Läs den officiella beskrivningen

HANDLA OM

Våra studenter är i hjärtat av Academy of Music and Sound, som stöds av vårt team av engagerade lärare. Vi erbjuder specialiserad musikprestation och produktionsutbildning som förbereder dig för en karriär i den moderna musikbranschen med erkända musikkvalifikationer.

Musikhögskolan grundades 1994 och erbjuder musikutbildning av professionella musiker i åldrarna 16-19, till grund- och forskarutbildning i Edinburgh, Exeter, Gateshead, Glasgow, Southampton, Swindon och Online.

Med brittiska artister dominerar den globala musikscenen och den ökande populariteten för festivaler och levande musik som ger 4 miljarder kronor till den brittiska ekonomin, är det en spännande bransch att vara en del av. Det finns ett stort utbud av karriärvägar för dig att följa, från låtskrivning och produktion till scenhantering och ljudteknik. Källa: UK Music, önskar du var här.

AMS alumni arbetar nu framgångsrikt inom Storbritannien och global musikindustri, noterbara alumner inkluderar:

Tristan Evans of the Vamps

Tristan Evans - Drummer i Virgin EMI tecknade bandet The Vamps. Han är också producent av många av sina låtar. De har lanserat sin egen rekordetikett och spelat på arenor över hela världen.

Laurence Jones Blues Artist of the Year

Laurence Jones - Låtskrivare, gitarrist och vokalist, vinnande årets unga blueskonstnär 2014, 2015 och 2016. Han har stödt Van Morrison, James Bay, Jools Holland och Buddy Guy.

Alumni Josh Kumra

Josh Kumra - Undertecknad på Sony RCA, skrev han med nummer 1 singeln "Do not Go" med Wretch 32. Han fortsätter att släppa sitt album och samarbetar med likeså Naughty Boy och Emeli Sandé.

Eddy Thrower trumma för lägre än Atlanten

Eddy Thrower - Drummer i lägre än Atlantis, säljer ut 6 brittiska turer samt att ha 2 topp 40 album. De har musik som visas i spel som Tony Hawk och Guitar Hero.

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Academy of Music & Sound Online

Motsvarande 3: e år i en examen är den här 1-åriga kursen utformad för att följa med att studera en musikrelaterad grundnivå, HND eller erkänd branschserfarenhet med kval ... [+]

Motsvarande 3: e år i en examen är den här 1-åriga kursen utformad för att följa med att studera en musikrelaterad grundnivå, HND eller erkänd branschserfarenhet med kvalifikationer. Valideras av University of Wolverhampton, är det utvecklat för att återspegla de viktigaste Pathways i branschen, bland annat prestanda, produktion och verksamhet.

BA (HONS) PROFESSIONAL MUSIC BUSINESSKursinnehållKursUndervisning, rådgivning och vägledning från branschledareNätverk och samarbeta med andra musiker och likasinnade människorFå en djupgående kunskap om hur företag och musik fungerarHantera och marknadsföra dina egna musikprodukterUtöka ditt CV och portfölj med verkliga erfarenheter och produkterBA (Hons) Professional Music UnitsPROFESSIONELLT PROJEKT... [-]
Storbritannien Edinburgh Exeter Glasgow Southampton  + 1 Mer
Augusti 2019
Engelska
Heltid
Deltid
1 år
Internet
Läs mer på svenska