Universidad Camilo José Cela

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Varför studerar du på UCJC?

Vid Camilo José Cela University Vi erbjuder en annan utbildning. En aktiv utbildning som erbjuder möjligheten att leva ditt universitet lever fullt ut både inom och utanför klassrummet för att du ska bli den professionella du strävar efter att vara.

Vårt akademiska erbjudande vilar på tre principer som är inbäddade i vårt DNA:

TVÄRVETENSKAPLIGA

Kombinationen av kunskap, kulturer och discipliner ger dig chansen att dela föreläsningssalar med studenter från andra grader, förvärva kunskaper utöver din egen specialisering och förbereda dig för att möta de komplexa utmaningarna på 2000-talet.

INNOVATION

Vi sticker ut från andra universitet tack vare vår öppna pedagogiska modell och tillvägagångssätt som är mycket mer relevant för de tider vi lever i.

EN INTERNATIONAL OUTLOOK

Vårt mål är att förbereda autonoma individer som kan styra sin egen professionella karriär under hela sitt liv på ett självständigt och stödjande sätt i globala sammanhang.

Vi är interdisciplinära

Vid UCJC utbildar vi yrkesverksamma som kan göra sig i hybridmiljöer och möta komplexa arbetsuppgifter.

För att uppnå detta erbjuder vi en mångfacetterad undervisningsmetod.

Ett enkelt sätt att utveckla flera färdigheter och kunskaper som hjälper dig att sticka ut på arbetsmarknaden.

SPORT

UCJC Sports Club är en del av vår identitet.

Ett unikt koncept i universitetssportklubbar på Madrid-Villafranca Campus med specialskolor och instruktörer.

Få ut det mesta av våra 40 000 kvadratmeter faciliteter omgivna av grönska och natur.

VI ÄR INNOVATORER

På SEK Educational Group har vi ett pågående engagemang för pedagogisk innovation och spetstrender.

Vi är medvetna om att vi utbildar framtida proffs, ett ansvar som driver oss för att ständigt utveckla elevernas lärandeupplevelser.

Vi accepterar utmaningen att innovera vår läroplan och omdefiniera formen av universitetsutbildning när det gäller att överskrida traditionella modeller och synkronisera dem med det nya pedagogiska paradigmet, fokuserat på studenten och deras lärande.

Vi är internationella

  • 120 + AVTAL MED UNIVERSITETER FRÅN VÄRLDEN
  • 164 BYGGSTUDENTER DELAR LÄRNINGAR PÅ KAMPUS
  • 51 ANNANA NATIONALITETER SOM ÄR TILLGÄNGLIG PÅ KAMPUS
  • 9 HUVUDSpråk talade i våra lektionssalar

Njut av möjligheten att dela din profil med några av de bästa universiteten runt om i världen.

Vi ökar din rörlighet med internationella utbytesprogram. Erfarenheter vid universitet som Harvard och Stanford. Alla UCJC-studenter som har valt mobilitet är för närvarande på utbyte. Vår internationella lärare stärker din utbildning och ger dig en mer global professionell utsikt.

VILLAFRANCA CAMPUS

Madrid-Villafranca Campus omfattar över 100 000 kvadratmeter med faciliteter, omgiven av natur och bara 20 minuter från centrala Madrid. Campus är utrustad med den senaste tekniken och praktiska arbetsutrymmen från varje grad och skolan, fritidsutrymmen, mötesrum för grupparbete och högklassiga sportanläggningar.

ALMAGRO URBAN CAMPUS

UCJC-forskarskolan är inrymd i en historisk byggnad från början av 1900-talet i hjärtat av Madrid, på Calle Almagro. Omgiven av ett brett utbud av tjänster och transportmöjligheter för våra studerandes bekvämlighet rymmer den över 3500 kvadratmeter av cirka 20 föreläsningssalar och en stor täckt innergård för att hålla olika evenemang och aktiviteter.

Platser

madrid

Address
C/ Castillo de Alarcón, 49
madrid, Madrid-regionen, Spanien