Läs den officiella beskrivningen

Internationella skolan för turism och gästfrihet Vatel Malaga

Internationella skolan för turism och gästfrihet Vatel Malaga , belägen på södra delen av den iberiska halvön, är en världsberömd institution som förbereder studenterna på förvärvet av kunskap och färdigheter som krävs för att med ansvar ta en ledande ställning i gästfrihetsanläggningar.

Den akademiska planen för Vatel är mycket original och erbjuder en officiell examen som välkomnar dig med möjligheten att integreras direkt i den professionella världen: kandidatexamen i International Hotel Management.

En affärsskola med avancerad utrustning
 • Klassrum utrustade med audiovisuell utrustning och balkar
 • Mötesrum
 • Dedikerade studierum för studenter
 • Gratis internet (Wi-Fi-anslutning)
Studerande
 • Praktik- och jobbavdelningen
 • Studenttjänster

123901_photo-1544986581-efac024faf62.jpgAlev Takil / Unsplash

Om Vatel Group

Vårt uppdrag

Förbereda de yngre generationerna för en framgångsrik karriär inom International Hotel and Tourism Management.

Vår historia

Alain Sebban öppnade den första Vatelsskolan i Frankrike för nästan 40 år sedan.

Vår utveckling

Vatel har 50 campus i 33 länder, i Europa, Amerika, Asien och Afrika.

Vår franska expertis exporterar väl

Vatel utbildar ledande befattningshavare och operativa chefer i de internationella branscherna för gästfrihet och turism som använder ett originellt utbildningskoncept baserat på teoretiska kurser följt av yrkeserfarenhet.

Våra grader

Studenter förbereder två grader på statsnivå som är registrerade i den franska National Directory of Professional Certification (RNCP).

Våra alumner

Vateliens utgör ett sammanhängande och engagerat nätverk av 35 000 studenter som arbetar på de vackraste hotellen i hela världen.

Vår uppsökande

Vatel är den 1: a Worldwide Business School Group inom gästfrihet och turismhantering.

Vater, ett globalt nätverk av skolor för skötsel och gästvänlighet

Vatel har 50 skolor för gästfrihet som finns i Europa, Amerika, Asien och Afrika. De delar samma uppdrag: att förbereda de yngre generationerna för att bygga upp sina yrkesmässiga framtider i den internationella branschen för gästfrihet och turism.

Vatel har beslutat att:

 • Lär ut ledningstekniker baserade på två århundraden av historia i gästfrihetsbranschen, baserad på högkvalitativa tjänster och kundnöjdhet. Detta inkluderar alla kulturella aspekter av klienter, från det land där hotellet ligger till den personal som arbetar i det.
 • Förmedla den franska gästfrihetskonsten, erkänd över hela världen som ett tecken på kvalitet, god smak och excellens.
 • Lär dig franska i alla icke-fransktalande länder där vår grupp är verksam.

Vi har nu 35 000 studenter som arbetar över hela världen och som är stolta över att kalla sig Vateliens och att arbeta i de vackraste hotellen på jorden.

Vatelånden, livslånga värden

Vatels framgång bygger på fem pelare. Över hela världen har våra fakultetsmedlemmar lärt sig att:

 • har djupa band med sina studenter.
 • skapa dynamiska inlärningsvillkor.
 • förmedla deras kunskap och kunskap.
 • introducera begreppet korrekt uppförande i alla situationer.
 • ha nära relationer med proffs som arbetar i hotell- och turismledningsställningar

Vatel Groups undervisningsteam består lika av professorer från universitet och yrkesverksamma som har gett sitt namn på sina områden.

Programmen undervisas på:
 • Spansk
 • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Vatel Malaga

International Hotel Management-programmet riktar sig till kandidater som har lyckats genomgått Baccalaureate-studierna och syftar till att utbilda framtida proffs inom op ... [+]

Detta program är också tillgängligt på engelska.

International Hotel Management- programmet riktar sig till kandidater som framgångsrikt har godkänt Baccalaureate-studierna och syftar till att utbilda framtida yrkesverksamma inom Operations Management för alla hotellavdelningar.

Programmets längd är 3 år och det kombineras med 6 månader per år praktikplatser på hotell med tre till fem stjärnor både i Spanien och i världen.

De förvärvar på detta sätt erfarenheter relaterade till verkligheten i deras framtida yrke, utvecklar färdigheter för teamarbete och upplever miljön som de riktas till.

Titel: Titel Vatel certifierad av den franska staten.... [-]

Spanien Ronda
Oktober 2020
Spansk
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Vatel Malaga

International Hotel Management-programmet riktar sig till kandidater som framgångsrikt har avslutat studier på gymnasiet och dess slutliga mål är att utbilda framtida yrk ... [+]

Detta program är också tillgängligt på spanska

Mål: Introduceras till ledningen genom förening av teoretiska aspekter och yrkeserfarenhet.

I en internationell miljö lär eleverna:

Ledningstekniker, verktyg och teamledande;Hur man utvecklar sina professionella, juridiska, ekonomiska och språkliga förmågor med målet att vara operativ chef i ett företag.

International Hotel Management- programmet riktar sig till kandidater som framgångsrikt har avslutat studier på gymnasiet och dess slutliga mål är att utbilda framtida yrkesverksamma inom operativ ledning i alla hotellavdelningar.

Programmets längd är 3 år och inkluderar 12 månaders praktik i tre till femstjärniga hotell i Spanien samt över hela världen. Studenterna kommer att skaffa sig erfarenheter kopplade till verkligheten i deras framtida yrke, utveckla lagarbetsegenskaper och få erfarenhet av deras önskade framtida miljö.... [-]

Spanien Ronda
Oktober 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska