IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Proffs för innovativ och inhemska urban miljö.

Madrid, vital, ljusa och epicentrum av kultur, underhållning och konst.

IED Madrid är en privat Higher Art Education Center för att tillhöra IED Design Group, ett internationellt nätverk av utbildning i design och förvaltning född i Italien 1966 och i dag har tretton kontor spridda mellan Italien, Spanien och Brasilien.

År 2014 firade sitt 20-årsjubileum, en erfarenhet som har resulterat i ett brett utbud av utbildningar med en innovativ, unik och igenkännbar akademisk modell kan anpassas till behoven i ett samhälle i förändring, vilket har resulterat i ett stort antal elever tilldelas i nationella och internationella prestigefyllda tävlingar , parad i bästa catwalks och verkliga projekt i nära samarbete med företag.

IED Madrid erbjuder högre grader i design, motsvarande Grade College, yrkesutbildning på högre nivå kvalifikationer i högre Tekniker i bildkonst och design, Diploma IED, ettåriga kurser, Masters, Intensiv Masters, Masters of Design och innovation, Kurser fördjupningskurser och sommar Junior kurser.

Sedan öppnandet har IED Madrid utbildat mer än 30.000 studenter varje år och har 1.500 nya studenter.

utformning

IED Design svarar helt på marknadens krav och förväntade innehåll, språk, uttrycks och funktionella koder i de mest skiftande branscher.

Produkt Design, Inredning, gatumöbler, design Mode, Automobile är några områden där värdet på design har ökat under de senaste åren. I denna mening, designer, som en förnyare av former och funktioner, erbjuder trender och funktionskrav för tillfället och övertar dess utveckling och genomförande.

IED Design kurser utveckla dessa färdigheter som studenterna får tekniska färdigheter genom att delta i workshops och samarbete med ledande företag i branschen.

fashion

Samverkan med företag och mode yrkesverksamma är viktigt och har åtagit sig att stora internationella designers.

Skolan lär ut hur man lever och känner mode i alla dess aspekter att arbeta med professionalism och förnya med nya skapelser.

Kurserna utbilda framtida yrkesverksamma inom olika områden, den kreativa strategiska, organisatoriska kommersiella, marknadsföring till bildrelaterade och kommunikationsverksamhet.

visuell kommunikation

IED Visuell kommunikation är den kreativa laboratorium där instrument lärt, kommunikativa och uttrycksfulla språk, nya tekniker och kunskaper för att utveckla projekt visuell kommunikationsteknik.

Vi lever i en värld där audiovisuella element är en del av vårt dagliga liv och är det viktigaste instrumentet för värden och betydelser som förmedlar idéer och produktiva realiteter, inklusive så olika som mode, design, olika industriell produktion, reklam men också kultur, politik och samhällsfrågor.

Förekomsten av ett koncept eller projekt, långt ifrån en ren tillbehör, bidrar på ett avgörande sätt till framgång för att kommunicera ett budskap.

Flytta med professionalism och kompetens inom detta område innebär att ha en eklektisk, cross-kultur, som bygger på en ingående kunskap om den ena sidan av den socio-kulturella sammanhang där de arbetar och å andra sidan av ny informationsteknik ständigt ändra pappers bilder och ljud i kommunikation.

Idag beräknas och produceras i systemet för multimedia; men multimedia kommer alltid tolkas på två perspektiv: häftiga och ständig utveckling av digital teknik och samtidigt, samexistensen av olika audiovisuella medier som kräver olika kompetens och kreativitet.

IED Visuell kommunikation kurser är en del av rikedom som gör denna skola ett unikt utbildningscenter inom den italienska panorama. Löpande uppdatering av de tekniker som finns tillgängliga för studenter gör, tack vare en lång tradition, i ett forskningslaboratorium inom vilket det upplevs att utveckla kreativiteten hos både innehåll och språk, vilket möjliggör utbilda och kvalificera sina elever så att de kan komma in på arbetsmarknaden idag.

Management & Kommunikation

IED Ledarutbildning förslag svarar mot ett kontinuerligt behov av nya yrkesverksamma inom extremt dynamiska och expanderande fält: reklam, PR, marknadsföring och personalresurser.

Fakulteten har lång erfarenhet och utbildning och kan anpassa innehållet i de kurser som kontinuerlig produktion och tekniska förändringar.

Filosofin i skolan kompletteras med en direkt relation med de yrkesverksamma, studier av marknadens krav, att man i studiegrupper och analys för forskning och projektutveckling.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
  • Spanish (Spain)

Se Kandidatprogram » Se Postgraduate Certificates » Se Summer courses » Se Kurser » Se MA:er » Se Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

European Double Degree Program i grafisk design och kommunikation design

Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Spanien Madrid

Syftet med detta program är att utbilda yrkesverksamma inom ny kommunikation i en europeisk miljö. I detta scenario är grafisk design och reklam helt kopplad. Du kan inte förstå en utan den andra. [+]

KURS SPRÅK: SPANSKA OCH ITALISKA.

Syftet med detta program är att utbilda yrkesverksamma inom ny kommunikation i en europeisk miljö. I detta scenario är grafisk design och reklam helt kopplad. Du kan inte förstå en utan den andra. På detta sätt antar dubbelgraden i grafisk design och design av meddelandet ett differentiellt värde på alla program som fördjupar sig i en eller annan disciplin på oberoende sätt.

Två länder och kulturer (Spanien och Italien), tre språk (spanska, italienska och engelska) och ett innovativt och ambitiöst läroplan, bygga ett program riktat mot de studenter som vill utveckla sin professionella karriär i en internationell miljö.

... [-]


European Double Degree Program In Interior Design

Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Spanien Madrid

Det europeiska dubbelprogrammet inom inredningsdesign erbjuder en innovativ och ambitiös läroplan som utvecklats i två referensländer (Spanien och Italien) och på två språk (spanska och italienska). Du kommer att ta de första två åren i Madrid, den tredje i Milano och den sista i Madrid igen. [+]

KURS SPRÅK: SPANSKA OCH ENGELSKA.

Programmet är utformat för att utbilda framtida designers av utrymmen och användarupplevelser som krävdes av Europa: Professionella som är engagerade i den verklighet som omger dem och miljön, kunniga och sändare av designkulturen, högkvalificerade inom ledningen av ny teknik och kunnig om de senaste materialinnovationerna.

Genom denna internationella erfarenhet är studenten utbildad i utformningen av erfarenheter, utformningen av företagsrum och varumärken, utformningen av efemära utrymmen och fönsterförband, virtuell verklighet, design för alla etc.

Att studera i två av de största europeiska huvudstäderna, fördjupade i det största internationella nätverket av design och förvärva kunskapen hos alt = "IED, förbereder den framtida designern att placera sig i spetsen för sitt professionella område.... [-]


European Double Degree Programmet i Fashion Design och Fashion Stylist

Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Spanien Madrid

Bli expert på modedesign, lär dig att skapa stil och göra bilden rätt språk för att kommunicera bra och skilja dig från resten. [+]

KURS SPRÅK: SPANSKA OCH ITALISKA.

Bli expert på modedesign, lär dig att skapa stil och göra bilden rätt språk för att kommunicera bra och skilja dig från resten.

Programmet utvecklar de första två åren i Madrid, den tredje i Milano och det sista året igen i Madrid. Med denna dubbla titel kommer du att gå med några av de viktigaste varumärkena, catwalks, showrooms och förlag i Spanien och internationellt. Du kommer att kunna utveckla nya affärsstrategier och kommunicera mode på rätt sätt och i många stöd och online och offline-plattformar (modeshows, webbdesign, modefilmer, evenemangsskapande).

Utbildningen är avslutad med en specialisering i stil, bild och kommunikation, att lära inte bara den tekniska delen av ett plagg, men hur man kommunicerar och gör en livsstil, en händelse, en konstriktning eller en affärsstrategi. På samma sätt förstärker utbildningen på tre språk (spanska, italienska och engelska) den studerandes konkurrenskraftiga profil och kompletterar designerns portfölj.... [-]


European Double Title Program i produktdesign

Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Spanien Madrid

Det europeiska dubbelstudiet i produktdesign erbjuder en innovativ och ambitiös läroplan som utvecklats i två referensländer (Spanien och Italien) och på två språk (spanska och italienska). Du kommer att ta de första två åren i Madrid, den tredje i Milano och den sista i Madrid igen. [+]

KURS SPRÅK: SPANSKA OCH ITALISKA.

Programmet är utformat för att utbilda framtida designers av produkter, tjänster och system som krävs av Europa: yrkesverksamma engagerade i hållbarhet, sändare av designkulturen, högkvalificerade inom användningen av ny teknik, som kan förutse deras tid. Genom denna internationella erfarenhet är studenten utbildad i interaktiv design, självproduktion, samhällsbyggnad, virtuell verklighet, design för alla etc.

Att studera i två av de största europeiska huvudstäderna, fördjupade i det största internationella nätverket av design och förvärva kunskapen hos alt = "IED, förbereder den framtida designern att placera sig i spetsen för sitt professionella område.... [-]


Officiell grundutbildning i grafisk design

Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Spanien Madrid

Den officiella grundutbildningen i grafisk design tränar eleverna till kreativa proffs med den tekniska och innovativa kunskapen för att utveckla framgångsrika projekt för den nuvarande marknaden. Under de senaste två åren av programmet kommer studenterna att träna i ett framtida yrke, specialiserat på det område de väljer, med en metod som är specifik för det yrket. [+]

DETTA PROGRAM SKALL TÄVLAS IN SPANSKA

Den officiella grundutbildningen i grafisk design tränar eleverna till kreativa proffs med den tekniska och innovativa kunskapen för att utveckla framgångsrika projekt för den nuvarande marknaden. Under de senaste två åren av programmet kommer studenterna att träna i ett framtida yrke, specialiserat på det område de väljer, med en metod som är specifik för det yrket. Efter att ha fullgjort programmet, får studenterna en officiell examen.

Grafik: Studenterna förvärvar en solid teknisk och humanistisk grund för att få en djup förståelse för grafisk design och ledande projekt av visuell analys och identitet, typografisk design, förpackning och skyltar samt redaktionell produktion för tryckta och digitala medier.... [-]


Officiell grundutbildning i inredningsdesign

Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Spanien Madrid

Den officiella grundutbildningen i inredningsdesign tränar eleverna med en solid grund i grunden för att designa utrymmen och definiera miljömässiga perceptiva, fysiska och funktionella egenskaper. [+]

DETTA PROGRAM SKALL TÄVLAS IN SPANSKA

Den officiella grundutbildningen i inredningsdesign tränar eleverna med en solid grund i grunden för att designa utrymmen och definiera miljömässiga perceptiva, fysiska och funktionella egenskaper.

Programmet är baserat på projektprocessen, där kreativitet möter tekniken för att effektivt lösa olika situationer, med tanke på användarens förhållande till rymden på en emotionell och fysisk nivå, liksom sociala faktorer som ställer miljön, utnyttjar tillgänglighet och hållbarhet som designverktyg.

Inredning: konceptualisering och design av inomhus och utomhus utrymmen, anta värderingar som funktionalitet, komfort, estetik, tillgänglighet och hållbarhet.... [-]


Officiell grundutbildning i modedesign

Campusstudier Heltid 4 år October 2019 Spanien Madrid

Den officiella grundutbildningen i modedesign, som motsvarar en högskoleexamen, utbildar studenter i modedesystemet: identitet och varumärke, design och tillverkning av insamling, kommunikationsstrategier, distribution och produktion. [+]

DETTA PROGRAM SKALL TÄVLAS IN SPANSKA

Den officiella grundutbildningen i modedesign , som motsvarar en universitetsexamen, utbildar studenter i modedesystemet: identitet och varumärke, design och tillverkning av insamling, kommunikationsstrategier, distribution och produktion.

Eleverna lär sig att använda de konceptuella, metodologiska och projektverktygen som behövs för design och utveckling av samlingar inom olika sektorer: manlig och kvinnlig Prêt-à-porter, barn, sportkläder, underkläder, baddräkter, etc.

Professionella möjligheter: Modedesigner. Designassistent. Illustratör. Cool jägare. Prototyphanterare. Produktchef. Produktionschef

Karriärens internationella ståndpunkt, branschens direkta kunskaper och den tekniska utbildningen gör eleverna till kvalificerade professionella inom designen. I de kreativa projekten betraktas begreppet modeidentitet ur olika perspektiv: skapandet av ett varumärke, utformningen av en samling i samarbete med ett företag, tillverkningen av en garderob eller utvecklingen av olika samlingslinjer under samma varumärke filosofi.... [-]


Officiell grundutbildning i produktdesign

Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Spanien Madrid

Den officiella grundutbildningen i produktdesign tränar eleverna till kreativa proffs med teknisk och projektkunskap som gör det möjligt för dem att utveckla produkter och tjänster för konsumenterna, med tanke på deras ingripande med miljön. [+]

DETTA PROGRAM SKALL TÄVLAS IN SPANSKA

Den officiella grundutbildningen i produktdesign tränar eleverna till kreativa proffs med teknisk och projektkunskap som gör det möjligt för dem att utveckla produkter och tjänster för konsumenterna, med tanke på deras ingripande med miljön. Utformningen av alla typer av föremål, producerat industriellt eller artisanalt, för att göra dem attraktiva och användbara för användare. Produktdesigners förutsätter marknadens krav och behov, utvecklar projekt på ett ansvarsfullt sätt, arbetar med forskning och genomförande av nya metoder, material och tillverkningsprocesser.

Professionella profiler: Stads- och inhemsk möbeldesigner; Produktdesigner; Hushållsprodukter, bad och hemtillbehör designer, belysning, leksaker, föremål, förpackningar, smycken etc.... [-]


Videoklipp

Semana de workshops de diseño con alumnos en el IED Madrid

Máster de Dirección y Gestión de Comunicación, Marketing y Publicidad del IED Madrid

#digifashion en el IED Madrid. Mesa redonda para las buenas prácticas en Comunicación Digital y Moda

Nuestros alumnos opinan sobre la sostenibilidad. Laura Valdez

Experience IED Madrid Moda

IED Master Madrid, pensar, proyectar, innovar

IED MADRID DESIGN. TURBOLATA

Documental Diseño de Interiores 2010 - IED Madrid

Tesis Diseño de Moda 2011. IED Madrid. Enso

Kontakt

IED Madrid

Adress, rad 1 C/ Flor Alta 8 28004
Madrid, Community of Madrid, Spanien
Hemsida http://www.ied.es/
Telefonnummer +34 914 48 04 44