Läs den officiella beskrivningen

Om oss

En ideell institution med historia och prestige.

RCU Escorial-Mª Cristina grundades av Regentdrottningen María Cristina de Hasburgo och Lorena, 1892, som drivs av den Augustinska religiösa ordningen sedan dess grundande. Det är ett övre utbildningscenter i samband med Complutense-universitetet i Madrid.

Vi undervisar de officiella examensprogrammen för juristkandidat och kandidatexamen i företagsekonomi, civilingenjör och privatekonomi i kiropraktik.

Escorial - María Cristina Royal University Center ligger i en extraordinär miljö och i fantastiska omgivningar. Universitetskampanjen utgör en del av det förbluffande monumentala arkitektoniska komplexet av kungliga klostret El Escorial grundat av kung Phillip II på 1500-talet. Allt detta ger en särskilt fördelaktig atmosfär för studier och inter / personliga relationer.

Byggnaderna är äkta gems av arkitektur, med helt moderniserade faciliteter: Studentresidens, Bibliotek, Idrottsområde, Föreläsningssalar utrustade med projektionsanläggningar, datorer mm

Övergripande utbildning av individer är det primära målet för det utbildningsprogram som Escorial - María Cristina Royal University Center erbjuder genom att utveckla sin kognitiva, fysiska, sociokulturella potential som tar dem till gränserna för deras möjliga kunskaper. Vi stimulerar kreativitet och vetenskaplig forskning genom akademisk utbildning, kunskapsöverföring och kultur.

Centrets ledning övervakar kvalitet och utbildningsexpertis, i en pågående och flytande dialog mellan lärare och studenter, långt ifrån steril byråkratisk formell utbildning.

Föreläsningsstaben, till stor del ritad från Complutense-universitetet i Madrid och näringslivet, är personligen och professionellt involverat i utbildnings- och utbildningsverksamhet inom sina områden.

Du är intressant och målet för vårt fullständiga institutionella akademiska arbete. Därför har varje elev en handledare / lärare som guidar och följer med honom i sin yrkesutbildning.

"Gå med mig om du håller samma sanningar. Undersök med mig om du håller samma tvivel. Var du känner igen ditt misstag, kom med mig. Var du känner igen min, ta med mig "(St. Augustine).

Ur sammanhanget av denna oföränderliga arkitektoniska inställning, en symbol för universalitet och brödraskap, ber vi att våra studenter / förutom att bli skickliga yrkesmän blir män och kvinnor med medborgerliga värderingar, känsliga och engagerade i utvecklingen och respekten för den mänskliga värdigheten.

Vi öppnar våra dörrar för alla, utan att göra någon åtskillnad för race, creed eller position, vilket underlättar en ömsesidig form av utbildning och information med andra universitetscentra.

Programmen undervisas på:
Engelska
Spanish (Spain)

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Royal University Center Maria Cristina

Officiell examen från Complutense University of Madrid. Personlig instruktion som syftar till att förbereda den juridiska professionella som vårt samhälle kräver. ... [+]

Officiell examen från Complutense University of Madrid. Personlig instruktion som syftar till att förbereda den juridiska professionella som vårt samhälle kräver.

Rutter och tillgångskravAnsökan i mitten (från 15 april).Selektivitet eller FP II godkänd.Leverans av en entréflygplan av centret.Förregistrering vid UCM.Antal platser som erbjuds: 20Pre-registrering deadlinesAnsökningsfristen vid centrumet börjar den 15 april.I september månad om det finns lediga platser öppnar centret en ny ansökningsfrist.För förregistreringen i UCM kommer de villkor som anges av UCM själv att följas.

Period och krav på formalisering av anmälan: När studenten är antagen kommer de att registrera sig under de första dagarna i oktober vid centrets sekretariat.... [-]

Spanien Madrid
September 2019
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Royal University Center Maria Cristina

Kungliga högskolan Maria Cristina grundades av Drottningregenten Maria Cristina de Habsburgo och Lorena 1892, som en högskoleanstalt. Sedan grunden har kollegiet drivits ... [+]

Handelshögskolan är ett officiellt 4-årigt studieprogram.

Det passar för studenter som har karriärmål som involverar olika aspekter av ledning, ekonomi, redovisning eller ekonomi. Graden ger en allmän utbildning riktad mot sysselsättning vid högsta företag, eller mot entreprenörsinsatser.

Studenterna kommer att bli utsatta för teoretiska och praktiska tillämpningar av affärsidéer. En annan anledning att nämna är det minskade antalet studenter per klass, vilket underlättar inlärnings- och kommunikationsprocessen.

praktikplatser

På RCU hittar du praktikmöjligheter nära campus och i närliggande Madrid.... [-]

Spanien Madrid
September 2019
Campusstudier
Läs mer på svenska