande och besökande gästtalare hjälper dig att sticka ut på arbetsmarknaden. Vårt starka fokus på anställbarhet flyter genom alla våra kurser och våra akademiker har fantastiska historier att berätta.

Vi är stolta över att vara ett topp 10 brittiskt universitet för anställbarhet på forskarnivå (HESA 2020), med 98% av våra akademiker i eller på väg att börja, anställning eller vidare studier inom 15 månader efter examen.

144092_BF0958images-Top10employability1Bucks New University","author_url":"","source":""}" />

Topp 3 studentförening (NSS 2020)

Vi förstår att studera vid Bucks inte bara handlar om att få en examen. Det handlar om att dyka in i nya upplevelser, hitta och utforska nya passioner, få nya vänner och blomstra på fantastiska sätt.

Our Students 'Union har nyligen röstats till nummer tre i Storbritannien (NSS 2020) och oavsett vad du gillar hittar du en klubb, ett samhälle eller ett team att vara en del av. För att inte tala om otaliga andra möjligheter du kan engagera dig utanför din kurs, som volontärarbete, kompetensworkshops och en fylld och varierad evenemangskalender. Plus, tack vare vårt Big Deal-system är alla våra klubbar, föreningar och aktiviteter gratis!

144089_BF0958images-Top3unionBucks New University","author_url":"","source":""}" />

State-of-the-art faciliteter

Vi har investerat i imponerande anläggningar, så när du examen kommer din kunskap och erfarenhet att vara uppdaterad. Från en flygsimulator till en sjukhusklinik eller en sport- och välbefinnandeklinik till ett psykologilaboratorium kommer framtida arbetsgivare att se att du redan vet din väg.

144858_Images-for-Karen_1212.jpgBucks New University","author_url":"","source":""}" />

Perfekt läge

Du studerar på en av tre huvudplatser , antingen i vackra Buckinghamshire ( High Wycombe eller Aylesbury ) eller i det pulserande Middlesex ( Uxbridge ). Oavsett var din kurs hamnar hittar du välkomnande, säkra samhällen, massor av underhållning för att hålla dig sysselsatt och mil av härliga landskap att utforska. Frekventa och snabba förbindelser till London ger dig enkel tillgång till spänningen i huvudstaden från alla campus utan de höga levnadskostnaderna. Alla platser ligger nära tåg- eller tunnelbanestationer. De stora flygplatserna i London, såsom Heathrow Airport, finns också i närheten.

Hem borta från hemma

Att flytta kan verka skrämmande men vi erbjuder en rad olika boendealternativ att välja mellan och våra bostadshus ger dig en fantastisk möjlighet att träffa nya människor.

Vi har också massor av supporttjänster på campus, så oavsett din fråga eller ditt problem kan vi peka dig i riktning mot någon som kan hjälpa till.

144851_Hugendenexteriorimage.jpgBucks New University","author_url":"","source":""}" />

Få reda på mer

För mer information, besök vår webbplats. Eller varför inte ta reda på mer om de stora skälen att välja Bucks och komma med till en virtuell öppen dag eller chatta online med vår personal och studenter.

Platser

High Wycombe

Bucks New University

Address
Queen Alexandra Road
HP11 2JZ High Wycombe, england, Storbritannien

Uxbridge

Address
106 Oxford Road
UB8 1NA Uxbridge, england, Storbritannien

Aylesbury

Address
59 Walton Street
HP21 7QG Aylesbury, england, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium