Läs den officiella beskrivningen

Hacer Creativo är den enda skolan som godkänts av den regionala regeringen i Aragon för att undervisa Mode Design och tilldela en officiell och erkänd grad i Fashion Design. Hacer Creativo har utbildat nya talanger i nästan 20 år och har ett gott rykte bland mode- och designföretag över hela världen.

Hos HC njuter vi och delar vår kallelse varje dag med våra studenter och personal och uppmuntrar dig att träffa oss och uppleva den söta känslan av professionell design.

Programmen undervisas på:
  • Engelska
  • Spansk

Skolan erbjuder också:

BA

Hacer Creativo School of Fashion Design

Hacer Creativos studie Utlandsprogram för examen har skapats i en spännande mångkampusinriktning. Vårt program är öppet för alla studenter som vill studera mode i Spanien ... [+]

Hacer Creativos studie Utlandsprogram för examen har skapats i en spännande mångkampusinriktning. Vårt program är öppet för alla studenter som vill studera mode i Spanien på engelska och kombinera dessa studier med kurser utomlands. De tre fullständiga akademiska åren är på engelska.

Du kommer att delta i en internationell kandidatexamen i mode design i Zaragoza, Spanien i 2 år (120 hp). Under ditt tredje år kommer du att överföra dina studier till HC campus i ett samarbete universitet i London för att genomföra de senaste 2 terminerna (60 ECTS).

HC kommer att underlätta din överföring till London skolan och integrera kurser i London (godkänd av vår akademiska riktning) i din slutliga examen i Fashion Design.... [-]

Spanien Zaragoza
September 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska