IE University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

omdefiniera unikhet

En transformerande upplevelse som kommer att förbättra din unika värde och ger dig möjlighet att spela en ledande roll i att forma världen.

IE universitet är för studenter som närmar lärande som ett sätt att leva, och som är öppen mot omvärlden och den omvandlande roll högre utbildning. Vi erbjuder en stödjande community där studenter och lärare samverkar tillsammans i inlärningsprocessen.

Den unika inlärningsmiljö vid IE University bygger på sammanförandet av en personlig, student-centrerad gemenskap, inom en öppen miljö som omfattar en rik mångfald av individer, idéer och metoder. Varje år över 100 nationaliteter är representerade på sina campus i Segovia och Madrid, med över 65% av sina studenter som kommer från utanför Spanien.

IE University är känt för sin kvalitet i undervisning och lärande som räknas det bland världens främsta universitet. Dessutom är dess grundutbildningar erkänts av de mest prestigefyllda föreningar inom sina respektive områden.

Med ett humanistiskt synsätt, entreprenörsanda, innovativa vision och fokus på akademisk stringens, är IE University åtagit sig att utbilda yrkesverksamma och experter som kommer att göra en skillnad i samhället. Vår praxis baserad metod för lärande börjar i klassrummet och fortsätter i olika delar av världen till fullo förbereda IE universitetsstuderande att bli internationella proffs.

Om du vill ha en inspirerande och utmanande utbildningen som kommer att forma vem du är och vem du blir, IE University kommer att vidga dina vyer, ansluta dig till världen, och guida dig på den unika väg som behövs för att uppnå dina mål.

Tio skäl att studera vid IE University En unik lärmiljö

IE University erbjuder en unik lärmiljö som håller på att omdefiniera högre utbildning för yrkesverksamma i dag. Vi kommer att förbereda dig för framgång genom att du kan utveckla din egen synvinkel och upptäcka din fulla potential. IE University är känt för sin kvalitet i undervisning och lärande som räknas det bland världens främsta universitet.

En elevfokus

IE University tar en personlig och elevfokus till utbildning där lärare och elever är aktivt engagerade i lärandet. Du kommer att gå med i en stödjande gemenskap som värderar din unika och guidar dig när du formar din egen väg.

En oöverträffad internationell erfarenhet

Vårt rika mångfald ger en miljö som ger dig den internationella bilden som krävs för att vara framgångsrik i en global värld. Med över 65% av våra studenter som kommer från utlandet, som representerar över 100 länder, kommer du att studera med en verkligt blandad grupp. Utbytesstudier med våra prestigefyllda partners över hela världen och praktikmöjligheter runt om i världen erbjuder en oöverträffad internationell erfarenhet.

Ett varierat fakultet, tillgängliga för dig

IE University varierande fakultet består av både utmärkta akademiker och erfarna medarbetare med internationell erfarenhet och nära band till näringslivet. Vad är mer, våra professorer är tillgängliga för dig. Du kommer att ha daglig kontakt med dina lärare, som stödjer dig med regelbunden återkoppling och ansluter dig till den professionella världen.

Ta fram det okonventionella i dig

Vi erbjuder en miljö där du kan vara öppen för nya sätt att tänka, släppa din kreativitet och ge sig in i outforskade.

Välj din egen väg till framgång

Våra innovativa utbildningsprogram erkänns av de mest prestigefyllda föreningar inom sina respektive områden, och integrera en mängd olika undervisningsmetoder och alternativ som gör att du kan forma din egen utbildning enligt dina professionella ambitioner.

Sätt ditt lärande i praktiken

Vi kombinerar teori med praktik från det ögonblick du börjar dina studier. Du kommer att ta vad du lär dig i klassen och tillämpa den på verkliga fall och när du hanterar dina egna projekt. Varje år kan eleverna välja en rad praktikalternativ, som arbetar på campus, i Spanien och runt om i världen, och få en imponerande uppsättning färdigheter och professionella erfarenheter som gör dem mycket eftertraktade när de examen.

Lärande för i morgon

IE universitet har varit rankad bland de tio bästa universiteten i världen för innovation inom teknik och undervisning. Vi levererar en praktisk och relevant utbildning som förbereder dig för att möta de professionella utmaningar du kommer att möta i framtiden.

Lev ditt studentliv till fullo

Du kommer att gå med i en levande och heterogen studentkår gemenskap som lever sin universitetslivet fullt ut. Trivas i Spanien, resor, och delta i alla fritids möjligheter som du kommer att ha vid iE University.

Vägen till din framtid

Vi hjälper våra studenter att lansera sin karriär inom industrin och runt om i världen. Arbetsgivare för ledande företag över hela världen anser IE University bland de universitet där de vill rekrytera från. Vad mer kommer du tillhör en gemenskap av mer än 45.000 IE alumner runt om i världen, göra vänner för livet, och njuta av en aktiv alumninätverk som du alltid kan lita på hela din professionella resa.

Platser

madrid

IE University

Address
Calle María de Molina 31
28006 madrid, Madrid-regionen, Spanien
Telefon
34 921 412 410

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Ackrediteringar

AACSB Accredited

Program