Läs den officiella beskrivningen

Vårt förflutna

Bucks New University grundades ursprungligen 1891 som School of Science and Art. Därefter erbjöd skolan kvällskurser till människor i lokalområdet - och var ursprungligen finansierad med en skatt på öl och sprit!

På 1900-talet började skolan utveckla starka band med lokala hantverk som möbel och skåp. Det var början på vår långa förening med möbeldesign och tillverkning.

Efter andra världskriget expanderade skolan och blev känd som High Wycombe College of Art and Technology. High Wycombe blev ett centrum för möbelindustrin och uppskattningar säger att cirka 80% av alla nations trästolar gjordes i staden under 1960-talet.

År 1999 tilldelades vi högskolans status av regeringen och blev känd som Buckinghamshire Chilterns University College. Det var inte förrän 2007 som vi ändrade det till snappiernamnet Buckinghamshire New University.

En utvecklingsperiod

Fram till 2000-talet hade universitetet splittrats över ett antal platser. Under 2009 konsoliderade vi och skapade tre campuser, med huvudfaciliteterna på vår High Wycombe Campus. De sena nuditeterna såg mycket utvecklingsarbete när campusen utvidgades och vår innovativa Gateway Building öppnades. Detta avancerade integrerade inlärningskomplex var före sin tid och vann en prestigefylld RIBA-pris 2010.

Vi har nu utbildat i över 125 år och välkomnar cirka 9000 studenter per år till våra campus.

Några kända alumner

  • Noel Fielding - Noel är en välkänd komiker och spelades ursprungligen i The Mighty Boosh. Du hittar nu honom på Channel 4s The Great British Bake Off. Noel studerade grafisk design och reklam medan han var här.
  • Naomi Riches - Naomi är en adaptiv rovare som vann en bronsmedalj vid 2008 Summer Paralympics och ett guld vid Summer Paralympics 2012. Mycket lämpligt kanske, som hon studerade Designad Metalwork
  • Chloe Rogers - Chloe är en av landets bästa hockeyspelare och vann en olympisk bronsmedalj i London 2012. Hon spelade för England och Storbritannien en otrolig 162 gånger.

Vår nuvarande

Numera har Bucks tre huvudområden, High Wycombe, Uxbridge och Aylesbury. High Wycombe är där de flesta av våra kurser är baserade. Uxbridge campus är hem till vårt brett utbud av vård- och vårdkurser, medan University Campus Aylesbury Vale erbjuder en mängd kurser som är inriktade på karriär och professionella program.

Under de senaste tio åren har vi investerat över 100 miljoner dollar i våra anläggningar för att se till att de möter vår personal och elevernas behov. Gateway, vårt flaggskeppsbyggnad, är ett toppmodernt komplex som rymmer medieproduktionsstudior, ett bibliotek, sportanläggningar och ett gym under ett tak. Gatewayen var ett sådant innovativt utrymme och så beundrade att det vann en eftertraktad RIBA-pris 2010.

År 2016 öppnade vi vårt människa prestations-, tränings- och friskvårdscenter, som är ett fyrkant för sport- och träningsvetenskap. Centret har ett körfält med trebanor med 3D-rörelseinspelningsteknik, tillsammans med en idrottsskada och sjukgymnastik. Det har redan blivit ett nav för sportskonditionering och behandling i området.

Vi har också nyligen uppdaterat södra vingen på vår campus i Queen Alexandra Road, High Wycombe, för att skapa dedikerade och skräddarsydda inlärningsområden tillsammans med informella utrymmen för studenter.

Samtidigt innebär vår investering i Hughenden Park Student Village att det nu finns över 400 rum med eget badrum för studenter, alla bara en kort promenad från vår High Wycombe campus.

Vissa sticker ut kurser

Vi erbjuder branschledande rese- och flygkurser, vilket ger eleverna chansen att studera för ett professionellt pilotkort samtidigt som de genomför universitetsstudier.

Här hittar du några av Storbritanniens enda musikhanteringskurser . Vi erbjuder även film- och tv-produktion och har smidda givande partnerskap med några högprofilerade branschnamn i media.

Vi är ett av de få få universitet som erbjuder en examen i polisarbete , vilket ger kandidater chansen att flytta in på en karriär i polisstyrkan.

Bucks är också en av de ledande leverantörerna av sjuksköterskekvalifikationer i sydöstra och erbjuder vuxen-, barn- och mentalvård förkvalificerad omvårdnad.

Vår framtid

På Bucks är eleverna hjärtat av allt vi gör. Vi har spännande planer för framtiden för att göra våra faciliteter och service ännu mer inspirerande och givande för alla som studerar hos oss.

Vi kommer att bygga på vårt utmärkta rykte för att utöka vår roll som ett nav för lärande, nå ut till lokala, nationella och internationella samfund. Och vi vill också utveckla vårt rykte för forskning och företag, inom akademiska och professionella discipliner.

Ett nytt digitalt utrymme

För att inspirera unga människor att flytta in i spännande och givande karriär arbetar vi i samarbete med Aylesbury College för att skapa ett nytt centrum för att stödja nystartade företag inom den digitala sektorn. Anläggningarna kommer att omfatta en cybersäkerhetssvit och en designstudio för virtuell verklighetsteknik. Företagen kommer att kunna få råd, stöd och utrymme för att hjälpa dem att växa och trivas.

Vi vill se en transformativ kultur där innovation, kreativitet och företag blomstrar. Våra kandidater kommer att förändra världen. De kommer att ha en spännande framtid, och det kommer Bucks också.

Vår vision

Vår vision är enkel. Vi vill bli ett ledande universitet för professionell och kreativ utbildning och tillämpad forskning. Därför utvecklar vi omsorgsfullt våra kursportföljer för att se till att de är vad studenterna behöver och hjälper dem på väg att uppfylla sysselsättningen.

Det finns tre huvudsträngar för vår vision: utbildning, forskning och vårt folk.

  • För utbildning skapar vi tillgänglig universitetsinlärning för att omvandla liv och vårda förmågan hos våra studenter att förändra världen. Vi vill sträcka ut och utmana våra elever att lyckas och bygga upp starka partnerskap med organisationer för att ge våra studenter oöverträffade möjligheter.
  • När det gäller forskning kommer vi att öka och förbättra mängden personalforskning för att få ett ännu starkare rykte för excellens. Vår forskning och företagsverksamhet kommer att berika och förbättra våra elevernas erfarenheter, och vi ska utveckla tvärvetenskaplig forskning för att skapa innovativt tänkande.
  • Våra människor kommer att bidra till att driva dessa förändringar. Vi ska se till att våra anställda har en tydlig förståelse för sina roller och ansvarsområden. Vi kommer att investera i en avancerad digital infrastruktur för att uppmuntra till nya och förbättrade arbetssätt. Tack vare den fortsatta engagemanget för all vår personal kommer vi att göra en verklig skillnad för våra elevernas liv.
Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

BA

Bucks New University

Flygindustrin är en progressiv och utvecklas ständigt inom teknik, processer och protokoll. Vi letar efter anpassningsbara, självförsörjande individer som har en logisk i ... [+]

Kursöversikt

Flygindustrin är en progressiv och utvecklas ständigt inom teknik, processer och protokoll. Vi letar efter anpassningsbara, självförsörjande individer som har en logisk inställning och ett kritiskt sinne. Bucks har ett långvarigt rykte för sina flygvetenskapliga grader och denna responsiva kurs återspeglar de ständiga förändringarna inom denna spännande bransch.

Detta program håller takt med de kontinuerliga förändringarna inom flygtransportindustrin, vilket gör att du lyckas med den kompetens som denna energiska sektor kräver.

Du kan välja att studera Bucks BA (Hons) Airline och Airport Management med Foundation Year, på University Campus Aylesbury Vale, Uxbridge Campus eller High Wycombe Campus, som hjälper dig att utveckla dina färdigheter och självförtroende innan du går vidare på graden kursen baserat på vår High Wycombe Campus.... [-]

Storbritannien High Wycombe Uxbridge
Februari 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Bucks New University

Du kommer att utforska de många vridningarna av mode, liksom hur man forskar och utvecklar idéer för att producera spännande och innovativa mode. Kursen odlar nya sätt at ... [+]

Kursöversikt

Utveckla din egen unika stil med en BA (Hons) Fashion Design. Med fokus på hantverk och innovation, utrusta vi dig med en bred kunskap om mode från design, experiment, mönsterskärning och konstruktion för att sätta ihop din egen samling. Om du vill göra ditt märke på modebranschen kan du börja med denna kurs.

Med en stor, välutrustad verkstad och industriutrustning använder du utrymme för att skapa individuella mönster.

Förstå mode

Du kommer att utforska de många vridningarna av mode, liksom hur man forskar och utvecklar idéer för att producera spännande och innovativa mode. Kursen odlar nya sätt att göra och tänka.

Utöver design och konstruktion kommer du också att lära dig hur du presenterar dina idéer för kunder och planläggningskoncept för en bredare publik. På kursen utvecklar du dina individuella styrkor, bygger en liten samling och portfölj för att starta dig i designbranschen efter examen.... [-]

Storbritannien High Wycombe
Februari 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

BSc

Bucks New University

Under hela programmet kommer du att studera nyckelmoduler inom lufträtt, meteorologi och instrument tillsammans med bredare ämnen som global luftfart och flygplatsverksam ... [+]

Kursöversikt

Om du vill kvalificera dig som en kommersiell pilot, täcker den här dynamiska kursen många områden inom flygtransportledning och förbereder dig till en framgångsrik karriär som en kommersiell pilot. Det är en av några få UK-universitet att ha en FNPT II-flygsimulator som du kommer att använda under det sista året av dina studier, vilket hjälper dig att förbereda dig för slutfasen av din flygträning.

Unikt för den brittiska högskolan, kommer Bucks New University 's program att ge dig en universitetsexamen och en frusen ATPL på bara tre års heltidsstudie - till en lägre kostnad än att göra dem separat.

Vi söker sökande som kan visa en entusiasm för flygning och ett starkt intresse för flygindustrin.... [-]

Storbritannien High Wycombe
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Bucks New University

Om du verkligen tycker om att kontrollera siffrorna är Accounting och Finance den perfekta karriärvägen för dig. Varje organisation behöver noggrann finansiell informatio ... [+]

Kursöversikt

Om du verkligen tycker om att kontrollera siffrorna är Accounting och Finance den perfekta karriärvägen för dig. Varje organisation behöver noggrann finansiell information för att kunna överleva och fatta beslut om framtida tillväxt. Du kommer att kunna känna igen trenderna och utforska sätt att hålla affärer på marknaden, se till att vinsterna stannar och kostnaderna blir låga.

Eftersom det är en gemensam examen, kommer den här kursen att gynna dem som strävar efter att vara revisorer eller arbetar i finansvärlden. Den innehåller kompetenser som bygger på investeringar och kommersiella bank-, försäkrings-, konsult- och finansmarknader.

Starta en säker karriär med många möjligheter... [-]
Storbritannien High Wycombe Uxbridge
Februari 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Bucks New University

Att veta hur man hjälper någon att övervinna sina utmaningar är inte lätt. Kursen ger dig insikt och kunskap för att hjälpa dem att övervinna hinder. Din studie kommer at ... [+]

Kursöversikt

Är du en "folk person"? Har du ett äkta intresse för människor? Har du tålamod och uthållighet? Då kan du potentiellt bli socialarbetare. Som en professionellt registrerad socialarbetare kommer du att göra skillnad i människors liv.

Få erfarenhet av att arbeta med utsatta grupper

Att veta hur man hjälper någon att övervinna sina utmaningar är inte lätt. Kursen ger dig insikt och kunskap för att hjälpa dem att övervinna hinder. Din studie kommer att kombinera klassrumsteorin med praktiska erfarenheter i praktiken, varav några innebär att man arbetar tillsammans med nuvarande sociala arbetstagare. Du får också förståelse för hur socialt arbete passar in med Storbritanniens regeringens politik och lagstiftning.... [-]

Storbritannien High Wycombe Uxbridge
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Bucks New University
Address
Queen Alexandra Road
HP11 2JZ High Wycombe, England, Storbritannien
Webbplats
Address
106 Oxford Road
UB8 1NA Uxbridge, England, Storbritannien
Address
59 Walton Street
HP21 7QG Aylesbury, England, Storbritannien