Läs den officiella beskrivningen

I sina tre århundraden av existens, har La Salle haft det enda syftet att permanent och uppdaterad utbildning på alla nivåer. Detta åtagande har upprätthållits med tiden kontinuerligt i fem världsdelar. Antalet studenter överstiger en miljon, distribueras i 1.600.- centra som tillhandahåller utbildning mer än 70.000 lärare.

I Spanien, som infördes omkring 125 år sedan, har La Salle utvecklat studier anpassade till behoven och kraven från varje historiskt ögonblick och har kunnat skriva ut personliga kvalitetsstämpel utbildning där totala måttet på den person som har segrat över ren kvantitativ kunskapsinhämtning.

I Katalonien har La Salle totalt 30 centra och 23.000 studenter och i Madrid har 17 skolor med totalt 11.300 studenter.

Den IALU - International Association of Lasallian universitet består av 73 universitet. I USA: La Salle University of Philadelphia, Manhattan College of New York, Saint Mary College of California, La Salle College of Santa Fe, Lewis University of Chicago, Memphis College of Christian Brother. I Filippinerna; De La Salle University of Manila, University of La Salle i Bacolod City. I Israel: Bethleem University. I Latinamerika: La Salle University i Bogota, Higher Education Center Kanot-Brasilien, Mexiko Institutes of tertiär och Obregon, Central Institute of Guatemala, IUTEMAR La Salle i Caracas, IUTEAGRO av Cojedes; IUTEIN de Guayana. Universiteten i Europa betona vikten av IInstitut Supérieur Agricole av Bauvais, ISAIP d'Angers, l'ECAM av Lyon, Saint Lu Arkitekturskolan i Belgien, bland andra; till vilken ska läggas centra i Afrika och Asien.

Genom historien och över hela världen, har La Salle har åtagit sig att människor i hela sitt yrkesliv samt; som med organisationer i deras tekniska utvecklingen. Detta engagemang avspeglas i en uppsättning av utbildning, information, förmedling, överföring och kommunikation som gör La Salle ett möte med teknik och Affärsvärlden.

I Spanien La Salle, med campus i Barcelona och Madrid, erbjuder, förutom de inlärda universitetskurser, följande program:

  • Doctoral Program
  • Masters Program
  • Program för Internationella Stages
  • Professional Development Program (PDP)
  • fördjupningskurser
  • företags~~POS=TRUNC

Den Masters Program det möter behoven hos företaget och dess personal med en praktisk syn och ett mål för snabb tillämpning av kunskap emot. Denna expansion av kunskap om området av professionell specialisering eller andra områden, vilket bidrar till personlig utveckling och förbättra anpassningsförmåga yrkesverksamma till de kontinuerliga förändringar på arbetsplatsen och den tekniska miljön.

Den Masters Program Den vänder sig till yrkesverksamma med universitetsexamen och yrkeserfarenhet som vill förbättra sina yrkeskunskaper (i olika sektorer och områden som omfattas av mästarna som ingår i programmet) och som behöver förstå verksamheten komplexitet och hur man anpassa sig till de nya utmaningar; finslipa sina yrkeskunskaper; utveckla och höja kompetensen för analys, syntes, kommunikation, integration och samarbete i grupp.

Programmen undervisas på:
Engelska
Spansk
Katalansk

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

laSalle Barcelona

Graden i audiovisuella Systems Engineering ger en solid grund av kunskap som gör det möjligt att delta och leda projekt med anknytning till informationsteknik och kommuni ... [+]

Den Examen i audiovisuell Systems Engineering Det ger en solid grund av kunskap som gör det möjligt att delta och leda projekt med anknytning till informationsteknik och kommunikation (IKT). Studier kombinera vetenskaplig och teknisk kunskap så att studenten kan förnya och utveckla nya tekniska lösningar, lära ledarförmåga, kommunikation, ledarskap, lagarbete och innovation och entreprenörskap. Vissa ämnen undervisas på engelska för studenter att nå en bra nivå.

Med hänvisning till den vetenskapliga och tekniska kunskapen bör skilja de gemensamma tvär innehållet med andra specialiteter (matematik, elektronik, datorer och signalbehandling) som de själva examen. De senare inkluderar akustiken i dess olika aspekter (kapslingar, vibrationer, ljud och tal), digital-TV (från inspelning till överföring via displayen) och audiovisuella och multimediainnehåll i allmänhet.... [-]

Spanien Barcelona
September 2019
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
laSalle Barcelona

La Salle erbjuder den första och enda officiella examen i teknik och management i Spanien, med erfarenhet som första universitet för telekommunikation i Katalonien och le ... [+]

La Salle erbjuder den första och enda officiella examen i teknik och management i Spanien, med erfarenhet som första universitet för telekommunikation i Katalonien och leverans av MBA: Master of Business Administration för mer än 25 år. Denna nya grad lärs ut i ansedda amerikanska universitet som Stanford University Technology, MIT eller Berkeley.

ÅHÖRARE

Du kan få tillgång till den här Grade:

Från gymnasiet, en gång passerade antagningsprov till universitetet (PAU). Från högre utbildning Cycles (CFGS). Om du bedriver en universitetsexamen som inte har avslutat och vill fortsätta det i La Salle (filöverföring). Borde ha gått på universitet utomlands, måste du kunna validera minst 30 högskolepoäng eller åtkomst via godkännande av skolan och PAU genom UNED ackreditering eller via UNED om du EHEA. Om du redan har en universitetsexamen. Borde ha gått på universitet utomlands, måste du kunna validera minst 30 högskolepoäng eller åtkomst via godkännande av skolan och PAU genom UNED via ackreditering av UNED om du är EHEA eller via homo universitetsexamen i Spanien. Om du har gjort inträdesprov till college i över 25 år och över 45 år. Om du är student i Europeiska unionen eller något annat land som de har tecknat internationella avtal som gäller i detta fall, du måste uppfylla de akademiska kraven i utbildningssystemet i det land där du studerar för universitetsstudier och godkännandeprocessen Test Tillgång till universitetet (PAU) vid UNED (www.uned.es). De studenter som har åtkomst till partiell studier examen (eller avslutat) cursados ​​utanför den spanska staten, måste ta ett intyg... [-]
Spanien Barcelona
September 2019
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
laSalle Barcelona

Multimedia ingenjörsexamen som specialiserat sig på spel möjliggör för studerande att utveckla applikationer för alla plattformar: webben, mobila enheter, TV, sociala nät ... [+]

Multimedia ingenjörsexamen som specialiserat sig på spel möjliggör för studerande att utveckla applikationer för alla plattformar: webben, mobila enheter, TV, sociala nätverk, spelkonsoler, etc. Och för olika sektorer såsom videospel, 2D och 3D-animering interaktion, bio och audiovisuell produktion.

Graden har sin egen tekniska bas, som gör det möjligt för eleverna att utveckla en väl definierad kompetens; allt i tjänst hos den begreppsbildning och utveckling av virtuella miljöer av interaktion utan begränsning av kommunikationsmedium eller särskilt utrymme.

Tack vare tvär karakteristisk för Multimedia och dess strategiska läge, studenter / som i multimediateknik som är specialiserade på videospel har ett brett spektrum av karriärmöjligheter och tillämpa sina kunskaper i någon typ av bransch som kräver interaktivt digitalt innehåll: videospel, medicinsk , sport, kultur, utbildning, marknadsföring, riskförebyggande, återvinning av historiskt, konstnärligt, underhållning eller strategisk rådgivning minne, bland många andra.... [-]

Spanien Barcelona
September 2019
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
laSalle Barcelona

La Salle Campus Barcelona erbjuder en dubbel examen från området TCI teknik och inom Business Management. Denna dubbel examen examen tillåter eleverna att avsluta college ... [+]

La Salle Campus Barcelona erbjuder en dubbel examen från området TCI teknik och inom Business Management. Denna dubbel examen examen tillåter eleverna att avsluta college i 5 år och en halv akademiska, med två officiella grad.

Utformningen av denna dubbla examen ger studenter att studera två grader som är färdigställda och därmed ge den studerande med en global strategi och interdisciplinarioque dem öppnar många karriärmöjligheter: de egenskaper hos var och en av de kurser som avlagts, betyg och specialprofiler eller blandas med kunskap om de två områdena.

Dubbla examina kräver studenter till en högre utför en student i 4 år (240 hp) kurser och graden överstiger en enda insats. Därför går de till elever med höga studieresultat från vetenskapliga och tekniska gymnasiet att under antagningsprocessen, de måste bevisa sin akademiska meriter av de sista kurserna.... [-]

Spanien Barcelona
September 2019
Heltid
11 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
laSalle Barcelona

Prestige och tradition. La Salle var 1st Telecommunications skolan skapas i Katalonien och den 1: a att starta en Engineering ljud och bild, mer än 25 år sedan. I datatek ... [+]

La Salle Campus Barcelona erbjuder 5 dubbla examina inom IKT teknik. Dubbla examina tillåter studenter att avsluta college i 5 läsår, med två officiella utbildningar.

Utformningen av dessa dubbel examen ger studenter att studera två grader som kompletterar och därmed ge den studerande med ett globalt och tvärvetenskapligt synsätt som kommer att öppna många karriärmöjligheter: egenskaperna hos var och en av de kurser som avlagts, betyg och special profiler som har en blandad kunskap om de två områdena.

Datateknik och finns i all affärsverksamhet och inom alla sektorer. Denna teknik påverkar alla aspekter av förvaltningen och konfiguration av datorsystem samt applikationsutveckling och sammankoppling av olika plattformar, stärka innehållet i samband med administration och arkitektur av datasystem och information. Dessutom studenter i dubbel examen genom utbildning i Multimedia Engineering är utmärkt teknik, kan integratörer besluta att vägar måste anta tekniken för att vara riktigt effektivt i sin medlarroll i den kommunikativa och kreativ process.... [-]

Spanien Barcelona
September 2019
Heltid
5 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
laSalle Barcelona

Det ger de verktyg som har lämnat de elektronikkonstruktion prestige nådde idag, utveckla kunskap av analoga och digital elektronik, mikroprocessorer, elektroteknik, regl ... [+]

La Salle Campus Barcelona erbjuder 5 dubbla examina inom ICT Engineering. Dubbla examina tillåter studenter att avsluta college i 5 läsår, med två officiella grad.

Utformningen av dessa dubbel examen ger studenter att studera två grader som kompletterar och därmed ge den studerande en omfattande och tvärvetenskapligt synsätt som öppnar upp många karriärmöjligheter: egenskaperna hos var och en av cursados ​​grader och specialprofiler med en blandad kunskap om de två områdena.

ÅHÖRARE

Du kan få tillgång till den här Grade:

Från gymnasiet, en gång passerade antagningsprov till universitetet (PAU). Från högre utbildning Cycles (CFGS). Om du bedriver en universitetsexamen som inte har avslutat och vill fortsätta det i La Salle (filöverföring). Borde ha gått på universitet utomlands, måste du kunna validera minst 30 högskolepoäng eller åtkomst via godkännande av skolan och PAU genom UNED ackreditering eller via UNED om du EHEA. Om du redan har en universitetsexamen. Borde ha gått på universitet utomlands, måste du kunna validera minst 30 högskolepoäng eller åtkomst via godkännande av skolan och PAU genom UNED via ackreditering av UNED om du är EHEA eller via homo universitetsexamen i Spanien. Om du har gjort inträdesprov till college i över 25 år och över 45 år. Om du är student i Europeiska unionen eller något annat land som de har tecknat internationella avtal som gäller i detta fall, du måste uppfylla de akademiska kraven i utbildningssystemet i det land där du studerar för universitetsstudier och godkännandeprocessen Test Tillgång till universitetet (PAU) vid UNED (www.uned.es). De studenter som... [-]
Spanien Barcelona
September 2019
Heltid
5 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
laSalle Barcelona

Utveckla yrkeskarriär i planering, konstruktion, tillverkning, installation, drift och underhållstjänster eller elektronisk telekommunikationsutrustning, se till att prod ... [+]

La Salle Campus Barcelona erbjuder 5 dubbla examina inom ICT Engineering. Dubbla examina tillåter studenter att avsluta college i 5 läsår, med två officiella grad.

Utformningen av dessa dubbel examen ger studenter att studera två grader som kompletterar och därmed ge den studerande en omfattande och tvärvetenskapligt synsätt som öppnar upp många karriärmöjligheter: egenskaperna hos var och en av cursados ​​grader och specialprofiler med en blandad kunskap om de två områdena.

ÅHÖRARE

Du kan få tillgång till den här Grade:

Från gymnasiet, en gång passerade antagningsprov till universitetet (PAU). Från högre utbildning Cycles (CFGS). Om du bedriver en universitetsexamen som inte har avslutat och vill fortsätta det i La Salle (filöverföring). Borde ha gått på universitet utomlands, måste du kunna validera minst 30 högskolepoäng eller åtkomst via godkännande av skolan och PAU genom UNED ackreditering eller via UNED om du EHEA. Om du redan har en universitetsexamen. Borde ha gått på universitet utomlands, måste du kunna validera minst 30 högskolepoäng eller åtkomst via godkännande av skolan och PAU genom UNED via ackreditering av UNED om du är EHEA eller via homo universitetsexamen i Spanien. Om du har gjort inträdesprov till college i över 25 år och över 45 år. Om du är student i Europeiska unionen eller något annat land som de har tecknat internationella avtal som gäller i detta fall, du måste uppfylla de akademiska kraven i utbildningssystemet i det land där du studerar för universitetsstudier och godkännandeprocessen Test Tillgång till universitetet (PAU) vid UNED (www.uned.es). De studenter som... [-]
Spanien Barcelona
September 2019
Heltid
5 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
laSalle Barcelona

Utformningen av dessa dubbel examen ger studenter att studera två grader som kompletterar och därmed ge den studerande en omfattande och tvärvetenskapligt synsätt som öpp ... [+]

La Salle Campus Barcelona erbjuder 5 dubbla examina inom ICT Engineering. Dubbla examina tillåter studenter att avsluta college i 5 läsår, med två officiella grad.

Utformningen av dessa dubbel examen ger studenter att studera två grader som kompletterar och därmed ge den studerande en omfattande och tvärvetenskapligt synsätt som öppnar upp många karriärmöjligheter: egenskaperna hos var och en av cursados ​​grader och specialprofiler med en blandad kunskap om de två områdena.

ÅHÖRARE

Du kan få tillgång till den här Grade:

Från gymnasiet, en gång passerade antagningsprov till universitetet (PAU). Från högre utbildning Cycles (CFGS). Om du bedriver en universitetsexamen som inte har avslutat och vill fortsätta det i La Salle (filöverföring). Borde ha gått på universitet utomlands, måste du kunna validera minst 30 högskolepoäng eller åtkomst via godkännande av skolan och PAU genom UNED ackreditering eller via UNED om du EHEA. Om du redan har en universitetsexamen. Borde ha gått på universitet utomlands, måste du kunna validera minst 30 högskolepoäng eller åtkomst via godkännande av skolan och PAU genom UNED via ackreditering av UNED om du är EHEA eller via homo universitetsexamen i Spanien. Om du har gjort inträdesprov till college i över 25 år och över 45 år. Om du är student i Europeiska unionen eller något annat land som de har tecknat internationella avtal som gäller i detta fall, du måste uppfylla de akademiska kraven i utbildningssystemet i det land där du studerar för universitetsstudier och godkännandeprocessen Test Tillgång till universitetet (PAU) vid UNED (www.uned.es). De studenter som... [-]
Spanien Barcelona
September 2019
Heltid
5 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
laSalle Barcelona

Tåg ingenjörer med förmåga att förstå de olika affärsområdena, verkligheten på marknaden och att förstå alla parter samverkar i processen att lösa på ett effektivt sätt, ... [+]

La Salle Campus Barcelona erbjuder 5 dubbla examina inom ICT Engineering. Dubbla examina tillåter studenter att avsluta college i 5 läsår, med två officiella grad.

Utformningen av dessa dubbel examen ger studenter att studera två grader som kompletterar och därmed ge den studerande en omfattande och tvärvetenskapligt synsätt som öppnar upp många karriärmöjligheter: egenskaperna hos var och en av cursados ​​grader och specialprofiler med en blandad kunskap om de två områdena.

ÅHÖRARE

Du kan få tillgång till den här Grade:

Från gymnasiet, en gång passerade antagningsprov till universitetet (PAU). Från högre utbildning Cycles (CFGS). Om du bedriver en universitetsexamen som inte har avslutat och vill fortsätta det i La Salle (filöverföring). Borde ha gått på universitet utomlands, måste du kunna validera minst 30 högskolepoäng eller åtkomst via godkännande av skolan och PAU genom UNED ackreditering eller via UNED om du EHEA. Om du redan har en universitetsexamen. Borde ha gått på universitet utomlands, måste du kunna validera minst 30 högskolepoäng eller åtkomst via godkännande av skolan och PAU genom UNED via ackreditering av UNED om du är EHEA eller via homo universitetsexamen i Spanien. Om du har gjort inträdesprov till college i över 25 år och över 45 år. Om du är student i Europeiska unionen eller något annat land som de har tecknat internationella avtal som gäller i detta fall, du måste uppfylla de akademiska kraven i utbildningssystemet i det land där du studerar för universitetsstudier och godkännandeprocessen Test Tillgång till universitetet (PAU) vid UNED (www.uned.es). De studenter som... [-]
Spanien Barcelona
September 2019
Heltid
5 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
laSalle Barcelona

I den mån Animation La Salle Campus Barcelona förbereder dig för att vara en animation artist för alla professionella möjligheter relaterade till animering och visuella u ... [+]

Varför välja denna grad?

fullt lärande både fundamenta och tekniker för datoranimation. Du får lära dig den senaste tekniken 3D datoranimation, att inte tala om anatomi, principer för rörelse och handling. Examen i Animation La Salle Campus Barcelona lägger särskild vikt vid de grundläggande principerna för konst, design och rörelse som ligger bakom all animation oavsett teknik.

Fakultet aktiv. Undervisningen ges av yrkesverksamma inom underhållningsbranschen både nationellt och internationellt, med pedagogisk skicklighet, med hjälp av tekniker och verktyg som behövs i miljön och karriärmöjligheter.

Anslutning till animation industrin. Graden i Animation kommer att sätta dig i kontakt med ledande företag inom animation.... [-]

Spanien Barcelona
September 2019
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
laSalle Barcelona

Från School of Architecture det personliga förhållandet mellan lärare och elev främjas och tar studenten till den professionella verkligheten, vilket gör projekt utveckla ... [+]

Varför välja denna grad?

För den professionella och socialt erkännande av de utmärkande egenskaperna hos en arkitekt La Salle, baserat på den specifika och differentierad undervisning i vår skola. Av en fakultet av professionella profesoresformados av mest prestigefyllda tillgångar i Katalonien, som kombinerar sin yrkesverksamhet med klasser i college. Dr Robert Terradas, chef för arkitektur La Salle, är en arkitekt av landmärke byggnader runt om i världen, och leder ett team av professorer internationellt rykte med arbeten på 5 kontinenter.

Den icke-avdelningens undervisning struktur Arkitektur La Salle, endast i staten, gör det möjligt att studera kors föremål projektutveckling verkstad. I den här kursen gjorde vi verkställande projekt med lärare från alla områden.... [-]

Spanien Barcelona
September 2019
Heltid
5 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
laSalle Barcelona

Denna teknik påverkar alla aspekter av förvaltningen och konfiguration av datorsystem samt applikationsutveckling och sammankoppling av olika plattformar, stärka innehåll ... [+]

Denna teknik påverkar alla aspekter av förvaltningen och konfiguration av datorsystem samt applikationsutveckling och sammankoppling av olika plattformar, stärka innehållet i samband med administration och arkitektur av datasystem och information.

ÅHÖRARE

Du kan få tillgång till den här Grade:

Från gymnasiet, en gång passerade antagningsprov till universitetet (PAU). Från högre utbildning Cycles (CFGS). Om du bedriver en universitetsexamen som inte har avslutat och vill fortsätta det i La Salle (filöverföring). Borde ha gått på universitet utomlands, måste du kunna validera minst 30 högskolepoäng eller åtkomst via godkännande av skolan och PAU genom UNED ackreditering eller via UNED om du EHEA. Om du redan har en universitetsexamen. Borde ha gått på universitet utomlands, måste du kunna validera minst 30 högskolepoäng eller åtkomst via godkännande av skolan och PAU genom UNED via ackreditering av UNED om du är EHEA eller via homo universitetsexamen i Spanien. Om du har gjort inträdesprov till college i över 25 år och över 45 år. Om du är student i Europeiska unionen eller något annat land som de har tecknat internationella avtal som gäller i detta fall, du måste uppfylla de akademiska kraven i utbildningssystemet i det land där du studerar för universitetsstudier och godkännandeprocessen Test Tillgång till universitetet (PAU) vid UNED (www.uned.es). De studenter som har åtkomst till partiell studier examen (eller avslutat) cursados ​​utanför den spanska staten, måste ta ett intyg från ditt universitet, eftersom deras examen är tjänsteman i hans land. Om du uppfyller något av dessa krav kan du starta processen för... [-]
Spanien Barcelona
September 2019
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
laSalle Barcelona

I finalitzar Estudis els l'alumne Rebra den títol av Graduat eller examen Enginyeria informatica per la Universitat Ramon Llull. ... [+]

Syftar till att

Krukor accedir en este Grau:

Des av Batxillerat en polis superades dem bevisar d'acces till University (PAU). Des Cicles Formatius Higher Grau (CFGS). Om du är en college titulació cursant inte finalitzat i volymer fortsätter till La Salle (trasllat d'ändamålsenligt). En cas d'haver cursat Estudis universitaris a l'estranger, du måste kunna validera en minim 30 hp eller via accedir beviljat godkännande av Batxillerat i Pau genom eller via ACKREDITERING UNED UNED om ets av EHEA. Om en högskola ja tiotals titulació. En cas d'haver cursat Estudis universitaris a l'estranger, måste du kunna validera en minim 30 hp eller via accedir beviljat godkännande av Batxillerat i Pau genom det öppna universitetet, UNED via ackreditering om ets av EHEA eller, universitari beviljat godkännande via títol till Espanya. Om du har FET det prova d'accès à la Universitat per en grans månad eller per 25 Anys MES Grans 45 Anys. Om ets alumne Europeiska unionen eller vissa Paisos dels d'eller amb els som s'hagin subscrit Acords internacionals gäller för aquest respekt, måste du complir els akademiker requisits exigits i educatiu i det land, som är skol per accedir Universitat i processen för godkännande av prova d'accès à la Universitat (PAU) vid UNED. Aquells alumnes att accedeixin al Grau amb Estudis parcials (eller finalitzats) cursats de l'estat Espanyol forum, lime Portin certifikat av Seva Universitat d'ursprung, som det officiella titulació Seva és seu i landet. Om du compleixes några aquests d'requisits, krukor starta proces d'du admissió de La Salle, propi per... [-]
Spanien Barcelona
Maj 2019
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
laSalle Barcelona

Graden i elektronik telekommunikation inramas inom IT miljö och har sin egen tekniska bas och klart definierade och professionella kompetens i hög efterfrågan. ... [+]

"Elektroniken spelar en nyckelroll i utvecklingen och tekniska framsteg i samhället. Teknik är den främsta stöd för områdena kommunikation, kontroll och databehandling.

Graden i elektronik telekommunikation inramas inom IT miljö och har sin egen tekniska bas och klart definierade och professionella kompetens i hög efterfrågan.

Genom att studera omnämnandet i Robotics, kommer du att studera världen av robotteknik tillämpas på flera områden, bland vilka sociala, pedagogiska, terapeutiska och hjälpmedels robotik, skapa teknik som kommer att förvandla handel och förbättra vardagen, skapar tangibles levande artificiell, en sektor med stark tillväxt och stor framtid. "... [-]

Spanien Barcelona
September 2019
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
laSalle Barcelona

Kvalificeringen erbjuder ett brett utbud av karriärmöjligheter, särskilt i FoU laboratorier, företag eller för att skapa nya produkter och tjänster i den elektroniska utr ... [+]

Kvalificeringen erbjuder ett brett utbud av karriärmöjligheter, särskilt i FoU laboratorier, företag eller för att skapa nya produkter och tjänster i den elektroniska utrustningen.

Vi har erfarenhet av att vara den första skolan för att undervisa specialitet elektroniska system i Katalonien och lärare med omfattande undervisning och yrkeserfarenhet, vilket ger personligt stöd under tävlingen.

ÅHÖRARE

Du kan få tillgång till den här Grade:

Från gymnasiet, en gång passerade antagningsprov till universitetet (PAU). Från högre utbildning Cycles (CFGS). Om du bedriver en universitetsexamen som inte har avslutat och vill fortsätta det i La Salle (filöverföring). Borde ha gått på universitet utomlands, måste du kunna validera minst 30 högskolepoäng eller åtkomst via godkännande av skolan och PAU genom UNED ackreditering eller via UNED om du EHEA. Om du redan har en universitetsexamen. Borde ha gått på universitet utomlands, måste du kunna validera minst 30 högskolepoäng eller åtkomst via godkännande av skolan och PAU genom UNED via ackreditering av UNED om du är EHEA eller via homo universitetsexamen i Spanien. Om du har gjort inträdesprov till college i över 25 år och över 45 år. Om du är student i Europeiska unionen eller något annat land som de har tecknat internationella avtal som gäller i detta fall, du måste uppfylla de akademiska kraven i utbildningssystemet i det land där du studerar för universitetsstudier och godkännandeprocessen Test Tillgång till universitetet (PAU) vid UNED (www.uned.es). De studenter som har åtkomst till partiell studier examen (eller avslutat) cursados ​​utanför den spanska staten, måste ta ett... [-]
Spanien Barcelona
September 2019
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
laSalle Barcelona

La Salle var det första universitetet i Spanien att erbjuda universitetsstudier i Multimedia Engineering (1996) och att erbjuda den första och enda officiella examen i Mu ... [+]

La Salle var det första universitetet i Spanien att erbjuda universitetsstudier i Multimedia Engineering (1996) och att erbjuda den första och enda officiella examen i Multimedia Engineering hela staten (2008). Vi har mer än 12 års bildning och spridning av våra studenter / das i hela Europa.

ÅHÖRARE

Du kan få tillgång till den här Grade:

Från gymnasiet, en gång passerade antagningsprov till universitetet (PAU). Från högre utbildning Cycles (CFGS). Om du bedriver en universitetsexamen som inte har avslutat och vill fortsätta det i La Salle (filöverföring). Borde ha gått på universitet utomlands, måste du kunna validera minst 30 högskolepoäng eller åtkomst via godkännande av skolan och PAU genom UNED ackreditering eller via UNED om du EHEA. Om du redan har en universitetsexamen. Borde ha gått på universitet utomlands, måste du kunna validera minst 30 högskolepoäng eller åtkomst via godkännande av skolan och PAU genom UNED via ackreditering av UNED om du är EHEA eller via homo universitetsexamen i Spanien. Om du har gjort inträdesprov till college i över 25 år och över 45 år. Om du är student i Europeiska unionen eller något annat land som de har tecknat internationella avtal som gäller i detta fall, du måste uppfylla de akademiska kraven i utbildningssystemet i det land där du studerar för universitetsstudier och godkännandeprocessen Test Tillgång till universitetet (PAU) vid UNED (www.uned.es). De studenter som har åtkomst till partiell studier examen (eller avslutat) cursados ​​utanför den spanska staten, måste ta ett intyg från ditt universitet, eftersom deras examen... [-]
Spanien Barcelona
September 2019
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
laSalle Barcelona

Civilingenjör Byggande av La Salle är den första graden av denna specialitet som godkändes i Katalonien, enligt den nya europeiska ramen för högre utbildning, och en av d ... [+]

Den Civilingenjör Byggande av La Salle Det är den första graden av denna specialitet som godkändes i Katalonien, enligt den nya europeiska ramen för högre utbildning, och en av de första i Spanien. Före 2014, kommer denna grad ersätta karriär Technical Architecture i alla universitet.

Lämpligheten hos de utbildningsprogram till de verkliga behoven på marknaden, öppna de olika jobbalternativ för att bygga ingenjörer alla aktörer i byggprocessen.

Särskild vikt läggs på alla ämnen, teknik som ett verktyg, stringens, professionalism, etik och ärlighet, som är avgörande om vi vill förbättra en sektor som kräver ett nytt sätt att göra att sträva efter högsta kvalitet.... [-]

Spanien Barcelona
September 2019
Heltid
5 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
laSalle Barcelona

På La Salle har vi erfarenhet av att vara den första tele School skapades i Katalonien och telekommunikationsstudier också njuta av en hög social och företag, nationellt ... [+]

Världen telekommunikation är en av de mest attraktiva ekonomiska sektorer i vårt land för sin tillväxtpotential och dess strategiska roll i den ekonomiska utvecklingen. den Ingenjör i telesystem utvecklar sin professionella karriär i planering, konstruktion, tillverkning, installation, drift och underhållstjänster eller elektronisk telekommunikationsutrustning, se till att produktion, överföring och mottagning av signaler. De nya tjänsterna mobil eller fast telefoni, kommunikationsnät av datorer, elektronisk utrustning och system, radio och TV, Internet, eller utveckling av nya globala positioneringssystem är några av de arbetstillfällen i dessa studier.

På La Salle har vi erfarenhet av att vara den första tele School skapades i Katalonien och telekommunikationsstudier också njuta av en hög social och företag, nationellt och internationellt erkännande. Arbetsmarknaden är 100% och de stora företagen kommer till La Salle för att anställa dessa profiler.... [-]

Spanien Barcelona
September 2019
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
laSalle Barcelona

Graden i Telematic Engineering är länken mellan dator- och telekommunikationssystem. Därför forma framtiden examen i grundläggande kunskaper i dessa två områden, men allt ... [+]

Graden i Telematic Engineering är länken mellan dator- och telekommunikationssystem. Därför forma framtiden examen i grundläggande kunskaper i dessa två områden, men alltid med nödvändig kompetens för detaljerade tekniker som rör datanät.

Många sektorer som tillämpar dessa yrkesgrupper, från företagen för telekommunikation till sektorer som Formel 1, den audiovisuella världen, sportsändningar, offentlig förvaltning, medicin eller bank bland andra, eftersom det är viktiga och mångsidiga yrkesprofiler.

ÅHÖRARE

Du kan få tillgång till den här Grade:

Från gymnasiet, en gång passerade antagningsprov till universitetet (PAU). Från högre utbildning Cycles (CFGS). Om du bedriver en universitetsexamen som inte har avslutat och vill fortsätta det i La Salle (filöverföring). Borde ha gått på universitet utomlands, måste du kunna validera minst 30 högskolepoäng eller åtkomst via godkännande av skolan och PAU genom UNED ackreditering eller via UNED om du EHEA. Om du redan har en universitetsexamen. Borde ha gått på universitet utomlands, måste du kunna validera minst 30 högskolepoäng eller åtkomst via godkännande av skolan och PAU genom UNED via ackreditering av UNED om du är EHEA eller via homo universitetsexamen i Spanien. Om du har gjort inträdesprov till college i över 25 år och över 45 år. Om du är student i Europeiska unionen eller något annat land som de har tecknat internationella avtal som gäller i detta fall, du måste uppfylla de akademiska kraven i utbildningssystemet i det land där du studerar för universitetsstudier och godkännandeprocessen Test Tillgång till universitetet (PAU) vid UNED (www.uned.es). De studenter som har åtkomst till partiell studier... [-]
Spanien Barcelona
September 2019
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
laSalle Barcelona

The Bachelor of Technology företag är ett program som ger studenterna en solid grund av kunskaper och färdigheter som är relevanta för näringslivet idag, global och tekni ... [+]

XXI århundradet krav kräver att förstå egenskaperna hos dagens värld och uppskattar de arbetsuppgifter och ansvar implicita i en dynamisk och mångkulturell värld.

Vår metodik tillämpar teori till praktik och ger studenterna möjlighet att lära sig ny teknik.

väcker också medvetenhet om inneboende i en näringslivet förändras etiska överväganden. Dessa överväganden är avgörande för framgång i omvärlden och sociala relationer.

Graden kan undervisas helt på engelska eller tvåspråkigt på kastilianska och engelska.

Adresserat till

Du kan få tillgång till den här Grade:

Från gymnasiet, en gång passerade antagningsprov till universitetet (PAU). Från högre utbildning Cycles (CFGS). Om du bedriver en universitetsexamen som inte har avslutat och vill fortsätta det i La Salle (filöverföring). Borde ha gått på universitet utomlands, måste du kunna validera minst 30 högskolepoäng eller åtkomst via godkännande av skolan och PAU genom UNED ackreditering eller via UNED om du EHEA. Om du redan har en universitetsexamen. Borde ha gått på universitet utomlands, måste du kunna validera minst 30 högskolepoäng eller åtkomst via godkännande av skolan och PAU genom UNED via ackreditering av UNED om du är EHEA eller via homo universitetsexamen i Spanien. Om du har gjort inträdesprov till college i över 25 år och över 45 år. Om du är student i Europeiska unionen eller något annat land som de har tecknat internationella avtal som gäller i detta fall, du måste uppfylla de akademiska kraven i utbildningssystemet i det land där du studerar för universitetsstudier och godkännandeprocessen Test Tillgång till universitetet (PAU) vid UNED (www.uned.es). De... [-]
Spanien Barcelona
Maj 2019
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
laSalle Barcelona

Den "Kurs kompletterande utbildning för akademiker inom teknisk arkitektur för att få examen i Byggnadsteknik" ger nivåer av stringens och kvalitet utbildning kräver La S ... [+]

Den "Kompletterande utbildning för akademiker inom teknisk arkitektur för att få examen i Engineering Building"Garantier nivåer av stringens och kvalitet utbildning kräver La Salle - Ramon Llull universitet och syftar till tekniska arkitekter med minst 2 år mellan att få både grader för att underlätta deras tillgång till ny examen i teknisk byggnad.

Kursinnehållet har definierats baserat på rapporten från den nya graden av Engineering Building officiellt godkänd av ANECA, universitetet rådet och generaldirektoratet för universitet.

Adresserat till

Tekniska arkitekter med minst 2 år mellan att erhålla båda titlarna, för att underlätta deras tillgång till nya certifikatet i Byggnadsteknik.... [-]

Spanien Barcelona
Maj 2019
Deltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
laSalle Barcelona

Naturligtvis Kompletterande utbildning för akademiker i Computer Engineering Systems och ledning för att erhålla examen i datateknik vid Tekniska Engineers datorsystem el ... [+]

Den Kompletterande Kurs för akademiker i datorsystem Technical Engineering eller hantering för att erhålla examen i datateknik vid Tekniska Engineers datorsystem eller förvaltnings adresser över två års erfarenhet (datum erhåller den examen) för att underlätta deras tillgång till nya graduado / a i datateknik.

Kursinnehållet har definierats baserat på minnet av den nya examen i Engineering Building officiellt godkänd av ANECA, universitetet rådet och generaldirektoratet för universitet.

ÅHÖRARE

"För att komma åt kursen är nödvändigt att hålla titeln Technical Engineering eller Management med minst 2 år före dagen för registrering till det.

För den nya Graduate Degree / en i datateknik krävs för att registrera, ta och klara alla ämnen i kurs Tillbehör, inklusive presentationen av en avslutande examensarbete, totalt 60 poäng. "... [-]

Spanien Barcelona
September 2019
Deltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
laSalle Barcelona

Våra fyra år civilekonomexamen svarar på framkant krav den ständigt föränderliga internationella affärsmiljön. ... [+]

Våra fyra år civilekonomexamen svarar på framkant krav den ständigt föränderliga internationella affärsmiljön.

Vi studerar, finans, marknadsföring, drift, näringslivets roll i samhället och dess etiska implikationer, och fokusera på teknik och innovation som drivkrafter för förändring i organisationer.

Genom en dynamisk blandning av teori och kontinuerlig praktik våra elever få verkliga livet erfarenhet som kommer att förbereda dem för att vara internationella chefer och entreprenörer i framtiden.

Graden kan studeras helt på engelska eller som del av en tvåspråkig spanska-engelska gruppen.

Du kan få tillträde till denna kandidatexamen: Från High School om du har passerat universitetet åtkomst examen. (PAU för namnet på spanska) Från en överlägsen nivå Training Cycle. (CFGS för namnet på spanska) Om du har startat en kandidatexamen och vill fortsätta studera det på La Salle (ändamålsenligt överföring): Om du har studerat en examen som inte är officiella i Spanien, måste du validera minst 30 högskolepoäng, eller få likvärdigheten på din akademiska referenser och göra universitetet åtkomst examen (PAU) vid UNED, eller ackreditera dina studier av UNED om du kommer från EHEA. Om du är i besittning av en universitetsexamen. Om du har gjort universitetet Tillgång examen för 25-åringar eller 45-åringar. Om du är en student från EU eller från ett land som har ett internationellt avtal som kan gälla för den här situationen: du måste uppfylla de akademiska kraven för att få tillgång till universitetet att uppfostrande systemet i landet du studerar på krav och ackreditera University Tillträde examen (PAU) på la UNED (www.uned.es). De kandidat studenter... [-]
Spanien Barcelona
September 2019
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Presentación de La Salle Campus Barcelona - Universidad Ramon Llull