Hacer Creativo School of Fashion Design

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Hacer Creativo är den enda skolan som godkänts av den regionala regeringen i Aragon för att undervisa Mode Design och tilldela en officiell och erkänd grad i Fashion Design. Hacer Creativo har utbildat nya talanger i nästan 20 år och har ett gott rykte bland mode- och designföretag över hela världen.

Hos HC njuter vi och delar vår kallelse varje dag med våra studenter och personal och uppmuntrar dig att träffa oss och uppleva den söta känslan av professionell design.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
  • Spansk

Se Humanistiska kandidatexamina »

Program

Skolan erbjuder också:

BA

Internationell ba i modedesign

Campusstudier Heltid 3 år September 2019 Spanien Zaragoza

Hacer Creativos studie Utlandsprogram för examen har skapats i en spännande mångkampusinriktning. Vårt program är öppet för alla studenter som vill studera mode i Spanien på engelska och kombinera dessa studier med kurser utomlands. De tre fullständiga akademiska åren är på engelska. [+]

Hacer Creativos studie Utlandsprogram för examen har skapats i en spännande mångkampusinriktning. Vårt program är öppet för alla studenter som vill studera mode i Spanien på engelska och kombinera dessa studier med kurser utomlands. De tre fullständiga akademiska åren är på engelska.

Du kommer att delta i en internationell kandidatexamen i mode design i Zaragoza, Spanien i 2 år (120 hp). Under ditt tredje år kommer du att överföra dina studier till HC campus i ett samarbete universitet i London för att genomföra de senaste 2 terminerna (60 ECTS).

HC kommer att underlätta din överföring till London skolan och integrera kurser i London (godkänd av vår akademiska riktning) i din slutliga examen i Fashion Design.... [-]


Kontakt

Adress, rad 1 Av. Ranillas, 5D, 50018 Zaragoza
50018 Zaragoza, Aragon, Spanien