Birmingham City University Faculty of Art, Design and Media

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Birmingham City University - Lunds av prestanda, Media och engelska

Med cirka 23.500 studenter från 80 olika länder, är Birmingham City University en av de största universiteten i Storbritannien och vår popularitet har ökat kraftigt de senaste åren.

Våra sex akademiska fakulteter erbjuder över 350 kurser från grundnivå, genom grundutbildningsprogram studieprogram, till visade masterkurser och forskningsdoktorer. Ungefär en tredjedel av våra studenter studerar på deltid, som kombinerar anställning med våra professionellt relevanta kurser, förbättra sina karriärmöjligheter.

Ligger i Birmingham, Englands näst största stad, är vi stolta över våra starka band och ett nära samarbete med regionen. Vi lägger mer än miljoner £ 270 i den regionala ekonomin och stödja tusentals arbetstillfällen i staden och dess omgivningar.


Fakulteten för Performance, Media och engelska

Fakulteten består av fyra distinkta centra kreativ kompetens baserade över staden: Birmingham Conservatoire, Birmingham School of Acting, Institutionen för engelska och Birmingham School of Media.


Birmingham Conservatoire


En internationellt erkänd centrum för undervisning, forskning och framförande av musik, Birmingham Conservatoire utbildar och tränar musiker till professionell standard i solist, sammansättning, kammarmusik, orkesterspel och jazz.


Birmingham School of Acting


Birmingham School of Acting är en liten specialiserad institution som erbjuder heltid högre kurser på grundnivå och avancerad nivå, och deltids och sommarskola kurser för vuxna, ungdomar och barn.


School of English


Du hittar School of English på universitetets Centrum norr Campus, två minuters promenad från Kenrick Library. Skolan har en etablerad och växande forskningsprofil och erbjuder en mängd olika kurser i engelska för alla berörda intressen.


School of Media


Med fokus på innovation, kreativitet och företagande, Birmingham School of Media erbjuder ett brett utbud av kurser, från grund- och forskarutbildning till professionella och korta kurser inriktade mediebranschen.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se BAs »

Program

Skolan erbjuder också:

BA

BA (Hons) Tillämpas Prestanda (gemenskap Och Utbildning)

Campusstudier Heltid 3 - 3 år September 2017 Storbritannien Birmingham

Vår spännande BA (Hons) Applied Performance (gemenskapen och utbildning) ger stimulerande, praktiskt baserad utbildning för att förbereda dig för en karriär inom en rad olika områden av tillämpad prestanda; ger dig möjlighet att arbeta som en prestation tillverkare / artist genom att utforma, skriva och fysisk rörelse baserat arbete och som en utövare levererar workshops i samhället och / eller utbildningsmiljöer. [+]

Behörighet

Du bör normalt ha en A-nivå eller motsvarande i drama, dans, performance eller en relaterad konst ämne. Vi välkomnar även sökande med praktisk erfarenhet inom scenkonsten. Du kommer normalt att behöva en rad GCSEs plus minst ett av följande:

240 UCAS tullpunkter

A-nivå i Drama eller närliggande ämne (C), och två AS-nivåer både i lönegrad (D)

Två A-nivåer, (C) drama eller närliggande ämne och (D) i en annan A-nivå

BTEC National Diploma (Merit) i scenkonst

BTEC National Certificate (MM) i Performing Arts

GNVQ Avancerad (Merit) i scenkonst

Anställbarhet

Kursen fokuserar på att förbereda dig för sysselsättningen. Akademiker har gått vidare till arbete inom områden som Theatre in Education, Teater i hälsa, teatern i fängelser och med unga lagöverträdare, Community Arts eller att undervisa i skolor och vidareutbildning högskolor. Vi kör vår egen forskarutbildning företag, frispråkiga, som sysselsätter studenter efter examen, plus att vi erbjuder betalda praktikplatser på teater företag varje år.... [-]