Bucks New University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vårt förflutna

Bucks New University grundades ursprungligen 1891 som School of Science and Art. Därefter erbjöd skolan kvällskurser till människor i lokalområdet - och var ursprungligen finansierad med en skatt på öl och sprit!

På 1900-talet började skolan utveckla starka band med lokala hantverk som möbel och skåp. Det var början på vår långa förening med möbeldesign och tillverkning.

Efter andra världskriget expanderade skolan och blev känd som High Wycombe College of Art and Technology. High Wycombe blev ett centrum för möbelindustrin och uppskattningar säger att cirka 80% av alla nations trästolar gjordes i staden under 1960-talet.

År 1999 tilldelades vi högskolans status av regeringen och blev känd som Buckinghamshire Chilterns University College. Det var inte förrän 2007 som vi ändrade det till snappiernamnet Buckinghamshire New University.

En utvecklingsperiod

Fram till 2000-talet hade universitetet varit uppdelat på flera platser. 2009 konsoliderades vi och skapade tre campus. De sena noughties såg mycket utvecklingsarbete när campus utökades och vår innovativa Gateway Building öppnades på High Wycombe campus.

Vi har nu utbildat i över 125 år och välkomnar cirka 9000 studenter per år till våra campus.

Några kända alumner

  • Noel Fielding - Noel är en välkänd komiker och spelades ursprungligen i The Mighty Boosh. Du hittar nu honom på Channel 4s The Great British Bake Off. Noel studerade grafisk design och reklam medan han var här.
  • Naomi Riches - Naomi är en adaptiv rovare som vann en bronsmedalj vid 2008 Summer Paralympics och ett guld vid Summer Paralympics 2012. Mycket lämpligt kanske, som hon studerade Designad Metalwork
  • Chloe Rogers - Chloe är en av landets bästa hockeyspelare och vann en olympisk bronsmedalj i London 2012. Hon spelade för England och Storbritannien en otrolig 162 gånger.

Vår nuvarande

Numera har Bucks tre huvudområden, High Wycombe, Uxbridge och Aylesbury. High Wycombe är där de flesta av våra kurser är baserade. Uxbridge campus är hem till vårt brett utbud av vård- och vårdkurser, medan University Campus Aylesbury Vale erbjuder en mängd kurser som är inriktade på karriär och professionella program.

Under de senaste tio åren har vi investerat över 100 miljoner dollar i våra anläggningar för att se till att de möter vår personal och elevernas behov. Gateway, vårt flaggskeppsbyggnad, är ett toppmodernt komplex som rymmer medieproduktionsstudior, ett bibliotek, sportanläggningar och ett gym under ett tak. Gatewayen var ett sådant innovativt utrymme och så beundrade att det vann en eftertraktad RIBA-pris 2010.

År 2016 öppnade vi vårt människa prestations-, tränings- och friskvårdscenter, som är ett fyrkant för sport- och träningsvetenskap. Centret har ett körfält med trebanor med 3D-rörelseinspelningsteknik, tillsammans med en idrottsskada och sjukgymnastik. Det har redan blivit ett nav för sportskonditionering och behandling i området.

Vi har också nyligen uppdaterat södra vingen på vår campus i Queen Alexandra Road, High Wycombe, för att skapa dedikerade och skräddarsydda inlärningsområden tillsammans med informella utrymmen för studenter.

Samtidigt innebär vår investering i Hughenden Park Student Village att det nu finns över 400 rum med eget badrum för studenter, alla bara en kort promenad från vår High Wycombe campus.

Vissa sticker ut kurser

Vi erbjuder branschledande rese- och flygkurser, vilket ger eleverna chansen att studera för ett professionellt pilotkort samtidigt som de genomför universitetsstudier.

Vi erbjuder också film- och tv-produktion och har skapat givande partnerskap med några högprofilerade industrinamn i media.

Vi är ett av de få få universitet som erbjuder en examen i polisarbete , vilket ger kandidater chansen att flytta in på en karriär i polisstyrkan.

Bucks är också en av de ledande leverantörerna av sjuksköterskekvalifikationer i sydöstra och erbjuder vuxen-, barn- och mentalvård förkvalificerad omvårdnad.

Vår framtid

På Bucks är eleverna hjärtat av allt vi gör. Vi har spännande planer för framtiden för att göra våra faciliteter och service ännu mer inspirerande och givande för alla som studerar hos oss.

Vi kommer att bygga på vårt utmärkta rykte för att utöka vår roll som ett nav för lärande, nå ut till lokala, nationella och internationella samfund. Och vi vill också utveckla vårt rykte för forskning och företag, inom akademiska och professionella discipliner.

Vår vision

Vår vision är enkel. Vi vill bli ett ledande universitet för professionell och kreativ utbildning och tillämpad forskning. Därför utvecklar vi omsorgsfullt våra kursportföljer för att se till att de är vad studenterna behöver och hjälper dem på väg att uppfylla sysselsättningen.

Det finns tre huvudsträngar för vår vision: utbildning, forskning och vårt folk.

  • För utbildning skapar vi tillgänglig universitetsinlärning för att omvandla liv och vårda förmågan hos våra studenter att förändra världen. Vi vill sträcka ut och utmana våra elever att lyckas och bygga upp starka partnerskap med organisationer för att ge våra studenter oöverträffade möjligheter.
  • När det gäller forskning kommer vi att öka och förbättra mängden personalforskning för att få ett ännu starkare rykte för excellens. Vår forskning och företagsverksamhet kommer att berika och förbättra våra elevernas erfarenheter, och vi ska utveckla tvärvetenskaplig forskning för att skapa innovativt tänkande.
  • Våra människor kommer att bidra till att driva dessa förändringar. Vi ska se till att våra anställda har en tydlig förståelse för sina roller och ansvarsområden. Vi kommer att investera i en avancerad digital infrastruktur för att uppmuntra till nya och förbättrade arbetssätt. Tack vare den fortsatta engagemanget för all vår personal kommer vi att göra en verklig skillnad för våra elevernas liv.

Platser

High Wycombe

Bucks New University

Address
Queen Alexandra Road
HP11 2JZ High Wycombe, england, Storbritannien

Uxbridge

Address
106 Oxford Road
UB8 1NA Uxbridge, england, Storbritannien

Aylesbury

Address
59 Walton Street
HP21 7QG Aylesbury, england, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium